اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

stm32f7

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : stm32f7

نوشته اصلی توسط mohammad poorkhalili
    من تازه برای LAN8720a و STM32F407 برد زدم دارم مثالهای شبکه رو تست میکنم تا براش برنامه بنویسم. حداکثر سرعت انتقالشم 100 مگابیت یا 12.5 مگابایت برثانیه هست.
    باسلام
    خیلی عالی
    عکس برد هم بزارید.
    با نمونه های دیسکاوری دارید کار میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
      باسلام
      خیلی عالی
      عکس برد هم بزارید.
      با نمونه های دیسکاوری دارید کار میکنید؟
      الان به برد دسترسی ندارم اما بردم ساده هست، از 2 تیکه برد دیسکاوری بدون سنسورها و قطعات اضافی که نیازی بهشون نبود و مونتاژ نکردم + هدر و ای سی LAN8720 تشکیل شده، مثالهای دیسکاوری رو تست کردم جواب ندادن چون از تراشه DP83848 به عنوان درایور شبکه استفاده کرده و LAN8720 داخلش تعریف نشده. هنوز دارم برای کد سرچ میکنم احتمالا هم بشینم درایور ها رو جایگذین کنم.

هدر برد تقریبا شبیه اینه

دیدگاه

الان به برد دسترسی ندارم اما بردم ساده هست، از 2 تیکه برد دیسکاوری بدون سنسورها و قطعات اضافی که نیازی بهشون نبود و مونتاژ نکردم + هدر و ای سی LAN8720 تشکیل شده، مثالهای دیسکاوری رو تست کردم جواب ندادن چون از تراشه DP83848 به عنوان درایور شبکه استفاده کرده و LAN8720 داخلش تعریف نشده. هنوز دارم برای کد سرچ میکنم احتمالا هم بشینم درایور ها رو جایگذین کنم.

هدر برد تقریبا شبیه اینه
        باسلام
        خیلی هم خوب باید درایورش باشه
        ولی خوب یکم کار میبره!

دیدگاه

قیمت پکیج 208 پین f746 چقدر هست؟
          بعد یه سوال دیگه :الان با وجود فیبر دو رو میزان پایداری این مدار در حد قابل قبول هستش یا نه چون من توی یه فروم آلمانی دیدم که برای همین میکرو ، برد 4 لایه زده بودن تا اثر تشعشع و نویز به حداقل برسه اینم لینکش:
          http://www.mikrocontroller.net/topic/370032
          برد مورد نظر در وسط صفحه فروم هست به همراه ال سی دی و تصویر emwin

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metalelec
            قیمت پکیج 208 پین f746 چقدر هست؟
            بعد یه سوال دیگه :الان با وجود فیبر دو رو میزان پایداری این مدار در حد قابل قبول هستش یا نه چون من توی یه فروم آلمانی دیدم که برای همین میکرو ، برد 4 لایه زده بودن تا اثر تشعشع و نویز به حداقل برسه اینم لینکش:
            http://www.mikrocontroller.net/topic/370032
            برد مورد نظر در وسط صفحه فروم هست به همراه ال سی دی و تصویر emwin
            باسلام
            100% برد 4 لایه بهتره شکی توش نیست.
            ولی به لحاظ هزینه مقرون به صرفه نیست مگه تیراژ بالا باشه.
            ولی اگر نکات رو رعایت کنیم د طراحی pcb مشکلی روی برد 2 رو پیش نمیاد

دیدگاه

پس توی شبیه سازی cadence، ترک های همین برد در هنگام ارسال دیتا بین میکرو و fpga تشعشع و یا نویز نداشتن و همین فیبر دو رو جوابگو میکرو cortex m7هست یا نه ؟ آخه اگه با فیبر دو رو جواب میداد توی این فروم آلمانی و اصلا سایتای دیگه چرا از فیبر 4 لایه استفاده کردن(با میکرو qfp). oo:؟

دیدگاه

پس توی شبیه سازی cadence، ترک های همین برد در هنگام ارسال دیتا بین میکرو و fpga تشعشع و یا نویز نداشتن و همین فیبر دو رو جوابگو میکرو cortex m7هست یا نه ؟ آخه اگه با فیبر دو رو جواب میداد توی این فروم آلمانی و اصلا سایتای دیگه چرا از فیبر 4 لایه استفاده کردن(با میکرو qfp). oo:؟
                باسلام
                سوال خیلی قشنگی هست
                اولا بگم کارشون درسته.
                هزینه چاپ برای برد دورو 1/10 برد 4 لایه هست تو ایران چون اصولا باید بفرستی چین برات برد بزنه وگرنه اگر هزینش خیلی اختلاف
                نداشت من حتمی 4 لایه میزدم.
                در رابطه با اینکه این برد شبیه سازی شده شکی نیست و قابل قبول هست.
                همین الان من کمبود شدید جا داشتم اگر برد 4 لایه بود 40% فضای بیشتری می داشتم و دستم بازتر بود.
                ولی خوب اختلاف 4 لایه با دولایه اگر خوب طراحی بشه قابل چشم پوشی هست.
                حالا خوب طراحی شدن یعنی چی.
                یعنی منابع نوبز رو تا اونجایی که می تونیم از بین ببریم.
                حتمی فیلتر های مخابراطی طراحی بکنیم.
                هارمونی های مدار رو بررسی کنیم و کیس مناسب رو برای حالات مختلف در نظر بگیریم
                حالا اینطوری میشه گفت تا حدودی ما جلو افتادیم.
                مرحله اخر بعد از منتاژ بررسی عملی برد هست اینکه هارمونی ناخواسته ایجاد نشده باشه
                و پیش بینی منبع هارمونی ها رو کرده باشیم.
                اسپتروم انالایزر نیازه و بررسی هار مونی های موجود که حتمی داریم با تمام شبیه سازی ها.

دیدگاه

فیلتر های مخابراتی رو توی این مدار در کدوم قسمت ها تعبیه کردین منظور فیلتر rlc آیا توی شماتیک خود بردهای st مثل دیسکاوری هم هست یا نه؟

دیدگاه

فیلتر های مخابراتی رو توی این مدار در کدوم قسمت ها تعبیه کردین منظور فیلتر rlc آیا توی شماتیک خود بردهای st مثل دیسکاوری هم هست یا نه؟
                    باسلام
                    توی این pcbچند مورد هست پشت و روی برد.
                    تو عکس پایین سمت چپ یک موردشه

دیدگاه

مثال های دیسکاوری m7 برای این میکرو هم کار میکنه یا باید تغییراتی توی سورس داده بشه؟

دیدگاه

میکرو هردوشون F746 هست جواب میده.

دیدگاه

تنها سری F7 قابلیت QUAD-SPI رو داره اما برام سوال شده قابلیت SSP در میکروهای LPC1768 همون SPI چهار سیمه هست ؟؟ این SSP به چه کاری میاد ؟

دیدگاه

تنها سری F7 قابلیت QUAD-SPI رو داره اما برام سوال شده قابلیت SSP در میکروهای LPC1768 همون SPI چهار سیمه هست ؟؟ این SSP به چه کاری میاد ؟
                            اولا ssp توی میکرو یه ماژوله در حالی که spi یک پروتکل ارتباطی هستش اینم توضیحاتش
                            A Synchronous Serial Port (SSP) is a controller that supports the Serial Peripheral Interface (SPI), 4-wire Synchronous Serial Interface (SSI), and Microwire serial buses. A SSP uses a master-slave paradigm to communicate across its connected bus

توی میکرو های stm سری f7 قابلیت quad spi رو داره ولی توی lpc ها میکرو های cortex m4 هم این قابلیت رو دارن مثل lpc4357 و قادر به اجرای برنامه از روی سریال فلش هم هستند .

دیدگاه

A Synchronous Serial Port (SSP) is a controller that supports the Serial Peripheral Interface (SPI), 4-wire Synchronous Serial Interface (SSI), and Microwire serial buses. A SSP uses a master-slave paradigm to communicate across its connected bus
                              منم همینو خوندم گفتم شاید یکی هستن ، تعداد زیادی SDRAM خریده بودم الان نگاه میکنم میبینم فقط از سری F427 به بعد کنترلر SDRAM دارن.

دیدگاه

با سلام
                                این بورد تون که با stm32f746 به کجا رسید ?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X