اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش Labview با محوریت حل مثال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش Labview با محوریت حل مثال

عزیزم نمیشه. کرسر گراف رو گذاشتن واسه همین کار دیگه. :nice:

دیدگاه

پس باید با گراف کار کنم
      یک هدف تعیین کردم : فرض می کنیم دمای سه تا سنسور رو دادم به لب ویو ، و حالا می خوام با گراف رسمشون کنم به شکلی که دماهای گذشته رو هم بشه دید
      مثلا محور زمان رو بیارم روی 5:20 دقیقه و دماهای اون زمان رو ببینم ، چی کار باید بکنم :read:

دیدگاه

سلام . ببین اینکه تو بخوای هر موقع دلت خواست دماهای ساعات و روزهای گذشته رو ببینی باید داده ها رو تو یه فایل ذخیره کنی. ذخیره سازی رو هم بر مبنای پریود نمونه برداری و زمان کامپیوتر انجام بدی. یکم کار داره ولی شدنیه.. حالا خودت یکم روش فکر کن نتونستی من واست انجام میدم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          بین برنامه هایی که میذارید هر وقت فرصت کردید یه مثال درباره ارتباط بین دوکامپیوتر با استفاده از بلوتوث هم قرار میدید؟
          گویند که فریادرسی می آید...

دیدگاه

یروی چشم حتما. کار خاصی نداره . وقتی دارید با لب ویو کار می کنید نگران این مسائل نباشید

دیدگاه

دمای سه تا سنسور رو دادم به لب ویو ، و حالا می خوام با گراف رسمشون کنم به شکلی که دماهای گذشته رو هم بشه دید
              مثلا محور زمان رو بیارم روی 5:20 دقیقه و دماهای اون زمان رو ببینم
              نشد خودم بنویسمش :cry2:
              اگه میشه راهنمایی بیشتری بکنید :nerd:

دیدگاه

سلام
                من به تازگی دارم از این نرم افزار استفاده می کنم ببخشید سوال مبتدی می پرسم . توی یه برنامه میخوام یه سری اطلاعات به پورت سریال بفرستم و بعد از مدت زمان خاصی پورت رو بخونم ببینم جواب اومده یا نه . برای این کار پس از ارسال یه delay گذاشتم اما مساله اینجاست که بعد از اینکه برنامه داخل قسمت read میره اگه دیتایی نیومده باشه ، خودش مدت زمانی رو صبر می کنه که فکر کنم یه جور timeout به مدت 2000 میلی ثانیه هست . چطور میتونم این مقدار رو تغییر بدم ؟
                http://www.4shared.com/file/gA6SFNrU/Untitled_2.html
                Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

سلام. متاسفانه برنامه شما اشکالات متعددی داره... دقیقا بگین برنامه رو واسه چکاری میخواهید تا من بگم چکار کنید..

دیدگاه

راستش فعلا فقط جنبه آموزشی داره اما در راستای پیاده کردن یک جور پروتکل شبیه مدباس هست که برای خوندن میکرو کنترلرهای توی یک شبکه 485 به کار میره . در اینجا ما به هر نود شبکه یک درخواست میدیم و اون یه زمانی وقت داره تا جواب بده اگر جواب بده باید داده دریافتی رو تحلیل کنیم اگه هم جواب نده میریم سراغ دستگاه بعد . اینکه من تو فریم های مختلف دیتا ارسال کردم برای این بود که وسط دیتاهای ثابت که میبینید ، باید یه عدد متغیر بفرستم واسه همین اونا رو به سه بخش تقسیم کردم اما الان با دستور اضافه کردن رشته ها به هم اونم اصلاح شد
                    کلی گشتم به صورت اتفاقی خودم time out رو پیدا کردم و برنامه رو تغییر دادم ظاهرا الان داره کار میکنه
                    اما ممنون میشم اگه اشتباهات منو بگید
                    اینم برنامه با تغییر
                    http://www.4shared.com/file/iw_ETN9X/Untitled_2_2.html

دیدگاه

1 - تو یه برنامه همیشه یکبار پورت سریال رو راه اندازی میکنیم و نیازی نیست تو هر بار اجرا پورت راه اندازی بشه. البته باید از یه حلقه while تو برنامه استفاده کنی.
                      2 - تو یه برنامه نیاز نیست چند بار پورت رو ببندیم. تابع close port رو خارج حلقه while قرار میدیم و فقط در هنگام خروج از برنامه بسته میشه.
                      3 - خروجی ترمینال error همه توابع پورت سریال رو به ورودی توابع سریال بعدی وصل کنید و در نهایت هم به ورودی error تابع close .
                      4 - نیاز نیست از دو تابع Concatenate Strings استفاده کنید. یکی کافیه. ورودی هاشو افزایش بده .
                      5 - وقتی تو حالت false حلقه case هستی ، خروجی تابع راه اندازی پورت سریال رو به ورودی تابع close وصل کن.
                      فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
                        با این نرم افزار میشه همه کارهایی که با سایر زبانها انجام میشه رو انجام داد؟
                        چیزایی مثل درست کردن صفحه های مختلف برای یک نرم افزار و اینکه مثلا visible بعضی از چیزها در حین اجرا false بشه ؟
                        اون منوهای بالا که مال خود لب ویو هست رو میشه موقع ساخت فایل exe حذف کرد تا در محیط نرم افزار دیده نشن؟
                        ممنون

دیدگاه

سلام. بله لب ویو توانایی انجام کارهای گفته شده رو به نحو احسن داره.
                          در موقع ساخت فایل exe پارامترهای مختلفی قابل تغییره که کی از اونا از بین بردن منوی بالای صفحه پانله.

دیدگاه

میشه یکی از کاراتون رو که design خوبی داره برای نمونه اینجا بذارید ببینیم ؟

دیدگاه

مهندس میشه طریقه درست کردن wizard رو آموزش بدید؟ مثلا بخوایم مراحل تنظیمات یک سری پارامترو رو بصورت گام به گام پیش ببریم
                              متشکرم

دیدگاه

توی همون مثالی که زحمت کشیدید و اصلاح کردید
                                اگر بخوام داده هایی رو که میاد به همراه ساعتضون توی یک دیتا بیس مثل access ذخیره کنم ، چطور میتونم این کارو کنم؟
                                منظورم اینه که اگر واستون مقدوره لطفا یک مثال در مورد ذخیره دو ردیف اطلاعات برای ما توضیح بدید
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X