اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به #C و VB.NET

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به #C و VB.NET

نوشته اصلی توسط mostafahk
    خوب نوشتن که timeout نمیخواد ولی وقتی دستور read رو استفاده میکنید باید بدونید که برنامه منتظر میشه تا یه بایتی بهش برسه. برای حل این مشکل دو تا راه دارید.
    1. قبل از خوندن مقدار serialPort1.BytesToRead رو که تعداد بایتهای رسیده و خوانده نشده رو مشخص میکنه رو چک کنید.
    2. از timeout استفاده کنید. به این صورت که مقدار serialPort1.ReadTimeOut رو بر حسب میلی ثانیه تنظیم کنید رو زمانی که بستگی به دستگاهتون داره. و بعد اگه دستگاه جواب نده خودش یه exception میسازه که تو ساختار try-catch برنامه میتونید مدیریتش کنید.
    ممنون آقا مصطفی.

در مورد راه حل دوم یه نمونه کد مثال میزیند؟ من خیلی وارد نیستم. توی تنظیمات سریال پورت , readtimeout داره که مقدار پیش فرضش منفی یک هستش!

بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      سلام
      اگر شما بخواین به همین سادگی و با حلقه بخونین اگر داده ای در کار نباشه شما داخل حلقه قفل می شین
      راه حل:
      1-از مالتی تریدینگ استفاده کنین
      2-با یه شمارنده بعد از گذشت زمانی دلخواه از حلقه خارج بشین
      ممنون از راهنماییتون.
      راه حل دوم رو امتحان کردم جواب نداد . وقتی هنگ میکنه دیگه هیچ برنامه های رو اجرا نمیکنه حتی شمارنده رو هم دنبال نمیکنه./

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak_9051
        ممنون آقا مصطفی.

در مورد راه حل دوم یه نمونه کد مثال میزیند؟ من خیلی وارد نیستم. توی تنظیمات سریال پورت , readtimeout داره که مقدار پیش فرضش منفی یک هستش!

بازم ممنون
        آقا مصطفی ممنون . حل شد. خیلی لطف کردی.

موفق باشید . بازم مزاحمت میشم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          پردازش تصویر کارش یک چیز دیگه است میشه دقیقا کاری که می خوای انجام بدی رو بگی ؟ منظورم اینه : یعنی چی مختصات و کد رنگی عکس ؟ oo: خوب یک عکس در فرمت خودش دیتای خودشو داره ؟
          سلام رفیق :nice:
          می خوام یه برنامه ای نوشته شه که وقتی یه عکسی رو انتخاب می کنی مختصات پیکسل های اونو با کد رنگیش از طریق پرت سریال به میکرو ارسال کنه
          مثلا پیکسل با مختصات (0،0) با کد رنگی 1 یا (5.4) با کد رنگی 0
          حالا بر فرض سیاه سفید باشه عکس پیکسل های سیاه کدش 1 پیکسل های سفید 0
          این مختصات با کد رنگی رو میخوام بفرسته میکرو ال براش فرمان بنویسم برای حرکت موتور
          www.armood.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliturk
            می خوام یه برنامه ای نوشته شه که وقتی یه عکسی رو انتخاب می کنی مختصات پیکسل های اونو با کد رنگیش از طریق پرت سریال به میکرو ارسال کنه
            این مختصات با کد رنگی رو میخوام بفرسته میکرو ال براش فرمان بنویسم برای حرکت موتور
            حالا تو کدوم بخش مشکل داری؟
            این خیلی ساده است
            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliturk
              عزیز اینطوری ها نیست . هر فرمت عکس دیتای و ساختار خودشو داره ساده ترین قرمت تصویر که فایل بیت مپ است BMP خیلی پیچیده تر از این حرف ها است .

چه برسه به فرمت های فشرده شده مثلا jpg شما اول باید روی ساختار ساده ترین فرمت بیت مپ تحقیق کنید بعد به مبکرو بفرستید .
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

برادر چرا بچه رو میترسونی.
                تو C# کلاس Bitmap وجود داره که تمام فرمتهای رایج رو میتونی باهاش باز کنی بعدشم تابع getPixrl و setPixel داره که خوراکه.

دیدگاه

تو C# کلاس Bitmap وجود داره که تمام فرمتهای رایج رو میتونی باهاش باز کنی بعدشم تابع getPixrl و setPixel داره که خوراکه.
                  داشتم همین رو میگفتم که شما زودتر فرستادید.
                  یه نکته ای که هست اسم این کلاس بیت مپ هست و لزومی نداره حتما عکس bmp باشه.jpg و png رو باهاش امتحان کردم.سیستم RGBA هم کار میکنه.
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

آره حق با شماست من آخر جمله رو نخوندم

نوشته اصلی توسط aliturk
                    من فکر کردم میخواد کل عکس رو عین یک فایل بفرسته به میکرو بعد در میکرو پیکسل ها رو استخراج کنه
                    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوباره :smile:
                      با تشکر از آقا مصطفی و aliila
                      دوستان بزارین واقعیت بگم راستش من اصلا C# کار نکردم و چون این کارو میخوام زود تموم کنم فرست یاد گرفتنشو ندارم ...
                      با چنتا از رفقا که کامپیوتر می خونن C# کمو بیش بلدن صحبت کردم ولی اونا هم چون تو این زمینه کار نکردن بلد نیستن ...گفتن روش تحقیق کنیم ببینیم چطوریه ولی هر بار میپرسم میبینم پی شو نگرفتن ....منم وقعا خسته شدم ..
                      حالا از شما دوستان می خوام که روشو بگین تا به اونا بگم این طوری تا بتونن برنامه رو برام بنویسن ..
                      من یه بار دیگه جور دیگه توضیح می دم
                      فرقی نمی کنی فرمت عکس چی باشه .... برای راحتی کار هم عکس سیاه سفید کار میکنیم که برا کد رنگی 2 تا کد بده 0 یا 1
                      میمونه سایز عکس که فعلا رزولیشن عکس و خیلی کوچیک فرض می کنیم مثلا 30*30 پیکسل که شامل 900 پیکسل میشه که
                      حالا می خوایم از مختصات اولین پیکسل که(0.0)تا آخرین پیکسل که(30.30 ) میشه به همراه کد رنگی هر پیکسل به
                      از طریق پرت سریال به میکره بده
                      بعد تو میکرو برای حرکت استپ موتور با توجه به مختصات استفاده میکنیم و از کد رنگی هم برای رنگ زدن
                      چیزی شبه یه چاپگر ساده :nice:

www.armood.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliturk
                        سلام دوباره :smile:
                        با تشکر از آقا مصطفی و aliila
                        دوستان بزارین واقعیت بگم راستش من اصلا C# کار نکردم و چون این کارو میخوام زود تموم کنم فرست یاد گرفتنشو ندارم ...
                        با چنتا از رفقا که کامپیوتر می خونن C# کمو بیش بلدن صحبت کردم ولی اونا هم چون تو این زمینه کار نکردن بلد نیستن ...گفتن روش تحقیق کنیم ببینیم چطوریه ولی هر بار میپرسم میبینم پی شو نگرفتن ....منم وقعا خسته شدم ..
                        حالا از شما دوستان می خوام که روشو بگین تا به اونا بگم این طوری تا بتونن برنامه رو برام بنویسن ..
                        من یه بار دیگه جور دیگه توضیح می دم
                        فرقی نمی کنی فرمت عکس چی باشه .... برای راحتی کار هم عکس سیاه سفید کار میکنیم که برا کد رنگی 2 تا کد بده 0 یا 1
                        میمونه سایز عکس که فعلا رزولیشن عکس و خیلی کوچیک فرض می کنیم مثلا 30*30 پیکسل که شامل 900 پیکسل میشه که
                        حالا می خوایم از مختصات اولین پیکسل که(0.0)تا آخرین پیکسل که(30.30 ) میشه به همراه کد رنگی هر پیکسل به
                        از طریق پرت سریال به میکره بده
                        بعد تو میکرو برای حرکت استپ موتور با توجه به مختصات استفاده میکنیم و از کد رنگی هم برای رنگ زدن
                        چیزی شبه یه چاپگر ساده :nice:
                        غزیزم کسی که یه خورده C# بلد باشه میتونه این کار رو انجام بده. اونا یا پیچوندن شما رو یا از این دانشجوهایی هستن که فقط واحد پاس میکنن و روشون نمیشه بگن این کارا رو بلد نیستن.
                        این کار در پیچیده ترین حالت 3 مرحله داره
                        1. باز کردن فایل
                        2. بارگزاری فایل تو یکی از کلاسهای Image یا Bitmap
                        3. خوندن پیکسلها و ارسالشون با پورت سریال

دیدگاه

غزیزم کسی که یه خورده C# بلد باشه میتونه این کار رو انجام بده. اونا یا پیچوندن شما رو یا از این دانشجوهایی هستن که فقط واحد پاس میکنن و روشون نمیشه بگن این کارا رو بلد نیستن.
                          این کار در پیچیده ترین حالت 3 مرحله داره
                          1. باز کردن فایل
                          2. بارگزاری فایل تو یکی از کلاسهای Image یا Bitmap
                          3. خوندن پیکسلها و ارسالشون با پورت سریال
                          ل
                          شاید شما درست می گیم :sad:در هر حال من الان لنگ موندم
                          شما که میگین آسونه خواهشا اگه میشه تخصوصی تر توضیح بدین مراحلو تا حالیشون کنم
                          مخصوصا بخش سومی خوندن پیکسل ها و ارسالشون به پرت سریال
                          مرسی
                          www.armood.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliturk
                            ل
                            شاید شما درست می گیم :sad:در هر حال من الان لنگ موندم
                            شما که میگین آسونه خواهشا اگه میشه تخصوصی تر توضیح بدین مراحلو تا حالیشون کنم
                            مخصوصا بخش سومی خوندن پیکسل ها و ارسالشون به پرت سریال
                            مرسی
                            خوب کافیه هر مرحله سرچ کنی.
                            برای باز کردن عکس به این مثال نگاه کن :
                            http://www.devasp.net/net/articles/display/385.html
                            باید باز کنی و تو یه object از جنس bitmap بار کنی که باید اون object جنسش Bitmap باشه.

برای بررسی پیکسلها به این نگاه کن :
                            http://msdn.microsoft.com/en-us/libr....getpixel.aspx

برای ارسال از طریق پورت سریال :
                            http://www.codeproject.com/Articles/...-C-and-Whidbey

شما شروع کن چیز خاصی نداره.

دیدگاه

سلام.

تاخیر توی سی شارپ رو چجوری ایجاد میکنن؟ مثلاً 100 میلی ثانیه

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak_9051
                                سلام.

تاخیر توی سی شارپ رو چجوری ایجاد میکنن؟ مثلاً 100 میلی ثانیه

ممنون
                                System.Threading.Thread.sleep(100);a
                                این برحسب 100 نانو ثانیه تاخیر میندازه یعنی برای 1 میلی ثانیه باید عدد 10000 رو بزارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X