با سلام خدومت دوستان عزیز و گرامی
دوستان من فردا یک پروژه برای درس ریزپردازنده دارم، که توی یک قسمتش موندم و اونم نوشتن متن فارسی روی LCD کاراکتری هست.
باید به زبان Basic در محیط Bascom بنویسیمش.
دوستان کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
البته دارم Search هم میکنم اما سرعت net پایینه.
ممنون.
موفق باشید.
با سلام خدومت دوستان عزیز و گرامی
دوستان من فردا یک پروژه برای درس ریزپردازنده دارم، که توی یک قسمتش موندم و اونم نوشتن متن فارسی روی LCD کاراکتری هست.
باید به زبان Basic در محیط Bascom بنویسیمش.
دوستان کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
البته دارم Search هم میکنم اما سرعت net پایینه.
ممنون.
موفق باشید.
اینو بهتر بود توی انجمن avr می پرسیدین .زودتر جواب می گرفتی .
سلام
اگر lcd تون از نوع کارکتری ساده هست می تونین به راحتی با قسمت
Tools->lcd designer
حروف فونتتون رو طراحی و با اختصاص شماره به هر حروف اون رو با دستور
lcd(شماره)
روی lcd چاپ کنین.سوالی بود در بخش avr یه تاپیک جدید مطرح کنین یا داخل فروم سرچ کنین
هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
سلام
من کد مربوط به ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتیc# رو نوشتم. جواب هم میده و لی به جای اینکه اطلاعاتی رو که به صورت فارسی نوشتم به همون صورت توی بانک ذخیره کنه ، به شکل علامت سوال "؟"ذخیره میکنه. اگه ممکنه بم بگید مشکل از کجاس؟ در ضمن وقتی انگلیسی وارد می کنم مشکلی نداره .فقط فارسی رو انگار نمیشناسه.چکار کنم؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت بچه ها
من با VB ی برنامه نوشتم که از پورت COM ی سری اطلاعات رو میگیره نشون میده
وقتی MAKE....EXE رو میزنم فایل EXE رو میسازه و رو سیستم خودم خوب کار میکنه اما اون فایل رو سیستم های دیگه اصلا باز نمیشه و خطا میده
تنظیمات پورت COM رو هم درست میکنم اما همش خطا میده
خطا: COMPONENT 'MSCOMM32.OCX' OR ONE OF ITS .......MISSING OR INVALID
با سلام خدمت بچه ها
وقتی MAKE....EXE رو میزنم فایل EXE رو میسازه و رو سیستم خودم خوب کار میکنه اما اون فایل رو سیستم های دیگه اصلا باز نمیشه و خطا میده
با سلام خدمت بچه ها
سلام
احتمالا اگه فایل 'MSCOMM32.OCX' رو داخل پوشه سیستم کپی کنی مشکلت حل میشه.چون رو سیستم خودت ویژوال بیسیک نصب هستش,این فایل داخل پوشه سیستم 32 شما کپی شده و برنامه شما به درستی کار میکنه.این فایل 'MSCOMM32.OCX' یک اکتیویکس هستش.
سلام بچه ها
از دوستان کسی یه پرژه کوچیک در مورد ارتباط C# از طریق سریال با میکرو داره
تو نت سرچ کردم یکی بود برنامه میکروش با کد ویژن بود که نفهمیدم می خواستم برنامه میکروش با بسکام باشه
دیدگاه