سلام
کجا می تونم نقشه کامل مدار شما رو ببینم
روشی که من استفاده مکنم به این صورت هست که 2 ال ای دی رو سری میکنم سپس با هم موازی میکنم و گروهی از
ال ای دی ها رو که تشکیل یه حرف رو میدن با یه مقاومت سری میکنم اینجوری از شلوغی مدار جلوگیری میکنم
با چند ولت کار میکنی ؟ مدارم برات میذارم اخه کارت اشتباهه هرچی میتونی باید سریو زیاد کنی موازیو کم تا جریانت کم بشه
چه سیم بندی خوشگلی اون انشعاب ها تو به یه جای دیگه بده ببین چه کار میشه
خیلی شلوغه؟اولین کارمه دیگه :redface:تجربه ندارم
فکر نکنم واسه سیم بندی باشه.این یه قانونی داره که ما ازش بی خبریم چون یه جایه دیگه از تابلو رو 4تای بستم اونم دیر خاموش میشه
سلام
از ا آی سی uln2803 برای جدا کردن مدار فرمان که همون میکرو هست از مدار اصلی که ال ای دی هامون است استفاده میکنیم این ای سی دارای 8 ورودی و 8 خروجی است که برای مثال حرف ا از اسپرت رو به خروجی اول این ای سی میدیم حرف س از اسپرت رو به خروجی دوم ای ای سی میدیم و ورودی های این ای سی رو هم به خروجی میکرو وصل میکنیم به این صورت حروف اسپرت اسماعیلی برای ما بصورت فلشر روشن و خاموش می شود
با توجه به جستوجویی که توی سایت کردم فهمیدم که بجای uln2803 بهتره که از ترانزیستورهای tip41 استفاده کرد
زیرا تحمل جریان بیشتری رو دارن و برای ایجاد افکت های مختلف در حروف از این ترانیستور برای جدا سازی مدار فرمان از ال ای دی ها استفاده می کنیم
منبع تغذیه ای که استفاده می کنم 9 ولت 2 آمپر هستش ولی اون نور لازم رو توی ال ای دی ها ندارم تعداد ال ای دی ها کل مدار هم 770 عدد هستش
770تا ال ای دی رو چطوری بستی و با چه فرمولی حساب کردی که 2امپر احساس کردی براش بسه با حداقد جریان 10میلی شما احتیاج به 3امپری داری تازه با جریان 10میلی عرض کردم که محاسبه کرده باشی ضمنا باید بگی چند تا سری کردی
اصلا برد مین و چشمک زن نداری؟ مستقیم به اداپتوره؟
اگه از سر ال ای دی ها جدا میکنی اداپتورو و اینجوری میشه واقعا عجیبه اگه اداپتورو از برق در بیاری مال دشارژشه ولی این یکیو باید پشت مدارتو عکس بگیری بذاری
سلام
دوست عزیز عکس پشت کار رو دیدید؟علت رو پیدا کردید؟
مرسی
770تا ال ای دی رو چطوری بستی و با چه فرمولی حساب کردی که 2امپر احساس کردی براش بسه با حداقد جریان 10میلی شما احتیاج به 3امپری داری تازه با جریان 10میلی عرض کردم که محاسبه کرده باشی ضمنا باید بگی چند تا سری کردی
اگر بگم همه رو بصورت موازی بستم و منبع 9ولت 2 آمپر رو با یه مقاومت 33 اهم مستقیم بهش دادم شاید تعجب کنی ولی همین کار رو کردم اضافه شده در تاریخ :
این یه نمونه کار کوچیکه که منبع تغذیه اون یه شارژر نوکیا است که روش نوشته بود 5v و 350mA که با یه مقاومت 10 اهمی زدم به ال ای دی ها تعداد ال ای دی ها هم 110 تا است که 2 تا 2 تا سری کردم و سپس با هم موازی کردم
شما ها چرا همتون کمر همت بستید این اداپتوای مادر مرده رو بد بخت کنید ؟
کار خودتونو راحت میکنید اداپتورای بدبختو مجبور میکنید جور شمارو بکشن؟ بابا مدارو درست و اصولی ببندید اداپتور مناسبم براش بذارید منطقی تر نیس؟
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط kinj
سلام
دوست عزیز عکس پشت کار رو دیدید؟علت رو پیدا کردید؟
مرسی
چیبگم والا اخه این یچیز نشدنیه بازم از اول یبار دیگه مطمئن شو که داری اداپتورو از سر led ها باز میکنی
اخه اپه برق 20کیلو ولت داری میدی تو این مدار یا 380ولت حراقل 1000-10000امپر داری بش میدی خوب میتونیم بگیم خاصیت خازنی سیمهاته درغیر اینصورت اصلا والا با عقل من یکی که جور در نمیادنمیدونم
سلام
میخواستم بدونم که اگر یه شکلی داخل کورل طراحی کردیم چطوری باید دور اون با ledtool ,لامپled بزلریم
من روی متن این کار رو میکنم و لی برای شکل ارور میده
ُسلام دوستان
اینم اولین کاری که قبلا در موردش صحبت کرده بودیم.خوب شد؟هر چند ایده دوستان بود بیشترش :redface:
ولی یه سوال دوستان.سه تا از ال ای دی ها رو نتونستم 5تایی کنم وسه تایی بستم با یه مقاومت 470 ولی جالب اینکه وقتی ولتاژ رو قطع میکنم این سه تا یه کو چولو دیرتر خاموش میشه.چراااااا؟
علتش اینه که جریانی که از این سه تا ال ای دی میگذره با باقیه ال ای دی ها فرق داره
و وقتی برق رو قطع میکنید در اصل همه با هم خاموش میشن ولی چشم ما اشتباه میکنه و چند میلی ثانیه بیشتر روشن میبینه
علتش هم همون جریان بیشتر هستش
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
سلام
اره ببین من 3تا لد کشیدم شما دقیقا 5تا لد داری و سری با یه 100اهم و میدی به کلکتور 41و امیترشو زمین میکنی
مدارو بستی بگو تا برنامشو شرع کنم
سلام
اون عکسی که از مدار گذاشته بودی پاک شد :angry:
من مدارو بستم برنامه رو شروع کنیم؟
من میخوام 5 خط نوشته که حدود 200 تا ال ای دی میخوره هر خط.دورشم مثل عکس که پایین هست یک در میان روشن شه که حالت چرخش بگیره.شما فکر میکنید چند میلی ثانیه بین روشن وخاموش شدنشون طول بکشه حس چرخش دست میده؟
مرسی
بهترین کار آزمون تجربه و خطا است برای مثال من برای چرخش ال ای دی های دور تابلو مقدار 100 میلی ثانیه رو گذاشتم و قشنگ جواب داد خودت می تونی مقدارهای بین همین مقدار بزاری و مدارتو آزمایش کنی اضافه شده در تاریخ :
بهترین کار آزمون تجربه و خطا است برای مثال من برای چرخش ال ای دی های دور تابلو مقدار 100 میلی ثانیه رو گذاشتم و قشنگ جواب داد خودت می تونی مقدارهای بین همین مقدار بزاری و مدارتو آزمایش کنی
من با 200 میلی بستم تو پرتوس خوب شد.حالا در عمل نمیدونم
یه سوال میکرو رو با کریستال خارجی راه اندازی کردی یا داخلی؟محیط مغازه و داخل شهر نویز پذیره که بخوایم از کریستال خارجی استفاده کنیم؟
دیدگاه