اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط arf2010
    نظر ندادم این برنامه ساده و به درد نخوری که گذاشتی و کاری رو که میگی هم نمیکنه رو بیجا دونستم
    کسی نیست این برنامه رو واسه این دوستمون ترجمه کنه ؟؟ مثل اینکه حرف من رو قبول نداره
    من نمی دونستم شما از ما طلب داری :mrgreen: این دکمه غلط کردم نداره ما اشتباه کردیم اصلا نظر دادیم :cry2:
    دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

یه کار جالبی که من توی ایستگاه راه آهن مشهد دیدم روی ستونهای ایستگاه ردیفی از ال ای دی بود که از بالا بصورت
      جالبی روشن میشد و تا آخر هم می رفت مثل یه شهاب سنگ توی آسمون
      اگر کسی از این نمونه کار انجام داده روش اصولی رو بهمون بگم ممنون میشیم در ضمن
      توی ترمینال کاوه ی اصفهان هم همین مدل کار بود
      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
        یه کار جالبی که من توی ایستگاه راه آهن مشهد دیدم روی ستونهای ایستگاه ردیفی از ال ای دی بود که از بالا بصورت
        دوست عزیز یه سر به اینجا بزن
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66771.60
        بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
        بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

منم دیدم خیلی قشنگ بود ئلی الان بحثمون pwm روی تمام پایه های میکروه
          :biggrin:
          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
            من با بسکام کار کردم اگر با بسکام مد نظرتون هست تا توضیح بدم :nerd: :read:
            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
              سلام
              من با بسکام کار کردم اگر با بسکام مد نظرتون هست تا توضیح بدم :nerd: :read:
              خب من سی میخام ولی برای کسایی که بسکام کار میکنن بگین تا اونااستفاده کنند
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                منم دیدم خیلی قشنگ بود ئلی الان بحثمون pwm روی تمام پایه های میکروه
                :biggrin:
                بنظر من از همین ترفند pmw در کم نور و پرنور کردن این ال ای دی ها استفاده می کنند
                اگر برنامه pmw رو با ccodvision بخوای من با حلقه های for تو در تو درست کردم
                Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

بنظر من از همین ترفند pmw در کم نور و پرنور کردن این ال ای دی ها استفاده می کنند
                  اگر برنامه pmw رو با ccodvision بخوای من با حلقه های for تو در تو درست کردم
                  داداش شما این پی دبلیو ام رو روی سه تا پایه بیشتر نمیتونی ببری
                  خب
                  من میخام ببرم روی
                  تمام پایه ها
                  حالا گرفتین چرا این همه زور میزنم برنامشو بنویسیم
                  یکی بهم گفته برنامش اینطوریه این یه راهنمایی هستش باید توسط تایمر
                  خودتون یه نگاه بکنید
                  // Timer 0 overflow interrupt service routine
                  interrupt [TIM0_OVF] void timer0_ovf_isr(void)
                  {
                  // Place your code here

i++;

if(i<180)
                  {
                  PORTB.0=1;
                  }

if(i>180)
                  {
                  PORTB.0=0;
                  }

if (i==255)
                  {
                  i=0;
                  }

}

اضافه شده در تاریخ :
                  کسی نمیاد یه نظر بده :cry:
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                    مدار کامل فلاشررو بی زحمت با ایسی رگولاتور ومیکرو و اتصالات ترانزیستور و همچنین مشترک تغذیه ال ای دیها برام بزارین
                    چند مدل فلاشر رو که دبدم خیلی چیزاش مشترکه و شبیهند مثل دیود، خازن عدسی روی پایه های 7 و 8، رگلاتور 7805 و ...
                    اما هر کدوم بسته به امپر دلخواه از مدلهای مختلف ترانزیستور وماسفت استفاده کردن که بیشتر میخوام نحوه ترکیب بندی و تعیین قدرت مقاومت مورد اسفاده رو بدونم
                    دیدم که در جاهای محتلف مدارها مقاومتهای محتلف بکار رفته و همچنین در بعضیاش هم از ترانریستور و هم از ماسقت استفاده شده و خازن هم بکار بردن
                    1- در مورد اینا به صورت شماتیک یه مقدار توضیح بدین اصولش چیه
                    2- مقاومت بندی برچه اساسی صورت میگیره و کجاهای مدار بکار میره فقط خزوجی میکرو به ترانزیستور یا جای دیگش هم واجبه؟
                    ممنون میشم توضیح کاملی در اینخصوص بذارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shm1364
                      با سلام خدمت دوستان عزیز
                      مدار کامل فلاشررو بی زحمت با ایسی رگولاتور ومیکرو و اتصالات ترانزیستور و همچنین مشترک تغذیه ال ای دیها برام بزارین
                      چند مدل فلاشر رو که دبدم خیلی چیزاش مشترکه و شبیهند مثل دیود، خازن عدسی روی پایه های 7 و 8، رگلاتور 7805 و ...
                      اما هر کدوم بسته به امپر دلخواه از مدلهای مختلف ترانزیستور وماسفت استفاده کردن که بیشتر میخوام نحوه ترکیب بندی و تعیین قدرت مقاومت مورد اسفاده رو بدونم
                      دیدم که در جاهای محتلف مدارها مقاومتهای محتلف بکار رفته و همچنین در بعضیاش هم از ترانریستور و هم از ماسقت استفاده شده و خازن هم بکار بردن
                      1- در مورد اینا به صورت شماتیک یه مقدار توضیح بدین اصولش چیه
                      2- مقاومت بندی برچه اساسی صورت میگیره و کجاهای مدار بکار میره فقط خزوجی میکرو به ترانزیستور یا جای دیگش هم واجبه؟
                      ممنون میشم توضیح کاملی در اینخصوص بذارین
                      سلام
                      بستگی داره شما چند تا خروجی داشته باشی و هر کدو چنر امپر جریان بکشه
                      در کل واسه تابلو ال ای دی ثابت tip 41 رو بهتون پیشنهاد میکنم خروجیش تا 2 و3 امپر رو جوب میده
                      خازن عدسی جهت حذف نویزه
                      یه ای سی ای تی مگا حالا 8 یا16 یا32 یا...
                      خروجی ای سی یه مقاومت میزارن تا جریانی که از ای سی کشیده میشه کنترل شه.بین 700 تا یک کیلو

این عکس هم طریقه کلی بستن ال ای دی به فلشر یا ای سی ای تی مگا 8 هستش

امید وارم سوالتون رو خوب متوجه شده باشم اگه نه که بگید اگه تونستم بازم براتون بگم

**** k i n j ****

دیدگاه

سلام
                        روش تبدیل آرم و لوگوهای شرکتی در برنامه ی corel draw به چه صورتی هست کسی از دوستان انجام داده؟؟
                        مثلا آرم خودروی سمند
                        2- از دوستانی که توی کار فروش تابلو هستند -بنظر شما در کنار کار تابلو سازی چه کاری انجام بدیم که کرایه مغازه در بیاد؟؟!!!
                        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

سلام بچه ها چطورین من هر چی دنبال اچ جی اصل میگردم دیگه پیدا نمیشه
                          یه جایی LT بهم معرفی کرده نظرتون در مورد LT چیه؟؟؟ :eek:
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                            سلام
                            بستگی داره شما چند تا خروجی داشته باشی و هر کدو چنر امپر جریان بکشه
                            در کل واسه تابلو ال ای دی ثابت tip 41 رو بهتون پیشنهاد میکنم خروجیش تا 2 و3 امپر رو جوب میده
                            خازن عدسی جهت حذف نویزه
                            یه ای سی ای تی مگا حالا 8 یا16 یا32 یا...
                            خروجی ای سی یه مقاومت میزارن تا جریانی که از ای سی کشیده میشه کنترل شه.بین 700 تا یک کیلو

این عکس هم طریقه کلی بستن ال ای دی به فلشر یا ای سی ای تی مگا 8 هستش

امید وارم سوالتون رو خوب متوجه شده باشم اگه نه که بگید اگه تونستم بازم براتون بگم

ممنون خیلی عالی بود :nice:
                            فقط من میخوام امپر خروجیم بیشتر باشه از ماسفت باید استفاده کنم مقاومت خروجی ای سی تا ماسفت بازم همون 700 تا 1 کیلو هستش؟
                            رو بعضی فلشرها هم دیدم پایه 1و 3 ماسفت رو مثلا با یه مقاومت 330 اهم به هم وصل کردن! oo:
                            و چندتا خازن هم گذاشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                              سلام بچه ها چطورین من هر چی دنبال اچ جی اصل میگردم دیگه پیدا نمیشه
                              یه جایی LT بهم معرفی کرده نظرتون در مورد LT چیه؟؟؟ :eek:
                              LT تفاوتش با HG در قیمت و کیفیت به چه صورتی هست؟؟
                              شما فارغ التحصیل موسسه فیض کاشانی هستی؟
                              http://dehnokit.blogfa.com/
                              آدرس رو اتفاقی توی گوگل پیدا کردم
                              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

LT تفاوتش با HG در قیمت و کیفیت به چه صورتی هست؟؟
                                شما فارغ التحصیل موسسه فیض کاشانی هستی؟
                                http://dehnokit.blogfa.com/
                                آدرس رو اتفاقی توی گوگل پیدا کردم
                                lt خیلی بهتر از hg هستش

اضافه شده در تاریخ :
                                کسی میگه شکلارو چجوری باید تو کورل به برداری تبیدشون کرد مثه آرم یه شرکت :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X