نظر ندادم این برنامه ساده و به درد نخوری که گذاشتی و کاری رو که میگی هم نمیکنه رو بیجا دونستم
کسی نیست این برنامه رو واسه این دوستمون ترجمه کنه ؟؟ مثل اینکه حرف من رو قبول نداره
من نمی دونستم شما از ما طلب داری :mrgreen: این دکمه غلط کردم نداره ما اشتباه کردیم اصلا نظر دادیم :cry2:
یه کار جالبی که من توی ایستگاه راه آهن مشهد دیدم روی ستونهای ایستگاه ردیفی از ال ای دی بود که از بالا بصورت
جالبی روشن میشد و تا آخر هم می رفت مثل یه شهاب سنگ توی آسمون
اگر کسی از این نمونه کار انجام داده روش اصولی رو بهمون بگم ممنون میشیم در ضمن
توی ترمینال کاوه ی اصفهان هم همین مدل کار بود
یه کار جالبی که من توی ایستگاه راه آهن مشهد دیدم روی ستونهای ایستگاه ردیفی از ال ای دی بود که از بالا بصورت
منم دیدم خیلی قشنگ بود ئلی الان بحثمون pwm روی تمام پایه های میکروه
:biggrin:
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
منم دیدم خیلی قشنگ بود ئلی الان بحثمون pwm روی تمام پایه های میکروه
:biggrin:
بنظر من از همین ترفند pmw در کم نور و پرنور کردن این ال ای دی ها استفاده می کنند
اگر برنامه pmw رو با ccodvision بخوای من با حلقه های for تو در تو درست کردم
بنظر من از همین ترفند pmw در کم نور و پرنور کردن این ال ای دی ها استفاده می کنند
اگر برنامه pmw رو با ccodvision بخوای من با حلقه های for تو در تو درست کردم
داداش شما این پی دبلیو ام رو روی سه تا پایه بیشتر نمیتونی ببری
خب
من میخام ببرم روی
تمام پایه ها
حالا گرفتین چرا این همه زور میزنم برنامشو بنویسیم
یکی بهم گفته برنامش اینطوریه این یه راهنمایی هستش باید توسط تایمر
خودتون یه نگاه بکنید
// Timer 0 overflow interrupt service routine
interrupt [TIM0_OVF] void timer0_ovf_isr(void)
{
// Place your code here
i++;
if(i<180)
{
PORTB.0=1;
}
if(i>180)
{
PORTB.0=0;
}
if (i==255)
{
i=0;
}
} اضافه شده در تاریخ :
کسی نمیاد یه نظر بده :cry:
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدار کامل فلاشررو بی زحمت با ایسی رگولاتور ومیکرو و اتصالات ترانزیستور و همچنین مشترک تغذیه ال ای دیها برام بزارین
چند مدل فلاشر رو که دبدم خیلی چیزاش مشترکه و شبیهند مثل دیود، خازن عدسی روی پایه های 7 و 8، رگلاتور 7805 و ...
اما هر کدوم بسته به امپر دلخواه از مدلهای مختلف ترانزیستور وماسفت استفاده کردن که بیشتر میخوام نحوه ترکیب بندی و تعیین قدرت مقاومت مورد اسفاده رو بدونم
دیدم که در جاهای محتلف مدارها مقاومتهای محتلف بکار رفته و همچنین در بعضیاش هم از ترانریستور و هم از ماسقت استفاده شده و خازن هم بکار بردن
1- در مورد اینا به صورت شماتیک یه مقدار توضیح بدین اصولش چیه
2- مقاومت بندی برچه اساسی صورت میگیره و کجاهای مدار بکار میره فقط خزوجی میکرو به ترانزیستور یا جای دیگش هم واجبه؟
ممنون میشم توضیح کاملی در اینخصوص بذارین
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدار کامل فلاشررو بی زحمت با ایسی رگولاتور ومیکرو و اتصالات ترانزیستور و همچنین مشترک تغذیه ال ای دیها برام بزارین
چند مدل فلاشر رو که دبدم خیلی چیزاش مشترکه و شبیهند مثل دیود، خازن عدسی روی پایه های 7 و 8، رگلاتور 7805 و ...
اما هر کدوم بسته به امپر دلخواه از مدلهای مختلف ترانزیستور وماسفت استفاده کردن که بیشتر میخوام نحوه ترکیب بندی و تعیین قدرت مقاومت مورد اسفاده رو بدونم
دیدم که در جاهای محتلف مدارها مقاومتهای محتلف بکار رفته و همچنین در بعضیاش هم از ترانریستور و هم از ماسقت استفاده شده و خازن هم بکار بردن
1- در مورد اینا به صورت شماتیک یه مقدار توضیح بدین اصولش چیه
2- مقاومت بندی برچه اساسی صورت میگیره و کجاهای مدار بکار میره فقط خزوجی میکرو به ترانزیستور یا جای دیگش هم واجبه؟
ممنون میشم توضیح کاملی در اینخصوص بذارین
سلام
بستگی داره شما چند تا خروجی داشته باشی و هر کدو چنر امپر جریان بکشه
در کل واسه تابلو ال ای دی ثابت tip 41 رو بهتون پیشنهاد میکنم خروجیش تا 2 و3 امپر رو جوب میده
خازن عدسی جهت حذف نویزه
یه ای سی ای تی مگا حالا 8 یا16 یا32 یا...
خروجی ای سی یه مقاومت میزارن تا جریانی که از ای سی کشیده میشه کنترل شه.بین 700 تا یک کیلو
این عکس هم طریقه کلی بستن ال ای دی به فلشر یا ای سی ای تی مگا 8 هستش
امید وارم سوالتون رو خوب متوجه شده باشم اگه نه که بگید اگه تونستم بازم براتون بگم
سلام
روش تبدیل آرم و لوگوهای شرکتی در برنامه ی corel draw به چه صورتی هست کسی از دوستان انجام داده؟؟
مثلا آرم خودروی سمند
2- از دوستانی که توی کار فروش تابلو هستند -بنظر شما در کنار کار تابلو سازی چه کاری انجام بدیم که کرایه مغازه در بیاد؟؟!!!
سلام
بستگی داره شما چند تا خروجی داشته باشی و هر کدو چنر امپر جریان بکشه
در کل واسه تابلو ال ای دی ثابت tip 41 رو بهتون پیشنهاد میکنم خروجیش تا 2 و3 امپر رو جوب میده
خازن عدسی جهت حذف نویزه
یه ای سی ای تی مگا حالا 8 یا16 یا32 یا...
خروجی ای سی یه مقاومت میزارن تا جریانی که از ای سی کشیده میشه کنترل شه.بین 700 تا یک کیلو
این عکس هم طریقه کلی بستن ال ای دی به فلشر یا ای سی ای تی مگا 8 هستش
امید وارم سوالتون رو خوب متوجه شده باشم اگه نه که بگید اگه تونستم بازم براتون بگم
ممنون خیلی عالی بود :nice:
فقط من میخوام امپر خروجیم بیشتر باشه از ماسفت باید استفاده کنم مقاومت خروجی ای سی تا ماسفت بازم همون 700 تا 1 کیلو هستش؟
رو بعضی فلشرها هم دیدم پایه 1و 3 ماسفت رو مثلا با یه مقاومت 330 اهم به هم وصل کردن! oo:
و چندتا خازن هم گذاشتن
سلام بچه ها چطورین من هر چی دنبال اچ جی اصل میگردم دیگه پیدا نمیشه
یه جایی LT بهم معرفی کرده نظرتون در مورد LT چیه؟؟؟ :eek:
LT تفاوتش با HG در قیمت و کیفیت به چه صورتی هست؟؟
شما فارغ التحصیل موسسه فیض کاشانی هستی؟
http://dehnokit.blogfa.com/
آدرس رو اتفاقی توی گوگل پیدا کردم
LT تفاوتش با HG در قیمت و کیفیت به چه صورتی هست؟؟
شما فارغ التحصیل موسسه فیض کاشانی هستی؟
http://dehnokit.blogfa.com/
آدرس رو اتفاقی توی گوگل پیدا کردم
lt خیلی بهتر از hg هستش اضافه شده در تاریخ :
کسی میگه شکلارو چجوری باید تو کورل به برداری تبیدشون کرد مثه آرم یه شرکت :nerd:
دیدگاه