LT تفاوتش با HG در قیمت و کیفیت به چه صورتی هست؟؟
شما فارغ التحصیل موسسه فیض کاشانی هستی؟
http://dehnokit.blogfa.com/
آدرس رو اتفاقی توی گوگل پیدا کردم
بله
lt بهتر از اچ جی نیست
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
سلام دوستان
خسته نباشید
من با ال ای دی ابی که جدیدا خریدم یه مشکلی داشتم.از 225 تا حدودا 10 تا سوخت!اتفاق از این قرار بود که وقتی داشتم پایه هاشونو لحیم میکردم یه لحظه روشن میشدن بعدا میسوختن.هویه رو هم عوض کردم ولی بازم سوخت ولی واسه رنگ قرمز همچین اتفاقی نمیوفتاد
تا حالا کسی به این مشکل خورد؟چرا همچی میشه؟
راستی به سوال دوستمون Nakh0d4 هم جواب بدید من هم نمیدونم میخوام یاد بگیرم
شما باید یکی از pwm ها رو به یه پابه که ورودی تعریف کردین وصل کنید
بعد پین رو مدام چک کنید و برنامه رو اجرا کنید
مثلا داخل برنامه داریم
1:کانال یک رو شروع کن به کم کم روشن کردن و ثابت شدن
2: " " " " " " ' " "
شما باید یکی از pwm ها رو به یه پابه که ورودی تعریف کردین وصل کنید
بعد پین رو مدام چک کنید و برنامه رو اجرا کنید
مثلا داخل برنامه داریم
1:کانال یک رو شروع کن به کم کم روشن کردن و ثابت شدن
2: " " " " " " ' " "
میشه کامل تر توضیح بدین من چیزی متوجه نشدم ببخشیدا یه نمه آی کیوم پایینه در حد جلبک
barannoor69@yahoo.com
سوال اول :
در روش اول (سری موازی) چرا بچه ها میگن سه تا سه تا سری بعد موازی ! چرا نمی گن در 3 ولتی ها 4 تا 4 تا سری و در 2.3 ها 5 تا 5 تا موازی با یک مقاومت ؟
چون هرچی تعداد سری زیاد بشه توان مصرفی کم هست و مقاومت کمتری هم میبریم(مقاومت 180 اهم بیشتر از مقاومت یک ال ای دی هست ، مقاومت ال ای دی قرمز با توجه به نقطه ی کار معمولا 100 اهم است ! می توان بجای مقاومت 180 اهم یک ال ای دی گذاشت + یک مقاومت کوچک تر )
سوال دوم:
این فلاشر که میگویید چیز آماده ای هست یا با میکرو میسازید ؟
سوال سوم :
آقای باغبانزاده شما که جریان کم میدید ، تابلو ها روز دید هستن؟
سوال چهارم:
جایی من دیدمبه جای آداپتور از یه قطعه ی کوچیک استفاده کرده بود که یه یک سوساز تمام موج با خازت بود ! یعنی از 200 ولت استفاده کرده ؟
توی این شلنگ های ال ای دی هم از 60 ال ای دی سری با دوتا مقاومت 560 اهم استفاده میشه و روش نوشته 220 تا 240 ولت
نکته ها :
1-آقای باغبانزاده ی عزیز روش محاسبات شما یه مقدار غلط هست ! شما در توضیح به اون دوستمون در چند صفحه قبل در مداری که سه تا دسته ی ال ای دیه موازی شده رو سری کرده بود گفتید ! هر دسته سه ولت و 3*3 میشه 9 و با توجه به منبع که 12 ولت بود گفتید 3 ولت باقی می مونه و اون رو با مقاومت کنترل کردید تا جریان دلخواه بگذره
این روش تحلیل غلطه چون زمانی که شما جریان رو تغییر میدید ولتاژی که سر ال ای دی ها افتاده تغییر میکنه
در این صفحه نمودار ولتاژ به جریان یه ال ای دی رو می تونید به بینید :
http://www.superbrightleds.com/moreinfo/component-leds/5mm-red-led-30-degree-viewing-angle-8000-mcd/281/1208/
که خود سازنده پیشنهاد کرده در ولتاژ 2.2 کتر کنید که اجبارا این ولتاژ جریان 20 میلی رو در مدار ایجاد می کنه !
طبیعتا وقتی شما جریان رو پایین میاری ولتاژه افتاده روی دیود هات تغییر میکنه....
و اینکه میگی با 7 میلی روشن میکنی اگر از این روش محاسبه کرده اشتباه هست
در واقع ابتدا باید نقطه ی کار رو مشخص کنید ! یعنی بگید دوست دارید 7 میلی جریان رد بشه بعد از روی نمودار ببینید 7 میلی چه ولتاژی برای دیود داره و بعد با منبع تغذیه مقایسه کنید و مقاومت بگذارید
2-در روش اول همه که سری موازی هست پشت تابلو شلوغ نمیشه اگه از این مدل سیم کشی استفاده کنید :
همانطور که در عکس نمونه کار آقای باغبانزاده دیدیم دوسیم از کنار همه ی ال ای دی ها رد شده بود که اون ها رو با هم موازی کرده بودن ! این جا هم همون دو سیم عبور میکنه ولی به این صورت : http://s3.picofile.com/file/7530684301/led.png
سوال اول :
در روش اول (سری موازی) چرا بچه ها میگن سه تا سه تا سری بعد موازی ! چرا نمی گن در 3 ولتی ها 4 تا 4 تا سری و در 2.3 ها 5 تا 5 تا موازی با یک مقاومت ؟
چون هرچی تعداد سری زیاد بشه توان مصرفی کم هست و مقاومت کمتری هم میبریم(مقاومت 180 اهم بیشتر از مقاومت یک ال ای دی هست ، مقاومت ال ای دی قرمز با توجه به نقطه ی کار معمولا 100 اهم است ! می توان بجای مقاومت 180 اهم یک ال ای دی گذاشت + یک مقاومت کوچک تر )
سوال دوم:
سوال سوم :
سوال چهارم:
جایی من دیدمبه جای آداپتور از یه قطعه ی کوچیک استفاده کرده بود که یه یک سوساز تمام موج با خازت بود ! یعنی از 200 ولت استفاده کرده ؟
توی این شلنگ های ال ای دی هم از 60 ال ای دی سری با دوتا مقاومت 560 اهم استفاده میشه و روش نوشته 220 تا 240 ولت
نکته ها :
1-آقای باغبانزاده ی عزیز روش محاسبات شما یه مقدار غلط هست ! شما در توضیح به اون دوستمون در چند صفحه قبل در مداری که سه تا دسته ی ال ای دیه موازی شده رو سری کرده بود گفتید ! هر دسته سه ولت و 3*3 میشه 9 و با توجه به منبع که 12 ولت بود گفتید 3 ولت باقی می مونه و اون رو با مقاومت کنترل کردید تا جریان دلخواه بگذره
این روش تحلیل غلطه چون زمانی که شما جریان رو تغییر میدید ولتاژی که سر ال ای دی ها افتاده تغییر میکنه
در این صفحه نمودار ولتاژ به جریان یه ال ای دی رو می تونید به بینید :
http://www.superbrightleds.com/moreinfo/component-leds/5mm-red-led-30-degree-viewing-angle-8000-mcd/281/1208/
که خود سازنده پیشنهاد کرده در ولتاژ 2.2 کتر کنید که اجبارا این ولتاژ جریان 20 میلی رو در مدار ایجاد می کنه !
طبیعتا وقتی شما جریان رو پایین میاری ولتاژه افتاده روی دیود هات تغییر میکنه....
و اینکه میگی با 7 میلی روشن میکنی اگر از این روش محاسبه کرده اشتباه هست
در واقع ابتدا باید نقطه ی کار رو مشخص کنید ! یعنی بگید دوست دارید 7 میلی جریان رد بشه بعد از روی نمودار ببینید 7 میلی چه ولتاژی برای دیود داره و بعد با منبع تغذیه مقایسه کنید و مقاومت بگذارید
2-در روش اول همه که سری موازی هست پشت تابلو شلوغ نمیشه اگه از این مدل سیم کشی استفاده کنید :
همانطور که در عکس نمونه کار آقای باغبانزاده دیدیم دوسیم از کنار همه ی ال ای دی ها رد شده بود که اون ها رو با هم موازی کرده بودن ! این جا هم همون دو سیم عبور میکنه ولی به این صورت : http://s3.picofile.com/file/7530684301/led.png
جواب سوال اولت چون سه تا سه تا که سری میکنیم میشه 9 ولت بعد میشه توسط مقاومت و اون سه ولتی جریان رو کنترل کرد ولی در صورتی که چهار تا سری کنیم دیگه مقاومتی نمیتونیم بزاریم و جریان کنترل نمیشه.
//////
میتونی بسازی میتونی بخری و من با میکرو میسازم
////
روز دیدن خب تابلو من اگه سایه باشه مشخصه ولی توی آفتاب چیزی مشخص نیست
/////
ببینید دقیقا این روش سوم هست برای ساخت تابلوها
ولتاژ برق رو یکسو میکنند و میدنش مثلا به 150 تا ال ای دی سری ولی مشکل اینه که اگه یه دونش بسوزه کلی از این ال ای دی ها خاموش میشه و مشکل بعدیش هم اینه که درایور کردن توی این حال اصلا جالب نیست ولی خوبی اون اینه که پولآداپتور دیگه نمیدی
نکته ها:
خب من ولتاژمو سه فرض میکنم نه اینکه سه واقعی بیفته در اصل برای رنگهای سفید آبی سبز دو و هشت دهم و برای رنگ قرمز یک و هشت دهم ولتاژ دو سرش میفته . حالا چطوری جریانمو بدست میارم .
شما فرض کنید سیصد تا ال ای دی سفید داری همه رو به هم موازی میکنم بعد تبدیل به سه تا گروه صد تایی میکنم بعد این سه تا رو باهم سری میکنم
حالا چطوری مقاومتشو حساب کنم
من فرض میکنم ولتاژ سه ولت دو سر ال ای دی هام بیفته میشه نه ولت بعد سه ولت دیگه میمونه سپس تعداد یه گروه ال ای دی مو میشمرم که صد تا هست و بعد میگم من میخام هر ال ای دی مثلا شش میلی آمپر جریان ازش عبور کنه صد رو در شش ضرب میکنم میشه 600 میلی حالا ولتاژ دو سر مقاومت 3 ولت جریان اونم 600 میلی و 3 تقسیم بر 600 یه مقاومت 5 اهم نیاز داریم .
خب در نکته ی دو یه نمه آدم بیچاره میشه تا ال ای دی رو بزنه
شما هر دو روش رو تست کنید و بگین چقدر زحمت روش من کمتر از زحمتی هست که بچه های دیگه میزنن
توی شهرستان ما هیچکی تابلوهاش به گرد تابلوهای منم نمیرسه چون
این خصوصیات روی تابلوهام هست
اولین خصوصیت جنس خوب دومین خصوصیت جریان کمتر سومین خصوصیت افرادی که دارن تابلوهای من رو لحیم میکنند دانشجویان الکترونیک هستند . و کارکرده هستند . ولی دیگران هیچ کدام از این خصوصیات رو ندارن
barannoor69@yahoo.com
جواب سوال اولت چون سه تا سه تا که سری میکنیم میشه 9 ولت بعد میشه توسط مقاومت و اون سه ولتی جریان رو کنترل کرد ولی در صورتی که چهار تا سری کنیم دیگه مقاومتی نمیتونیم بزاریم و جریان کنترل نمیشه.
//////
میتونی بسازی میتونی بخری و من با میکرو میسازم
////
روز دیدن خب تابلو من اگه سایه باشه مشخصه ولی توی آفتاب چیزی مشخص نیست
/////
ببینید دقیقا این روش سوم هست برای ساخت تابلوها
ولتاژ برق رو یکسو میکنند و میدنش مثلا به 150 تا ال ای دی سری ولی مشکل اینه که اگه یه دونش بسوزه کلی از این ال ای دی ها خاموش میشه و مشکل بعدیش هم اینه که درایور کردن توی این حال اصلا جالب نیست ولی خوبی اون اینه که پولآداپتور دیگه نمیدی
نکته ها:
خب من ولتاژمو سه فرض میکنم نه اینکه سه واقعی بیفته در اصل برای رنگهای سفید آبی سبز دو و هشت دهم و برای رنگ قرمز یک و هشت دهم ولتاژ دو سرش میفته . حالا چطوری جریانمو بدست میارم .
شما فرض کنید سیصد تا ال ای دی سفید داری همه رو به هم موازی میکنم بعد تبدیل به سه تا گروه صد تایی میکنم بعد این سه تا رو باهم سری میکنم
حالا چطوری مقاومتشو حساب کنم
من فرض میکنم ولتاژ سه ولت دو سر ال ای دی هام بیفته میشه نه ولت بعد سه ولت دیگه میمونه سپس تعداد یه گروه ال ای دی مو میشمرم که صد تا هست و بعد میگم من میخام هر ال ای دی مثلا شش میلی آمپر جریان ازش عبور کنه صد رو در شش ضرب میکنم میشه 600 میلی حالا ولتاژ دو سر مقاومت 3 ولت جریان اونم 600 میلی و 3 تقسیم بر 600 یه مقاومت 5 اهم نیاز داریم .
خب در نکته ی دو یه نمه آدم بیچاره میشه تا ال ای دی رو بزنه
شما هر دو روش رو تست کنید و بگین چقدر زحمت روش من کمتر از زحمتی هست که بچه های دیگه میزنن
توی شهرستان ما هیچکی تابلوهاش به گرد تابلوهای منم نمیرسه چون
این خصوصیات روی تابلوهام هست
اولین خصوصیت جنس خوب دومین خصوصیت جریان کمتر سومین خصوصیت افرادی که دارن تابلوهای من رو لحیم میکنند دانشجویان الکترونیک هستند . و کارکرده هستند . ولی دیگران هیچ کدام از این خصوصیات رو ندارن
با مقاومت جریان رو کنترل کنیم ! یعنی اگه 4 تا 3 ولتی سری کنیم که میشه 12 ولت و به تغذیه وصل کنیم جریان کنترل نشده ؟؟ (مثلا دیتا شیت ال ای دی نوشته 3 ولت و 20 میلی آمپر) اونوقت یعنی شما میگی جریان کنترل نشده و 20 میلی عبور نمی کنه ؟
در مورد روش محاسبه دقیقا همون فرضتون کار رو خراب میکنه ! وقتی رو دیتا شید یه ال ای دی نوشته 3.6 ولت و 20 میلی آمپر مسلما زمانی که 6 میلی بهش بدید دیگه ولتاژ دو سرش 3.6 ولت نیست و 3.1 میشه
3.1*3=9.3
12-9.3=2.7
2.7/0.006=450
شما باید 450 اهم بزارید
اما این کار رو کردید
3.6*3=10.8
12-10.8=1.2
1.2/0.006=200
شما 200 اهم گذاشتید و فکر مکنید 06 میلی آمپر میگذره در صورتی که با 450 اهم 6 میلی مگذره در این حالت:
خط V=12-200I رو باید روی نمودار I-V دیود رسم کنید و محل تلاقی جریان رو به شما نشون میده ، که نقریبا همون 6 میلی هست ! :nice:
http://d114hh0cykhyb0.cloudfront.net/images/specs/led/uvg80a.gif
اضافه شده در تاریخ :
راستی در روش سری موازی هم کار فکر نکم سخت بشه ! دقیقا مثل شما دور کار رو دو تا سیم عبور میدیم
تفاوت اینجاست که شما هر ال ای دی رو به سیم وصل میکنید
ولی در این روش اول سه ای ای دی رو به هم وصل میکنیم بعدا به سیم ! تا اینجاش فرقی نداره حتی تعداد لحیم کاری های روش سری موازی کمتره اما تنها فرقش اینکه باید یه مقاومت هم حرومش کنی....
راستی در روش سری موازی هم کار فکر نکم سخت بشه ! دقیقا مثل شما دور کار رو دو تا سیم عبور میدیم
تفاوت اینجاست که شما هر ال ای دی رو به سیم وصل میکنید
ولی در این روش اول سه ای ای دی رو به هم وصل میکنیم بعدا به سیم ! تا اینجاش فرقی نداره حتی تعداد لحیم کاری های روش سری موازی کمتره اما تنها فرقش اینکه باید یه مقاومت هم حرومش کنی....
داداش شما یه کار از هر دوتا بزن بعد میفهمی من چی میگم
barannoor69@yahoo.com
دوست عزیز به قول اقا محمد یه کار بزنید دست تون میاد
نحوه قرار دادن ابتدا حدود رنج علمیه ولی اگه بخوای دقیق تر بذاری باید تجربی این کار بکنی
در نهایت ببینی چند ولت رو مقاومت میمونه تقشم بر مقدار کنی تا جریانت بدست بیاد
برای تغذیه از چی استفادده میکنید ؟
چه آداپتوری ؟ لینک دارید ؟
اینا که توی سایت هست گرونه ! نمی صرفه تو تابلو گذاشت
یه ایده هم دارم که دقیقا سر خروجی منبع تغذیه یه پتانسیومتر گذاشت که روز ها رو حالت 0 اهم باشه و حداکثر نور دهی و شب ها بتونن کمش کنن هم عمرش بره بالا و هم کاستومایز باشه
اما این پتانسیو متر باید داغ کنه چون کل جریان مدار داره از توش رد میشه ، پتانسیومتر ها هم توان بالا دارن ؟
اگر هم نداشته باشن فکر کنم با یه پل بشه کاری کرد، کسی انجام داده؟
برای تغذیه از چی استفادده میکنید ؟
چه آداپتوری ؟ لینک دارید ؟
اینا که توی سایت هست گرونه ! نمی صرفه تو تابلو گذاشت
یه ایده هم دارم که دقیقا سر خروجی منبع تغذیه یه پتانسیومتر گذاشت که روز ها رو حالت 0 اهم باشه و حداکثر نور دهی و شب ها بتونن کمش کنن هم عمرش بره بالا و هم کاستومایز باشه
اما این پتانسیو متر باید داغ کنه چون کل جریان مدار داره از توش رد میشه ، پتانسیومتر ها هم توان بالا دارن ؟
اگر هم نداشته باشن فکر کنم با یه پل بشه کاری کرد، کسی انجام داده؟
اتفاقا یه بار من زدم دود کرد بیخیالش شدم
barannoor69@yahoo.com
دیدگاه