اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
    اگه میشه یه نگاه به این بندازید
    http://uplod.ir/jukr06iuokin/DSC03768.JPG
    من چند دیقه پیش اومدم عکسی نبود.اما اینی که دیدم بعضی جاهاش خیلی نزدیک همه .اونایی که دور هستن از هم بیا ازاین هیت سینک های بازار که مخصوص این کاره استفاده کن.خیلی پره دارن وخوبن.اونایی هم که نزدیکن یا از همینا استفاده کن ومثلا اونجاهایی که جا نمیشه رو ببر یا خودت یه طرح بزن ودست ساز بساز

راستی بعد درست کردن بچسبون به اتاق وحتما عکس بگیر ببینیم چه شکلیه :rolleyes:
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      من چند دیقه پیش اومدم عکسی نبود.اما اینی که دیدم بعضی جاهاش خیلی نزدیک همه .اونایی که دور هستن از هم بیا ازاین هیت سینک های بازار که مخصوص این کاره استفاده کن.خیلی پره دارن وخوبن.اونایی هم که نزدیکن یا از همینا استفاده کن ومثلا اونجاهایی که جا نمیشه رو ببر یا خودت یه طرح بزن ودست ساز بساز

ببخشید اون موقع عکس نبود
      نورش عالیه اما فعلا بیش تر از 30 ثانیه نمیتونم روشنش بذارم
      چشم حتما عکسشو میذارم
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
        جات خالی منم به این ویروس مبتلا هستم
        فقط هم به فلش و رم حمله میکنه و به لپتاپ خودم کاری نداری
        ولی خوب...
        تنها با
        USB DISK SECURITY\
        تونستم شناسایی و پاکش کنم
        ولی مشگل این نرم افزار اینه که فقط USB رو ویروس یابی میکنه ولی منبع اون که لپ تاپ هست رو نمیتونه
        یعنی زگهواره تا گور ویروس داریم....
        ولی از خجالت ویروسی شدن فلش دوستان و همکاران در میایم....
        مهران پاکش کردم..... با nod 32!!!?
        اگه میخوای لینک بزارم..... فقط باید آبدیتش کنی..... رمز هم بهت بدم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
          دوستان دستگاه پرس سر سیم برای سر سیم دو شاخ ماژول تابلو روان میخام لینکی فروشگاهی سراغدارین؟
          سلام
          صندوق پیام ورودیتون پر شده بود
          جواب رو به ایمیل شما فرستادم

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          مهران پاکش کردم..... با nod 32!!!?
          اگه میخوای لینک بزارم..... فقط باید آبدیتش کنی..... رمز هم بهت بدم؟؟؟
          nod 32 که دارم !
          پاک نمیکنه لامصب !
          پدیتش رو داری بده
          خیر ببینی
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام به دوستان
            من ساکن مشهد هستم.
            دنبال کابل فلت 40رشته به همراه سوکت آن هستم.کابل فلت مورد نظر من سایز آن از کابل فلت 40 رشته ای که برای فلاپی دیسک در کامپیوتر استفاده می شود کوچک تر است.
            این کابل فلت را برای صفحه LED ام می خواستم.در مشهد نتوانستم پیدایش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad

عکساشو گذاشتم
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95036.0

دیدگاه

عکساشو گذاشتم
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95036.0
                سلام. خیلی تمیز ساختینش. میگم شما قاب ستاره ای تون رو با ورقه آهنی ساختین؟
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                  سلام. خیلی تمیز ساختینش. میگم شما قاب ستاره ای تون رو با ورقه آهنی ساختین؟
                  لطف دارید
                  بله قابش آهنیه و رنگ ماشین یا دوچرخه بهش زدم.البته خودم قابشو نساختم.دادم به بابام (خودش صافکاری ماشین داره)برام ساخت
                  شما نمیدونید اگه یه جسم دماش بالای 65 باشه(مثلا 75) میشه بهش دست زد یا نه؟آخه هنوز نگران دمای هیت سینکشم

دیدگاه

لطف دارید
                    بله قابش آهنیه و رنگ ماشین یا دوچرخه بهش زدم.البته خودم قابشو نساختم.دادم به بابام (خودش صافکاری ماشین داره)برام ساخت
                    شما نمیدونید اگه یه جسم دماش بالای 65 باشه(مثلا 75) میشه بهش دست زد یا نه؟آخه هنوز نگران دمای هیت سینکشم
                    ایشون خیلی عالی ورقشو تا زده :applause: آره میشه دست زد مشکلی نیست. اگه بالای 65 باشه مثلا که اگه دست رو روش نگه داریم اذیت میکنه خیلی داغه. نگران دمای هیتسینکش نباشید. با اون همه آلومینیوم که روش چسبوندین هیچ مشکلی پیش نمیاد. راستش من الان 9 ماهی میشه که یه پاور ال ای دی رو تو تست بدترین شرایط قرار دادم. با همون هیتسینگ ستاره ای خودش تو فضای بسته حیاط خلوت با 330 میلی آمپر :mrgreen: هنوز که هنوزه نسوخته و عین ساعت سیکو کار میکنه :mrgreen:. اونم تو بوشهر که هوا خیلی گرمه. حتی نورش هم کم نشده. دست به هیتسینکشم که میزنم خیلی داغه طوری که تحملش سخته برام
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

البته اینجا هندسه هم نقش مهمی داره چون در واقع 6 تا مثلث کنار هم قرار گرفتند و فقط اون مثلث ها نیاز به تا دارند که تا زدنشو با دستگاه خم انجام دادند :bye

دیدگاه

سلام دوستان گل
                        بهترین مارک ال ای دیه سفید چیه؟؟؟؟که سر 6 ماه نورش کم نشه؟؟
                        مارک LT تایوان رو تعریفش رو شنیدم.خوبه بنظرتون؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
                          من تازه کارم و میخوام تابلو ال ای دی ثابت بزنم عادت دارم کاری که انجام میدم درست وحسابی و ضمانتی باشه و برای طرف مثل ساعت کار کنه و از اونجایی که دیگران مثل ما کار نمیکنم(نمیشه به هر مارکی اعتماد کرد) میخواستم دوستان تجاربشونو بگن که از چه مارک ال ای دی و یا از چه روشی استفاده کنم که سر یه سال یا 6 ماه بلایی سرش نیاد
                          قبلا شنیده بودم آوال بهترین نوعه ولی تازگیها شنیدم که میگن بعد یه سال نورش به شدت افت میکنه
                          و درخواست دومم اینه که تو خرید ال ای دی چه پارامترهایی رو باید درنظر گرفت
                          منتظر جواب فوری هستم

دیدگاه

درایور مناسب برای راه اندازی ledیک وات که به میکرو و باتری ۴.۵ولت وصل شده

دیدگاه

سلام دو تا نقل قول بالا مطلبی گذاشتم و چون فکر کردم یه ذره نامفهومه بیشتر اینجا ادامه میدم
                              مارکای موجود در بازار M.T.K که فکر کنم همون مدیا تک آلمان باشه
                              نمونه:
                              http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1978-led-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-philips-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
                              مارک بعدی HG که همه میشناسنش .
                              نمونه اوالش :
                              http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/2042-led-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-hg-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
                              که این نمونه ش از شدت نور افتضاحی برخورداره .

مارک دوم TM تو این سایت
                              http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%205%20% D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D9%85%D8%AA%D8%B1%20%D8 %B3%D9%81%DB%8C%D8%AF%20%D9%85%D8%A7%D8%AA%20OVAL/
                              گذاشته شده و از روشنایی بسیار بالایی برخورداره ولی از طول عمر اون هیچ خبری نیست .
                              مارک بعدی EVERLIGHT:
                              نمونه:
                              http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7...EVERLIGHT.html
                              که از نور مطلوبی برخورداره .

دوستان خیلی وقتم کمه کسایی که تجربه استفاده از این مارک هارو دارند اعم از کلاهی و اوال تجربیات خودشون مثلا بعد از یه مدت نورش کم شده یا نه یا سوخته و... و نحوه بستنشون رو بگن (با مقاومت یا بی مقاومت)

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                                کسی میدونه منحنی پخش نور لامپ های سدیم 210 وات چه جورین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X