اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام. مارک پاور ال ای دی next چطوره خوب ؟ بد ؟ عالی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_z0111
      سلام. مارک پاور ال ای دی next چطوره خوب ؟ بد ؟ عالی ؟
      next !
      :surprised:
      oo:
      :eek:

به حق چیزای نشنیده !
      دو روز دیگه هم شاید یکی یه چیز تقلبی دیگه باز وارد کنه اسمش رو بزاره back یا apply یا paste یا....:-j
      بیخیال
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
        :دو روز دیگه هم شاید یکی یه چیز تقلبی دیگه باز وارد کنه اسمش رو بزاره back یا apply یا paste یا....:-j
        بیخیال
        back یا apply یا paste =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لام به همگی دوستان .
          من میخوام برای پروژکتور ماشینم power led طراحی کنم . هر طرف 12 تا ال ای دی . الان من ال ای دی های 1 وات سفید یخی (10000 تا 20000 ) کلوین مارک epiled بستم ولی مشکل درایو دارم . در حال حاضر هر 3 تا پاور ال ای دی رو به یه درایو 12 تا 24 ولت 3 وات وصل کردم . جمعا میشه 4 تا درایو . امشب که رفتم تست کنم روی ماشین دیدم بعد از یک دقیقه هم هیت سینک داخل چراغ و هم خوده درایو ها ( بیشتر یه خازن که روش هست اون داغ میکنه یا 4 عدد فکر کنم ترانس باشه یا نمیدونی چیه خیلی ریز کنار هم قرار گرفتن ) به شدت داغ میکنه و من میترسم بسوزه یا آب کنه پروژکتور رو . یکی بهم گفت از درایو قوی تر استفاده کن . درایوی که بجای 4 تا درایو (یه درایو واحد یعتی 12 تا 24 ولت 12 وات) بشه . حالا من باید چیکار کنم دوستان ؟ چه درایوی تهیه کنم که مشکل گرما نداشته باشم ؟

ابنم تصویر درایو . خازن + اون قسمتی که دورش د ایره قرمز کشیدم به شدت داغ میکنه :

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005309_58391.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005303.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005259.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vestlaif
            لام به همگی دوستان .
            من میخوام برای پروژکتور ماشینم power led طراحی کنم . هر طرف 12 تا ال ای دی . الان من ال ای دی های 1 وات سفید یخی (10000 تا 20000 ) کلوین مارک epiled بستم ولی مشکل درایو دارم . در حال حاضر هر 3 تا پاور ال ای دی رو به یه درایو 12 تا 24 ولت 3 وات وصل کردم . جمعا میشه 4 تا درایو . امشب که رفتم تست کنم روی ماشین دیدم بعد از یک دقیقه هم هیت سینک داخل چراغ و هم خوده درایو ها ( بیشتر یه خازن که روش هست اون داغ میکنه یا 4 عدد فکر کنم ترانس باشه یا نمیدونی چیه خیلی ریز کنار هم قرار گرفتن ) به شدت داغ میکنه و من میترسم بسوزه یا آب کنه پروژکتور رو . یکی بهم گفت از درایو قوی تر استفاده کن . درایوی که بجای 4 تا درایو (یه درایو واحد یعتی 12 تا 24 ولت 12 وات) بشه . حالا من باید چیکار کنم دوستان ؟ چه درایوی تهیه کنم که مشکل گرما نداشته باشم ؟

ابنم تصویر درایو . خازن + اون قسمتی که دورش د ایره قرمز کشیدم به شدت داغ میکنه :

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005309_58391.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005303.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005259.jpg
            سلام
            از قسمت قاب وپروژکتور وهیت سینکش یه عکس میزاشتی تا ببینیم اصلا خوب تبادل حرارتی داره یا نه.
            اونی که دورش خط کشیدی دیوده.باید ببینی گرم میشه یا داغ1اگه انقدر داغ میشه که نتونی دستت رو روش نگهداری باید براش فکری کرد.درضمن باید جاش دور از خود پاور ال ای دی ها باشه
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              سلام
              از قسمت قاب وپروژکتور وهیت سینکش یه عکس میزاشتی تا ببینیم اصلا خوب تبادل حرارتی داره یا نه.
              اونی که دورش خط کشیدی دیوده.باید ببینی گرم میشه یا داغ1اگه انقدر داغ میشه که نتونی دستت رو روش نگهداری باید براش فکری کرد.درضمن باید جاش دور از خود پاور ال ای دی ها باشه
              ممنون از راهنماییت دوست عزیز . بله خیلی داغ میکنه نمیشه دست روش گذاشت . هخم دیود ها هم خازنی که روی مدار هست داغ میکنه . خوده ال ای دی ها هم ه گفتم داغ میکنن .
              اینم عکس پروژکتور چوت بستم نتونستم واضح عکس بذارم : http://cld.persiangig.com/preview/xTZuNi8Oh3/20140706_215717.jpg
              هر سه تا ال ای دی که به یه درایو وصل شده روی یه هیت سنک وصل شده .هیت سینک ها هم مستقیم به قاب پلاستیکی داخل چسبیده اند . حالا چیکار کنیم با این گرما ؟ لطفا سریعا راهنماییم کنید .
              هیت سینک ها هم هر کدوم به 4*5 هست و ارتفاع پره های پشتی فکرکنم 3 سانت باشه .
              موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vestlaif
                ممنون از راهنماییت دوست عزیز . بله خیلی داغ میکنه نمیشه دست روش گذاشت . هخم دیود ها هم خازنی که روی مدار هست داغ میکنه . خوده ال ای دی ها هم ه گفتم داغ میکنن .
                اینم عکس پروژکتور چوت بستم نتونستم واضح عکس بذارم : http://cld.persiangig.com/preview/xTZuNi8Oh3/20140706_215717.jpg
                هر سه تا ال ای دی که به یه درایو وصل شده روی یه هیت سنک وصل شده .هیت سینک ها هم مستقیم به قاب پلاستیکی داخل چسبیده اند . حالا چیکار کنیم با این گرما ؟ لطفا سریعا راهنماییم کنید .
                هیت سینک ها هم هر کدوم به 4*5 هست و ارتفاع پره های پشتی فکرکنم 3 سانت باشه .
                موفق باشید
                خواهش میکنم .خب شما ببینید این ال ای دی ها خودشون گرمای زیادی تولید میکنن.که باید براش هیت سینک گذاشت.حالا شما این کارو کردی اما اونطور که من تو عکسا متوجه شدم پشت هیت سینکا بستس.یعنی ال ای دی وهیت سینک توی یه محیط بسته پلاستیکی گیر افتاده.اره؟
                اگه اینطور باشه که مطمنا ال ای دی ها میسوزن
                حالا بریم سر درایور
                اولا درایورها که توایرانه از کیفیت خوبی برخوردار نیست
                بعد شما درایور 1*3 گرفتید دیگه انشاالله.یعنی درایور 3عدد پاور ال ای دی 1وات
                اگه مولتی متر داری اینام تست کن محض احتیاط.جریان هر شاخه حدود 300میلی امپر باشه وولتاز روی هر ال ای دی هم3 ولت باشه.

اگه همه اینا درست بود
                برا ال ای دی ها:پشت هیت سینک اگه پلاستیک هست برش دار تا هوا جریان داشته باشه
                با درایور هم:میتونی یه ورق فلزی کوچیک ببری وباچسب سیلیکون روشون بچسبونی(طوری که به جایی اتصال نداشته باشه)
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  خواهش میکنم .خب شما ببینید این ال ای دی ها خودشون گرمای زیادی تولید میکنن.که باید براش هیت سینک گذاشت.حالا شما این کارو کردی اما اونطور که من تو عکسا متوجه شدم پشت هیت سینکا بستس.یعنی ال ای دی وهیت سینک توی یه محیط بسته پلاستیکی گیر افتاده.اره؟
                  اگه اینطور باشه که مطمنا ال ای دی ها میسوزن
                  حالا بریم سر درایور
                  اولا درایورها که توایرانه از کیفیت خوبی برخوردار نیست
                  بعد شما درایور 1*3 گرفتید دیگه انشاالله.یعنی درایور 3عدد پاور ال ای دی 1وات
                  اگه مولتی متر داری اینام تست کن محض احتیاط.جریان هر شاخه حدود 300میلی امپر باشه وولتاز روی هر ال ای دی هم3 ولت باشه.

اگه همه اینا درست بود
                  برا ال ای دی ها:پشت هیت سینک اگه پلاستیک هست برش دار تا هوا جریان داشته باشه
                  با درایور هم:میتونی یه ورق فلزی کوچیک ببری وباچسب سیلیکون روشون بچسبونی(طوری که به جایی اتصال نداشته باشه)
                  من الان مشکلم گرمای زیادش هست . این گرما درایور مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
                  حالا برای ال ای دی ها خوده سوراخ لامپ رو که پشت قاب هست شاید باز گذاشتم هوا جابجا بشه . متاسفانه وسیله تست جریان ندارم . یکی بهم گفت استفاده کن فوقش درایو میسوزه بعدش اگه سوخت بجاش مقاومت آجری با ال ای دی ها بذار . مدار بسوزه به برق ماشین که آسیبی نمیزنه ؟ این حرف درسته ؟ بهتر نیست برای پراغ اون یکی سمت سره جمع از یه درایو 12 ولت که 12 تا یک وات رو روشن میکنه استفاده کنم ؟
                  درایو ها هم گفتم 12 ولت هست برای 3 تا یک وات . یعنی اینطوری به فروشنده گفتم اینو بهم داد . حالا برق ماشین در حال کار کرد به 14.5 میرسه . مشکلی ایجاد نمیکنه براش ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vestlaif
                    من الان مشکلم گرمای زیادش هست . این گرما درایور مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
                    حالا برای ال ای دی ها خوده سوراخ لامپ رو که پشت قاب هست شاید باز گذاشتم هوا جابجا بشه . متاسفانه وسیله تست جریان ندارم . یکی بهم گفت استفاده کن فوقش درایو میسوزه بعدش اگه سوخت بجاش مقاومت آجری با ال ای دی ها بذار . مدار بسوزه به برق ماشین که آسیبی نمیزنه ؟ این حرف درسته ؟ بهتر نیست برای پراغ اون یکی سمت سره جمع از یه درایو 12 ولت که 12 تا یک وات رو روشن میکنه استفاده کنم ؟
                    درایو ها هم گفتم 12 ولت هست برای 3 تا یک وات . یعنی اینطوری به فروشنده گفتم اینو بهم داد . حالا برق ماشین در حال کار کرد به 14.5 میرسه . مشکلی ایجاد نمیکنه براش ؟
                    منم میگم استفاده کن نهایتش میسوزه.برای اینکه هم اگه سوخت اسیبی به جایی نزنه سر راه ورودی درایور یه فیوز در حد نیم امپر بزار.
                    اون کارایی هم که بالا گفتن انجام دادی بهتره !انجام هم ندادی حداقل خوبیش اینه که تنها خودتو مقصر میدونی :biggrin:
                    موفق باشی

دیدگاه

ممنون . سوال آخر اینه الان بخوام فیوز بذارم سر ورودی هر درایو باید یه نیم آمپری بذارم . حالا اگه بخوام سره هر چهارتاش فقط یه فیوز بذارم چه فیوزی باید بگیرم ؟

دیدگاه

سلام نرم افزار بسکام میخوام برای تابلو ثابت لینک دانلود بدهید ممنون

اگر دوستان می تونن درمورد کدویژن هم راهنمایی کنند ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vestlaif
                          ممنون . سوال آخر اینه الان بخوام فیوز بذارم سر ورودی هر درایو باید یه نیم آمپری بذارم . حالا اگه بخوام سره هر چهارتاش فقط یه فیوز بذارم چه فیوزی باید بگیرم ؟
                          خواهش میکنم
                          در تیوری به ازای هر درایور 3وات باید یه فیوز 250 امپری بزاری اما خب حالا شاید یکم دست باز تر درنظر بگیریم300-400میلی امپری خوبه اما گفتم شاید پیدا نتونی بکنی گفتم نیم بگیری.
                          برا 4تا باید چهار برابرش کنی دیگه یعنی یدونه 1.6 امپری که فک نکنم باشه وهمون2امپری پیدا شه

دیدگاه

سلام کسی نیست درمورد کد ویژن یا بسکام کمک کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radd
                              سلام کسی نیست درمورد کد ویژن یا بسکام کمک کنه؟
                              سلام جای سوالت اینجا نیست اما برای اینکه کمکت کرده باشم
                              شما تو گوگل بزن دانلود فلان نرم افزار هزارتا لینک جلوت باز میشه!

اینجا سوالات مربوط به ال ای دی ومعمولا سخت افزارشون پرسیده میشود.
                              موفق باشید

دیدگاه

خب اونی که میخوام توگوگل پیدانمیشه من دنبال برنامه نویسی پورت ها هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X