سلام به دوستان گلم
من دوتا سوال کوچولو دارم
1) فرق تابلو روانی که کلیه ی قطعاتشو خودشون لحیم میکنن(مثه آی سی و ال ای دی و...) با این ماژول های تابلو روان آماده تو چیه؟
2) قیمته کدوم واسه مشتری گرون تر درمیاد؟
مرسی
سلام دوستان من میخوام کار یادگیری تابلو روان رو شروع کنم میشه یه منبع آموزشی بهم معرفی کنید که خیلی ساده اینکارو از صفر آموزش بده .
سلام
دوست عزیز
تو این سایت همه باید از اینجا تعریف و تمجید کنند. حداقل الکی هم شده...
لطفا در این سایت از منابع دیگه سوال نپرسید.
چون اگه بخوایم هم منبع بدیم ، یا تایپبک رو حذف میکنن. یا لینک رو عوض میکنن یا اونایی هم که کم میارن ، میگن داری تبلیغ میکنی...
برا بنده خدا یه لینکی از این اموزش تو فروم حداقل براش بذار داداش
شرمندها.
داداش اگر بچه کاشونی همشهری میشیم پس
ممنونم
میخواستم یه آموزش پله به پله ای باشه که بتونم پرینت بگیرم و بخونم حد اقل بگید توضیحات کاملش توی کدوم صفحه است . 38 تا صفحه داره البته من صفحات اول و ندیدم کلی دارم میگم . میخواستم یه چیزی مثل آموزش تابلو ثابت که گذاشتین باشه مثل همون روک و پوست کنده به آدم یاد بده .
سلام دوستان
من چند صفحه اخر ویه صفحه اول رو خوندم. همش تبلیغات بود!
من الان بااصول کار وبرد کنترلی و...بقیه اشنا هستم اما تاحالا نساختم!
حالا یه سفارش دارم ومهمترین چیز به نظرم انتخاب مازول ال ای دی هستش.اونم تک رنگ
تو تهران ازکی وکجا بخرم.در ضمن نمیدونم قراردادن سایت و... خلاف قوانین هست یا نه اما هرکی حرفی میزنه با مدرک
پس برای توضیح حتما به موارد زیر اشاره کنید
کی خریدید؟(چون بعضی ها قدیم جنسشون خوب بوده اما حالا..)
یا برای خرید ماژول چطور بفهمیم خوبه یابد.یعنی به چه پارامترهایی توجه کنیم.
.............
یه سوالم درباره کابینت
تو تهران کجا برم دنبالش.
امیدوارم انصاف هم رعایت کنید والکی شرکتی رو نبرید بالا یانیارید پایین(ناراحت نشید اینو واسه عده ای خاص گفتم :biggrin
ممنون
سلام دوستان
من چند صفحه اخر ویه صفحه اول رو خوندم. همش تبلیغات بود!
من الان بااصول کار وبرد کنترلی و...بقیه اشنا هستم اما تاحالا نساختم!
حالا یه سفارش دارم ومهمترین چیز به نظرم انتخاب مازول ال ای دی هستش.اونم تک رنگ
تو تهران ازکی وکجا بخرم.در ضمن نمیدونم قراردادن سایت و... خلاف قوانین هست یا نه اما هرکی حرفی میزنه با مدرک
پس برای توضیح حتما به موارد زیر اشاره کنید
کی خریدید؟(چون بعضی ها قدیم جنسشون خوب بوده اما حالا..)
یا برای خرید ماژول چطور بفهمیم خوبه یابد.یعنی به چه پارامترهایی توجه کنیم.
.............
یه سوالم درباره کابینت
تو تهران کجا برم دنبالش.
امیدوارم انصاف هم رعایت کنید والکی شرکتی رو نبرید بالا یانیارید پایین(ناراحت نشید اینو واسه عده ای خاص گفتم :biggrin
ممنون
سلام
دوست عزیز
اگه میخواهید سالم خرید کنید ، بهتره از چند تا شرکت که دارن قطعه میفروشند تماس بگیرید و اگه هم تونستید ، از هر کدام یک نمونه تهیه بکنید. بعد نمونه ها رو از نظر نور و جنس مقایسه کنید.
خاطرتون باشه که نور یکی از پارامتر های ماژول محسوب میشود. اما نه به هر قیمتی. همه ی ما میدونیم که با افزایش جریان ، نور هم زیاد میشه. اما ممکنه به سیستم آسیب برسونه.
جنس PCB هم خیلی مهمه. ضخامت PCB یکی از پارامتر های مهم کیفیت و قیمت هست.
به یاد داشته باشید که پشتیبانی هم مهمه. این همه فروشنده همشون میگن پشتیبانی داریم. اما مثل ..... دروغ میگن.
بعضیا حتی میکن یک سال گارانتی میدیم. اما در حالی که جنسی بدون بار کد و بدون تاریخ و مشخصات اختصاصی دیگری فروخته بشه ، چطور و با چه شرایطی تشخیص میدن که این جنس شامل تاریخ گارانتی هست یا نه؟؟؟؟!!!!! با این حساب قضیه گارانتی منتفیه.
یکی رو پیدا بکنین که حداقل پس از فروش ، جوابتون را بده.
اینجا تا بخوای اسم و آدرس بیاری ، میریزن رو سرت.
خودتون کمی تحقیق بکنین.
دیدگاه