اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

نوشته اصلی توسط arvinfx
    با رله موازی کن

حالا یه سوال دیگه دارم برای اینکه بتونم از رگولاتور 7818 ، جریان بالاتری بگیرم یه ترانزیستور دارلینگتون(bdx54) باهاش موازی کردم. و ترانزیستوره که دائما 0.8 آمپر جریان میده با وجود هیت سینک بازم داغ میشه. اینو چیکارش کنم؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898

حالا یه سوال دیگه دارم برای اینکه بتونم از رگولاتور 7818 ، جریان بالاتری بگیرم یه ترانزیستور دارلینگتون(bdx54) باهاش موازی کردم. و ترانزیستوره که دائما 0.8 آمپر جریان میده با وجود هیت سینک بازم داغ میشه. اینو چیکارش کنم؟ :question:
      مداری که بستی رو بزار
      ولتاژ ورودی چقدره؟

بارت چند اهمه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        مداری که بستی رو بزار
        ولتاژ ورودی چقدره؟

بارت چند اهمه؟
        اینم مدار. مقاومت برد کنترل رو با مولتی متر از دوسر ورودیش گرفتم.

دیدگاه

18/700=0.026 جریان خروجیشته

3*0.026=0.078 ,ولتاژی که روی بیس ترانزیستور میافته که تا به 0.7 نرسه روشن نمیشه یعنی همه جریان از رگولاتور میگزره.

0.026*18-20=0.052W رگولاتور نباید داغ کنه با این توان کمی که روش داره تلف میشه.

احتمالات
          1. جریان بیشتر از چیزیه که گفتی.
          2. ولتاژ ورودی باید 1-2 ولت بیشتر باشه تا رگولاتور کاملا بایاس بشه.

این 2 مورد رو بررسی کن ببین چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            18/700=0.026 جریان خروجیشته
            3*0.026=0.078 ,ولتاژی که روی بیس ترانزیستور میافته که تا به 0.7 نرسه روشن نمیشه یعنی همه جریان از رگولاتور میگزره.
            0.026*18-20=0.052W رگولاتور نباید داغ کنه با این توان کمی که روش داره تلف میشه.
            احتمالات
            1. جریان بیشتر از چیزیه که گفتی.
            2. ولتاژ ورودی باید 1-2 ولت بیشتر باشه تا رگولاتور کاملا بایاس بشه.
            این 2 مورد رو بررسی کن ببین چی میشه
            جریانی که برد کنترل از خروجی مدار ذکر شده میگیره که 0.8 آمپره. ولتاژ بیس امیتر هم 1.19 ولته!!
            ولتاژ ورودی رگولاتور 19.7 یعنی 1.7 ولت بیشتر از خروجیشه و خروجی رگولاتور 15.5 بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
              جریانی که برد کنترل از خروجی مدار ذکر شده میگیره که 0.8 آمپره. ولتاژ بیس امیتر هم 1.19 ولته!!
              ولتاژ ورودی رگولاتور 19.7 یعنی 1.7 ولت بیشتر از خروجیشه و خروجی رگولاتور 15.5 بود.
              جریان خروجی رگولاتور به تنهایی 0.25A هست؟

ولتاژ بیس امیتر مشکوکه! مقاومتی که براش گزاشتی چند اهمه؟

اگر ولتاژ ورودی بیشتر بشه ولتاژ خروجی هم ثابت تر میشه. بعدشم من نفهمیدم چرا میخای 1.7 ولت کمش کنی! اونم با اینهمه دردسر! مشکل چیه؟

بعدشم برای این جریان ها دیگه ترانزیستور نمیزارن! چرا اینکارو کردی؟

چقدر داغ میشه رگولاتور و ترانزیستور؟

عکس از مداری که بستی رو بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                1. جریان خروجی رگولاتور به تنهایی 0.25A هست؟
                2. ولتاژ بیس امیتر مشکوکه! مقاومتی که براش گزاشتی چند اهمه؟
                3. اگر ولتاژ ورودی بیشتر بشه ولتاژ خروجی هم ثابت تر میشه. بعدشم من نفهمیدم چرا میخای 1.7 ولت کمش کنی! اونم با اینهمه دردسر! مشکل چیه؟
                4. بعدشم برای این جریان ها دیگه ترانزیستور نمیزارن! چرا اینکارو کردی؟
                5. چقدر داغ میشه رگولاتور و ترانزیستور؟
                6. عکس از مداری که بستی رو بزار
                1. بله بیشتر . دقیقا 0.29 آمپر. جریان خروجی ترانزیستور 0.44 آمپر. مجموعا 0.74 آمپر( تعجب نکن گاهی یه چند صدمی بالا پایین میشن)
                2. تو اون شماتیک که گذاشتم نوشته بودم 3 اهم. کمه؟
                3. نه الزامی ندارم که 1.7 ولت کم کنم فقط گفتم بعد از طی مسیر چیزی که سر رگولاتور میوفته اینه(19.7). که الان به 21 رسوندمش و در این شرایط خروجی رگولاتور بدون بار 17.7 و با بار 17.4 هست.
                4. پس چی میذارن؟ یعنی فقط خود رگولاتور کافیه؟
                5. رگولاتور با هیتسینک خنک میشه ولی ترانزیستور هیتسینک هم براش کافی نیست و اون رو هم داغ میکنه!!
                6. الان امکانش رو ندارم.
                و ... و اینکه مقاومت دو سر برد کنترلم (همون چیزی که دارم تغذیش میکنم بینهایته!!!!؟؟؟)

دیدگاه

این تصویر مدارمه که توضیحاتشو الان میدم.
                  1. از سمت چپ اولی رگولاتور 7812 برا تامین تغذیه دوربینه که الان(بخاطر حرف شما ترانزیستور اینو هم برداشتم آخه اینم 0.1 آمپر جریان میکشید و حالا همونطور که در شکل میبینید فقط از رگولاتور استفاده کردم) داغ میشه و قبلا (موقع وجود ترانزیستور) نمیشد.
                  2. وسطی که دو هیتسیکه شده همونیه که برا برد کنترل دارم استفاده میکنم و چون شما گفتی ترانزیستورشو برداشتم و حالا بجای ترانزیستور که داغ میشد 7818 با وجود 2 تا هیتسینک بشدت داغ میشه!!!!
                  3. اون که در سمت راست مدار قرار داره واسه تغذیه ی موتورامه. و میبینید که ترانزیستور BDX54 رو برنداشتم چون واسه جریان دهی لازمه.
                  قبل از حرف شما اون 2 تای اولی هم ترانزیستور داشتن و حالا ندارن. بگید چیکار کنم تا هم تغذیه هام تامین بشه هم داغ نشن که بسوزن آخه اینا تو محیط در بسته ی روبات قراره استفاده بشن!!
                  تغذیه مورد نیاز = 18 ولت 3 آمپر + 18 ولت 1 آمپر + 12 ولت 1 آمپر ورودی 24 ولت 10 آمپر
                  البته در مورد ورودی باید بگم چون از روی کابل میاد افت ولتاژ تا 20 داره و تو جریان دهی هم فکر میکنم به علت نازک بودن سیمهاش ضعف داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                    2. تو اون شماتیک که گذاشتم نوشته بودم 3 اهم. کمه؟
                    نه خوبه فکر کردم شماتیکت چیز دیگه ایه . پس ولتاژ بیس امیتر 0.29*3=0.870 نه 1.19.

3. نه الزامی ندارم که 1.7 ولت کم کنم فقط گفتم بعد از طی مسیر چیزی که سر رگولاتور میوفته اینه(19.7). که الان به 21 رسوندمش و در این شرایط خروجی رگولاتور بدون بار 17.7 و با بار 17.4 هست.
                    بنظرم کار جالبی نیست این کاری که کردی یعنی لزومی نداره. ولی خوب ون نمیدونم اونطرف مدار جیا داری خوب خودت میدونی.

4. پس چی میذارن؟ یعنی فقط خود رگولاتور کافیه؟
                    بله رگولاتور کافیه + هیتسینک خوب و در مواقعی که ولتاژ ورودی خیلی بیشتر از خروجی هست یه مقاومت توان بالا به ورودی رگولاتور سری وصل میکنن که یه مقدار ولتاژ رو اون افت کنه ولی توی مدار شما ولتاژ هم کمه، برای همینه که 17 ولت داری.

5. رگولاتور با هیتسینک خنک میشه ولی ترانزیستور هیتسینک هم براش کافی نیست و اون رو هم داغ میکنه!!
                    رگولاتورخطی اصلا باید داغ کنن وگرنه مشکل دارن. اصلا مبنای کارشون اینه که اختلاف ولتاژ رو به گرما تبدیل کنن تا ما اون ولتاژی که میخاین رو داشته باشیم.

6. الان امکانش رو ندارم.
                    میخواستم ببینیم مدار رو چطوری بستی چون تویجریان های بالای 200 میلی آمپر روی بربرد جواب نمیده مدارا.

و ... و اینکه مقاومت دو سر برد کنترلم (همون چیزی که دارم تغذیش میکنم بینهایته!!!!؟؟؟)
                    اگر منظورت اینه که با اهم متر اهمشو گرفتی بعید نسیست. مقاومت خیلی چیزا بینهایته یا در حد چند 100 کیلو اهمه ولی برق رو که میدی توش خوب فرق میکنه قضیه

دیدگاه

این قسمت بالایی رو جدید گذاشتم خوندین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                        این تصویر مدارمه که توضیحاتشو الان میدم.
                        1. از سمت چپ اولی رگولاتور 7812 برا تامین تغذیه دوربینه که الان(بخاطر حرف شما ترانزیستور اینو هم برداشتم آخه اینم 0.1 آمپر جریان میکشید و حالا همونطور که در شکل میبینید فقط از رگولاتور استفاده کردم) داغ میشه و قبلا (موقع وجود ترانزیستور) نمیشد.
                        2. وسطی که دو هیتسیکه شده همونیه که برا برد کنترل دارم استفاده میکنم و چون شما گفتی ترانزیستورشو برداشتم و حالا بجای ترانزیستور که داغ میشد 7818 با وجود 2 تا هیتسینک بشدت داغ میشه!!!!
                        3. اون که در سمت راست مدار قرار داره واسه تغذیه ی موتورامه. و میبینید که ترانزیستور BDX54 رو برنداشتم چون واسه جریان دهی لازمه.
                        قبل از حرف شما اون 2 تای اولی هم ترانزیستور داشتن و حالا ندارن. بگید چیکار کنم تا هم تغذیه هام تامین بشه هم داغ نشن که بسوزن آخه اینا تو محیط در بسته ی روبات قراره استفاده بشن!!
                        تغذیه مورد نیاز = 18 ولت 3 آمپر + 18 ولت 1 آمپر + 12 ولت 1 آمپر ورودی 24 ولت 10 آمپر
                        البته در مورد ورودی باید بگم چون از روی کابل میاد افت ولتاژ تا 20 داره و تو جریان دهی هم فکر میکنم به علت نازک بودن سیمهاش ضعف داره.
                        1. کار درستی کردید.
                        2. خوب اگر 18 ولته باید 20-18 =2 ولت افت ولتاژ داشته باشه که 2 وات هم مقدار کمی نیست داغ شدنش طبیعیه ولی هیت سینکت بزرگ نیستا! دماسنج داشتی کاش...
                        3.رگولاتورهایی که استفاده میکنی در مقابل افزایش بار - حرارت و اتصال کوتاه محافظت میشه. این قطعات توی دمای 60 درجه کاملا درست کار میکنن نگران نباش.
                        من بیشتر نگران 12 ولته بودم آخه خیلی اختلاف ولتاژ داره با ورودی حدود 8 ولت که 8 وات تلفات ایجاد میکنه و بنظرم بهتره که این 12 ولت رو سویچینگ بکنی . با همینام میشه بست مدارتو ولی گزاشتن فن 100% هستش.

اگر سویچینگت خوبه با سویچینگ راشون بنداز یه 18 ولت 4 آمپر و یه 12 ولت یه آمپر بنظرم لازمه کار شماست اگر فضا واقا بستست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          1. کار درستی کردید.
                          2. خوب اگر 18 ولته باید 20-18 =2 ولت افت ولتاژ داشته باشه که 2 وات هم مقدار کمی نیست داغ شدنش طبیعیه ولی هیت سینکت بزرگ نیستا! دماسنج داشتی کاش...
                          3.رگولاتورهایی که استفاده میکنی در مقابل افزایش بار - حرارت و اتصال کوتاه محافظت میشه. این قطعات توی دمای 60 درجه کاملا درست کار میکنن نگران نباش.
                          من بیشتر نگران 12 ولته بودم آخه خیلی اختلاف ولتاژ داره با ورودی حدود 8 ولت که 8 وات تلفات ایجاد میکنه و بنظرم بهتره که این 12 ولت رو سویچینگ بکنی . با همینام میشه بست مدارتو ولی گزاشتن فن 100% هستش.
                          4.اگر سویچینگت خوبه با سویچینگ راشون بنداز یه 18 ولت 4 آمپر و یه 12 ولت یه آمپر بنظرم لازمه کار شماست اگر فضا واقا بستست.
                          3. منظورت از اینکه میگی محافظت میشن چیه یعنی بذارم واسه همشون بهتره؟
                          4. اگه منظورت خرید منبع سوییچینگه که نمیشه ولی اگه میشه مدارشو خودم ببندم توضیح بده یا شماتیک بذار .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                            3. منظورت از اینکه میگی محافظت میشن چیه یعنی بذارم واسه همشون بهتره؟
                            4. اگه منظورت خرید منبع سوییچینگه که نمیشه ولی اگه میشه مدارشو خودم ببندم توضیح بده یا شماتیک بذار .
                            3. نه منظورم اینه که توی خود رگولاتور مدارهای محافظتی داره و توریش نمیشه.
                            4. چدر سر رشته داری توی سویچینگ؟ باید از مدار باک که گفتم استفاده کنی حد اقل برای 18 ولتها.

این لینکو ببین

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/abw_smps_e.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              3. نه منظورم اینه که توی خود رگولاتور مدارهای محافظتی داره و توریش نمیشه.
                              4. چدر سر رشته داری توی سویچینگ؟ باید از مدار باک که گفتم استفاده کنی حد اقل برای 18 ولتها.
                              این لینکو ببین
                              http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/abw_smps_e.html
                              3. بسیار خوب.
                              4. :rolleyes:
                              خوب راستش! در حد ید طولا :mrgreen:
                              لینک خرابه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                                3. بسیار خوب.
                                4. :rolleyes:
                                خوب راستش! در حد ید طولا :mrgreen:
                                لینک خرابه!!!
                                پس اینو ببین

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/smps_e.html#Abw

ید طولا = ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X