اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

نوشته اصلی توسط arvinfx
    جل ال خالق! نمیدونم والا یه نسخه Profasional پیدا کن دانلود کن خوب

اینو ببین میتونی بخورونی بهش کتابخونشه:

http://eca.ir/sharing/uploads/13789842831.rar
    :wow: دستت درد نکنه. ببینم چی از توش در میاد دیگه.
    فعلا یه دونه اسپایس جدید دانلود کردم و نصب کردم sg1843,2 رو داشته حالا باقی کاراشو میذارم شنبه چون سرم داره گیج میره. اگه اونی که گفتی واسه پروتئوس باشه و جواب بده که معرکست چون من رو اسپایس تسط کافی ندارم یکم اذیتم میکنه. ولی شنبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
      :wow: دستت درد نکنه. ببینم چی از توش در میاد دیگه.
      فعلا یه دونه اسپایس جدید دانلود کردم و نصب کردم sg1843,2 رو داشته حالا باقی کاراشو میذارم شنبه چون سرم داره گیج میره. اگه اونی که گفتی واسه پروتئوس باشه و جواب بده که معرکست چون من رو اسپایس تسط کافی ندارم یکم اذیتم میکنه. ولی شنبه
      اونی که دادم مال اسپایس بودا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        اونی که دادم مال اسپایس بودا
        خب این فایلا رو داخل کدوم پوشه های ارکد بریزم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
          خب این فایلا رو داخل کدوم پوشه های ارکد بریزم؟
          مال من اینجا بود:

Program Files\Orcad\Capture\Library\PSpice

ولی فرقی نداره وقتی داری دنبال قطعه میگردی ازت آدرس کتابخنه هم میگیره

دیدگاه

ببین الان من مدار رو کشیدم میخام تحلیلش کنم. دکمه ران تو اسپایس کدومه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
              ببین الان من مدار رو کشیدم میخام تحلیلش کنم. دکمه ران تو اسپایس کدومه؟
              f12 بهرته یاد بگیری چطوریه بعد باهاش کار کنی آموزشش هست توی نت

دیدگاه

شانسو ببین اسپایس من ران نداره (گزینه ******** نداره، F12 هم عمل نمیکنه). از هیچ جای اون هم نمیشه آوردش:

ولی تو فایل آموزش داره:

دیدگاه

شاید مال اینه که پروفشنال نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    شاید مال اینه که پروفشنال نیست!
                    یه تاپیک براش درس میکنم ببینم کسی تجربه اینو داشته ؟ گیج گیج شدم. صاحب شرکتم هم هی میاد خبر میگیره.

دیدگاه

ببین همون مدار باک که اول دادی رو بستم همون 9 ولت (8.88) میده ولی من میخام 12 بده. میتونی بگی کجاشو چقدر تغییر بدم که 12 بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                        ببین همون مدار باک که اول دادی رو بستم همون 9 ولت (8.88) میده ولی من میخام 12 بده. میتونی بگی کجاشو چقدر تغییر بدم که 12 بشه؟
                        با مقاومت فیدبک بازی کن با چی بستیش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          با مقاومت فیدبک بازی کن با چی بستیش؟
                          آره به جای 10 کیلو 15 کیلو گذاشتم 12 داد ولی وقتی موتورارو باهاش راه میندازم فقط 0.35 آمپر میکشه و سرعت موتورا هم لاکپشتیه گاهی هم خود بخود وایمیسته یا اصلا راه نمیوفته با دست راش میندازم.
                          میخوام با555 ببندمش ولی پروتئوس ارو real time میده. چیکارش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                            آره به جای 10 کیلو 15 کیلو گذاشتم 12 داد ولی وقتی موتورارو باهاش راه میندازم فقط 0.35 آمپر میکشه و سرعت موتورا هم لاکپشتیه گاهی هم خود بخود وایمیسته یا اصلا راه نمیوفته با دست راش میندازم.
                            میخوام با555 ببندمش ولی پروتئوس ارو real time میده. چیکارش کنم؟
                            مداری که بستی چیه؟ اگر باز زیاد بشه باید دئوتی سایکل زیاد بشه وگر نه افت ولتاژ داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              مداری که بستی چیه؟ اگر باز زیاد بشه باید دئوتی سایکل زیاد بشه وگر نه افت ولتاژ داری
                              مدارم اینه:
                              http://rgh9898.persiangig.com/buck%2...8.rar/download
                              اصلا با دیوتی سایکل عوض ولتاژ خروجی نمیشه. البته من با پروتئوس 8 تونستم رانش کنم.
                              الان اون مدار 3843 رو که بستم به محض روشن کردن افت ولتاژ شدید پیدا میکنه. از 12 به 6 میرسه و موتورا هم 0.5 آمپر بیشتر نمیکشن ولی هی گیر میکنن. چارش چیه . اگه همین 3843 رو میدونی باید چیکارش کرد دیگه سراغ 555 نرم.

دیدگاه

عکسشو بزار پروتئوس 8 ندارم.
                                در ضمن با 555 نمیشه بارهای خیلی متغیر رو تغذیه کرد باید حتما دیوتی سایکل کنترولی روش باشه که 3842 اینکارو میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X