اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماکزیمم جریان قابل عبور از کابل شیلد دار 21 رشته چینی

خب حالا که قراره از باک استفاده کنیم . باید یه سری از اطلاعات در مورد قطعات بکار گرفته شده تو اون داشته باشیم. مثلا ترانزیستور و ... تو اون عکسی که از مبدل باک برام گذاشته بودی دیود هرزگرد هم داشت ولی تو این صفحه خیلی خلاصه آورده شده میشه بازش کنی؟

دیدگاه

میدونی من خودم تاحالا باک نساختم. ولی چیز وحشتناکی نیست.

با ای سی uc3843 یه موسفت 50 ولتی و دیود سریع و یه سلف باید کار کنی.یه کم ریزه کاری داره ولی مشکل بزرگی نیست... راجع بش تو نت بگردی اطلاعات خوبی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        میدونی من خودم تاحالا باک نساختم. ولی چیز وحشتناکی نیست.

با ای سی uc3843 یه موسفت 50 ولتی و دیود سریع و یه سلف باید کار کنی.یه کم ریزه کاری داره ولی مشکل بزرگی نیست... راجع بش تو نت بگردی اطلاعات خوبی داره.
        تو اون عکسی که گذاشتی آی سیش 3842 بودا! از 3843 استفاده کنم؟
        ضمنا پروتئوس هیچکدومو نداره چطوری شبیه سازیش کنم پروتئوسم 7.10 هستش. باید کتابخونه جدید براش بگیرم یا باید از ورژن 8 که شما داری استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
          تو اون عکسی که گذاشتی آی سیش 3842 بودا! از 3843 استفاده کنم؟
          ضمنا پروتئوس هیچکدومو نداره چطوری شبیه سازیش کنم پروتئوسم 7.10 هستش. باید کتابخونه جدید براش بگیرم یا باید از ورژن 8 که شما داری استفاده کنم؟
          فرق 42-43 توی ولتاژ خاموش شدن خود ای سیه 42 زیر 16 ولت تغذیش کنی خاموش میشه. 43 زیر 8.5 ولت شات دان میشه ای سی.

تو پروتئوس ندیدمش ولی فکر کنم توی Pspice یه زمانی بود پروفشنالشا

دیدگاه

من با زحمت فراوان ORCAD 9.2 رو دانلود کردم (16.5 خیلی حجیم بود یه جا بود بالای 2گیگ بود) و نصب هم کردم. ولی این 3842 رو تو اونم پیدا نکردم . چه کنم ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
              من با زحمت فراوان ORCAD 9.2 رو دانلود کردم (16.5 خیلی حجیم بود یه جا بود بالای 2گیگ بود) و نصب هم کردم. ولی این 3842 رو تو اونم پیدا نکردم . چه کنم ؟؟
              مال من Pspice_Professional v9.2 این داشت

1842
              1843
              1844
              1845

رو بگرد ببین داره فکر کنم اسم کاملش نبود

دیدگاه

آقا من یه فایل پیدا کردم ظاهرا ماله پروتئوس 7.50 باشه و چون پروتئوس من 7.10 هی خود بخود بسته میشه و کار منو مشکل میکنه.
                حالا بگذریم؛ مداری که گذاشته بودی واسه باک رو تو همون فایل 7.50 که پیدا کردم ، بستم(چون با اینکه کتابخونه هارو گذاشته اون بنده خدا ولی بازم چون ماله 7.50 ست تو 7.10 نمیشه از 3842 تو فایلهای پروتئوس خودم استفاده کنم ولی تو فایلی که خودش گذاشته با اینکه اذیت میکنه و بسته میشه ولی خوشبختانه run میشه حالا درسته جوابش یا نه نمیدونم) ولی 3 آمپر نمیده و تنظیم ولتاژش هم یه جورایی شدنی نیست.
                تصویرش هم اینه. اون مقاومت 6 اهمی رو واسه تست جریان دهی گذاشتم و چون نتونسته جریان مورد نیاز رو بده افت ولتاژ ایجاد شده درسته؟ (اول 20 بود خروجی با گذاشتن 6 اهمی شد 13) . اصلا گذاشتن مقاومت 6 اهمی برای تست جریان دهی درسته یا باید روش دیگه ای استفاده کرد؟

دیدگاه

بنظر دیودو جای درستی نزاشته!

فایلشو بده ببینم! مال من 7.7 , ورژن 8 رو هم دارم ولی باگ داشت نصبش نکردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    بنظر دیودو جای درستی نزاشته!
                    فایلشو بده ببینم! مال من 7.7 , ورژن 8 رو هم دارم ولی باگ داشت نصبش نکردم.
                    ببین تو این فایل هم اون طراحیه هست هم یک طراحی دیگه که از روی یک مقاله برداشتمش ولی دقیق نمیدونم ساز و کارش چیه و آیا درست کار میکنه یا نه اگه میشه یه نیگا به اونم بنداز ببین اون چطوره.
                    http://rgh9898.persiangig.com/docume...2.rar/download

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                      ببین تو این فایل هم اون طراحیه هست هم یک طراحی دیگه که از روی یک مقاله برداشتمش ولی دقیق نمیدونم ساز و کارش چیه و آیا درست کار میکنه یا نه اگه میشه یه نیگا به اونم بنداز ببین اون چطوره.
                      http://rgh9898.persiangig.com/docume...2.rar/download
                      دهنم صاف شد تا فهمیدم چه مرگشه.

ببین این ای سی یه Dead-Time برای تنظیم حد اکثر دیوتی سایکل داره که توی این ای سی که توی پروتئوس داری شبیه سازی نشده.
                      ولی اگر خازن اسیلاتورشو کوچیک بگیری و مقاومت رو بزرگتر دویتی سایکل تا نزدیک 99% میتونه بره. الان من فایل تورو ندارم ولی دیوتی سایکلی که پایه 6 میاد بیرون رو ببین چند درصده بهم بگو. باید حدود 10-15 باشه که این نتیجه همین مشکله....
                      توی واقعیت این مورد رو نداری و باید مدارت کار بکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        دیوتی سایکلی که پایه 6 میاد بیرون رو ببین چند درصده بهم بگو. باید حدود 10-15 باشه که این نتیجه همین مشکله....
                        آره همون 10 - 15 درصده. خب الان این مدار 20 ولته ولی من میخام بین 12و 18 قابل سوییچ باشه یا مثلا با یک پتانسیومتر بشه ولتاژشو تو همین رنج تغییر داد. اینو چطوری باید طراحی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                          آره همون 10 - 15 درصده. خب الان این مدار 20 ولته ولی من میخام بین 12و 18 قابل سوییچ باشه یا مثلا با یک پتانسیومتر بشه ولتاژشو تو همین رنج تغییر داد. اینو چطوری باید طراحی کرد.
                          ببین برای متقیر کردنش باید یه پتانسومتر بزاری برای فیدبک که ولتاژ رفرنس 2.5V که باید بسازی و بدی به فیدبک رو تغییر بده همین.

یه etd34 بگیر و مدارو ببند. اسیلسکپ برای نتظیم زمان مرده لازمه.

دیدگاه

الان از بازار میام IRF130 پیدا نشد ( چون مشهد قطعاتش کامل نیست). معادلش چی میشه گذاشت . یه ماسفت دیگه با مشخصات اون آره؟ یه چیزی که تو بازار هم باشه سراغ داری براش؟
                            2. سوال دیگه اینکه اگه من نتونم کابل رو عوض کنم آیا این امکان وجود داره که من بیام 36 ولت رو کابل بندازم با جریان مثلا 1 آمپر بعد تو رباتم یه مدار بذارم که بیاد ولتاژ رو از 36 ولت به 12 تبدیل کنه و در عوضش جریانمو از 1 آمپر ببره به 3 آمپر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                              الان از بازار میام IRF130 پیدا نشد ( چون مشهد قطعاتش کامل نیست). معادلش چی میشه گذاشت . یه ماسفت دیگه با مشخصات اون آره؟ یه چیزی که تو بازار هم باشه سراغ داری براش؟
                              2. سوال دیگه اینکه اگه من نتونم کابل رو عوض کنم آیا این امکان وجود داره که من بیام 36 ولت رو کابل بندازم با جریان مثلا 1 آمپر بعد تو رباتم یه مدار بذارم که بیاد ولتاژ رو از 36 ولت به 12 تبدیل کنه و در عوضش جریانمو از 1 آمپر ببره به 3 آمپر؟
                              1.irf540 یا کمتر. هر موسفتی که بتونه 10 آمپر و 50 ولت رو تحمل کنه.

2.این روشی که شما میگین برای انتقال نیرو توی دنیا استفاده میشه. هر چی ولتاژ بالاتر باشه بهتره چون تلفات کم میشه ،از 60 ولت هم بیشتر نرو چون خطر برق گرفتگی پیش میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                1.irf540 یا کمتر. هر موسفتی که بتونه 10 آمپر و 50 ولت رو تحمل کنه.
                                2.این روشی که شما میگین برای انتقال نیرو توی دنیا استفاده میشه. هر چی ولتاژ بالاتر باشه بهتره چون تلفات کم میشه ،از 60 ولت هم بیشتر نرو چون خطر برق گرفتگی پیش میاد.
                                تو یکی از تاپیکها درموردش یه چیزایی خوندم. گفته بود با MC34063 بسازین ولی شماتیکی چیزی نداشت. ضمنا اگه سلف عجیب غریب بخواد فکر نکنم تو مشهد گیر بیاد چون دوستمون که تاپیک رو ایجاد کرده بود میگفت نیست. مدار دیگه ای هم هست براش؟ یا میشه همونو بی دردسر راه انداخت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X