پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران
برادران عزیز دوستان گرامی من نگفتم هیوکی بد هست حتی از مدلی که داشتم تعریف هم کردم این صد بار حتی دقیقا قید کردم که این مدل این جوری هست حتی گفتم که بخونید مجددا نظرم رو باز حالا همون حرف رو چرا میزنید نمیدونم !!! حتی نظرم رو ویرایش هم نکردم که ببینید از همون اول اینهارو گفته بودم !!! تمام صحبت من در مورد اون مدلی هست که عکسش گذاشته شده و هیچ کدوم از شماهایی که به من ایراد گرفتید دقت نمیکنید بهش
خواهشا تا مطلب رو کامل نمیخونید پاسخ ندید
این امکانی که میگید هم بعععله برای مدل های خیلی گرون یا خیلی معتبر و شاخ یه امکان عمومی هست و مختص یک برند خاص نیست
یه مدل از گاسن متراوات (آلمانی ) تو ذهنم الان هست که این امکان رو داره ولی کلا چیزه خیلی خاصی نیست که برای یه برند باشه
حتی ایراد برای برندی مثل fluke هم پیش میاد همون طور که قبلا گفتم .
هدف تاپیک مساله دیگه ای بود که اینجوری شده بحثا !!!!
صحبت موارد ایمنی اگه هست من خودم به شخصه همچین امکانی عذابم میده اگه رو مولتی مترم باشه احتمالا به سرنوشت ماله شما دچار شه
ولی کسی که مثلن داره با برق فشار قوی(مثال هست) کار میکنه اگه عقل تو کلش باشه عذاب رو به نظر من ترجیح میده (شایدم نده بحث سلیقست!!)
برای شخصی که تو صنعت برق کار میکنه و در رفت و امد به جاهای مختلف هست برای تست و سرکشی مواردی که ذکر کردید مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون مولتی متر رو با پراب متصل داخل کیف مولتی متر معمولا نمیشه گذاشت و به اجبار اکثرا در میارن
موارد ایمنی اگر مد نظر باشه اینا شروعش هم نیست
نوع فیوز ها مهم هست
بدنه داخلی که 2 جداره باشه مهم هست (منظور از 2 جداره 2 قاب دستگاه کاملا داخل هم برن)
پراب مهم هست
ایزولیشن داخل برد مهم هست
استاندار های IP و CAT و....
و....
نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
خواهشا تا مطلب رو کامل نمیخونید پاسخ ندید
این امکانی که میگید هم بعععله برای مدل های خیلی گرون یا خیلی معتبر و شاخ یه امکان عمومی هست و مختص یک برند خاص نیست
یه مدل از گاسن متراوات (آلمانی ) تو ذهنم الان هست که این امکان رو داره ولی کلا چیزه خیلی خاصی نیست که برای یه برند باشه
حتی ایراد برای برندی مثل fluke هم پیش میاد همون طور که قبلا گفتم .
هدف تاپیک مساله دیگه ای بود که اینجوری شده بحثا !!!!
صحبت موارد ایمنی اگه هست من خودم به شخصه همچین امکانی عذابم میده اگه رو مولتی مترم باشه احتمالا به سرنوشت ماله شما دچار شه
ولی کسی که مثلن داره با برق فشار قوی(مثال هست) کار میکنه اگه عقل تو کلش باشه عذاب رو به نظر من ترجیح میده (شایدم نده بحث سلیقست!!)
برای شخصی که تو صنعت برق کار میکنه و در رفت و امد به جاهای مختلف هست برای تست و سرکشی مواردی که ذکر کردید مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون مولتی متر رو با پراب متصل داخل کیف مولتی متر معمولا نمیشه گذاشت و به اجبار اکثرا در میارن
موارد ایمنی اگر مد نظر باشه اینا شروعش هم نیست
نوع فیوز ها مهم هست
بدنه داخلی که 2 جداره باشه مهم هست (منظور از 2 جداره 2 قاب دستگاه کاملا داخل هم برن)
پراب مهم هست
ایزولیشن داخل برد مهم هست
استاندار های IP و CAT و....
و....
دیدگاه