اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران

نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
    یک ایراد در یک رنج اندازه گیری در یکی از مدلهای هیوکی که اتفاقی تجربه کردم در پست قبلی توضیح دادم ولی نگفتم که کل هیوکی ضعف دارد ولی دوست گرامی اگر با دیدن یک مورد باز برای شما دلیل بر بد بون کل برند می شود و اگر همین یک مورد ایمنی کل هیوکی را از بین می برد پس اجازه دهید در رابطه با همین ایمنی مثالی عرض نمایم. چند سال پیش یک مدل مولتیمتر ( احتمالا مدل 3257 دقیقا یادم نیست ) علاوه بر کلید سلکتور جداگانه برای mA , A ، یک قفل ایمنی بروی جک ها قرار داده بود . مثلا اگر سلکتور بر روی ولت یا اهم قرار داشته باشد جک های mA , uA بسته شده و دیگر نمی توانید پراپ ها را اشتباهی اتصال نمایید حتی در حالتی که پراپ ها متصل به COM و VOLT هستند نمی توانید سلکتور را از ولت یا اهم به روی mA,A تغییر دهید مگر اینکه پراپ ها را جدا کنید . اما بخاطر همین امکان ( که احتمالا از نظر شما حالا ایمن ترین برند خواهد بود) سالهاست بندرت استفاده میکنم. چون اگر در رنج A یا mA در حالت AUTO POWER OFF خاموش شود مانند بقیه برندها با دکمه های بالای سلکتور ها روشن نخواهد شد فقط با برگشت سلکتور به حالت OFF و برگشتن به رنج مورد نظر روشن خواهد شد چون رنج اهم و ولت در مسیر سلکتور می باشند ناچار هستید پراپ ها را جدا نمایید.
    برادران عزیز دوستان گرامی من نگفتم هیوکی بد هست حتی از مدلی که داشتم تعریف هم کردم این صد بار حتی دقیقا قید کردم که این مدل این جوری هست حتی گفتم که بخونید مجددا نظرم رو باز حالا همون حرف رو چرا میزنید نمیدونم !!! حتی نظرم رو ویرایش هم نکردم که ببینید از همون اول اینهارو گفته بودم !!! تمام صحبت من در مورد اون مدلی هست که عکسش گذاشته شده و هیچ کدوم از شماهایی که به من ایراد گرفتید دقت نمیکنید بهش
    خواهشا تا مطلب رو کامل نمیخونید پاسخ ندید
    این امکانی که میگید هم بعععله برای مدل های خیلی گرون یا خیلی معتبر و شاخ یه امکان عمومی هست و مختص یک برند خاص نیست
    یه مدل از گاسن متراوات (آلمانی ) تو ذهنم الان هست که این امکان رو داره ولی کلا چیزه خیلی خاصی نیست که برای یه برند باشه

حتی ایراد برای برندی مثل fluke هم پیش میاد همون طور که قبلا گفتم .
    هدف تاپیک مساله دیگه ای بود که اینجوری شده بحثا !!!!

صحبت موارد ایمنی اگه هست من خودم به شخصه همچین امکانی عذابم میده اگه رو مولتی مترم باشه احتمالا به سرنوشت ماله شما دچار شه
    ولی کسی که مثلن داره با برق فشار قوی(مثال هست) کار میکنه اگه عقل تو کلش باشه عذاب رو به نظر من ترجیح میده (شایدم نده بحث سلیقست!!)
    برای شخصی که تو صنعت برق کار میکنه و در رفت و امد به جاهای مختلف هست برای تست و سرکشی مواردی که ذکر کردید مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون مولتی متر رو با پراب متصل داخل کیف مولتی متر معمولا نمیشه گذاشت و به اجبار اکثرا در میارن

موارد ایمنی اگر مد نظر باشه اینا شروعش هم نیست
    نوع فیوز ها مهم هست
    بدنه داخلی که 2 جداره باشه مهم هست (منظور از 2 جداره 2 قاب دستگاه کاملا داخل هم برن)
    پراب مهم هست
    ایزولیشن داخل برد مهم هست
    استاندار های IP و CAT و....
    و....

من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

از نظر من lcrمتر شرکت GWهم خوبه

دیدگاه

سلام

اینو برای تازه کارها می نویسم

این که می بینید اساتید نقد می کنند یا می گن فلان نقطه اش ضعف داره و یا خیلی ایمن نیست بین رده مولتی مترهای درست و حسابی مقایسه اش می کنند.

یه وقت فکر نکنید امنیت مولتی مترهای هایوکی و فلوک (تو تمامی مدل ها) از چینی ها و تایوانی ها کمتره...
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
          در ضمن یادم رفت بگم مولتی متر های حتی چینی درپیت تو مدل های خوبشون اومدن یه کلید سلکتور جداگونه برای mA , uA گذاشتن این مدل هیوکی مورد بحث این رو هم نداره اینهم یکی دیگه از دلایل آماتور بودن این مدل هست تو عکس هم نگاه کنید کامل مشخص هست
          حالا انتخاب با خودتون این ها هم تجربیات من بودند
          سلام دوست عزیز
          ممنون از شما و تمام دوستان گلم که زحمت کشیدند و تجربیاتشون را در این تاپک قرار دادند :redface:

پ.ن: در مورد این مدل حق با شماست
          من با اولین نگاه به این مدل در پشت ویترین
          همین مشکل را در این مدل دیدم
          برای اطلاع عرض میکنم که در فیلم های تبلیغاتی هیوکی مدلی را دیدم
          که بعد از چرخاندن پیچ سلکتور مالتی متر از روی آمپر , درب قسمت آمپر اتوماتیک با یک در پوش پلاستیکی
          قرمز بسته میشد , این نکته خیلی مهم هست و من تا حالا چند مولتیمتر و تعداد زیادی فیوز به همین دلیل سوزوندم
          حتی چند باری هم در زمان تست برق شهری , فیوز مینیاتوری محل اندازه گیری را پرانده ام... :mrgreen:
          مثلا GPS در صفحه LCD خودش محل اتصال پراب مولتیمتر را مشخص میکنه.....
          مشکل دیگه اون مدل هیوکی , 3.5 دیجیت بودن ان هست که نشون میده دقتش پایین هست

اضافه شده در تاریخ :
          یک ایراد در یک رنج اندازه گیری در یکی از مدلهای هیوکی که اتفاقی تجربه کردم در پست قبلی توضیح دادم ولی نگفتم که کل هیوکی ضعف دارد ولی دوست گرامی اگر با دیدن یک مورد باز برای شما دلیل بر بد بون کل برند می شود و اگر همین یک مورد ایمنی کل هیوکی را از بین می برد پس اجازه دهید در رابطه با همین ایمنی مثالی عرض نمایم. چند سال پیش یک مدل مولتیمتر ( احتمالا مدل 3257 دقیقا یادم نیست ) علاوه بر کلید سلکتور جداگانه برای mA , A ، یک قفل ایمنی بروی جک ها قرار داده بود . مثلا اگر سلکتور بر روی ولت یا اهم قرار داشته باشد جک های mA , uA بسته شده و دیگر نمی توانید پراپ ها را اشتباهی اتصال نمایید حتی در حالتی که پراپ ها متصل به COM و VOLT هستند نمی توانید سلکتور را از ولت یا اهم به روی mA,A تغییر دهید مگر اینکه پراپ ها را جدا کنید . اما بخاطر همین امکان ( که احتمالا از نظر شما حالا ایمن ترین برند خواهد بود) سالهاست بندرت استفاده میکنم. چون اگر در رنج A یا mA در حالت AUTO POWER OFF خاموش شود مانند بقیه برندها با دکمه های بالای سلکتور ها روشن نخواهد شد فقط با برگشت سلکتور به حالت OFF و برگشتن به رنج مورد نظر روشن خواهد شد چون رنج اهم و ولت در مسیر سلکتور می باشند ناچار هستید پراپ ها را جدا نمایید.
          دقیقا من همین مورد را عرض کردم

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
          از نظر من lcrمتر شرکت GWهم خوبه
          شما دوست عزیز تجربه کار با این برند را دارید؟
          دقت سلفمتر اون تا چه حدی هست؟
          10 میکرو هانری به پایین را با چه دقتی محاصبه میکنه؟
          مدل جی پی اس که زیر 10 میکرو را با خطا نشون میده...
          در قسمت خازن چی , عملکردش خوب هست؟
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

با این اوصاف و این رویه به نظر بنده شما هیچ وقت نمی توانید چیزی بخرید یا اگر هم چیزی خریدید باز هم مردد خواهید بود موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              شما دوست عزیز تجربه کار با این برند را دارید؟
              دقت سلفمتر اون تا چه حدی هست؟
              10 میکرو هانری به پایین را با چه دقتی محاصبه میکنه؟
              مدل جی پی اس که زیر 10 میکرو را با خطا نشون میده...
              در قسمت خازن چی , عملکردش خوب هست؟
              دوست گرامی سالهاست با LCR متر GW کار میکنم کیفیت کارش خوب است اگر میخواهید بخرید مدلی را بخرید که فرکانس کارش تا 100KHz باشد مدلی که من خریدم متاسفانه 2KHz می باشد مثلا خازن 10PF را 17PF نشان می دهد تنها تفاوت قیمت در مدلهایش بخاطر همین فرکانس اندازهآ‌گیری می باشد.

دیدگاه

مشکل دیگه اون مدل هیوکی , 3.5 دیجیت بودن ان هست که نشون میده دقتش پایین هست
                جسارتا اون رزولوشن هست و توانایی نشون دادن یه مقدار و نشون میده
                و نباید با مفهوم دقت اشتباه گرفته بشه

تو عکس ها کاملا مشخصه

[hr]
                امکانات مولتی متری که میخواید داشته باشه چیا هستن ؟
                اینجوری به چند تا مدل محدود میشیم و انتخاب خیلی راحت تر هست مثلا fluke 117 اگه اشتباه نکنم دماسنج نداره این مهمه براتون ؟
                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                  جسارتا اون رزولوشن هست و توانایی نشون دادن یه مقدار و نشون میده
                  و نباید با مفهوم دقت اشتباه گرفته بشه
                  سلام دوست عزیز
                  منظور من تعداد دیجیتالهای مولتی متر یا همان تعداد اعداد LCD هست که در اون مدل فلوک
                  سه عدد دیجیتال و یک عدد 1 است که در نشان دادن اعشار
                  , تعداد اعداد اعشاری کمتری را نشان میدهد تا در مدلهایی که گنجایش اعداد بیشتری دارد....
                  کاری به رزولوشن و تباین رنگی صفحه نمایش ندارم....
                  امکانات مولتیمتر...:
                  بهتره سر خودمونو شیره نمالیم , در مولتی متر دو عنصر مهم هست , بخش آمپر و بخش ولت
                  در حقیقت مولتیمتر یک آمپر متر و یک ولت متر دیجیتال است که در یک دستگاه گنجانده شده است
                  اهم متر و خازن متر فرکانس متر و سلف متر و بقیه مثل لوکس متر و صداسنج...... هر کدام دستگاه های
                  جدا گانه هستند و اگر فردی نیاز دارد باید دستگاهی جدا گانه خریداری کند...
                  باید مولتی متر این دو کار را دقیق انجام دهد و اگر قابلیت دیگری هم داشت که چه بهتر

پ.ن: در عکس پایین یک مولتی متر به نام سانوا وجود دارد :
                  نصبت به فلوک و هیوکی در چه رنجی هستند؟خیلی فاصله دارند و یا در یک رنج و کیفیت هستند؟
                  این مدل داخل عکس چه جور هست از نظر دوستان ؟ مدل خوبی هست؟
                  کلا دوستان تجربه کار با این برند سانوا را دارند؟
                  آیا واقعا ژاپنیست؟

اضافه شده در تاریخ :
                  دوست گرامی سالهاست با LCR متر GW کار میکنم کیفیت کارش خوب است اگر میخواهید بخرید مدلی را بخرید که فرکانس کارش تا 100KHz باشد مدلی که من خریدم متاسفانه 2KHz می باشد مثلا خازن 10PF را 17PF نشان می دهد تنها تفاوت قیمت در مدلهایش بخاطر همین فرکانس اندازهآ‌گیری می باشد.
                  سلام دوست عزیز
                  خوب مشکل ویکی هم همین هست
                  در رده پیکو فاراد و میکرو هانری , مثلا 10 را 15 نشان میدهد
                  در رده های میلی هانری و میکرو فاراد که مشکلی ندارد
                  منظور من دقتی بالا در رده های پایین مثل پیکو و نانو فاراد و میکرو هانریست
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    [b]سلام دوست عزیز
                    منظور من تعداد دیجیتالهای مولتی متر یا همان تعداد اعداد LCD هست که در اون مدل فلوک
                    سه عدد دیجیتال و یک عدد 1 است که در نشان دادن اعشار
                    , تعداد اعداد اعشاری کمتری را نشان میدهد تا در مدلهایی که گنجایش اعداد بیشتری دارد....
                    کاری به رزولوشن و تباین رنگی صفحه نمایش ندارم....
                    امکانات مولتیمتر...:
                    بهتره سر خودمونو شیره نمالیم , در مولتی متر دو عنصر مهم هست , بخش آمپر و بخش ولت
                    در حقیقت مولتیمتر یک آمپر متر و یک ولت متر دیجیتال است که در یک دستگاه گنجانده شده است
                    اهم متر و خازن متر فرکانس متر و سلف متر و بقیه مثل لوکس متر و صداسنج...... هر کدام دستگاه های
                    جدا گانه هستند و اگر فردی نیاز دارد باید دستگاهی جدا گانه خریداری کند...
                    باید مولتی متر این دو کار را دقیق انجام دهد و اگر قابلیت دیگری هم داشت که چه بهتر
                    رزولوشن همون چیزی هست که دوستمون گفتن و البته منظور شما هم بوده!
                    3.5 دیجیت رو رزولوشن میگن! و دقت رو اکوریسی!!
                    اون روزلوشن و نمیدونم تباین رنگ و این چیزا برای اینجا نیست! مگه ال سی دیش رنگیه!
                    -
                    شما هنوز نگرفتید!؟!!!
                    بودجه چقدره برای LCR تا بگم شما گزینه ی خوب دستت میرسه یا نه!؟
                    یا اینکه فقط میخواهید مولتی متر بگیرید!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
                      با این اوصاف و این رویه به نظر بنده شما هیچ وقت نمی توانید چیزی بخرید یا اگر هم چیزی خریدید باز هم مردد خواهید بود موفق باشید
                      مشکل همین جاست دوست عزیز
                      در بازار اجناس بی کیفیت فراوان وجود دارد
                      بارها و بارها سر این موضوع سرم کلاه رفته است
                      باور نمیکنید که تا به حال چقدر پول برای چنین ابزار بیکیفیتی , دور ریخته ام
                      پس به من حق دهید که بیشتر تحقیق کنم

------------------------------------------------------
                      نوشته اصلی توسط voyager2020
                      رزولوشن همون چیزی هست که دوستمون گفتن و البته منظور شما هم بوده!
                      3.5 دیجیت رو رزولوشن میگن! و دقت رو اکوریسی!!
                      اون روزلوشن و نمیدونم تباین رنگ و این چیزا برای اینجا نیست! مگه ال سی دیش رنگیه!
                      -
                      شما هنوز نگرفتید!؟!!!
                      بودجه چقدره برای LCR تا بگم شما گزینه ی خوب دستت میرسه یا نه!؟
                      یا اینکه فقط میخواهید مولتی متر بگیرید!؟
                      سلام دوست عزیز
                      اول کیفیت LCR متر برام هم هست , بعد قیمت
                      حدود 800 تا 1 میلیون (قبلا عرض کرده بودم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        مشکل همین جاست دوست عزیز
                        در بازار اجناس بی کیفیت فراوان وجود دارد
                        بارها و بارها سر این موضوع سرم کلاه رفته است
                        باور نمیکنید که تا به حال چقدر پول برای چنین ابزار بیکیفیتی , دور ریخته ام
                        پس به من حق دهید که بیشتر تحقیق کنم
                        سلام
                        اگر همه مثل شما اینقدر حساس بودن تعداد برندها انگشت شمار میشد.......بقیه شرکت ها ورشکسته میشدن.....
                        هیوکی و فلوک و غیره از روز اول معروف نبودن کم کم به این کیفیت رسیدن......
                        بنده الان LCR-9183 لوترون و مولتی متر PE-M38S دارم و راضی هستم.....
                        مولتیمتر رو تو گرونی خریدم الان 550 هست کلی امکانات داره .........
                        شما که اینقدر حساس هستی میتونی کمی بیشتر پس انداز کنی و با خرید فلوک خیال خودت رو راحت کنی.....
                        ابزار مهم اما اپراتور مهمتر هست......با همین ابزار متوسط چینی هم خیلی کارا میشه کرد........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          سلام
                          اگر همه مثل شما اینقدر حساس بودن تعداد برندها انگشت شمار میشد.......بقیه شرکت ها ورشکسته میشدن.....
                          هیوکی و فلوک و غیره از روز اول معروف نبودن کم کم به این کیفیت رسیدن......
                          بنده الان LCR-9183 لوترون و مولتی متر PE-M38S دارم و راضی هستم.....
                          مولتیمتر رو تو گرونی خریدم الان 550 هست کلی امکانات داره .........
                          شما که اینقدر حساس هستی میتونی کمی بیشتر پس انداز کنی و با خرید فلوک خیال خودت رو راحت کنی.....
                          ابزار مهم اما اپراتور مهمتر هست......با همین ابزار متوسط چینی هم خیلی کارا میشه کرد........
                          سلام افشین خان
                          خوب هستید؟
                          افشین خان , ال سی آر مترتون برند کدام کشور است؟
                          دقتش در چه اندازه است ؟ زیر 100 میکرو هانری را با دقت نشان میدهد؟
                          چند خریداری کردید؟
                          از فرم و شکل LCR مترتون خیلی خوشم اومد ممنون میشم منو راهنمایی کنید :redface:

پ.ن : من خودم چند ماه پیش هدفم خرید ال سی آر متر GPS بود که عباس خان جبراییلی من را پشیمان کردند
                          و گفتند که دقتش زیر 100 میکرو هانری پایین است...

------------------------------------------------------------------------
                          در مورد برند سانوا دوستان اگر اکانش هست یک نظری بفرمایند
                          کیفیتش در مقایسه با هیوکی و فلوک در چه میزان است
                          چند پله با انها فاصله دارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام افشین خان
                            خوب هستید؟
                            افشین خان , ال سی آر مترتون برمد کدام کشور است؟
                            دقتش در چه اندازه است ؟ زیر 100 میکرو هانری را با دقت نشان میدهد؟
                            چند خریداری کردید؟

پ.ن : من خودم چند ماه پیش هدفم خرید ال سی آر متر GPS بود که عباس خان جبراییلی من را پشیمان کردند
                            و گفتند که دقتش زیر 100 میکرو هانری پایین است...
                            سلام...ممنون
                            تایوانی هست....تو فرکانس 100 کیلو زیر یک میکرو رو با 3 رقم اعشار نشون میده........
                            پارسال با یک پروپ اضافه مخصوص SMD خریدم 950 امسال شاید ارزونتر شده باشه........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                                !
                                :mrgreen:
                                عباس خان چند ماه پیش در تاپیکی دیگر , در مورد LCR متر سوال پرسیده بودم
                                شما برند جی پی اس را فرمودید که تست کردید (یا خریدید , دقیقا یادم نیست)
                                که زیر 100 میکرو هانری دقتش پایین است ولی بالا تر از آن , دقتی خوب دلرد...

----------------------------------------------
                                نوشته اصلی توسط Ghasede del
                                سلام...ممنون
                                تایوانی هست....تو فرکانس 100 کیلو زیر یک میکرو رو با 3 رقم اعشار نشون میده........
                                پارسال با یک پروپ اضافه مخصوص SMD خریدم 950 امسال شاید ارزونتر شده باشه........
                                ممنون افشین خان
                                من نام برند این مدل را نتونستم پیدا کنم
                                فکر کنم گود ویل باشه ؟
                                اگر این دقت را داشته باشه که خیلی خیلی خوبه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X