پاسخ : رهنمایی برای خرید اینورتر...
سلام
ممنون از شما
ممنون ، مدل اولی سینوسی کامله اما دومی شبه سینوسی فک کنم به این مورد حواستون نبود ، در مورد آلارم نفهمیدم صوتی هست یا فقط ال ای دی تغییر رنگ میده که اگه اینطور باشه نمیشه متوجه شد
مدل شبه سینوسی هم که لینک دادم برای مقایسه با مدل شبه سینوسی ایرانی بود
حالا این وسط چند سوال برام پیش اومد
1-مدل های شبه سینوسی تلفاتشون کمتر از سینوسی هست؟ مثلا همونطور که گفتید این دو اینورتر از یک مارک مشخصه که در حالت آیدل شبه سینوسی 0.6 مصرف میکنه اما سینوسی 1.25
2-مدل سینوسی 540 و شبه سینوسی از همین مارک یا ایرانی 190 قیمت دارند... با این اختلاف قیمت سینوسی ارزش خرید دارد؟
3-در مورد فرکانس اگه بخواییم سر سینوسی صحبت کنیم دو مارک کوتک و همین مینول رو دیدم که مدل کوتک رو فرکانس رو دوستمون گرفتند:
که در یک تاپیک دیگه گفته بودند مینول بهتره حالا نمیدونم اون هم داشتند یا خیر
و کوتک این مدل قیمتش 650.000 هست:
که این مورد مینول هم همونطور قبلا لینک دادم 540.000 تومان:مدل ts-200-212 که به کارمن میاد (12 ولت 220)
البته اگه ارزش خرید سینوسی باشه من این دو رو دیدم مگه مدل بهتری بهم معرفی کنید
با سپاس
سلام
نوشته اصلی توسط سیدعلی.م
نمایش پست ها
ممنون از شما
نوشته اصلی توسط hosseinam
نمایش پست ها
مدل شبه سینوسی هم که لینک دادم برای مقایسه با مدل شبه سینوسی ایرانی بود
حالا این وسط چند سوال برام پیش اومد
1-مدل های شبه سینوسی تلفاتشون کمتر از سینوسی هست؟ مثلا همونطور که گفتید این دو اینورتر از یک مارک مشخصه که در حالت آیدل شبه سینوسی 0.6 مصرف میکنه اما سینوسی 1.25
2-مدل سینوسی 540 و شبه سینوسی از همین مارک یا ایرانی 190 قیمت دارند... با این اختلاف قیمت سینوسی ارزش خرید دارد؟
3-در مورد فرکانس اگه بخواییم سر سینوسی صحبت کنیم دو مارک کوتک و همین مینول رو دیدم که مدل کوتک رو فرکانس رو دوستمون گرفتند:
که در یک تاپیک دیگه گفته بودند مینول بهتره حالا نمیدونم اون هم داشتند یا خیر
و کوتک این مدل قیمتش 650.000 هست:
که این مورد مینول هم همونطور قبلا لینک دادم 540.000 تومان:مدل ts-200-212 که به کارمن میاد (12 ولت 220)
البته اگه ارزش خرید سینوسی باشه من این دو رو دیدم مگه مدل بهتری بهم معرفی کنید
با سپاس
دیدگاه