اقا بسطام من یه resistor یا capacitor ساده رو که سرچ می کنم تو لایبرری ها اصلا وجود ندارن.این همه لایبرری نصب کردم(همه اونایی که تو تاپیکای قبلی گفتین)خب با این وضع چه امیدی هست که یه مدار خیلی ساده رو بخوام استارت بزنم ؟!؟!
مگه اون دکمه سرچ بالایی تو کل کتابخونه ها سرچ نمی کنه ؟ پس چرا مثلا cap که میزنم چیز نمیاره(چنتا cap دارم)
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
توی اون قسمت valu کلیک می کنم (سمت راست)اما چیزی نشون نمیده
مشکلی نیست
نشون نده ولی چیزیو که میخوای بنویس
مثلا اولی Name باشه برای Value بنویس ATmega پیدا میکنه
سلام خسته نباشید اگه امکان داره یکی کمکم کنه
1- فرق place via با place pad چیه ؟
2- اگه بخوام رو برد چند تا سوراخ واسه پیچ داشته باشم باید از کدوم یکی استفاده کنم
سلام خسته نباشید اگه امکان داره یکی کمکم کنه
1- فرق place via با place pad چیه ؟
2- اگه بخوام رو برد چند تا سوراخ واسه پیچ داشته باشم باید از کدوم یکی استفاده کنم
سلام
Via برای ارتباط ترک از یک لایه به لایه دیگه هست
Pad هم سوراخ هست برای پایه ها و ...
برای کار شما Pad باید استفاده بشه
سلام ببخشید این قطعات تو کدوم کتاب خونه هستن(اگه به ترتیب شماره بنویسید ممنون میشم)
1-خازن 1 میکرو و 10 نانو پلی استر ==> از روی فاصله پایه ها باید پیدا کنی ( چیزی استانداردی نیست بهتره بسازی )
2- خازن الکترولیت 47 میکرو-25 ولت ==> از روی فاصله پایه ها باید پیدا کنی ( چیزی استانداردی نیست بهتره بسازی )
3- آی سی ne555 ==> سرچ بکنی هست خیلی از کتابخونه ها دارنش ( TI Analog Timer Circuit.IntLib یا ST Analog Timer Circuit.IntLib )
4-ترانزیستور bc560 ==> توی Motorola Discrete BJT.IntLib
5- ترانزیستور ztx753 ==> توی Zetex Discrete BJT.IntLib ولی 753 نداره 750 داره 51 ، 57 ، 58
6- سویچ ==> این جیزا رو باید بسازی هر سویچی سایز خاصی داره ( هر شرکتی هرطور حال کنه میسازه )
7- اسپیکر 8 اهم ==> اسپیکر مگه روی برد مونتاژ میشه که فوت پرینت داشته باشه؟ ( باید کانکنور بزنی سیم بکشی بیرون )
8-باتری 12 ولت ==> باتری مگه روی برد مونتاژ میشه که فوت پرینت داشته باشه؟ ( باید کانکنور بزنی سیم بکشی بیرون )
و اینکه تو ی مقاومت ها مقدار واتش مشخص نشده . من با وات های مختلف احتیاج دارم.ولی یک نوع بیشتر نیست ==> از روی فاصله پایه ها باید پیدا کنی ( چیزی استانداردی نیست بهتره بسازی )
و این که توقع نداشته باش هرچی بخوای توی کتابخونه هاش باشه باید خیلی ها رو ترکیب کنی یا تغییر بدی
مثلا ترانزیستور شماتیکش که یکیه باید بگردی فوت پرینتی که مثلا به ZTX753 میخوره پیدا کنی ( استاندارد هستند ) بعد خودت برای شماتیک ترانزیستور اون فوت پرینت رو بذاری و خودت کتابخونه درست کنی
سلام آقای بیرامی ممنون از اینکه زحمت می کشید جواب سوالارو میدید یه چند تا سوال داشتم
1- فوتپرنیت مقاومت های smd رو از کجا پیدا کنم برای مثال واسه سایز 0805 می خواستم پیدا نمی شه
2- op-amp ، lm324 وقتی سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنه ( 3G کتاب خونه درام) باید چی سرچ کنم
3- وقتی می خوایم شماتیک یه مدار دیجیتال که گیت های منطقی داره یا مثل همین lm324 که توش چهار تا op-amp داره رو استفاده کنیم همه این گیت ها رو تو یه آی سی میده یا جدا جدا هر جا که بخوایم میشه استفاده کرد.
سلام آقای بیرامی ممنون از اینکه زحمت می کشید جواب سوالارو میدید یه چند تا سوال داشتم
اول توصیه میکنم آموزش سرچ کردن رو بخونی خیلی مهمه
1- فوتپرنیت مقاومت های smd رو از کجا پیدا کنم برای مثال واسه سایز 0805 می خواستم پیدا نمی شه ==> توی سرچ بزن فوت پرینت و 0805 رو سرچ کن میاره
2- op-amp ، lm324 وقتی سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنه ( 3G کتاب خونه درام) باید چی سرچ کنم ==> آمورش سرچ رو بخون پیدا میکنه
3- وقتی می خوایم شماتیک یه مدار دیجیتال که گیت های منطقی داره یا مثل همین lm324 که توش چهار تا op-amp داره رو استفاده کنیم همه این گیت ها رو تو یه آی سی میده یا جدا جدا هر جا که بخوایم میشه استفاده کرد. ==> با هر باری که روی شماتیک کلیک کنی یکی از قسمت ها رو میاره و اسم A و B و ... کنارش میذاره یعنی مربوط به یه IC هست
توی شماتیک هرجا میتونی ازش استفاده کنی ولی توی PCB همش توی یه IC هستن دیگه
باز هم تشکر
قسمت سرچ چند بار خوندم شاید کتاب خونشو ندارم
واسه سرچ منظورتون اینه که تو قسمت field بنوسیم footprint و تو قسمت value ، 0805 ؟
اگه اسم یه قطعه رو بدونم و کتابخونشو نداشته باشم باید از کجا این کتابخونرو پیدا کنم؟
باز هم ممنون.
تو آخرین حالت که کتابخونه ای قطعه ای رو نداشته باشه و با سرچ تو خود نرم افزار پیدا نشه و تو اینترنت هم نباشه،بهترین کار،ساختن کتابخونه ی شخصی هست که خودتون قطعات رو اضافه کنین.و از همه مهمتر اینکه تو سایت آلتیوم، یه فایل فوت پرینت های استاندارد گذاشتن واسه دانلود.اون رو دانلود بکنین دیگه ساختن کتابخونه میشه آب خوردن!
ممنون .در این مورد که فرمودین از روی فاصله ها پیدا کنم بعضی از خازن ها و کلا قطعات فاصله بین پایه هاشون رو نزده . بعضی مثلا نوشته 0.3 اینچ که خب یه مقدار حدودی از فاصله پایه میده
موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
(ادیسون)
ممنون .در این مورد که فرمودین از روی فاصله ها پیدا کنم بعضی از خازن ها و کلا قطعات فاصله بین پایه هاشون رو نزده . بعضی مثلا نوشته 0.3 اینچ که خب یه مقدار حدودی از فاصله پایه میده
اولا که 0.3 اینچ حدودی نیستو دقیقا 0.762 میلی متر میشه
نگفتم بگرد ببین کجا نوشته باید بیاری توی محیط PCB و با اندازه گیری فاصصله بین توتا سولاخ ببینی به دردت میخوره یا نه
سلام.خوب هستین؟ممنون از وقتی که می گذارید.
من یه سوال داشتم.
من یه مدار ساده رو طراحی کردم توی شماتیک .بعد منتقلش کردم توی PCB . ولی اکثر کامپوننت هام رنگ سبز دارند(منظور همون خطا است) . به فواصل پایه ها هم دقت کردم ولی بازم درست نشدن.
ممکنه کمکم کنید .
خیلی خیلی ممنون. :smile:
دیدگاه