اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

سلام. یه سوال در مورد پهنای مناسب برای سیم ها تو مدار داشتم. برای vcc , GND , 12v هر کدوم چه پهنایی مناسبه؟ آیا 0.7mm کافیه یا باید بیشتر باشه. سیم های دیگه هم که جریان زیادی ازشون نمیگذره اونا باید چقدر باشن؟

دیدگاه

ممنون .
      حالا اگه بخوام از پدها سیم رد کنم چی؟
      در واقع این پدها نقش سوراخ کلید ها رو ایفا میکنن . من فاصله ی پد ها رو به فاصله ی پایه های کلید ها قرار داده بودم .
      میشه یه کم هم در مورد ساخت شماتیک دلخواه یه رله و مرتبط کردن اون با فوت پرینتش توضیح بدین . خیلی گیرم . ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramin rezaei
        ممنون .
        حالا اگه بخوام از پدها سیم رد کنم چی؟
        در واقع این پدها نقش سوراخ کلید ها رو ایفا میکنن . من فاصله ی پد ها رو به فاصله ی پایه های کلید ها قرار داده بودم .
        میشه یه کم هم در مورد ساخت شماتیک دلخواه یه رله و مرتبط کردن اون با فوت پرینتش توضیح بدین . خیلی گیرم . ممنون
        شما کلا مسیرو اشتباه رفتی
        ببین هیچ وقت کاریو میخوای بکنی از دید خودت تیکه تیکه برامون توضیح نده گمراه میشی
        این کاری که شما میخوای بکنی ساخت شماتیک و فوت پرینت برای یه قطعه هست
        حالا سوراخاش بزرگه یا فاصله هاشون زیاده یا هر چیزی مهم نیست
        چون باید بعدا Net داشته باشه و بش ترک وصل شه با سوراخ پیچ ( برای وصل کردن اسپیسر ) خیلی فرق داره ( چیزی که پرسیدی )
        این لینکا رو ببین
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2981#msg422981
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70438.0

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط بهزاد سلمانی
        سلام. یه سوال در مورد پهنای مناسب برای سیم ها تو مدار داشتم. برای vcc , GND , 12v هر کدوم چه پهنایی مناسبه؟ آیا 0.7mm کافیه یا باید بیشتر باشه. سیم های دیگه هم که جریان زیادی ازشون نمیگذره اونا باید چقدر باشن؟
        سلام
        این سوالو بارها جواب دادم توی انجمن
        یه سرچ بزنی پیدا میکنی
        فرمول داره برای محاسبه دقیق که هر ضخامتی چه جریانی رد میده
        برای ولتاژ ضخامت ترک مهم نیست فاصلشونه که قوص نزنه
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7850#msg467850
        جاهای دیگه هم نوشتم که الان خاطرم نیست بگرد پیدا میکنی
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام من امروز کتابخانه ی کامل التیوم که نزدیک 2.5 گیگ بود رو دانلود کردم اما وقتی اکسترکش می کنم یک فایل با پسوندisz به وجود میاد حالا باید چه کارش کنم کسی چیزی می دونه ؟
          قم الکترونیک

دیدگاه

سلام من امروز کتابخانه ی کامل التیوم که نزدیک 2.5 گیگ بود رو دانلود کردم اما وقتی اکسترکش می کنم یک فایل با پسوندisz به وجود میاد حالا باید چه کارش کنم کسی چیزی می دونه ؟
            ISZ یه پسوند فشرده سازی هست که برنامه ultra iso بازش میکنه

جناب بیرامی قصد ادامه دادن ندارید؟

دیدگاه

سلام :question:

من برنامه رو نصب کردم و کتابخونه برنامه رو حواسم نبود بستم چجوری باید دوباره اونو فعال کنم که بیاد سمت راست یا چپ صفحه؟

من با این برنامه کار نکردم ولی پروتل 99 به نظرم خیلی ساده تره. میشه مزیت های p.dxp رو نسبت به p.99 بگید؟

با تشکر :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7480
                سلام :question:

من برنامه رو نصب کردم و کتابخونه برنامه رو حواسم نبود بستم چجوری باید دوباره اونو فعال کنم که بیاد سمت راست یا چپ صفحه؟

من با این برنامه کار نکردم ولی پروتل 99 به نظرم خیلی ساده تره. میشه مزیت های p.dxp رو نسبت به p.99 بگید؟

با تشکر :bye
                اینجاس

چی بگم والا خیلی بهتره ، پیچیده تره ولی امکاناتش بیشتره بهرحال بروز شده
                برای FPGA هم خیلی چیزا بش اضافه شده
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام دوستان :smile:

من با پروتل 99 کارمیکنم .
                  کولیس در دسترس ندارم می خوام x-size , y-size . hole-size المانهای زیر رو برای قطعات در طرح pcb تنظیم کنم اگه کسی کار کرده و اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه:

سوکت 40 پایه آیسی

کانکتور مخابراتی 8 پین

پین هدر 16*1 مادگی برای اتصال به LCD

ترمینال یا کانکتور ورودی تغذیه + -

در ضمن چطور میشه اینجا فایل رو ضمیمه کرد یا عکسی قرار داد؟
                  با تشکر

دیدگاه

سلام
                    روزتون بخیر
                    من میخوام رله 12 ولت 200اهمی رو بیارم از تو کتابخونه اما نداره چیکار باید بکنم
                    علم و عمل پیوند نزدیک دارند , و کسی که دانست باید به آن عمل کند. چرا که علم عمل را فرا خواند, اگر پاسخش داد میماند و گر نه کوچ میکند. امام علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Z A H R A
                      سلام
                      روزتون بخیر
                      من میخوام رله 12 ولت 200اهمی رو بیارم از تو کتابخونه اما نداره چیکار باید بکنم
                      سلام
                      رله مگه با اهم مشخص میشه؟!
                      نمیدونم اندازه هاشو باید بذارید
                      اصولا رله ها چون اشکال مختلف دارند باید خودنوت بکشید فوت پرینتشو
                      اما در تاپیک کتابخانه ها تعدادی رله وجود داره که ممکنه به دردتون بخوره
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام
                        واقعا خسته نباشید
                        من تو 3-4 صفحه اول این تاپیک دنبال جواب سوالم گشتم ولی چون پیداش نکردم گفتم خودم مطرح کنم ببخشید اگه احتمالا تکراریه
                        1- بعضی قطعات فاصله ی پایه هاشون از هم خیلی کمه و تو چاپ و هویه کردن دردسر ساز میشه! (مخصوصا ترانزیستورا ) میشه به یه طریقی فاصله پایه ها از هم را زیاد کرد یا اینکه خودمون باید طراحیش کنیم
                        2-وسط کشیدن پی سی بی متوجه میشی یه قطعه کم گذاشتی باید کل پی سی بیو پاک کنی و مجددا توی شماتیک قطعه ی مورد نظرتو اضافه کنی و بعد دوباره جاگذاری قطعاتو ... یا اینکه بدون پاک کردن پی سی بی هم میشه قطعه اضافه کرد؟
                        3-تو شماتیک مثلا واسه وی سی سی ، نت لیبل زدم ولی تو پی سی بی اسم نت مشخص نیست و مثلا زده netc1... و همین تو کشیدن مسیرها و قراردادن قانون جدید مشکل ساز میشه چیکار کنم که تو پی سی بی هم بتونم اسم مسیرها رو به همون اسمی که تو شماتیک نت زدم ببینم؟

4-کلا میشه گفت من fpga بلدم احتمالا هم vhdl یعنی تو دانشگاه بهمون گفتن 3 واحد تئوری و 1 واحد عملی درس vlsi و با برنامه ی مزخرف پیچیده ise design suite هم تو آزمایشگاه کلی آی سی پروگرم کردیم و اینکه التیوم قراره یه محیط یک پارچه برای طراحی های سخت افزاری و نرم افزاری (برنامه نویسی) باشه ولیکن با وجود اموزشهای خیلی خوبی که نمونش هم همین سایت و تاپیکه ، متاسفانه چندان راجب این قسمت دوم (بخش نرم افزاری ) و ارنباطش با fpga و نحوه برنامه نویسیش توضیح داده نشده یا من چیزی پیدا نکردم یه مقاله خوب فارسی در این زمینه معرفی کنید ممنون میشم.
                        بازم ممنون بابت زحمات دوستان و مطالب آموزشی پرباری که ارائه کردم منتظر موضوعات جدید والبته پاسخ این سه چهارتا مشکل هستم.

دیدگاه

تا جائیکه من میدونم یک کامپوننت رو که میزارید توی صفحه دیگه نمیتونید پایه هاشو تکون بدیدو کم و زیاد کنید . شایدم بشه من بلد نیستم .
                          2-اما اگه یک قطعه رو نزاشتین و تازه یادتون افتاده میتونید دکمه p رو بزنید یا به منوی Place برید و دکمه کامپوننت رو بزنید تا یک کامپوننت جدید رو بتونید بزارید روی PCB . چون داخل محیط PCB هستید پس فوت پرینتشو میبینید .بین کتابخونه ها و فوت پرینتها اونی که مد نظرتونه انتخاب کنید . اگه به موضع حسی پیدا نمیکنید با دیدن فوت پرینت ها اول برید داخل شماتیک ببینید اسم فوت پرینت قطعه تون چیه و توی کدوم کتابخونه است .
                          بعدش باید مشخص کنید هر کدوم از PAD ها به کدوم Net باید وصل بشند .روی پد های کامپوننت جدید کلیک کنید تا صفحه پد باز بشه و اسم نت رو مشخص کنید براش . در لحظه اول No Net هست یعنی هیچ Net ای براش مشخص نشده .
                          در صورتیکه احتیاج به تعریف Net جدید دارید به منوی Design و بعد NetList برید و دکمه Edit Nets رو بزنید . دکمه ADD وسطی رو بزنید و اسم Net جدید رو وارد کنید . و ok کنید . حالا در پنجره pad میتونید اسم Net جدید رو هم بین Net های قدیمی ببینید .
                          3- من تا بحال مشکلی نداشتم . همون اسم نت در شماتیک به PCB هم میاد . فقط در پایه هایی که شما اسم نمیزارید و با wire به هم وصل میکنید یا Bus میزارید خود نرم افزار طبق یک قاعده کلی اسم نت رو میزاره . قاعده ساده است . اول مینویسه Net بعدش اسم کامپوننت و بعد شماره پایه کامپوننت . مثلا پایه اول پورت P1 رو بصورت : NetP1_1 نام گذاری میکنه . و تمام اتصالاتی که به این پایه وصل میشند به همین اسم میشناسه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitajari
                            سلام
                            مشکل رو پیدا کردم. ایراد از بعضی کتابخونه هاست. کتابخونه های خراب هم که واسه من تعدادش سه تا بود به این ترتیب پیدا شدن که هر بار که sot-89 را serach میکردم صبر میکردم پیغام out of memory رو بده. بعد نگاه می کردم که روی کدوم کتابخونه این پیغام اومده. همون کتابخونه رو از آدرس library حذف کردم. مثل عکس زیر که اولین مجرم AMP D Subminiature 050 Series بود و حذف شد.
                            سلام دوست عزیز واسه منم همین erroro میده ولی نمی تونم فالشو پیدا کنم که حذفش کنم می تونی کمکم کنی ؟

Out of memory at 01B4E776.
                            AltiumComponents.bpl, Base Address: 016E0000.

دیدگاه

سلام کسی میدونه قطعه lm35 تو کدوم کتاب خونه هست ؟! سرچش هم که میکنم پیدا نمیکنه تو کتاب خونه هاش !
                              موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
                              (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_eca
                                سلام کسی میدونه قطعه lm35 تو کدوم کتاب خونه هست ؟! سرچش هم که میکنم پیدا نمیکنه تو کتاب خونه هاش !
                                سلام
                                اینجاست NSC Temperature Sensor.IntLib
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X