اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

سلام
    لطفا منا راهنمایی کنید.
    موقعی که میخوام به صورت دستی تو محیط PCB اتصالات بین پایه ها را رسم کنم، خطوت فقط روی اضلاع مربع های اون صفحه شطرنجی رسم میشه و نمیتونم از بین مربع ها عبور بدم یعنی نقاط اتصال فقط میتونه رو راس های اون مربع ها باشه.
    ممنونم

دیدگاه

با زدن همزمان Shift+Space نوع سیم کشی تغییر میکنه.

دیدگاه

ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید
        ولی مثل این که درست منظورم را نرسوندم. مشکلم اینه که فقط میتونم خطوط را از رو اضلاع اون صفحه چهار خونه هه عبور بدم .مثلا اگه یکی از پایه ها روی ضلع مربع بود و نه روی راس مربع، نمیتونم خط را بهش وصل کنم، یا بهش نمیرسه یا ازش رد میشه. یا کلا بگم موقعی که interactivr Routing را انتخاب میکنم او علامت به علاوه فقط بین رئوس مربع چهار خونه ها قرار میگیره یه حالت پرشی پیدا میکنه.

دیدگاه

net پایه ها هم نام هستن دیگه؟ interactivr Routing فقط برای پایه های دارای net که همنام هم باشن، کار میکنه.
          اگه باز هم سوالتون رو خوب متوجه نشدم؛ لطفا یه عکس قرار بدین.

دیدگاه

من که نفهمیدم مشکلم از کجا بود ولی حل شد . ورداشتم دوباره شماتیکا رسم کردم و اون پروژه قبلی راهم کلا بستم. باز هم ازتون ممنونم

دیدگاه

با سلام
              یه مشکلی دارم اونم اینه که دو تا قطعه smd رو دو طرف بورد گذاشتم که پایه هاشون روی هم افتاده و ارور میده. آخه این، این طرف بورده اون یکی قطعه طرف دیگه بورد نباید ارور بده که چیکارش کنم؟ فکر میکنم ایراد از فوت پرینت یکی از قطعات باشه که دانلود کردم چون تو مدل سه بعدیش قطعه در دو طرف بورد دیده میشه. چطوری باید اصلاحش کنم؟

دیدگاه

قطعه ها تو دوتا لایه متفاوت(رنگ پدهای قطعه ها TOP-قرمز رنگ و اون یکی Bottom-آبی رنگ) هستن و Error میده؟ بدون via؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط redown
                  با سلام
                  یه مشکلی دارم اونم اینه که دو تا قطعه smd رو دو طرف بورد گذاشتم که پایه هاشون روی هم افتاده و ارور میده. آخه این، این طرف بورده اون یکی قطعه طرف دیگه بورد نباید ارور بده که چیکارش کنم؟ فکر میکنم ایراد از فوت پرینت یکی از قطعات باشه که دانلود کردم چون تو مدل سه بعدیش قطعه در دو طرف بورد دیده میشه. چطوری باید اصلاحش کنم؟
                  فایلو بذار ببینم
                  ولی حدس میزنم بخاطر همون مدل سه بعدیش باشه
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات
                  کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                  شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                  فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                    فایلو بذار ببینم
                    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=fc323a3138dfbca7836e8977101a0b9a

اضافه شده در تاریخ :
                    فایلو بذار ببینم
                    تا جایی که یادمه شما یه مداری رو با sim908 ساخته بودید ممکنه شماتیک و فوت پرینتی که برای ماژول استفاده کردید رو بذارید؟

اضافه شده در تاریخ :
                    فایلو بذار ببینم
                    حدستون درست بود مشکل از مدل سه بعدیش بود. اصلاحش کردم درست شد ممنون.

اضافه شده در تاریخ :
                    به کتابخونه هایی که از سایت های دیگه گرفتم مدل سه بعدی اضافه کردم درست کار کرد. اما به کتابخونه هایی که از وبلاگ التیوم گرفتم مدل سه بعدی رو اضافه میکنم مدل اضافه شده رو نشون نمیده چرا؟
                    موقع ذخیره یه پیغامی میده برای ورژن ذخیره سازی که من بالاترینش (شیش و خورده ای) رو انتخاب میکنم.
                    (ورژن من 13.0.12)

دیدگاه

سلام
                      یه برد یک لایه دارم که سیم کشی خیلی زیادی داره طوری که وقتی از auto rout استفاده میکنم نرم افزار بیچاره نززدیک به 30-40 فقط مسیر ها رو پردازش میکنه در نهایت هم تعداد زیادی از سیم ها روی هم قرار میگیرن . عکسو ببینید :

میخواستم بدونم باید چیکار کنم تا مسیرهایی که این مشکلو دارن بصورت خودکار به شکل جامپر روی برد قرار بگیره
                      مشکل دیگه ای که دارم اینه که موقع پرینت فقط مسیر ها توی پرینت میفته و محل سوراخ ها و پایه ها اصلا توی پرینت نیستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                        سلام
                        یه برد یک لایه دارم که سیم کشی خیلی زیادی داره طوری که وقتی از auto rout استفاده میکنم نرم افزار بیچاره نززدیک به 30-40 فقط مسیر ها رو پردازش میکنه در نهایت هم تعداد زیادی از سیم ها روی هم قرار میگیرن . عکسو ببینید :

میخواستم بدونم باید چیکار کنم تا مسیرهایی که این مشکلو دارن بصورت خودکار به شکل جامپر روی برد قرار بگیره
                        مشکل دیگه ای که دارم اینه که موقع پرینت فقط مسیر ها توی پرینت میفته و محل سوراخ ها و پایه ها اصلا توی پرینت نیستن.
                        جواب سوال اولت اینه که نمیشه همچین کاری کنی مگر دستی خودت روت کنی
                        خودش که نمیاد برات جامپر بزنه هرجا که لازم داشته باشه ( اینقدا دانشمند نیست برنامه که )

برای جواب سوال دومت میگم که توی تاپیک های مهم نگا کن آموزش پرینت گرفتن برای چاپ با اتو میبینی آموزش کاملشو
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات
                        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

اگه اشتباه نکنم توی پروتیوس این جامپر زدن خود کار وجود داشت اینه که از التیوم بیشتر انتظار میره. البته من خیلی وقت پیش با پروتیوس کار کردم زیاد مطمین نیستم. مشکل پرینت حل شد ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                            اگه اشتباه نکنم توی پروتیوس این جامپر زدن خود کار وجود داشت اینه که از التیوم بیشتر انتظار میره. البته من خیلی وقت پیش با پروتیوس کار کردم زیاد مطمین نیستم. مشکل پرینت حل شد ممنون
                            خب آخه هیچ کجای دنیا مثل ایران، قیمت برد تک لایه با دولایه؛ زمین تا آسمون فرق نمیکنه.واسه همین، برنامه نویسهای شرکت آلتیوم دیگه وقتشون رو برای طراحی برنامه ی مخصوص جامپر زدن تلف نکردن.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران
                              من برای pcb با آلتیوم دیزاینر اول شماتیک رو تو محیط شماتیک میکشم و بعد به محیط pcb بدون مشکلی میبرم
                              در این روش مشکلی نیست
                              ولی الان برای کشیدن یه pcb مستقیما به محیط pcb رفتم و مدار رو اونجا کشیدم و فوت پرینت قطعاتم رو ساختم
                              ولی مشکل اینجاست که پایه های این قطعات رو نمیتونم به هم وصل کنم خودم احتمال میدم که مشکل از ناسازگاری
                              net ها با یکدیگر هست یعنی این پایه از یه قطعه با یه پایه دیگه از یه قطعه دیگه به هم وصل نمیشن
                              حالا از شما دوستان خواهش میکنم اگه روشی هست که بشه این مشکل رو رفع کرد و پایه ها راحت به هم وصل شن
                              بگن
                              با تشکر
                              مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

با سلام
                                اقا مشکل چیه :cry2: جرا این ضرب در ها نمایش داده میشن :cry2:

دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                                بانک اطلاعاتی سنسورها
                                ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                                تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                                [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X