اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    ببین نهترین کار اینه که فایل رو فقط بزنی مولتی لایر و بعد ببریش توی اتوکد که فقط جاهایی که باید سوراخ شه بیاد
    از روی اون میتونی تمام دایره ها رو بگی سوراخ منه
    سلام
    آقا یعنی راهی واقعا وجود نداره :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    من میخوام خود آلتیوم برام لیست رو در بیاره :angry: :angry: :angry:
    ممنون :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
      سلام
      آقا یعنی راهی واقعا وجود نداره :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
      من میخوام خود آلتیوم برام لیست رو در بیاره :angry: :angry: :angry:
      ممنون :sad:
      من دقیق نفهمیدم موضوع چیه؟ ولی یه نگاهی به smart pdf از منوی فایل بندازین. بهتون LOM هم میده (List Of Material )

دیدگاه

The NC Drill Setup Dialog
        عکس پیوست زیر....

[[glow=red,2,300]url]http://techdocs.altium.com/display/ADOH/NC+Drill+Output+Options[/url][/glow]

پیشنهاد من استفاده از نرم افزار التیوم ورژن 9 هست.....
        در ورژنهای دیگه این امکان به صورت نصب پلاگین به نرم افزار اضافه میشه که اکثر نرم افزارها کرک شده فول ورژن هستند...
        https://designcontent.live.altium.co...inDetail/Drill
        [glow=red,2,300]NC Drill Output Options
        CAM Editor - Feature Highlights
        CAM Editor - Imports and Exports
        CAM Editor - Data Verification[/glow]
        امیدوارم موفق باشی...

دیدگاه

سلام دوستان
          من به تازگی کار با آلتیوم 15 را شروع کرده ام، متاسفانه DSP بسیار معروف TMS320F2812 و همچنین IGBT از نوع SGL160N60FD را نمی توانم از کتابخانه ها پیدا کنم اما پردازنده های مشابه موجود است.
          آیا جایی برای دانلود این کتابخانه سراغ دارید ؟
          با تشکر
          الکترونیک واژه ای با معنایی به وسعت جهان !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bakhtavar2
            سلام دوستان
            من به تازگی کار با آلتیوم 15 را شروع کرده ام، متاسفانه DSP بسیار معروف TMS320F2812 و همچنین IGBT از نوع SGL160N60FD را نمی توانم از کتابخانه ها پیدا کنم اما پردازنده های مشابه موجود است.
            آیا جایی برای دانلود این کتابخانه سراغ دارید ؟
            با تشکر
            در کتابخانه های پیشفرض خود التیوم و اونایی که توسایتش هست هم نبود؟
            http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
              در کتابخانه های پیشفرض خود التیوم و اونایی که توسایتش هست هم نبود؟
              نه رفیق از این لینک کتابخانه ها را دانلود کردم ولی نبود با این که پردازنده خیلی معروفی هست !!!
              https://techdocs.altium.com/display/ADOH/Download+Libraries

دیدگاه

سلام
                باعث افتخار دوستانی رو می بینم که در زمینه Digital signal processing کار می کنند.
                امیدوارم سر فصلهای که در زمینه کار با این ای سی تجربه کردید به صورت کاملا خلاصه در یک صفحه جداگانه در اختیار همه قرار بدین فکر کنم استقبال زیادی ازش بشه.... :agree:
                اگه به دیتا شیت ای سی نگاه انداخته باشید می بینید که این ای سی در پکهای مختلف تولید و عرضه میشه .
                ما با مدل BGA کار نداریم چون مونتاژ اون کمی سخته
                طبق دیتا شیت این ماژول در پک استاندارد QFP عرضه میشه و پایه های 128و 176 پین از این ماژول وجود داره .. (PGF (S-PQFP-G176 و PBK (S-PQFP-G128
                اگه داخل نرم افزار التیوم کلمه QFP*128 سرچ کنید مسلما این شکل ای سی رو پیدا خواهید کرد.
                همچنین در دیتا شیت IGBT نوع فوت پرینت پایه TO-264 که در لایبری التیوم موجود است.
                مسیر لینک زیر فایل PCB قرار گرفته که شما به راحتی می تونید از این فوت پریت استفاده کنید.
                http://upload7.ir/u/action?q=downloa...e=prOxYrYt.zip

عکس زیر تصویری از محیط PCB
                قطعاتی که در سمت راست با نام IC2 و IC4 قرار دارند مربوط فوت پرینت مونتاژ توسط CNC و سمت چپ برای مونتاژ دستی بسیار مناسب است.
                آرزوی موفقیت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط protelworker
                  سلام
                  باعث افتخار دوستانی رو می بینم که در زمینه Digital signal processing کار می کنند.
                  امیدوارم سر فصلهای که در زمینه کار با این ای سی تجربه کردید به صورت کاملا خلاصه در یک صفحه جداگانه در اختیار همه قرار بدین فکر کنم استقبال زیادی ازش بشه.... :agree:
                  اگه به دیتا شیت ای سی نگاه انداخته باشید می بینید که این ای سی در پکهای مختلف تولید و عرضه میشه .
                  ما با مدل BGA کار نداریم چون مونتاژ اون کمی سخته
                  طبق دیتا شیت این ماژول در پک استاندارد QFP عرضه میشه و پایه های 128و 176 پین از این ماژول وجود داره .. (PGF (S-PQFP-G176 و PBK (S-PQFP-G128
                  اگه داخل نرم افزار التیوم کلمه QFP*128 سرچ کنید مسلما این شکل ای سی رو پیدا خواهید کرد.
                  همچنین در دیتا شیت IGBT نوع فوت پرینت پایه TO-264 که در لایبری التیوم موجود است.
                  مسیر لینک زیر فایل PCB قرار گرفته که شما به راحتی می تونید از این فوت پریت استفاده کنید.
                  http://upload7.ir/u/action?q=downloa...e=prOxYrYt.zip

عکس زیر تصویری از محیط PCB
                  قطعاتی که در سمت راست با نام IC2 و IC4 قرار دارند مربوط فوت پرینت مونتاژ توسط CNC و سمت چپ برای مونتاژ دستی بسیار مناسب است.
                  آرزوی موفقیت
                  با سلام
                  خیلی ممنون از لطف و کمک شما
                  این کار مربوط به پایان نامه ارشد هست و تازه شروع به کار کردم. امیدوارم هر زودتر بتونم تجربیاتم مختصرم را در اختیار دوستان قرار بدم.
                  اما دوست عزیز مگر در آلتیوم اول نبایید شماتیک کشیده شده و سپس به محیط PCB منتقل شود؟
                  مثلا برای طراحی بردی که روی انواع مقاومت، خازن، اپتوکوپلر، و... وجود دارد چگونه در محیط PCB فقط با فوت پرینت ها طراحی کرد!؟ oo:

دیدگاه

با سلام
                    این کار مربوط به پایان نامه ارشد هست و تازه شروع به کار کردم. امیدوارم هر زودتر بتونم تجربیاتم مختصرم را در اختیار دوستان قرار بدم.
                    اما دوست عزیز مگر در آلتیوم اول نبایید شماتیک کشیده شده و سپس به محیط PCB منتقل شود؟
                    مثلا برای طراحی بردی که روی انواع مقاومت، خازن، اپتوکوپلر، و... وجود دارد چگونه در محیط PCB فقط با فوت پرینت ها طراحی کرد!؟ oo:
                    درسته حرفتون
                    ولی بعضی وقت ها هم ما خودمون میتونیم به صورت غیر روتین(پیشبینی نشده :mrgreen
                    یه کارهایی یبکنبم مثلا بدون شماتیک قطعه اضافه بکنیم :nice:
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    --------------------------------------------------------
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    --------------------------------------------------------
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

با سلام
                      مثلا برای طراحی بردی که روی انواع مقاومت، خازن، اپتوکوپلر، و... وجود دارد چگونه در محیط PCB فقط با فوت پرینت ها طراحی کرد!؟
                      شما از کتابخانه های مورد نظرتون رو قطعه رو جاگذاری میکنید؟ الان مشکل کجاست؟
                      اگر منظورتون اینه اتصالات رو چه جوری باید برقرار کرد، میتونید Line بکشید....
                      از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                        شما از کتابخانه های مورد نظرتون رو قطعه رو جاگذاری میکنید؟ الان مشکل کجاست؟
                        اگر منظورتون اینه اتصالات رو چه جوری باید برقرار کرد، میتونید Line بکشید....
                        دوست مثلا میخواهیم یک برد DSP طراحی کنیم... اول باید شماتیک را رسم کرده سپس آن را در محیط طراحی PCB طراحی کنیم ....
                        مشکل اینجاست که توی کتابخانه ها شماتیک قطعه TMS320F2812 نیست. حالا چطور طراحی شماتیک را انجام بدم ؟
                        (اما فوت پرینت PQFP-176 مربوط به TMS320F2812 در کتابخانه فوت پرینت ها موجود است)

دیدگاه

ببخشید ندیده بودم!
                          از قطعه ای که فوت پرینت مورد نظرتون رو دارید استفاده کنید. اون رو در محیط شماتیک بذارید و اتصالات پایه ها رو طبق قطعه اصلی انجام بدید .
                          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

دوست مثلا میخواهیم یک برد DSP طراحی کنیم... اول باید شماتیک را رسم کرده سپس آن را در محیط طراحی PCB طراحی کنیم ....
                            مشکل اینجاست که توی کتابخانه ها شماتیک قطعه TMS320F2812 نیست. حالا چطور طراحی شماتیک را انجام بدم ؟
                            (اما فوت پرینت PQFP-176 مربوط به TMS320F2812 در کتابخانه فوت پرینت ها موجود است)
                            دوست عزیز شما می تونید به راحتی شماتیک و فوت پرینت قطعاتی که ندارین رو خودتون بسازین ، برای این کار ویدیو های آموزشی در سایت هست که این روند رو براتون توضیح دادن.
                            البته این رو بگم کتابخانه هایی که ما خودمون می سازیم قابلیت استفاده در سیمولینک آلتیوم رو ندارن یعنی به درد تحلیل مدار توسط آلتیوم نمی خورن
                            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                            [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ™AG
                              دوست عزیز شما می تونید به راحتی شماتیک و فوت پرینت قطعاتی که ندارین رو خودتون بسازین ، برای این کار ویدیو های آموزشی در سایت هست که این روند رو براتون توضیح دادن.
                              البته این رو بگم کتابخانه هایی که ما خودمون می سازیم قابلیت استفاده در سیمولینک آلتیوم رو ندارن یعنی به درد تحلیل مدار توسط آلتیوم نمی خورن
                              رفیق آدرس این ویدیو ها رو لطف میکنید

دیدگاه

https://altiumvideos.live.altium.com/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X