اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل dxp

نوشته اصلی توسط mehdi_mohandes نمایش پست ها
    تو آوردن pcb مشکل ندارم ! وقتی میارمش هیچی نمایش نمیده . یعنی یه صفحه سیاه میاد ! قطعات و ترک ها رو نشون نمیده
    شاید pcb هست ولی جاش رو گم کردید
    اون وقت از گزینه view
    برید به fit document
    اگر مداری پیدا نشد اونوقت پروژه خالی هست
    اگر خواستید برام بفرستید نگاه میکنم
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behraj نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان عزیز

یه سوال داشتم ، اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم.
      من بیشتر کتابخانه های موجود توی اینترنت رو دانلود کردم ولی همه اونها اکثرا یا شماتیک هستن یا فوت پرینت یا باهمدیگه هستن ولی هیچکدوم شامل simulation که با پسوند ckt یا mdl هستن نبوده.
      کسی میتونه بگه از کجا میشه این فایلها رو دانلود کرد تا به قطعات کتابخانه اضافه کنم؟

میخوام کتابخانه قطعات بسازم که وقتی مداری باهاش طراحی میکنم بتونم شکل موج خروجی مدار ساخته شده رو ببینم .

کسی نمیتونه جواب بده ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behraj نمایش پست ها
        کسی نمیتونه جواب بده ؟؟؟؟
        آخه چی بگیم
        آلتیوم با این همه دم و دستگاه و... هیچ وقت تبلیغی و یا هر چیزی در باره ی شبیه سازی خودش نمیکنه حالا این یعنی چی؟؟؟؟
        یعنی آلتیوم مال شبیه سازی نیست
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wikielectronic نمایش پست ها
          آخه چی بگیم
          آلتیوم با این همه دم و دستگاه و... هیچ وقت تبلیغی و یا هر چیزی در باره ی شبیه سازی خودش نمیکنه حالا این یعنی چی؟؟؟؟
          یعنی آلتیوم مال شبیه سازی نیست

خیلی متشکرم از پاسخ شما
          ولی انگار جایی یه فیلمی دیدم که آموزش میداد چطور میشه مدلهای spice رو به آلتیوم اضافه کرد، گفتم شاید دوستان بزرگواری از اساتید ما باشن که این کارها رو انجام داده باشن.

ولی راستی عجیب نیست که این نرم افزار با این حجم زیاد که توی setup داره فقط به درد کشیدن pcb بخوره ؟؟؟؟ !!!!
          باز هم ممنون

دیدگاه

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

سلام به اساتید چطور میشه ی قطعه رو داخل التیوم با زاویه های خاص چرخوند مثلا با زاویه 30 درجه؟؟؟بیشتر برا قسمت پی سی بی مد نظرم هست

دیدگاه

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

سلام معمولا با دوبار کلیک کردن روی قطعه و نمایش Coponent Properties بخشی به نام Rotation که با تغیر اون می تونی قطعه مورد نظر رو بچرخونی :
              شکل زیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X