اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

نوشته اصلی توسط Goldsmith
    سلام
    قبل از این که توضیح بدم اون سیم پیچه چه کار میکنه : آیا از قانون لنز چیزی میدونی ؟ یا اینرسی ( چگالی خطی )
    اره فکر کنم قانون لنز توی فیزیک داشتیم بگو منتظرم
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

ببین اگه یه سلف دو سرش یه ولتاژی داره و یه جریانی ازش جاریه و اگه تو بخوای اون جریان رو قطع کنی طیق قانون لنز یه ولتاژ با پلاریته ی معکوس تولید میکنه که ولتازش میتونه به چند مگا ولت لحضه ای هم برسه
      Lenz Law : VL=L*di/dt
      di زیاده dt برا مدار شما خیلی کوچک و L هم بزرگ ! پس ولتاژ دوسر سلف وحشتناکه وقتی ماسفت خاموش میشه ! پس آی سی عزیز به همراه ماسفت پرواز میکنند و احتمالا شما هم تا سر خیابون از ترس میدوی !( دو ماراتن )!!
      اون سیم پیچ و اون دیود تو لحضه ی قطع شدن ماسفت ، هسته ی ترانس رو تخلیه کرده و به ولتاژ اجازه ی زیاد شدن نمیدهند.
      Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

در ضمن جای اون نقطه ی 9 اشتباهه و باید بره بالا ( اول سیم پیچ )
        قسمت بعدی که مشکل داری کجاشه ؟

دیدگاه

در ضمن جای اون نقطه ی 9 اشتباهه و باید بره بالا ( اول سیم پیچ )
          قسمت بعدی که مشکل داری کجاشه ؟
          سوالهای من اینها بودند
          1_ این سیم پیچ Reset Winding چی کار می کنه من چند بار این اپلیکشن را خوندم ولی خوب نفهمیدم؟ که شما جواب را فرمودید
          2_ vcc تغذیه آی سی چرا به این صورت بسته شده
          3_مگه Vaux برای این نیست که چند خروجی داشته باشیم پس چرا دوباره اومده به ورودی؟
          4_این فیلتر خروجی را چرا به این صورت بسته ؟ دوتا فیدبک گرفته؟
          معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
          اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
          آموزش Modelsim

دیدگاه

اون سیم پیچ تخلیه جا افتاد یا نه ؟ اگه متوجه نشدی دوباره توضیح بدم .
            در مورد تغذیه ی آی سی هم :
            تو لحضه ی اول اون مدار ساده که برا تغذیه پیشنهاد داده ، مدار رو راه میندازه و البته جریان لحضه ای گیت ماسفت رو نمیتونه تامین کنه پس میره تو ناحیه ی خطی ( برا ی یه لحضه ی کوچک ) بعدش اون سیم پیچ حکم خود نگهدار رو داره و دیود رو خاموش میکنه و از خود سیم پیچ تغذیه میشه و جریان لحضه ای خوبی هم میده . البته من هیچ وقت این کار رو نکردم تا حالا . چون مثل آدم آی سی رو بایاس کردم .
            ولی برا ولتاژ های خیلی زیاد (ورودی ) این یکی از را های خوب میتونه باشه .

دیدگاه

و اما فید بک : یکی فید بک جریانه که با سورس ماسفت سریه و دیگری هم فیدبک ولتاژه .
              ولی از ثانویه یه دونه است !
              و اما فیلتر : اون فیلتر دوم برای کاهش نویز فرکانس بالاست .

دیدگاه

اون سیم پیچ تخلیه جا افتاد یا نه ؟ اگه متوجه نشدی دوباره توضیح بدم .
                ممنون Goldsmith جان @};- @};- @};-
                من جهت جریان ها را نفهمیدم موقعی که ترانزیستو خاموشه جهت جریان عوض میشه وسیم پیچ Reset به همراه دیودش روشن میشه ؟
                در مورد تغذیه ی آی سی هم :
                تو لحضه ی اول اون مدار ساده که برا تغذیه پیشنهاد داده ، مدار رو راه میندازه و البته جریان لحضه ای گیت ماسفت رو نمیتونه تامین کنه پس میره تو ناحیه ی خطی ( برا ی یه لحضه ی کوچک ) بعدش اون سیم پیچ حکم خود نگهدار رو داره و دیود رو خاموش میکنه و از خود سیم پیچ تغذیه میشه و جریان لحضه ای خوبی هم میده . البته من هیچ وقت این کار رو نکردم تا حالا . چون مثل آدم آی سی رو بایاس کردم .
                ولی برا ولتاژ های خیلی زیاد (ورودی ) این یکی از را های خوب میتونه باشه .
                کدوم سیم پیچ حکم خود نگه دار را داره؟
                آموزش Modelsim

دیدگاه

من جهت جریان ها را نفهمیدم موقعی که ترانزیستو خاموشه جهت جریان عوض میشه وسیم پیچ Reset به همراه دیودش روشن میشه ؟
                  بله همینطوره
                  کدوم سیم پیچ حکم خود نگه دار را داره؟
                  سیم پیچی که با Vaux مشخص شده که به معنای تغذیه کمکی(Auxiliary )هست و زمانی که ایسی روشن میشه و کار میکنه دیگه از او رگولاتور خطی استفاده نمیکنه و از این سیم پیچ جریانشو تامین میکنه. این سیم پیچ جداگانه محاسبه میشه و ولتاژش با توجه به تغذیه ایسی انتخاب میشه و برای ایسی شما معمولا 15 انتخاب میشه.
                  ضمنا نقاطی که با TP تو نقشه مشخص شدن مخفف TestPoint هستن و نقاطی هستند که ولتاژشون جهت تست اندازه گیری میشه.
                  از گلد اسمیت معذرت میخوام که جاش جواب دادم عوضش شما اینو جواب بده.چرا تو فلایبک همچین سیم پیچی نداریم؟(reset winding)

دیدگاه

سلام آقای B2
                    در مورد فلای بک : این چیزی که میگم هم به سوالت ربط داره و هم تو خیلی جا ها کمکت میکنه .
                    توان خروجی فلای بک با بهترین طراحی میدونی ماکزیمم چقدر میشه ؟
                    اگه آره ، با single ended forward and double ended forward
                    مقایسه اش کن . نتیجه اش رو بهم بگو تا هم جوابت رو بدم هم چند بند توضیح در مورد فلای بک و فوروارد بدم .
                    Good luck
                    Goldsmith

دیدگاه

توان خروجی فلای بک با بهترین طراحی میدونی ماکزیمم چقدر میشه ؟
                      سوالت نامفهومه چون معلوم نیست بازدهی رو میگی یا رنج توان ولی به نظرم دومی معقول تره.بله تو مقالات کلاسیک 150 وات رو مرز فلایبک معرفی کردن ولی با تکنولوژی قطعه سازی امروز تا 600 وات هم وجود داره(من دیدم).منابع فوروارد دو ترانزیستوری هم تا چند کیلووات کار میکنند.خوب حالا چه ربطی به سوال من داشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        بله همینطورهسیم پیچی که با Vaux مشخص شده که به معنای تغذیه کمکی(Auxiliary )هست و زمانی که ایسی روشن میشه و کار میکنه دیگه از او رگولاتور خطی استفاده نمیکنه و از این سیم پیچ جریانشو تامین میکنه. این سیم پیچ جداگانه محاسبه میشه و ولتاژش با توجه به تغذیه ایسی انتخاب میشه و برای ایسی شما معمولا 15 انتخاب میشه.
                        سلام ممنون که باز به پست من سرزدین @};- @};- @};-
                        چرا این طوریه ؟یعنی چراVaux این طوری وصل کرده نمی تونیم همین طوری از همون رگولاتور استفاده کنیم :eek:
                        در مورد فیدبک ها هم یک توضیح می دهید
                        آموزش Modelsim

دیدگاه

ببین مشکل ما ایرانی های عزیز میدونی چیه ؟
                          هیچ قانون درسی استانداردی نداریم . این چیزایی که میگم از جیبم که در نیاوردم یا از چهار تا کتاب کودکانه که تو بازار پره و به درد لا جرز دیوار هم نمیخوره ( که یه دکتر حیف نونی که اسمش رو نبرم یکی ش رو نوشته )
                          این سوالی که ازت پرسیدم در جوابت به خاطر این بود که چند تا چیز هم از رفتارت بفهمم و هم این که چقدر حوصله داری و هم این که کجای کارو میلنگی یه اینو پرسیدی ، که بریم سر اصل مطلب .
                          خوب اولش این رو از خصوصیاتت فهمیدم که یه کم کم حوصله ای و یه کم با دقت چیزا رو نمی خونی !
                          ببین اگه دقیقا سوالم رو ببینی میبینی که از راندمان حرفی نزدم . من دقیقا و به وضوح اسم توان خروجی رو آوردم .
                          اگه یه چیز درست و حسابی میخوای توی فلای بک بیشتر از 400 تا 450 وات نمیتونی ازش بگیری . میدونی چرا ؟
                          یا بهتر بگم اصلا این محدودیت های توان که میگیم میدونی علتش چیه ؟ ( علت علمیش رو میگم )
                          من میخوام ذهنت رو ببرم به سمت مزایا و معایب فلای بک . اون وقته که خودت جواب سوالت رو می فهمی .
                          :agree: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

خوب اولش این رو از خصوصیاتت فهمیدم که یه کم کم حوصله ای و یه کم با دقت چیزا رو نمی خونی !
                            نمیدونم اینو از کجا فهمیدید ولی اگه کم حوصله بودم نمیرفتم کل 7 صفحه پستی که دادی رو بخونم تا سطح علمیتون رو بفهمم...
                            ببین اگه دقیقا سوالم رو ببینی میبینی که از راندمان حرفی نزدم . من دقیقا و به وضوح اسم توان خروجی رو آوردم .
                            منم با همین فرض جواب دادم حالا درست گفتم یا غلط؟
                            اگه یه چیز درست و حسابی میخوای توی فلای بک بیشتر از 400 تا 450 وات نمیتونی ازش بگیری . میدونی چرا ؟
                            بخاطر اینکه تو فلایبک جریان به صورت مستقیم تو اولیه و ثانویه جاری نمیشه و در واقع تو نیم سیکل انرژی از طریق اولیه به هسته داده میشه و در نیم سیکل بعدی توسط ثانویه برداشته میشه پس انرژی داره تو هسته و شکاف هوایی ذخیره میشه پس حجم هسته باید بسیار بزرگ بشه(برای توانهای زیاد)که شدنی نیست.ولی تو فروارد دقیقا جریانها مثل ترانس معمولیه و به خاطر همینم هست که تو فوروارد به این سیم پیچ نیازه چون هنگام خاموشی سوئیچ در سمت ثانویه هم دیودها خاموش هستند و مسیری برای تخلیه این ولتاژ معکوس وجود نداره برعس فلایبک که تازه دیودها روشن شدن و... حالا درست فکر میکنم دوست عزیزم؟
                            با تشکر فراوان.

دیدگاه

هیچ قانون درسی استانداردی نداریم . این چیزایی که میگم از جیبم که در نیاوردم یا از چهار تا کتاب کودکانه که تو بازار پره و به درد لا جرز دیوار هم نمیخوره ( که یه دکتر حیف نونی که اسمش رو نبرم یکی ش رو نوشته )
                              من این کتابی رو که گفتید(در واقع نگفتید) رو خوندم و با نظر شما موافقم و به نظرم منابع خارجی بسیار پربارتر هستن مثلا سمینارهای یونیترود عالی هستن و یا اپلیکیشن نوتهای فیر چایلد.ولی خوب خوندن اینها با زبان انگلیسی ضعیف ما یه کم سخته ولی خوب چاره ای نیست.
                              ضمنا من از اینکه کاربرهایی مثل شما تو این انجمن فعالیت میکنن بسیار خوشحالم. :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
                                سلام ممنون که باز به پست من سرزدین @};- @};- @};-
                                چرا این طوریه ؟یعنی چراVaux این طوری وصل کرده نمی تونیم همین طوری از همون رگولاتور استفاده کنیم :eek:
                                در مورد فیدبک ها هم یک توضیح می دهید
                                چون اون رگولاتور خطیه و تلفات زیادی داره دوم اینکه اون رگولاتور زیاد تثبیت شده نیست و تغییرات کوچیک ولتاژ برق شهر تو خروجیش تاثیر میزاره که برای ما اصلا قابل قبول نیست چون تغذیه های سوئیچینگ باید بتونن از 85 تا 230 ولت کار کنن که این رنج با یه رگولاتور خطی ساده(بوت استراپ) شدنی نیست.
                                فیدبک رو هم میزارم برای جناب گلد اسمیت چون خودم هم زیاد سوال دارم تو این زمینه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X