میشه دیتاشیتت رو به صورت کامل ضمیمه کنی ؟ دیتا شیت های من با مال تو فرق دارند ( مدار داخلی اونها رو میگم )
این جوری بهتر میتونم کمکت کنم .
دیتاشیتش همینه که b2 جان گذاشته
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
میشه دیتاشیتت رو به صورت کامل ضمیمه کنی ؟ دیتا شیت های من با مال تو فرق دارند ( مدار داخلی اونها رو میگم )
این جوری بهتر میتونم کمکت کنم .
دیتاشیتش همینه که b2 جان گذاشتن
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
سلام
ببین ، یه شبکه داره که نوشته یه دوم ولتاژ رفرنس . اون دو تا مقاومت هستش که رفرنس رو به دو و نیم ولت رسونده . و در ادامه اونو با ولتاژ فید بک مقایسه کرده و یه شبکه ی جبرانساز ساده . ببینم ، شما بیسیک رگولاتور ها رو آشنا هستی دیگه ؟ اگه آره پس این ها دیگه چه سوال هایی هستند که میپرسی ؟
سلام
ببین ، یه شبکه داره که نوشته یه دوم ولتاژ رفرنس . اون دو تا مقاومت هستش که رفرنس رو به دو و نیم ولت رسونده . و در ادامه اونو با ولتاژ فید بک مقایسه کرده و یه شبکه ی جبرانساز ساده . ببینم ، شما بیسیک رگولاتور ها رو آشنا هستی دیگه ؟ اگه آره پس این ها دیگه چه سوال هایی هستند که میپرسی ؟
من مشکلم اینجا هستش که چرا این کار را کرده فهمیدم که با یک ولتاژ داره مقایسه میکنه در ضمن جبران سازش کجاست؟
ببین فلسفه ی current mode اینه که نمونه ی جریان بیاد رو نمونه ی ولتاژ اثر بزاره و بعد PWM عرض پالسش متناسب با جفت این ها تغییر کنه . جبران ساز هم comp نوشته ! منظورش compensation هستش .
ببین فلسفه ی current mode اینه که نمونه ی جریان بیاد رو نمونه ی ولتاژ اثر بزاره و بعد PWM عرض پالسش متناسب با جفت این ها تغییر کنه . جبران ساز هم comp نوشته ! منظورش compensation هستش .
ممنون میشه در مورد این فلسفه بیشتر توضیح بدهید اخه من فلسفم خوب نیست :biggrin:
ای بابا ! کی به فلسفه کار داره ؟!
ولتاژ error یه مقداری هستش که بتونه loop رو پایدار کنه ، مقدارش تقسیم بر سه میشه و بعد اگه از یه حدی بیشتر بود ، برش میخوره ( به اندازه ی یک ولت ) با نمونه ی جریان مقایسه میشه ، که این طبقه ی بعدی ، یه comparator هستش و فقط یا یک میده یا صفر .
خوب فکر کنم بقیه اش رو بدونی که یه فلیپ فلاپ RS با این موج مربعی و موج مربعی اسیلاتور چه کار میکنه ؟
فکر کنم تو دیجیتال یه چیزایی یادت باشه ؟!
ای بابا ! کی به فلسفه کار داره ؟!
ولتاژ error یه مقداری هستش که بتونه loop رو پایدار کنه ، مقدارش تقسیم بر سه میشه و بعد اگه از یه حدی بیشتر بود ، برش میخوره ( به اندازه ی یک ولت ) با نمونه ی جریان مقایسه میشه ، که این طبقه ی بعدی ، یه comparator هستش و فقط یا یک میده یا صفر .
خوب فکر کنم بقیه اش رو بدونی که یه فلیپ فلاپ RS با این موج مربعی و موج مربعی اسیلاتور چه کار میکنه ؟
فکر کنم تو دیجیتال یه چیزایی یادت باشه ؟!
اره یه چیز هایی یادم وقتی که S=1 می شد خروجی SET می شدو وقتی R=1 می شد Reset می شد پس اون بلوک Tچیه؟ چرا اسیلاتور هم به فیلیپ فلاپ و هم به بعدش وصله؟
اقا ممنون که به فکر دپرس شدن ما هم هستی..خیلی هم خوش خطی(از من خیلی بهتری)
فقط چن تا سوال بنیادی!
1.D ورودی و N خروجیه؟
2.چرا قطب؟چرا صفر؟ علت این اسم گذاری چیه؟
3.ما چه بلایی باید سر این صفرها و قطبها بیاریم تا سیستممون پایدار بشه؟
4. اون شکل موجی هم که گفتی نمیدونم صفرها و قطبهاش کجان میشه شما بگی؟این دیتاشیت فکر کنم مال فیرچایلد باشه اگه اشتباه نکنم شما دیتاشیت این شرکت رو دانلود کنید حله http://www.alldatasheet.com/datashee...LD/UC3845.html
سوالهای ما رو هم جواب بدید ثواب داره :biggrin:
یه چیز دیگه وظیفه او دو تا دیود بعد از ارور امپلیفایر چیه؟(تو خروجیش)
skiboy عزیز سلام
ببین بقیه اش رو من عمرا بهت به همین سادگی بگم . یه خورده فکر کن دیگه . دیگه چیزی مونده ؟
و اما B2 عزیز سلام مجدد : من یه چیز رو استباه کشیدم یادم رفت بگم . تو اون نقشه که روی اس پلن کشیدم ، اون ها نباید دایره باشند ، باید ضربدر باشند .
یه مدار تقویت کننده ی اینورتینگ با پ امپ در نظر بگیر ، میتونی تابع شبکه اش رو بنویسی ؟ اگه آره میتونی صفر و قطبش رو پیدا کنی ؟
( بگی نه ، یه مشت رو میبینی که داره میاد به سمتت !! )
اگه آره ( که حتما آره ) صفرو قطبش رو بنویس همین جا ! :applause:
اره یه چیز هایی یادم وقتی که S=1 می شد خروجی SET می شدو وقتی R=1 می شد Reset می شد پس اون بلوک Tچیه؟ چرا اسیلاتور هم به فیلیپ فلاپ و هم به بعدش وصله؟
ببین تو این مد اسیلاتور فیلیپ فلاپ رو ست میکنه و توسط حلقه فیدبک(جریان و ولتاژ) ریست میشه.به عبارت دیگه اگه شما پایه 3 رو تحریک نکنید تو خروجی ماکسیمم دیوتی سایکل رو خواهی داشت(به نظر من که اصلا dcمیشه) در واقع تو این مد تو فرایند مقایسه رمپ و ولتاژ خطا و تولید PWM سیگنال جریان اولیه ترانس یا vsense هم نقش داره. و بلوک T هم یه فلیپ فلاپ توگل هستش که وظیفش هم اینه که دیوتی سایکل رو به 50 درصد محدود میکنه و فقط تو مدلهای UC3844,45 وجود داره. اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم.
یه مدار تقویت کننده ی اینورتینگ با پ امپ در نظر بگیر ، میتونی تابع شبکه اش رو بنویسی ؟ اگه آره میتونی صفر و قطبش رو پیدا کنی ؟
( بگی نه ، یه مشت رو میبینی که داره میاد به سمتت !! )
اگه آره ( که حتما آره ) صفرو قطبش رو بنویس همین جا ! :applause:
برادر من اگه بلد بودم که دس به دامن شما نمیشدم :smile: حالا میخوای با مشت و لگد هم بگی ایرادی نداره :biggrin:
حالا چرا شاکی میشی ؟!
H(S)=-RF/Rin
پس نه صفر داره و نه قطب ، پس تو حالت عادی باید تو مرز پایداری باشه .
حالا اگه یه خازن با مقاومت فیدبک موازی کنی ( مثل انتگرال گیر میلر یا فیلتر اکتیو پایین گذر ) تابع شبکه میشه :
H(s)=-ZF/Rin
ZF:
Sc^-1 ll RF
ادامه اش رو میتونی بری یا بریم ؟!
شاکی کجا بود ما کوچیک هم بچه های انجمن هستیم.
Sc^-1 ll RF
Sc چیه؟؟
ولی سوالهای قبلیم رو جواب ندادی :sad: در کل اگه فکر میکنی پایم برای این بحث ضعیفه یه رفرنس بده بریم مطالعه کنیم بعد مزاحم شیم..
نه مشکلی نداره . من حوصله ام تو یاد دان خیلی زیاده .
ببین برا خازن یادته میگفتیم
Xc=1/j*omega*C
خب ما برا موج سینوسی تو حوزه ی لاپلاس میتونیم به جای J* omega از S استفاده کنیم . حله ؟
نه مشکلی نداره . من حوصله ام تو یاد دان خیلی زیاده .
ببین برا خازن یادته میگفتیم
Xc=1/j*omega*C
خب ما برا موج سینوسی تو حوزه ی لاپلاس میتونیم به جای J* omega از S استفاده کنیم . حله ؟
بله یادمه ولی J- یادمه برای خازن.حله. بعدش چی میشه؟
دیدگاه