اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

ببخشید اگه من یه کم زود قضاوت کردم .
    خوب بریم سر اصل مطلب :
    فلای بک ها هم ایراد های زیادی دارند . هم خوبیهای زیادی .
    اون چیزا که شما درمورد هسته فرمودی صحیحه ولی همه ی علتش این نیست .
    ببین اگه توان خروجی بالا بره زمانی که هسته داره از میدانها شارژ میشه ، باید بیشتر بشه . خوب هرچی این زمان بیشتر بشه اولیه ی ترانس ( که به چشم یه سلف میشه دیدش ) میره به سمت اشباع شدن . و این یعنی فاجعه . که حتی با تکنولوژی current mode هم نمیشه زیاد با این قضیه شوخی کرد . در نتیجه هم ریسکش بالا میره و هم تلفاتش ( چون دیگه یواش یواش XL هم در کار نخواهد بود . ) که البته با combine کردن چند منبع با هم این مشکل حل میشه . ( منظورم موازی کردنشون با فیدبک master/slave هستش .)
    و امه مسئله ی بعدی اینه که اسپایک های خروجی خیلی افتضاح میشند و دیگری این که چون تو مد discontinuous کسی سلف نمیزاره که اگه بزاره هم تاثیرش خیلی زیاد نیست ، اون خازن خروجی یه غول بزرگ جاش رو میگیره !!!!
    و رگولاتور . ببین ما مجبوریم جریان اولیه ی زیادی به گیت ماسفت دوست داشتنی مون بدیم . اون رگولاتور هم اینکاره نیست و ( همون طور که B2 عزیز گفتند خطی و افتضاحه ، که حتی تو توانهای بالا هم اگه بخوای مدارت خیلی کوچولو بشه ، مجبوری از برق شهر با یه خازن و زنر ولتاژ درایو اولیه رو بدی و بعد اون سیم پیچ کمکی بقیه ی زحمت رو میکشه . ( و بعد اون خازن و بساطش از مدار خارج میشند ))
    و اما در مورد فیدبک . دقیقا بگید مشکلتون کجاشه تا همون جاش رو توضیح بدم .
    Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

ممنونGoldsmith عزیز یه چیزهایی فهمیدم وخیلی چیزها نفهمیدم :eek: :mrgreen:
      این فیدبکه نقشش چیه ؟ چرا دوتا فیدبک گرفته ؟
      خروجی ما مگه شبیه buck نیست چرا دوتا سلف داریم یکی با هسته ویکی بدون هسته؟ :eek:
      ببخشید که این قدر سوال می پرسم :biggrin:
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

این فید بک نقشش ثابت نگه داشتن ولتاژ خروجی به ازای تغییرات ورودی و بار هستش و یکی دیگه هم که با سورس سری است ، فید بک جریانه و اجازه نمیده جریان اولیه بیشتر از یه حدی بشه
        خروجی شبیه buck هست ولی نه با روابط buck ( این اولا )
        دوما تو خروجی buck هم دو تا فیلتر برا اطمینان میزارند ( بعدا تو خیلی جا ها خواهی دید )
        ( اون برای به حد اقل رسوندن ریپل فرکانس بالا هستش) . و علت این که چرا هسته نداره :
        هم میتونه هسته داشته باشه و هم نه .
        ولی یکی از علل بدون هسته بودن اینه که مقدار اندوکتانس زیادی مد نظر نیستش .
        و اما در مورد سوال های شما دوست عزیزم :
        هر وقت احساس کردی که من میتونم کمکت کنم ( شما و هر عزیز دیگری )
        با احساس راحتی سوال هایتان رو از من بپرسید .
        در ضمن من هیچ وقت از سوال های پی در پی و زیاد ناراحت نشده ام و انشاالله نخواهم شد .
        پس هر جاش مبهمه بگو تا روشن تر بگم

دیدگاه

سلام به دوستان.
          گلد اسمست جان پس نظرم درست بود راجع به سیم پیچه؟
          یه سوال دیگه نقش C5,R4,C6 تو مدار فیدبک چیه؟
          ممنون.

دیدگاه

سلام B2 عزیز
            قبل از پاسخ دادن به سوال شما
            یه سوال : آیا با صفر ها و قطب ها و توابع شبکه و s plane آشنایی داری شما ؟ اگه آره بریم برا ادامه اش .

دیدگاه

راستی پایه 5 کدومه 6 کدومه
              سوالات من که زیاد هستند :biggrin:
              1_اون مقاومت وخازن دوسر ماسفت ودوسر دیود برای محافظت هستند چطوری محافظت می کنند ،دیود روی پایه 3 هم همین کار را می کند؟
              2_چرا مدار دوتا نسبت تبدیل داره؟(دوتا سیم پیچ را باهم موازی کرده؟)
              3_ دوتا سلف در خروجی گذاشته یعنی دوطبقه فیلتر کرده؟

معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
              اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
              آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
                سلام B2 عزیز
                قبل از پاسخ دادن به سوال شما
                یه سوال : آیا با صفر ها و قطب ها و توابع شبکه و s plane آشنایی داری شما ؟ اگه آره بریم برا ادامه اش .
                سلام مهندس
                فکر کنم مباحثی که میگی تو الکترونیک 3 مطرح میشه و من خیلی مونده به اونجا برسم و هنوز نخوندم..... :sad:
                میدونم نمیشه کل الکترونیک 3 رو اینجا اموزش بدید ولی اگه بتونید ما رو با این موضوعاتی که گفتید اشنا کنید خیلی ممنونتون میشم.هر کاری هم لازمه انجام بدیم قبلش بفرمایید من حوصلشو دارم.
                با تشکر فراوان.

دیدگاه

ببین B2 جان ، دوباره میگم : اگه به انتظار دانشگاه بشینی و به این امید که قراره تو دانشگاه بهت چیزی یاد بدند ، بعد از 5 سال ، خدای نکرده کارت به تیمارستان میکشه .

اون شبکه ، به شبکه ی جبران ساز معروفه . من یه مقداری سرم شلوغه . اگه یادم بندازی ، میتونم یه چیزایی برات بنویسم و اتچ کنم . میدونی ، یه خورده حوصله ام کمه ، اگه این سایت مزخرف برای عموم پلودر داشت ، کلی چیز برات میفرستادم .

دیدگاه

ممنونم.اره موافقم برای همین هم از شما دارم میپرسم.چرا از پرشین گیگ استفاده نمیکنی؟ سایت خوبیه. یه اکانت براتون بسازم بفرستم حله؟
                    من یه مقداری سرم شلوغه . اگه یادم بندازی ، میتونم یه چیزایی برات بنویسم و اتچ کنم
                    یعنی سیریش شم دیگه؟ :mrgreen:
                    در کل هر طور بفرمایید در خدمتیم.

دیدگاه

جواب بقیرو بدیم شاید جواب ما رو هم دادن...
                      اون مقاومت وخازن دوسر ماسفت ودوسر دیود برای محافظت هستند چطوری محافظت می کنند ،دیود روی پایه 3 هم همین کار را می کند؟
                      بله و اسمشون اسنابره و وظیفش اینه که سطح اسپایکهایی که روی ولتاژ ایجاد میشه(ناشی از سوئیچ زنی بارهای سلفی یا خازنی) رو کاهش بده و همچنین از طریق کاهش dv/dt تلفات تو قطعه رو کم کنه و قطعه رو تو محدوده امن نگه داره(از نظر ولتاژ و جریان قابل تحمل)
                      ولی دیود که تو پایه 3 هست وظیفش اینه که ماسفت رو سریعتر خاموش کنه(با توجه به جهت جریان تو اون حالت مقاومت بای پس میشه)
                      _چرا مدار دوتا نسبت تبدیل داره؟(دوتا سیم پیچ را باهم موازی کرده؟)
                      دستت درد نکنه پس یه ساعته داریم درباره سیم پیچ reset winding حرف میزنیم روضه بود oo: برگرد پستای قبل منو بخون.
                      دوتا سلف در خروجی گذاشته یعنی دوطبقه فیلتر کرده؟
                      بله همینطوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        لدستت درد نکنه پس یه ساعته داریم درباره سیم پیچ reset winding حرف میزنیم روضه بود oo: برگرد پستای قبل منو بخون.بله همینطوره.
                        ممنون
                        چرا این نسبت تبدیل ها را سمت راست گذاشته اگه مربوط به سیم پیچ reset winding میشه؟
                        آموزش Modelsim

دیدگاه

با سلام مجدد
                          در اول معذرت خواهی به خاطر غیبت یک روزه ام ( سرم به طرز وحشتناکی شلوغ بود )
                          و اما در مورد اسنابر :
                          اینم باز بر میگرده به صفر ها و قطب های دوست داشتنی . نوعی جبران سازه که با ایجاد یه تلفات کوچولو قطب ها که شورش کردند و پاشونو از گلیمشون اون ور تر گذاشتند رو مینشونه سر جاشون !
                          در واقع برای از بین بردن rings and overshoots به کار برده میشند تا راندمان بره بالا .
                          اگه یه کم سریش شید من یادم نمیره بیشتر براتون بنویسم . ( یکی باید یادم بندازه )
                          Good luck
                          Goldsmith

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                            ممنون
                            چرا این نسبت تبدیل ها را سمت راست گذاشته اگه مربوط به سیم پیچ reset winding میشه؟
                            نسبت تبدیل کجا بود عزیزم شماره پایه های ترانسه.
                            اگه یه کم سریش شید من یادم نمیره بیشتر براتون بنویسم . ( یکی باید یادم بندازه )
                            اتفاقا من خوراکم سیریش شدنه :mrgreen: فقط بگو چطوری یادت بندازم؟ پیغام خصوصی بدم یا ...
                            مهندس اگه میشه از اولش یه کم برامون توضیح بده درباره این صفرها و قطبها چون مطمئن هستم اگه تو دانشگاه بگن ما چیزی سر در نمیاریم چون تا الان از چند تا مهندس پرسیدم ولی در بهترین حالت یادشون بود که همچین چیزی خوندن..یه منع هم برای مطالعه بدید از نمایشگاه کتاب امسال میخرم.
                            ممنون

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید وممنون از توضیحات شما

فقط خواستم پیشنهادی در روند پلود فایل برای بهبود اموزش کنم(بدون ثبت نام)

برای عکس http://up98.org/

برای فایل(سریع) http://gratisupload.dk/

دیدگاه

سلام . اول : متشکرم به خاطر اون آدرس های پلودر .
                                دوم :
                                B2 جان حال شما چه طوره ؟ :nice: بریم سر اصل مطلب ؟
                                ببین اگه یه محور مختصات رو فرض کنیم ، و اگه به جای y لغت Js رو قرار بدیم و به جای x ، لغت Ks رو قرار بدیم
                                js محور موهومی هست . و ks محور حقیقی . تا اینجاش رو که میدونستی ؟
                                خوب در ادامه : ما اگه برای تابع شبکه ( اگه معنی تابع شبکه رو نمیدونی بگو تا توضیح بدم ) عبارت زیر رو داشته باشیم :
                                Hs=Ns/Ds
                                n got from numerator یا صورت کسر
                                D got from denominator یا مخرج کسر
                                اگر ریشه ی صورت رو پیدا کنیم اسمش صفره و ریشه ی مخرج اسمش قطبه .
                                در ضمن تابع شبکه تو حوزه ی لاپلاس هستش .
                                اگه یه کم گنگ هستش ، زود تر بگو ( چون هنوز اولش هم نیست ) که برات رو کاغذ بنویسم و پلود کنم .

فعلا اینا رو داشته باش ! :wow: :applause: :nice: :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X