اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

:eek: :eek: :eek: :eek:
    خدایش خودت فهمیدی چی گفتی من با کل تجربه و تحقیقاتم نفهمیدم
    :eek: :eek: :eek:
    حالا با ماسفتو ایسی فرکانسی شدنی هست یا نه؟؟؟؟؟؟
    کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
    «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
    «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassanenginer
      :eek: :eek: :eek: :eek:
      خدایش خودت فهمیدی چی گفتی من با کل تجربه و تحقیقاتم نفهمیدم
      :eek: :eek: :eek:
      بابا تجربه ... :mrgreen:
      همون طور که آقای های ولتاژ فرمودن دلیل قرار گرفتن پیزو در بیس ترانزیستور اینه که از نوسان خود پیزو استفاده کنیم ؛ ولی میشه پیزو رو تو کلکتور قرار داد و از نوسان ساز جدا گانه یا به قول شما از آی سی فرکانسی شدنی استفاده کرد .
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

خیر
        ولی اگه فقط سوالتون اینه که ایا زورکی با ای سی اسیلاتور و فیدبک میشه ساخت ؟ : بلــه

دیدگاه

:nice: :nice: :nice: :nice:
          سلام به مهندسین و علما
          بزار دقیقتر بگم با یه ایسی مثلا tl494 و یه ماسفت که روی فرکانس 100 کیلوهرتز هست بعدش بدیم تو پیزو شاید یه سلف هم تو مسیرش بخاد شدنی هست یا غیر ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :read: :read: :read: :read: :read: :read:
          کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
          «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

سلام به مهندسین و علما
            بزار دقیقتر بگم با یه ایسی مثلا tl494 و یه ماسفت که روی فرکانس 100 کیلوهرتز هست بعدش بدیم تو پیزو شاید یه سلف هم تو مسیرش بخاد شدنی هست یا غیر ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :read: :read: :read: :read: :read: :read:
            بزار من دقیفتر جوابتو بدم! وقتی این سوالو از جناب های ولتاژ میپرسی یعنی ایشون باید بره این مدارو ببنده و وقت بذاره ببینه میشه یا نه! خوب این چه کاریه
            شما خودت یه مدار ببند(همونی که تو ذهنت هست) ببین میشه یا نه بعدد بیا به ما هم بگو

دیدگاه

سلام به همه علمای الکترونیک
              یه سئوال واسم پیش اومده شایدم خنده دار؟
              چرا یه ماسفت با ایسی فرکانس ساز استفاده نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟
              دلیل خاصی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              من که نفهمیدم یکی جوابمو بده
              ممنون
              :applause: :applause: :applause:
              بله این کار شدنیه اما نه با 494 و فرکانس 100 کیلوهرتز شما باید یک مدار بسازید
              که دقیقآ روی فرکانس 1.6 مگاهرتز کار کنه حسنی که مدارهای خود نوسان دارن اینه که خود پیزو جزئی
              از مدار نوسانسازه و نیاز به تنظیم دقیق نداره. و برای استفاده تکی مناسبتره
              اما اگر نیاز باشه دسته ای از پیزوها رو تحریک کنیم میشه از طرح شما استفاده کرد.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ببخشید جناب hi voltag توی ساخت مدار بخور سرد برا ولتاز چهل و جریان یک و نیم امپرو باید از چه دستگاهی استفاده کنیم؟ :sad:

دیدگاه

از چه دستگاهی ؟
                  اگه منبع تغذیه منظورتونه هر پیزو تا 750 800 میلی جریان میکشه بهترینش به نظرم 600 هست
                  حالا نسبت به هرچندتا پیزو که استفاده میکنید جریانو خودتون در نظر بگیرید
                  با 2تا پاور کامپیوتر هم انجام دادم یه 37 با یه 7 ازش سری کردم و یکی از دوستان هم انجام داده میتونید ببینید

شما از ترانس 35 ولت میتونید استفاده کنید یکسو و صاف که کنید میشه دقیق 45 ولت و زیر بار هم 3.5 تا 4.5 افت میکنه
                  از سویچیگ هم به نظرم میشه استفاده کرد ولی ترانس راحت تر اما حجیم تره

من چند تا سلف تغییر دادم رو این مدار جریان رو 750 که گرفتم نیم ساعت که مدار روشن بود خازن صافیم داغ میکرد به طوری که حس کردم ظرف 2 ساعت بترکه اما ترانزیستورش خیلی قوی هست هیچ مشکلی پیش نمیاره براتون

با همه چی ساختم
                  تا همه چی ساختم
                  http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان راجع به هیت سینک کمی توضیح بدین چطوری باید توی مدار بخور ازش استفاده کنم؟ قیمتش چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهتاب89
                      با سلام خدمت دوستان راجع به هیت سینک کمی توضیح بدین چطوری باید توی مدار بخور ازش استفاده کنم؟ قیمتش چقدره؟
                      سلام , فقط کافیه قسمت صاف هیت سینک رو با پیچ و مهره پشت ترانزیستور ببندی ( طوری که قسمت فلزی ترانزیستور با هیت سینک تماس داشته باشه )؛ قیمتشم 1500 الی 3000

دیدگاه

سلام به همه تون
                        یه سئوال دیگه؟؟؟؟
                        میشه به این مدار چندتا پیزو وصل کنیم ؟؟؟؟؟؟
                        ولی در ضمن ترانزیستور قویتری بذارم حتی قابلمه ای؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

OMG قیمت
                          خوب هر هیت سینکی برای ترانزیستور ها در مدار های پیش پا افتاده و معمولی بزاریم مشکل خاصی به وجود نمیاره ولی واسه محاسبش باید مقاومت سطح قاب ترانزیستور با هیت سینک و مقاومت حرارتی رو حساب کرد که سطح مقطع هیت سینک به دست میاد و هیت سینک های مشکی هم گرما رو بیشتر جذب میکنن و همینطور تو مدار های حرفه ای بین قطعه و هیت سینک مس قرار میگیره
                          در مورد قیمت هم خیلی بالا گفتید لوس آنجلس زندگی میکنید ؟ :biggrin:من اون اندازه ای که تو عکس هست رو خریدم 350

اطلاعات بسیار جامع و مفید درباره محاسبه اندازه هیت سینک و رنگ و .............
                          http://s3.picofile.com/file/7701899886/heatandcooling.pdf.html صفحه 5 و حجم 200 کیلوبایت

سلام به همه تون
                          یه سئوال دیگه؟؟؟؟
                          میشه به این مدار چندتا پیزو وصل کنیم ؟؟؟؟؟؟
                          ولی در ضمن ترانزیستور قویتری بذارم حتی قابلمه ای؟؟؟؟؟؟؟
                          هر پیزو برای یک مدار هست
                          پس شما باید هر مدارتونو با تغذیه موازی کنید
                          فک کنم قابلمه ای هم میشه چون جز ترانزیستور های قدرت هست ولی این مدل که بهتره

البته اگه پایداری حرارتی مدارمون درست باشه به نظرم این ترانزیستور زیادی قوی هست . چون فرکانس کاری 12 مگا ولتاژ 160 و توان 100 وات و جریان 12 آمپر داره زیادی نیست ؟؟؟؟
                          با همه چی ساختم
                          تا همه چی ساختم
                          http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

آخ آخ از این سوال و جمله خیلی بدم میاد انگار صدتا مدار خراب گذاشتیم که دنبال نهاییش میگردید
                            اقا ما یک تاپیک اصلی داریم که یک مدار در ان موجوده و تغییری هم نکرده و کار میکنه . یک مدار هم بعدا گذاشتیم برای کسانی که میخوان اتومات در بی ابی قطع بشه و البته نمونه های ساخته شده رو تو اون تاپیک میذاریم
                            اینم ادرسش
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61847.0

اینجا فقط مشکلات و سوالاتمون رو مطرح میکنیم وسلام

دیدگاه

بابا ما یه ذره گیچ شده بودم هر کی یه جور ساخته؟؟؟
                              آقا شما یکی از این مدارا رو که بچه ها ازش نتیجه گرفتن رو ببند ؛ اگه مشکلی پیش اومد مطرح کن , با کمک بچه ها حل کنیم ! دوشواری نداره که ... :icon_razz:
                              به عمل کار برآید ...

دیدگاه

مثلا این مدار : ( مدار آقای Avrinfx با کمی تغییر )

من خودم همین رو ساختم ؛ بدون مشکل کار می کنه

نکاتی در مورد خازن ها :
                                c1 , c2 , c4 : 100v
                                c3 : 630v

نکاتی در مورد سلف ها :
                                باید از سیم با ضخامت حداقل 0.3 میلی متر ساخته شده باشد . یا خودتان اقدام به پیچیدن ان کنید .
                                میتونید برای L2 و L3 تعداد 36 الی 42 دور سیم 0.3 روی هسته فریت با قطر 7mm بپیچید.
                                L1 تعداد 15 دور سیم 0.8mm روی هسته هوا به قطر 6mm بپیچید.

* UF4004 گیر نیاوردی UF4007 بزار .
                                * هیت سینک هم یادت نره .

سوالی بود بپرس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X