اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

من با ترانزیستور 2sd2494 بستم خیلی خوب جواب داد هر کدوم از مدارات رو ببندی فرقی نداره بلاخره به جواب میرسی موفق باشی :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهتاب89
      سلام اقای اروین شما مدارتونو روی برد برد ساختین؟راستی من نتونستم ترانزیستور 2sd1074رو پیدا کنم :cry:یه ترانزیستور مشابه معرفی کنید من مدار اولی اقای های ولتاژو ساختم جواب نداد به نظرتون کدوم مدار منو زودتر به جواب میرسونه
      پاساژی که بین امجد و عباسیانه ( فکر کنم اسمش فرشتس) مغازه 3وم دست چپ
      پاساژ امجد ط 1 کنار مغازه ای که جعبه میفروشه

این 2 تا دارن
      بنظرم اگر ولتاژ رو بیارین پایین بهتره از همون 2sd2494 استفاده کنید ( اگر همونیه که های ولتاژ توی تستش استفاده کرده الان یادم نیست چک کنید)

دیدگاه

بله :biggrin: همونیه که توی هایولتاژ توش استفاده شده بود چون دارلینگتون بتای بالایی داره تو اکثر مدارها معجزه میکنه :eek:

دیدگاه

دوستان من اگه این مدارو روی بردبورد ببندم جواب میده؟چون توی صفحه دیدم آقای های ولتاز گفته بودن که بردبورد برای فرکانس های بالا جواب نمیده!!!!؟؟؟
          راستی من اگه پیزو رو توی مدار بزارم با سرنگ آب بپاشم بخار میکنه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهتاب89
            من مدار اولی اقای های ولتاژو ساختم جواب نداد به نظرتون کدوم مدار منو زودتر به جواب میرسونه
            ببینید همونطور که اقای POUYA گفتن فرقی نداره کدومو بسازی .بجز اینکه مدار اول ک خیلی ساده هست ترانزیستور بایاس نشده و اساس و پایه کلیشون یکی هست . اولین مدار برای شناسوندن کلیت و ملزومات این مدار بود و خیلی مهمه ک روی اون اول کار کنید تا اینکه از اول پیچیده بسازید . نکته های ذکر شده در تاپیک اصلی رو توجه کنید . مثلا اگر با موازی کردن یک مقاومت اهم پایین با پیزو مدارتون کار کرد بدونید که سلف ها یا خازن هاتون مناسب نیست و یا ترانزیستور خوبی انتخاب نکردید .
            البته این ریزه کاری های تجربی است که باتک تک دوستان در ساختش بدست اوردیم و اینجا گفتیم . مطالب تاپیک اصلی اون واجبات قضیه است که یعنی کوچکترین کوتاهی دررعایتشون مانع از کارکردن مدار میشه :biggrin:
            دوستان من اگه این مدارو روی بردبورد ببندم جواب میده؟چون توی صفحه دیدم آقای های ولتاز گفته بودن که بردبورد برای فرکانس های بالا جواب نمیده!!!!؟؟؟
            راستی من اگه پیزو رو توی مدار بزارم با سرنگ آب بپاشم بخار میکنه؟؟
            تظمینی روی بردبورد نداره که کار کنه ولی خوب روبردبورد جواب گرفتیم .سیم های بلند استفاده نکنید و از سالم بودن بردبوردتون مطمئن بشید درتست .در ضمن مدارتون کار نکرد عکس بذارید تا مشکلتون پیدا بشه چون ممکنه نکته ای از دیدشما کوچیک بوده وتوجه نکرده باشید . مثلا همین که میگید پیزو رو مدار ..سرنگ... اصلا نباید پیزو رو بدون اب در مدار گذاشت که بخاد کارکنه یانکنه . محتمل میسوزه(خراب میشه)

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز :smile:
              ببنید من نمیدونم شما مدار رو چجوری میبندین که کار نمیکنه oo:
              بنده تو تاپیک قبلی آقای های ولتاژ با این مدار آشنا شدم و همون مدار ساده اولیه رو روی برد برد با 23v راه افتاد . این مدار همه جوره با آدم راه میاد.
              اگر نتونستین مدار رو ببندین مطمئن باشید که مشکل یا از قطعات هستش یا مدار رو اشتباه بستین. پس طراحی مدار مشکل نداره
              از دوستان خواهش میکنم که تاپیک رو یه مرور دیگه بکنن چون سوالات شما قبلا پرسیده و جواب داده شده بود.(فکر کنم چهار پنج بار سوال شده که میشه با پیزوی صوتی ساخت)

در آخر باز هم از زحمات آقای های ولتاژ تشکر میکنم , اگر زحمات و آزمایشات ایشون نبود نمیتونستم اینقدر راحت این مدار رو بسازم
              الان دارم از این طرح برای شیرین کردن آب شور استفاده میکنم (البته با اجازه ی آقای های ولتاژ :redface

the life is a game
              if you want to win
              so just play and go to next level

دیدگاه

من امروز دوباره رفتم مدار اقای های ولتاز روبستم ولی پیزو هیچ عکس العملی نشون نداد حساسیت این سلفای نیم و هشتاد چقدره ؟ممکنه اشکال مدارم مال اونا باشه؟سلف نیمو خودم ساختم سلف هشتادو اماده خریدم . راستی! پیزو رو گذشتم توی یه قوطی فیلم با چسب حرارتی چسبوندم بعد یه کمی اب رفته بود توش !حالا چیکار کنم :cry:من باید تا اخر هفته دیگه اینو بسازم :cry2:یکی کمکم کنه

دیدگاه

من نمیتونم عکس مدارمو بذارم شما چطوری عکس میذارین؟

دیدگاه

سلام ؛ دوست عزیز ابتدا عکستو تو سایت هایی که قابلیت پلود دارن مثل : persiangig.com , 4shared.com ؛ پلود کن بعد لینک عکس رو به صورت زیر قرار بده :
                    لینک عکس باید مابین این 2 تا دستور قرار بگیره
                    کد:img][/img

دیدگاه

من امروز دوباره رفتم مدار اقای های ولتاز روبستم ولی پیزو هیچ عکس العملی نشون نداد حساسیت این سلفای نیم و هشتاد چقدره ؟ممکنه اشکال مدارم مال اونا باشه؟سلف نیمو خودم ساختم سلف هشتادو اماده خریدم .
                      احتمالش زیاده . توی اون مدار دقیقا همینو نشون دادم . یعنی سادگی ولی باز امکان کار نکردن که دلیلش همون تعداد قطعه ای هست که شما درست ازشون استفاده نکردید . پس خدارو شکر گزینه های زیادی نیستن که مجبورید دونه دونه دقت و چک کنید تا دلیلشو پیدا کنید
                      بلکه کلا 3-4 قطعه و نکته هست که اگر کاملا دقیق بذاریذ و انصافا کوتاهی نکنید بی برو برگرد کار میکنه

ندید بگم مشکل مدارتون چیه :biggrin: مشکل اینه که دقیقا اونجوری نساختید . تو یه مدار مولتی ویبراتور (لامپ چشمک زن) اگر مقدار قطعات رو با تغییر بذاریم نهایت سرعت چشمک زدن تغییر میکنه ولی اینجا اگه سلف کوچیک رو 2 میلیمتر تغییر حالت بدیم مدار کلا کار نمیکنه
                      اب بندی پیزو رو هم بعدا رعایت کنید عوض بخار اب فقط قل میزنه . ولتاژ تون هم پایین نباشه . اگرم عکس بذارید راحت مشکلتون حل میشه

دیدگاه

الان دارم از این طرح برای شیرین کردن آب شور استفاده میکنم
                        ایده شما قابل تحسینه نمیدونم نتیجه هم گرفتید یا نه اما این مدار بخار تولید نمیکنه که بشه بوسیله اون عناصر محلول در آب رو تفکیک کرد بلکه ذرات آب رو بصورت مه درمیاره که اگر توجه کنید اینقدر سنگین هست که بسمت بالا حرکت نمیکنه.در اصل ماهیت آب و املاح موجود در اون تغییری نمیکنه فقط ممکنه مقداری از ناخالصیها که سنگین تر هستند از آب جدا بشن.

دیدگاه

میشه یه کم توضیح بدین پیزو رو چطور توی اب بذارم؟من با همون فیلم ساختم بعد قوطی رو انداختم توی اب .کارم درسته؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            احتمالش زیاده . توی اون مدار دقیقا همینو نشون دادم . یعنی سادگی ولی باز امکان کار نکردن که دلیلش همون تعداد قطعه ای هست که شما درست ازشون استفاده نکردید . پس خدارو شکر گزینه های زیادی نیستن که مجبورید دونه دونه دقت و چک کنید تا دلیلشو پیدا کنید
                            بلکه کلا 3-4 قطعه و نکته هست که اگر کاملا دقیق بذاریذ و انصافا کوتاهی نکنید بی برو برگرد کار میکنه

ندید بگم مشکل مدارتون چیه :biggrin: مشکل اینه که دقیقا اونجوری نساختید . تو یه مدار مولتی ویبراتور (لامپ چشمک زن) اگر مقدار قطعات رو با تغییر بذاریم نهایت سرعت چشمک زدن تغییر میکنه ولی اینجا اگه سلف کوچیک رو 2 میلیمتر تغییر حالت بدیم مدار کلا کار نمیکنه
                            اب بندی پیزو رو هم بعدا رعایت کنید عوض بخار اب فقط قل میزنه . ولتاژ تون هم پایین نباشه . اگرم عکس بذارید راحت مشکلتون حل میشه
                            سلف هشتادرو یه هشتادو دو گذاشتم عیب نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
                              نمیدونم نتیجه هم گرفتید یا نه
                              بعله نتیجه گرفتم ولی اون چیزی که انتظار داشتم نبود
                              باید چند مرحله این کار تکرار بشه تا یه چیزی شبیه آب مقطر بده
                              ولی بازم خوبه با 20w آب به بخار تبدیل میشه در حالی که برای بخار شدن با حرارت یه چند صد واتی نیاز هست
                              the life is a game
                              if you want to win
                              so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                                بعله نتیجه گرفتم ولی اون چیزی که انتظار داشتم نبود
                                باید چند مرحله این کار تکرار بشه تا یه چیزی شبیه آب مقطر بده
                                ولی بازم خوبه با 20w آب به بخار تبدیل میشه در حالی که برای بخار شدن با حرارت یه چند صد واتی نیاز هست
                                دوست عزیز شما مقاومتی رو که با پیزو موازی هست رو یه خورده دست کاری کن ببین نتیجه چی میشه یه عکس و فیلم هم بذار.
                                با چه ترانزیستوری بستی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X