اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظ منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محافظ منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه

سلام
    داش علی من مدارو بستم و الان رله فعال میشه ولی وقتی اتصال کوتاه میشه رله قطع نمیشه .چرا؟ مکشل از کجاس؟؟

خازن رو برداشتم و مقاومت 50 کیلو رو 40 کیلو گذاشتم .ولی مشکل همچنان باقیست و وقتی اتصال کوتاه میشه رله قطع نمیکنه .
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام
      ولتاژ تغذیه اوپ امپ رو چند دادی؟ ولتاژ ورودی (بین input+ و -) رو چند دادی؟(بدون ولتاژ ورودی رله همیشه وصل میمونه ...
      مدار نهایی هم به صورت زیر خواهد بود که اون خازن رو بر حسب نیاز میتونید بیشتر و یا کمتر کنید(مربوط به تاخیر قطع کردن هست ....)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محافظ منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        سلام
        ولتاژ تغذیه اوپ امپ رو چند دادی؟
        سلام
        یه رگولاتور 12 ولت گذاشتم و 12 ولت دادم به 741
        ولتاژ ورودی (بین input+ و -) رو چند دادی؟(بدون ولتاژ ورودی رله همیشه وصل میمونه ...
        ولتاژ ورودی (+INPUT) هم که همون ولتاژ متغییر خروجی منبع هست که بین 0تا 30 ولت متغییره که من دادم به COM رله

منفی کل مدار رو دادم به منفی دیودهای پل. فقط (-OUTPUT) رو دادم به منفی خروجی مدار

در پرتئوس شبیه سازی کردم و وقتی هر 2 خروجی رو اتصال کوتاه میکنم رله قطع نمیکنه

http://s1.picofile.com/file/7475397204/23.rar.html

دیدگاه

مدار اصلی رو کلا ازش جدا کن
          خروجی + رگلاتور 12 ولت رو بده به نت های TO RECTIFIER ANODEو INPUT+
          زمین رگلاتور رو بده به نت های TO RECTIFIER CATODE و INPUT -
          نت های OUTPUT + و - رو اتصال کوتاه کن ببین رله قطع میکنه یا نه
          با سپاس

دیدگاه

مدار اصلی رو کلا ازش جدا کن
            خروجی + رگلاتور 12 ولت رو بده به نت های TO RECTIFIER ANODEو INPUT+
            زمین رگلاتور رو بده به نت های TO RECTIFIER CATODE و INPUT -
            نت های OUTPUT + و - رو اتصال کوتاه کن ببین رله قطع میکنه یا نه
            با سپاس
            سلام
            این کارو انجام دادم وقتی که خروجی ها رو اتصال کوتاه میکنم رله قطع نمیشه .من رله 12 ولتی و زنر 12 گذاشتم .فقط وقتی اتصال کوتاه میکنم ولتاژ کم میشه ولی صفر نمیشه که رله قطع بشه .ولتاژ که کم میشه پلاتین های رله شروع میکنه به صدا دادن مثل (رررررررررررر)

من تو پرتئوس هم شبیه سازی کردم اگر نگاه کنید میبید وقتی که خروجی رو اتصال کوتاه میکنیم ولتاژ نصف میشه ولی صفر نمیشه .فایل پیوستی رو در بالا یه نگاه مجدد بندازید

دیدگاه

خوب داداش گلم
              گفتم که نت های input - و زمین نباید به هم وصل بشن
              به این علت که ما داریم از همون مقاومت شنت مدار اصلی واسه اندازه گیری جریان استفاده میکنیم ...
              اگه زمین(که همون منفی پل دیود ورودی هست) با input - یکی بشه اون مقاومت در واقع اتصال کوتاه شده و دیگه جریان رو نمیشه اندازه گیری کرد ...
              مدارت رو به صورت زیر اصلاح کن:

با سپاس

دیدگاه

سلام
                علی اقا یه مدار جدید بستم ولی الان که امتحان کردم بازم مشکل داره :angry: :angry: :angry: :angry:

مشکل اینجاست که مدار در حالت عادی رله رو وصل میکنه در صورتیکه باید کلید رو فشار بدی تا وصل بشه .وقتی هم که اتصال کوتاه میکنی رله قطع نمیشه .
                مقاومتهای تقسیم ولتاژ(R1-R2)رو 100 و 10 کیلو بذارم اشکال نداره ؟؟

دیدگاه

سلام
                  با مدار دیگه ای امتحان کردی جواب داد؟
                  الان دقیقا مدارت همین مدار پست 37 هست؟
                  با سپاس

دیدگاه

مشکل رو گرفتم چی شد.
                    مشکل اینجاست که باید ولتاژ تغذیه 741 از ولتاژ پایه 3 بیشتر باشه .من ولتاژ تغذیه 741 رو 12 ولت میدادم و ولتاژی که از رله عبور میکرد و میرفت به پایه 3 بیشتر از 12 بود و باعث میشد که مدار کار نکنه .اینکه شما به این مشکل بر نخوردید بخاطر اینکه تغذیه 741 رو از رکتیفایر به ولتاژ 30 ولت گرفتیدکه نهایت خروجی منبع تغذیه هم 30 هست که این مشکلی رو ایجاد نمیکرد.برای متوجه شدن بیستر مدارو در پرتئوس شبیه سازی کردم .ولتاژ 741 رو 12 ولت دادم .و ولتاژ +INPUT رو 20 ولت دادم تا برنامه رو میخای PLAY کنی از طرف پرتئوس خطا میده .ولی وقتی ولتاژ 741 رو از +INPUT بیستر میکنی مشکلی نداره و جواب میده .
                    http://s3.picofile.com/file/7480026983/2.rar.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                      مشکل رو گرفتم چی شد.
                      مشکل اینجاست که باید ولتاژ تغذیه 741 از ولتاژ پایه 3 بیشتر باشه .من ولتاژ تغذیه 741 رو 12 ولت میدادم و ولتاژی که از رله عبور میکرد و میرفت به پایه 3 بیشتر از 12 بود و باعث میشد که مدار کار نکنه .اینکه شما به این مشکل بر نخوردید بخاطر اینکه تغذیه 741 رو از رکتیفایر به ولتاژ 30 ولت گرفتیدکه نهایت خروجی منبع تغذیه هم 30 هست که این مشکلی رو ایجاد نمیکرد.برای متوجه شدن بیستر مدارو در پرتئوس شبیه سازی کردم .ولتاژ 741 رو 12 ولت دادم .و ولتاژ +INPUT رو 20 ولت دادم تا برنامه رو میخای PLAY کنی از طرف پرتئوس خطا میده .ولی وقتی ولتاژ 741 رو از +INPUT بیستر میکنی مشکلی نداره و جواب میده .
                      http://s3.picofile.com/file/7480026983/2.rar.html
                      خوب عزیز دل برادر باید همیشه ولتاژ تغذیه مقایسه کننده بیشتر از ورودی هاش باشه ! اصلا اگه ولتاژ ورودی بیشتر از تغذیه باشه امکان اسیب دیدن مقایسه کننده هم هست ...
                      نه تنها مقایسه کننده ... تقریبا 90 درصد مدارات منطقی همین طورین ...
                      چرا تغذیه 741 رو از خود پل دیود نمیدی؟
                      با سپاس

دیدگاه

خوب عزیز دل برادر باید همیشه ولتاژ تغذیه مقایسه کننده بیشتر از ورودی هاش باشه ! اصلا اگه ولتاژ ورودی بیشتر از تغذیه باشه امکان اسیب دیدن مقایسه کننده هم هست ...
                        نه تنها مقایسه کننده ... تقریبا 90 درصد مدارات منطقی همین طورین ...
                        چرا تغذیه 741 رو از خود پل دیود نمیدی؟
                        با سپاس
                        امشب یه تست میزنم با پل دیودی ببینم چی میشه .انشاله که درست خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                          امشب یه تست میزنم با پل دیودی ببینم چی میشه .انشاله که درست خواهد شد
                          تغذیه 741 رو از پل گرفتم ولی جواب نداد. :angry: :angry:.
                          منبع تغذیه 2 تا خروجی داره که مثبتش به COM رله وصل میشه و منفی خروجی منبع تغذیه ،، به پایه 2 ای سی متصل میشه .؟؟

دیدگاه

اره
                            حالا اگه nc رله و خروجی - منبع تغذیه اتصال کوتاه بشن باید رله قطع شه
                            الان رله خودش خودکار وصل میشه؟
                            یا اصلا وصل نمیشه؟
                            مشکل چیه

دیدگاه

اره
                              حالا اگه nc رله و خروجی - منبع تغذیه اتصال کوتاه بشن باید رله قطع شه
                              الان رله خودش خودکار وصل میشه؟
                              یا اصلا وصل نمیشه؟
                              مشکل چیه
                              اره رله خودش وصل میشه و هر چی اتصال کوتاه میکنم قطع نمیشه .ولی وقتی مدار رو جداگانه امتحان میکنم جواب میده .ولی به منبع تغذیه که متصلش میکنم رله خودش وصل میشه

دیدگاه

ولتاژ منبع رو روی مثلا 12 تنظیم کن و ولتاژ پایه بین پایه 4 و 2 و بین 4 و 3 و بین 4 و 7 و بین 4 و 6 اوپ امپ رو در حالت عادی و در حالت اتصال کوتاه بگیر
                                مقاومت بین input - و پایه 4 اوپ امپ رو بگیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X