اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظ منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محافظ منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه

سلام دوست عزیز
    با اجازه از اساتید محترم
    منبع تغذیه رو از مارک HY3005بگیر البته دو تا منبع تغذیه در یه BOX منظورمه هم محافظ ذرمقابل اتصال کوتاه داره-دو منبع رو میتونی هم سری یا موازی کنی(بسته حالا به مقدار ولتاژ یا آمپر مورد استفاده)همونطور که از اسمش برمیاد 30ولت 5آمپره البته قیمتش هم فک کنم بین500هزارتا1میلیون تومن باشه.البته نقشه اش رو دارم از روش بهتر میتونی انتخاب کنی
    اینم نقشه
    http://www.solidfiles.com/d/ffe278f0d6/66r3.gif
    موفق باشی :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    بگذارید و بگذرید
    ببینید و دل مبندید
    چشم بیاندازید ودل مبازید که
    دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

اقا فایلای محافظ کجان؟!
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوست عزیز این مدار شما رو چه جوری باید دید اصلا مداری بالا نیومد

دیدگاه

Ic 741 7 payas??

دیدگاه

سلام من مدار رو توپروپوس بستم وقتی ولتاژ ها رو تغییر می دهم قاط می زنه و عمل نمی کنه ممنون
            راستی مدار با ایتوکو**پلر بهتر نیست و می تونه امپر بالا رو ساپورت کنه ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

سلام خدمت اساتید عزیز من درخواست کمک فوری و جدی در ضمینه راه اندازی مدار محافظت در برابر اتصال کوتاه برای یک منبع 12 ولتی 7 آمپر دارم مداری که بستم رو لینکش رو قرار دادم ایراد کار اینجاست که به محض تشخیص اضافه جریان یا اتصال کوتاه به نوسان در میاد که البته باید هم اینجوری باشه طبق مداری که من بستم و نمیدونم چه ترفندی پیاده کنم که این نوسانی شدن رفع بشه وقتی جریان خروجی از حد مجاز بالا تر میره مقایسه کننده که یک ic به شماره LM393هست خروجی اپن کلکتور خودشو فعال میکنه و به این وسیله گیت ماسفت رو که با مقاومت R2 پول آپ شده رو به زمین وصل میکنه و در همین موقع ماسفت Q1 که جریان بار از اون رد میشه رو خاموش میکنه با خاموش شدن Q1 قطعا جریان عبوری از مقاومت شنت که روی درین Q1 قرار گرفته 0 میشه و دباره مقایسه کننده خروجی اپن کلکتور خودشو غیر فعال میکنه و دباره ماسفت روشن میشه و این عمل با سرعت 130 هزار بار در ثانیه انجام میشه مه درواقع مدار به نوسان ساز 130KHZ تبدیل میشه
              حالا سوالم اینه که چجوری جلوی این حالت رو بگیرم
              جدیدترین ویرایش توسط ROBO JAV; ۱۵:۳۶ ۱۴۰۰/۱۱/۱۵. دلیل: غلط املایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست ها
                سلام خدمت اساتید عزیز من درخواست کمک فوری و جدی در ضمینه راه اندازی مدار محافظت در برابر اتصال کوتاه برای یک منبع 12 ولتی 7 آمپر دارم مداری که بستم رو لینکش رو قرار دادم ایراد کار اینجاست که به محض تشخیص اضافه جریان یا اتصال کوتاه به نوسان در میاد که البته باید هم اینجوری باشه طبق مداری که من بستم و نمیدونم چه ترفندی پیاده کنم که این نوسانی شدن رفع بشه وقتی جریان خروجی از حد مجاز بالا تر میره مقایسه کننده که یک ic به شماره LM393هست خروجی اپن کلکتور خودشو فعال میکنه و به این وسیله گیت ماسفت رو که با مقاومت R2 پول آپ شده رو به زمین وصل میکنه و در همین موقع ماسفت Q1 که جریان بار از اون رد میشه رو خاموش میکنه با خاموش شدن Q1 قطعا جریان عبوری از مقاومت شنت که روی درین Q1 قرار گرفته 0 میشه و دباره مقایسه کننده خروجی اپن کلکتور خودشو غیر فعال میکنه و دباره ماسفت روشن میشه و این عمل با سرعت 130 هزار بار در ثانیه انجام میشه مه درواقع مدار به نوسان ساز 130KHZ تبدیل میشه
                حالا سوالم اینه که چجوری جلوی این حالت رو بگیرم
                https://s6.uupload.ir/files/مدار2_ygp.png
                سلام و درود،
                راه حل بسیار ساده هست.
                ابتدا مسیری که از درین ماسفت به پایه
                2 آیسی وصل میشه رو از وسط قطع کنید و
                یه مقاومت 1 کیلو اهم سر راهش قرار بدین.
                یدونه خازن 100 نانو فاراد هم بین پایه 2 و 4
                آیسی قرار بدین.
                به همین سادگی!
                در واقع با این کار یک فیلتر پایین گذر RC ساخته
                میشه.
                راه حل ساده تری هم وجود داره.
                اینکه بین سورس و گیت ماسفت یه خازن 100 نانو
                فاراد قرار بدین.
                استفاده از ترکیب این دو روش بهتره.
                موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

ممنونم عزیز تست میکنم ببینم چجوری جواب میده البته فکر میکنم این کار حدود چند ملی ثانیه عمل کرد مدار محافظ رو با تاخیر رو به رو کنه که برای بار های سلفی و یا بار هایی که خازن بزرگی در ورودی دارن خوب هم هست این یک قسمتی از یک پروژ برق اضطراری برای دوربین مدار بسته هست , و منبع تغذیه استفاده شده از نوع سوییچینگ هست که باید محافظتش سرعت عمل بالایی داشته باشه اگر سرعت عملش خوب نبود میتونم خازن ها رو کم تر کنم ؟

ممنونم عزیز تست میکنم ببینم چجوری جواب میده البته فکر میکنم این کار حدود چند ملی ثانیه عمل کرد مدار محافظ رو با تاخیر رو به رو کنه که برای بار های سلفی و یا بار هایی که خازن بزرگی در ورودی دارن خوب هم هست این یک قسمتی از یک پروژ برق اضطراری برای دوربین مدار بسته هست , و منبع تغذیه استفاده شده از نوع سوییچینگ هست که باید محافظتش سرعت عمل بالایی داشته باشه اگر سرعت عملش خوب نبود میتونم خازن ها رو کم تر کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست ها

شاید بشه ظرفیت رو کمتر کرد.
                    ولی این امکان وجود داره که جریان کامل قطع
                    نشه.

دیدگاه

سلام خدمته تمامه عزیزان
                      یه سوال داشتم که به موضوع میشه گفت مرتبط هست تقریبا
                      اونم اینکه به چه شکل میشه توی مدار کاری کنیم که محافظت از اتصال کوتاه عمل نکنه
                      من با این محافظت دائم به مشکل میخورم نمونه ی سادش مثلا فکر کنید یدونه ارمیچر 12 ولت هست میخوایم بهش برق رو مستقیم از اداپتور بدیم ولی اداپتور محافظت از اتصال کوتاه داره و off میکنه
                      ویا
                      یدونه ماژول محافظ شارژ و دشارژ باتری لیتیومی 3 سل دارم که این محافظ اتصال کوتاه هم داره و وقتی به پیچ گوشتی شارژی وصلش میکنم نمیشه کلید پیچ گوشتی رو یکدفعه تا اخر فشار داد اگه اینکارو انجام بدم محافظت میکنه و قطع میکنه باید باتری رو در بیارم مجدد بزارم سر جاش و کلید رو اروم ینی از سرعت کم شروع به گردش کنه
                      خیلی مثالهای دیگه هست ولی همینا فکر کنم کفایت کنه ممنونم

دیدگاه

درود
                        با این توضیحاتی که گفته شد مدار شما دارای محافظ اضافه جریان است Over Current Protection Circuit (البته ممکنه محافظ اتصال کوتاه هم داشته باشه) که البته وجود آن لازم و حذف آن باعث سوختن قطعات خواهد شده طراحان از روشهای مختلفی برای تشخیص اضافه جریان و سپس عملکرد مدار در مقابل آن استفاده میکنند برای خذف این عملکرد باید نقشه کامل مدار آداپتور یا شارژر را ارائه دهید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                          درود
                          با این توضیحاتی که گفته شد مدار شما دارای محافظ اضافه جریان است Over Current Protection Circuit (البته ممکنه محافظ اتصال کوتاه هم داشته باشه) که البته وجود آن لازم و حذف آن باعث سوختن قطعات خواهد شده طراحان از روشهای مختلفی برای تشخیص اضافه جریان و سپس عملکرد مدار در مقابل آن استفاده میکنند برای خذف این عملکرد باید نقشه کامل مدار آداپتور یا شارژر را ارائه دهید.

این یدونه از ماژولها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
                            سلام خدمته تمامه عزیزان
                            یه سوال داشتم که به موضوع میشه گفت مرتبط هست تقریبا
                            اونم اینکه به چه شکل میشه توی مدار کاری کنیم که محافظت از اتصال کوتاه عمل نکنه
                            من با این محافظت دائم به مشکل میخورم نمونه ی سادش مثلا فکر کنید یدونه ارمیچر 12 ولت هست میخوایم بهش برق رو مستقیم از اداپتور بدیم ولی اداپتور محافظت از اتصال کوتاه داره و off میکنه
                            ویا
                            یدونه ماژول محافظ شارژ و دشارژ باتری لیتیومی 3 سل دارم که این محافظ اتصال کوتاه هم داره و وقتی به پیچ گوشتی شارژی وصلش میکنم نمیشه کلید پیچ گوشتی رو یکدفعه تا اخر فشار داد اگه اینکارو انجام بدم محافظت میکنه و قطع میکنه باید باتری رو در بیارم مجدد بزارم سر جاش و کلید رو اروم ینی از سرعت کم شروع به گردش کنه
                            خیلی مثالهای دیگه هست ولی همینا فکر کنم کفایت کنه ممنونم
                            با سلام و احترام
                            دوست عزیز وظیفه مدار محافظت همین است که کار خود را بدرستی انجام دهد. مواردی که اشاره کردید احتمالا جریان لحظه ایی زیادتر از تنظیمات مدار محافظ میکشند که باعث فعال شدن حالت حفاظت میشود. شما برای این موارد باید از منابعی استفاده کنید که یا محافظ ندارند و یا اینکه قادر به محافظت در جریانهای لحظه ایی بالاتر هستند. راه دیگر هم همانطور که خودتان اشاره کردید کنترل جریان راه اندازی میباشد که البته ممکن است همیشه امکان پذیر نباشد.
                            موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها

این یدونه از ماژولها
                              درود
                              نقشه کامل مدار مورد نیاز است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
                                نقشه کامل مدار مورد نیاز است .
                                با سلام و احترام

In this article we will be learning about the features and working of a 4s 40A Battery Management System (BMS), we will look at all the components and the circuitry of the module. I have done complete reverse engineering of this module to find out how it works so that I can show how the BMS works.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X