پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)
مهندس درسته با 12 ولت دوربینم و سوزوندم ولی دلیل نمیشه که مدارش همون مدار باشه که تو این سایت هست!!!!!!
واسه خودم مدار درست کردم!! البته با عرض پوزش نمیتونم مدار رو بدم!!! تایپک هم بخاطر این مدار نمیزنم آخرشم مدار ندم مثل بووووووووووق!!!B-)
نوشته اصلی توسط الماسی
اقا ما خازن بالا پایین کردیم ،نتونستم فاصله بین دوسیمو ببرم بالا.
کسی میتونه یه کمکی راهنمایی بکنه؟؟؟
ما کی گفتیم خازن رو بالا پایین کن !؟ شما برو سراغ مدار بعدی ، البته اگه ترانزیستورتو عوض کنی خروجی باز قوی تر میشه ، مثلا از 2sd2494 استفاده کن یا ترانزیستور های دارلینگتون دیگه ...
سلام و خسته نباشید به همگی.
راستش من مدار های ولتاژ تلویزیون رنگی رو راه انداختم.
حالا میخواستم تو پروتوس شبیه سازیش کنم. اینقد میدونم که این های ولتاژ تلویزیون یک مدار فلای بک هستش که دیود خروجی اش هم خودش داره. از اون طرف هم میدونم مدار فلای بک ترانس تزویج داره.
حالا میخواستم بدونم تو پروتوس واسه شبیه سازی های ولتاژ تلویزیون باید از کدوم ترانس کتابخونش استفاده کنم؟
و یا اگه کسی مدار های ولتاژ تلویزیون رو تو پروتوس بسته و خروجی گرفته خوشحال میشم به اشتراک بذاره.
ممنون از لطفتون
هرچی کوچکتر بهتر. اگر سیم بندی ترانسو بلدی فکر کنم کوچیکارو بردار.
مسئله ی بعدی که به نظرم میرسه دیود داشته باشه بهتره یا خودت بذار که نسوزه
اگر دیتاشیتو خواستی بگو بچه ها و من کمکت میکنیم
Ok
البته منظورم اینه توان خروجی اینه سه تا برابرند
یا کدوم رو میشه برای توان بالاتر بکار برد (از لحاظ ساختار و اندوکتانس مناسب تره)
یا بازم هیچ فرقی ندارند
نوشته اصلی توسط بینوایان
Ok
البته منظورم اینه توان خروجی اینه سه تا برابرند
یا کدوم رو میشه برای توان بالاتر بکار برد (از لحاظ ساختار و اندوکتانس مناسب تره)
یا بازم هیچ فرقی ندارند
در ضمن اگه دیتا شیتشون را محبت کنیدکه ممنون میشم
خوب معلومه که وسطی از همه قوی تره ، دیتا شیت هم تو 2,3 صفحه قبل تو همین تاپیک موجوده .
نوشته اصلی توسط PLASMA
پروتئوس به درد این کار نمیخوره.
1. پس احتمالا با چه نرم افزاری میشه شبیه سازیش کرد؟
2. من میخوام حالا که عملی جواب گرقتم. تحلیلش کنم و شکل دقیق خروجی رو بدونم.
3. و اگه هم تونستم بتونم تحلیلش کنم که با تغییر فرکانس و دیوتی سایکل نوسانساز شکل خروجی چه تغییری و دلیل تغییرش و بدونم.
4. اگه کسی در مورد رابطه ی فرکانس با ولتاژ خروجی و یا هر پارامتر دیگه ای اطلاعی داره خوشحال میشم بدونم.
آخه در تست عملی فرکانس رو تا حدی که بالا میبردم ولتا/ز خروجی هم بیشتر میشد تا اینکه فرکانس از یک مقدار که بیشتر میشد ولتاژ خروجی کمتر میشد. بعدش با تغییر دیوتی سایکل سیگنال این مرز تغییر میکرد و با تغییر فرکانس به ولتاژ خروجی بیشتری میرسیدیم.
5. راستی به نظرتون این مدار ریپل ولتاژ خروجی اش چفدره؟!ریپل داره اصلا؟!!!
سوالام یکمی زیاد شد، شماره گذاری کردم جواب دادن بهشون راحت تر باشه.
بازم ممنون از وقتی که میذارین
نوشته اصلی توسط vahiddada
1. پس احتمالا با چه نرم افزاری میشه شبیه سازیش کرد؟
2. من میخوام حالا که عملی جواب گرقتم. تحلیلش کنم و شکل دقیق خروجی رو بدونم.
3. و اگه هم تونستم بتونم تحلیلش کنم که با تغییر فرکانس و دیوتی سایکل نوسانساز شکل خروجی چه تغییری و دلیل تغییرش و بدونم.
4. اگه کسی در مورد رابطه ی فرکانس با ولتاژ خروجی و یا هر پارامتر دیگه ای اطلاعی داره خوشحال میشم بدونم.
آخه در تست عملی فرکانس رو تا حدی که بالا میبردم ولتا/ز خروجی هم بیشتر میشد تا اینکه فرکانس از یک مقدار که بیشتر میشد ولتاژ خروجی کمتر میشد. بعدش با تغییر دیوتی سایکل سیگنال این مرز تغییر میکرد و با تغییر فرکانس به ولتاژ خروجی بیشتری میرسیدیم.
5. راستی به نظرتون این مدار ریپل ولتاژ خروجی اش چفدره؟!ریپل داره اصلا؟!!!
سوالام یکمی زیاد شد، شماره گذاری کردم جواب دادن بهشون راحت تر باشه.
بازم ممنون از وقتی که میذارین
تو این پست واسه من دوستان لطف کردن شبیه سازی یکی از مدار هارو گذاشتن
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76826.msg477044#msg477044
از ترانسش میتونی استفاده کنی
در مورد ریپل هم کلا ریپله!! چون اصلا DC نیستش!!
نوشته اصلی توسط بینوایان
سلام
کدام............... g
دوستعزیز های ولتاژ اولی که یه دیود ولتاژ بالا بهش وصله بهتره چون جریانشون نسبت به رنگی ها بالا تره بعد های ولتاژ رنگی چون تو خروجیش دیود داره پس DC با ریپل بالا بهت میده پس به درد نمیخوره فقط آرک بالاتری بهت میده در ضمن دوستانی که میخوان کویل تسلا بسازن باید از هایولتاژ اولی استفاده کنن
دیدگاه