اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط sina8
    5+5 دور روی فریت هایولتاژ
    نه سینا این یکی؟ :read: :read:

دیدگاه

اونو فک کنم باید بری یه سلف اماده با مقدار47تا200میکرو هانری بگیری که بتونه 10امپرو تحمل کنه

دیدگاه

عکس 200 میکرو هانری

head<=
        ...تشکر خدا...
        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

با تشکر از آقای Hi Voltage من مدار اول ساختم و خوبم کار میکنه
          ولی بین پایه های ترانس جرقه میرنه خواستم ببینم میشه کاری کرد فقط از سر سیم ها جرقه بزنه؟
          پیشنهاد:
          در راستای بهتر شدن تاپیگ اگه میزان جریان اولیه ترانس-ولتاژ کلیه خازنها و وات مقاومت ها به صورت یه لیست زیر تصاویر مدارات در اول تاپیک ذکر بشه دیگه حرف نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir8E
            با تشکر از آقای Hi Voltage من مدار اول ساختم و خوبم کار میکنه
            ولی بین پایه های ترانس جرقه میرنه خواستم ببینم میشه کاری کرد فقط از سر سیم ها جرقه بزنه؟
            پیشنهاد:
            در راستای بهتر شدن تاپیگ اگه میزان جریان اولیه ترانس-ولتاژ کلیه خازنها و وات مقاومت ها به صورت یه لیست زیر تصاویر مدارات در اول تاپیک ذکر بشه دیگه حرف نداره.

شما یه عکس از مدارتون بزارید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم به احتمال زیاد عایق بندی ترانستون درست انجام نشده ، در مورد خازن و مقاومت هم به قدر کافی تو این ۱۷ صفحه توضیح داده شده ، بد نیست یه نگاهی به صفحات قبل بندازید .
            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
            ارتباط با من : ir02x6
            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام..........من در حال ساخت این مدارم< به لطف اقای های ولتاژ > فقط 2 تا سوال داشتم :question:
              1..من یه ترانس های ولتاژخریدم 8 تا پایه داره وبه غیر از سیمی که به پشت لامپ crt میخوره <اون بزرگه> :biggrin:دوتا سیم دیگه داره یه قرمز و یه سفید oo:....باید کدوم پایه هارو به هم وصل کنم یا باید با اون دوتا سیم چکار کنم oo:
              2.......irf840 رو باید چجوری وصل کنم اخه من زیاد وارد نیستم :redface: اگه کسی مدارو ساخته <درستو حسابی> لطفا عکس بردو بزاره من یه هفتس نتونستم برد اولیه رو بسازم:angry: :angry:

دیدگاه

1اون دوتا سیم هایولتاژ نیستن و فقط سیمی که به crt وصله به درد کار شما میخوره
                برای irf هم دیتاشیتو سرچ کنید و با توجه به اون مدارو ببندید

دیدگاه

ممنون از توجهتون فقط کدوم پایه های ترانسو به مدار وصل کنم واونجور که متوجه شدم بایدچنتا از پایه هاشو به هم وصل کنم فقط کدوماشو وباید سیمی که از in4007 میادو به کدو پایهirf وصل کنم من که گیج شدم oo: اگه امکانش هست شماتیک اون قسمتو بکشید .<اولین مداری که تو اولین صفحه قسمت 1 است رو درست کردم>

دیدگاه

ُسلام
                    من هر کاری میکنم بلد نیستم پایه هاشو تشخیص بدم

کدومش خروجی میشه کدومش ورودی ؟

دیدگاه

پایه هارو تو عکس مشخص کردم :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                        خوب نه!!!! نمیدونم!!!
                        شما اول این مدار رو ببند اگه جواب گرفتی یه عکسی یه فیلمی بذار ببینیم ترانست چند مرده حریفه!!!
                        ببخشید میشه به جای اون ماسفت از13007 استفاده کرد و مقاومتشم زیر 100 اهم کرد oo: چون هر وقت با ماسفت کار میکنم خراب میکنم :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط منصور3
                          ببخشید میشه به جای اون ماسفت از13007 استفاده کرد و مقاومتشم زیر 100 اهم کرد oo: چون هر وقت با ماسفت کار میکنم خراب میکنم :cry2:
                          بله میشه ولی قدرت 13007 چندان مطلوب نیست ، بهتر اگه نمی خواید از ماسفت استفاده کنید از ترانزیستورهای زوج دارلینگتون مثل : 2SD2494 و ... استفاده کنید ، همچنین از مدار زیر استفاده کنید :

http://ir02x6.persiangig.com/hi-voltage/h-v2.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                            بله میشه ولی قدرت 13007 چندان مطلوب نیست ، بهتر اگه نمی خواید از ماسفت استفاده کنید از ترانزیستورهای زوج دارلینگتون مثل : 2SD2494 و ... استفاده کنید ، همچنین از مدار زیر استفاده کنید :

http://ir02x6.persiangig.com/hi-voltage/h-v2.png
                            چرا با ماسفت نتونستی ج بگیری؟

اضافه شده در تاریخ :
                            توجه
                            تو هر مداری که تو این تایپک وجود داره شما به پایه های هایولتاژ هیچ کاری نداشته باشید!!!!
                            یه راه خیلی ساده تر هم وجود داره اونم اینه که شما،سیم تلفن یا سیم لاکی رو 20 دور منظم روی هسته هایولتاژ بپیچید خیلی ساده میشه و 100% قدرت بیشتری خواهیم داشت مثل این یکی:

دیدگاه

این همون مداریه که داری میسازی؟
                              چقدر خوشگله :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                این همون مداریه که داری میسازی؟
                                چقدر خوشگله :surprised:
                                خوشکلیش که خوشکله ولی در صورت لمس در جا انسان رو میکشه!!!!! چون در حدود 100 ت 200 میلی آمپر جریان داریم 50 میلی آمپر 100% کشندس وای به حال100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X