اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام میخواستم بدونم میشه تا30ولت رو بدون مدار به ترانس داد؟
    لطفا کامل واسم توضیح بدید ممنون

اضافه شده در تاریخ :
    اینم تست من باترانس های ولتاژ ببینید حداکثرتا5سانتی مت درشرایط خوب ارک داره
    http://www.aparat.com/v/pSX0N
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

امروز دوباره برقش بعد از خازن منو گرفت
      حواستون باشه چون تا 2 دقیقه گوشام سوت میزد و تار میدیدم
      گیجم هنوز سرم درد میکنه
      قلبم هم یهو خالی میشد
      خیلی درد ناک بود

امشب عکس دستگاهمو میذارم ببینید
      اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

سلام
        میشه بگید اگه به هایولتاژی که از مدار زیر تولید میشه دست بزنم چی میشه یا اگه به حالت شوکرش یعنی وقتی خازن موازی میکنم چون تو صفحات قبلی گفتید های ولتاژ خطرش کمه ولی هایولتاژ من وقتی سوسیس گذاشتم وستش اول سیاه شد بعد اتیش گرفت در ضمن من تو ترانزیستور d1047 امتحان کردم اول روشن میشد بعد قطع میشد کلا برق تو 2n3055 هم این طوری میشد اومدم فست دیود یا همون uf4007 یا 1n4007 رو برداشتم درست شد تو مدار عکس زیر علتش چیه ؟

در مدار زیر چه طور هایولتاژ مدار زیر هم خطر داره یا نه ؟
        یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
        http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

دوستان این مداری که با 310 ولت کار میکنه و حدود نیم متر ارک میزنه رو میشه بذارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
            دوستان این مداری که با 310 ولت کار میکنه و حدود نیم متر ارک میزنه رو میشه بذارید
            اون دیگه مدار محسوب نمیشه... باید خودتون ترانسش رو بسازید.... فک کنم حدود 3 میلیون خرج داشته باشه... البته مدارات سوچینگ هم هستن ولی درست کردنشون بودجه بسیار زیادی میخواد..... ه

دیدگاه

سلام
              آقای مهندس سوال منو ندیدید ؟ مجبورم بازم کپی کنم سوالمو
              سلام
              میشه بگید اگه به هایولتاژی که از مدار زیر تولید میشه دست بزنم چی میشه یا اگه به حالت شوکرش یعنی وقتی خازن موازی میکنم چون تو صفحات قبلی گفتید های ولتاژ خطرش کمه ولی هایولتاژ من وقتی سوسیس گذاشتم وستش اول سیاه شد بعد اتیش گرفت در ضمن من تو ترانزیستور d1047 امتحان کردم اول روشن میشد بعد قطع میشد کلا برق تو 2n3055 هم این طوری میشد اومدم فست دیود یا همون uf4007 یا 1n4007 رو برداشتم درست شد تو مدار عکس زیر علتش چیه ؟ از 1n5408 استفاده کردم درست شد دیود پر وات هست فک میکنم مشکل از اون بود .

در مدار زیر چه طور هایولتاژ مدار زیر هم خطر داره یا نه ؟
              یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
              تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

سلام
                اصلا سعی نکنید بادست بگیرید چون حدقلش سوختگی شدیده....
                دوست عزیز مدارات سوچینگ های-ولتاژ هر کدوم تو شرایط خاصی کار میکنن.... ممکنه من با 4007 جواب گرفته باشم و شما با 5408.... پس لطفا تایپک رو شلوغ نکنید...
                -------------------------------------------------------------------------------
                بله این مداری که شما گذاشتید خطرناک هست

دیدگاه

سلام
                  من این مدار بستم اما خروجی نداره ولتاژش اندازه میگیرم 0 ره
                  اما تست بیزر گذاشتم کار میکنه

هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

http://www.aparat.com/v/E56gy

دیدگاه

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

نوشته اصلی توسط behroz2010
                        دوست عزیز پایه های هایولتاژ رو شاید اشتباه وصل میکنی... منبع تغذیه شما چیه؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                          دوست عزیز پایه های هایولتاژ رو شاید اشتباه وصل میکنی... منبع تغذیه شما چیه؟؟
                          شاید...
                          چطوری ببینم ماسفت کار میکنه یا ن؟
                          منبع تغذیه2امپر

دیدگاه

سلام..
                            ببخشید مزاحم شدم....
                            یه چند تا سوال داشتم....
                            من میخوام یه موتور جوش بسازم...
                            بعد میخوام با ترانس ماکروویو بسازم.....
                            بعد من چند سوال دارم....
                            1-چجوری میتونم سیم پیچ اولیه که همون 220 میشه را تست کنم و ببینم سالمه یا نه؟؟؟...اخه با تست بوق اهمتر زدم سالم بود ...زدم به تستر همون لامپ سری...لامپ روشن شد...بردمش پیش جایی که خریدم گفت معلوم نیست کدوم سیم پیچ سوخته....
                            2-برای قدرت بیشتر میشه از 3 یا 4 ترانس استفاده کرد؟؟؟
                            3-برای پیچیدن سیم پیچ ثانویه تعداد دور و قطر سیم مهمه ؟؟؟ مثلا بهتره سیم قطور تر باشه با تعداد دور کم تر یا نه سیم قطر کمتر با تعداد دور بیشتر؟؟؟
                            4- سیم پیچ های ثانویه باید موازی بشن یا سری؟؟؟ بعد چجوری؟؟؟ ورودی و خروجیشون ؟؟؟
                            5- سیم پیچ اولیه 220 را چگونه وصل کنم ؟؟؟ سری یا موازی؟؟؟ بعد چجوری ؟؟ ترتیب ورودی و خروجی مهمه ؟؟؟
                            6- با تشکر از شما یک نکته دیگه این که نمیخوام زیاد پرمصرف باشه از طرفی نمیخوام زیاد ضعیف باشه...

دیدگاه

سلام
                              آقای مهندس میخواستم مدار زیر رو بسازم از کدوم پایه های ترانس های ولتاژ استفاده کنم ؟

اینم دیتاشیت ترانس های ولتاژ من که در زیر میبینید درضمن این ترانس هایولتاژ مال تلوزیون رنگی هست یا سیاه سفید ؟
                              تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                                این مال تلویزیون رنگی است....
                                از 9،10 استفاده کنید... اگه نتیجه ضعیف بود پایه رو بر عکس وصل کنید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X