اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام
    توی مدار zvs اون سلفی رو که نوشته 47 تا 200 میکروهانری رو توی بازار پیدا نکردم
    حالا باید چجوری بپیچمش ؟؟؟

هسته هایی که دارم
    1-تیروئید با قطر خارجی 2.7cm و قطر داخلی 1.4cm
    2-هسته کادر آنتن ( استوانه ای ) با قطر 1cm و طول 9cm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
      سلام
      توی مدار zvs اون سلفی رو که نوشته 47 تا 200 میکروهانری رو توی بازار پیدا نکردم
      حالا باید چجوری بپیچمش ؟؟؟

هسته هایی که دارم
      1-تیروئید با قطر خارجی 2.7cm و قطر داخلی 1.4cm
      2-هسته کادر آنتن ( استوانه ای ) با قطر 1cm و طول 9cm
      من هم مثل شما سلف نخریدم. از سلف زرد با قطر 2.4 سانتی متر استفاده کردم. سه رشته سیم لاکی 0.6 رو همزمان به صورت تجربی 30 و خورده ای دور پیچیدم دور هسته خوب جواب میده. شما هر جور سیم لاکی داشتی بپیچ مشکلی نیست ولی تعداد رشتش رو طوری بذار که مجموع مساحت سطح مقطعشون زیاد باشه. تو عکس قشنگ معلومه
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

اصلا این سلف رو خود سازنده گفته که خودتون بپیچین چون مقدار این سلف میتونه به صورت مستقیم قدرت مدار رو تغییر بده. اگه اشتباه نکنم دور کمتر جریان رو بیشتر و ولتاژ رو کمتر میکنه و دور کمتر ولتاژ رو بیشتر و جریان رو کمتر.

دیدگاه

دوستان با رله و میکرو هم میشه های ولتاژ رو راه اندازی کرد ولی چون رله بیش تر از 80 بار توی ثانیه قطع و وصل نمیشه ارک کوچیکه(یک سانتی متر) اما قدرتش زیاده
          من یه روش به ذهنم رسید با چند تا میکرو و رله ایجاد اختلاف فاز بین خروجی اون ها میشه فرکانس های مختلف رو مخطوط کرد و به ترانس رسوند اونوقت میشه نور الی نور
          چون توی ماسفت جرقه زنی نیست قدرت های ولتازم میاد پایین حالا بعدا این کارو میکنم ببینم جواب میده یا نه میخام ارک 30 سانتی بسازم

دیدگاه

من با همین روش یه کویل پیکان رو راه انداختم. نیاز به میکرو هم نیست! فقط یه خازن و یه رله کافیه

دیدگاه

مدار اقای های ولتاژ همون که با 555 بود رو راه اندازی کردم با باطری ماشین حالمو گرفت اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه اولا ماسفت دوسه ثانیه ای داغ میشد دوما ارک فقط نیم سانت بود ولی خوش رنگ بود :cry2:

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&#1

یه ماسفت IRFp250 بذارین

دیدگاه

من دیگه پروژم کارش تموم شده و پس فردا قطعاتش میرسه و لحیم کاری و بدبختی دیگه یواش یواش دارم خودمو برای ZVS آماده میکنم
                  قابل توجه کسانی که ZVS رو ساختن...!!! خرج این مدار چقدره؟ من قبلا با 10 هزار تومن یه دونه ساختم و بعد ماسفتاش درجا به رحمت خدا رفتن
                  بعدش مدارو با درایور موتور ساختم :biggrin:
                  راستی این باطریای فروشگاه جواب میدن؟ خودم ترانس جریان بالا دارم ولی خروجیش به هیچ پل دیودی رحم نمیکنه
                  http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/2048-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D8%B4%DA%A9-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-45-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA.html
                  اول یه دونه میخرم بعد اگه جواب داد دوتاش میکنم
                  راستی این ZVS مرگ نداره؟؟؟ اگه داره بگین اول رو پسرعموم تستش کنم :twisted:
                  راستی این ZVS برای تسلا کویل جواب میده؟ چند وقت پیش تو انباری یه لوله پلیکا با قطر 30-40 سانتی متر پیدا کردم و ارتفاع حدود 2 متر :redface: جون میده برای تسلا کویل :agree:
                  یه دونه الکتروموتور بزرگم پیدا کردم برای RTS یا Rotary Spark Gap.
                  میبرم خارج از شهر تستش میکنم :biggrin:
                  راستی سیم 3 برای اولیه تسلا از کجا بیارم؟؟؟ ترانس پیچی ها دارن؟ نمیشه این سیم هایی که برای جریان بالا استفاده میشن رو لخت کرد و استفاده کرد؟

آهان داشت یادم میرفت... ZVS تا چند ولت جواب میده؟ نمیشه به برق شهر وصل کرد؟

دیدگاه

irfp260&250 سه هزار تومن یا دو و نیم
                    دیود اگه mru860 باشه دونه ای 1000 تومن
                    اگه uf4007 باشه 300 تومن
                    مقاومت ها و زنر و مقاومت وات بالا 2000 تومن
                    یک عدد خازن 1 میرو mkp یا mkt دونه ای 500 تومن

مدار کم خرجیه..... اگه میخوای 100 ولت یا 70 ولت بدی بهتره ترانزیستور 260 بگیر...
                    من به شدت با دیود 4007 مخالفم... چون یادمه باهاش ماسفت سوزوندم...... بهترینش همین سری mru هست.....
                    این مدار هم اگه بگیره حد اقلش سوختگی شدیده..... من بعدا اگه نتم وصل شد یه فیلم میزارم که نوک میخ رو باهاش ذوب کردم..... پدیده کرونا هم همینطور..... این مدار هم فک کنم از حد اکثر توان مورد نظرتون استفاده کنه.... راندمانشم بسیار بالا است..... شاید 90 درصد.... برعکس مدارات قبلی......
                    شما که میخوای تسلا هم بسازی ترانزیستور ها رو 260 بگیر..... چون تو مداراتی مثل کوره و میدان القایی 250 به شدت داغ خواهد کرد..... اگه شما 150 هم بگیری عالی میشه.... مخصوصا برای ولتاژ پایین و جریان بالا.... همون ترانس هالوژن...... یا اگه دوست داشتی 064 هم بد نیست.....
                    راستی اگه دوست داشتی این مدار رو رو یک تکه گوشت امتحان کن ببین در عرض چند ثانیه یه کباب خوش مزه داری.... دیگه فرض کن بر روی انسان چیکار کنه..... فک کنم عضله مورد نظر از شدت گرما و جریان بالا ممکنه نقص عضو بکنه.... یکی از اساتید میگفت اگه خدایی نکرده این آرک به کسی بخوره ممکنه عضله مورد نظر رو بتروکونه........ پس کمی مراقب باشید........ منم بیشتر رو های جریان فکر میکنم تا های ولتاژ..... البته های ولتاژ زیاد ور نرید چون میدان القایی بسیار بالایی داره...... با فاز متر میتونید امتحان کنید....... یه کم خلاقیت به خرج بدید و های جریان هم در کنار های ولتاژ درست کنید.....

دیدگاه

مدارو دوباره چک کردم مشکلی نداشت یادم رفته بود ولوم دیوتی سایکل گذاشته بودم اونو تغییر دادم از نیم سانت به 1ونیم سانت قد کشید و ارک بنفش شد :mrgreen:مال من 1.2 امپر میکشید

دوستان این zvs چیه همش حرفشه یه مداری چیزی بدید شاید ساختیمش با های ولتاژه یا کویل ماشین؟ چند امپر میکشه

دیدگاه

باشه.
                        اگه این جوریه ترانس و ... رو میذارم تویه جعبه و بعد سیم های هایولتاژ رو بیرون میکشم. شاید بوشینگ هم براش گذاشتم :mrgreen: ماشاالله برق فشار قویه
                        راستی شما برای آرک زدن سیم رو چجوری نزدیک میکنی؟ با لوله پلاستیکی (از این باریکا) خوبه؟
                        برای تسلا کویل باید یه گیربکس خوب پیدا کنم که وسل کنم به لوله و باهاش سیم پپیچی کنم :redface:

دیدگاه

اینم یه شماتیک..... اون کلید هم براتون تعبیه کردم که یه وقت با جرقه های مهیب مدار رو راه نندازید...... اگه سر + به مقاومت ها نره مدار روشن نمیشه..... اگه جایی مبهم است بگید.....

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم..... یه سر های ولتاژ که کرونا نمیزنه رو 0 در نظر بگیرید.... اون وقت با یه وسیله پلاستیکی بلند اون سر 0 رو نزدیک و دور کنید... اگه بازم جایی مبهم است در خدمتم.....

دیدگاه

نجار زاده.واسه نقشه دستت درد نکنه ولی این جا ترانس 80 ولت نیست فکر میکنی بدم درست کنن یا خودم یکی درست کنم چند امپر باید باشه ؟
                              پیدا کردن پایه مشترک یکم سخته اگه میشه یه توضیحی بدید

دیود همون mur860 درسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                                نجار زاده.واسه نقشه دستت درد نکنه ولی این جا ترانس 80 ولت نیست فکر میکنی بدم درست کنن یا خودم یکی درست کنم چند امپر باید باشه ؟
                                پیدا کردن پایه مشترک یکم سخته اگه میشه یه توضیحی بدید

دیود همون mur860 درسته
                                این همون ترانس های ولتاژه
                                ورودی تشکیل شده از 2تا 5دور سیمم روی هسته ترانس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X