اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط seeto
    باسلام خدمت دوستان عزیز
    جناب mb2101 خوشحال شدم از مدارتون نتیجه گرفتید ولی ای کاش عکس و ترجیحا ویدئویی از مدارتون ارائه میدادید
    شما با چند ولت و چه آمپری مدار رو راه اندازی فرمودید باید عرض کنم 30 دقیقه یکسره مدارتون بدون هیت سینگ"خنک کننده" اگر کار کرده باز هم خوب بوده اگر ترانزیستور زیاد گرم نمیشده و سوخته من فکر میکنم ولتاژ ورودی به پایه یک ترانزیسستور زیاد بوده که با کم کردن دور سیم پیچ دور هسته های ولتاژ میتونید مشکل رو حل کنید
    تجربه شخصی من اینه که قبل از وصل کردن سیم به پایه یک ترانزیستور یا ماسفت از ولوم یا پتانسیومتر استفاده بشه بهتره با چرخوندن و تنظیمش میشه به بهترین کار کرد ترانزیستور رسید
    سلام
    من یه کمی تویمدار دست بردم و سیم پیچ اولیه رو خودم نپیچیدم و به جای اون از پایه های 8*9 و (3*6 یا 9*10) استفاده کردم که ترانزیستور هیتسینک هم داشت 2sc5200 کلا مال آمپلی هستش و دو تا دونش رو که گرفتم شد 13 تومن ولتاژش هم که اگر اشتباه نکنم بیست بیشتر بهش ندادم آخه بیشتر پنج آمپر منبع تغذیم اون موقع نمیداد
    الان این zvs رو بستم اولیه رو با سیم 0.3 پیچیدم مدارم هم کاملا درسته جریان کشیش خیلی زیاده توی 5.8 ولت 6آمپر می کشه ای عادیه
    البته جناب seeto درست میگن من هم با ترانزیستور d1047 و d880 2sd380 sg264 c5002 بستم ازمدار جواب نگرفتم
    اساتید محترم کسی در مورد تسلا نمی تونه راهنمایی کنه ؟
    بعد با خود ترانزیستورای تلوزیون (2sd380 sg264 c5002) نساختین یا سراغ ندارین

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

سلام
      مدار ZVS رو ترانزیستور های IRF&IRFP&IGBT جواب میده.... به شرطی که مشخصات دو ترانزیستور مشخصاتشون دقیقا یکسان باشه.... اکثر مدارات قدرتی با ماسفت و IGBT ساخته میشن... اگه میخواید آماتوری کار کنید به لینک زیر سر بزنید...
      http://www.angelfire.com/80s/sixmhz/flyback.html
      http://tonic-lab.com/2N3055-driver
      یا این عبارت رو تو گوگل جستجو کنید...
      کد:
      flyback driver by 2n3055
      اینجور مدارات رو ترانزیستور های BJT جواب میدن... ولی قدرت خوبی داره...

دیدگاه

باسلام خدمت دوستان عزیز
        داشتم تو پوشه مدارات های ولتاژ چرخ میزدم یه درایور ترانزیستور پر قدرت و گرون IGBT گیر آوردم که قلب تپندس IC NE555است
        گفتم بگذارم مدار رو تا شما هم استفاده ببرید
        امیدوارم مفید باشه تشکریادتون نره :smile:

تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام :bye

می بخشید یعنی هیچ کس اینجا نیست در مورد ساخت تسلا به من کمک کنه

دیدگاه

داخل نت مدارهای زیادی برای کویل تسلا وجود داره- اگر کسی صحبتی نمیکنه شاید نساخته! البته دلیل اینکه خود من نساختم به خاطر حجیم بودنش هست! سایز کوچکتر هم جذابیتی نداره!
            یکی از دوستان سایت که خاطرم نیست کی بود یکی ساخته و فیلمش هم اپلود کرده بود!
            شما یه نقشه ساخته شده از نت پیدا کن که مناسب کارت باشه شروع کن - اگر مشکلی بود حلش میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
              داخل نت مدارهای زیادی برای کویل تسلا وجود داره- اگر کسی صحبتی نمیکنه شاید نساخته! البته دلیل اینکه خود من نساختم به خاطر حجیم بودنش هست! سایز کوچکتر هم جذابیتی نداره!
              یکی از دوستان سایت که خاطرم نیست کی بود یکی ساخته و فیلمش هم اپلود کرده بود!
              شما یه نقشه ساخته شده از نت پیدا کن که مناسب کارت باشه شروع کن - اگر مشکلی بود حلش میکنیم
              سلام ممنون از راهناییتون اما من مشکلم فعلا توی سیم پیچ اولیه هستش بعدش حالا یه مدار برای دزایوش راحت میشه پیدا کرد
              ثانویه من یه سیم پیچ با با طول پیچیده شده 125 سانت و قطر 60 میل سیم 0.3 میلیمتر اینرو تموم کردک حالا نمی دونم برای اولیش از چه مفتول یا لوله ای استفاده کنم که هم ارزون باشه هم بازده خوبی داشته باشه

بازم ممنون از پاسختون
              یاعلی :bye

دیدگاه

این خیلی چیز حساسی نیست که اولیه اش چی باشه - از این لوله های مسی باید استفاده کنید مفتول جواب نمیده!

دیدگاه

جناب voyager2020 بازم ممنون که پاسخ دادید من باید چند دور برای اولیه قرار بدم و لوله با قطر کمتر از 1/4 هم جواب میده

یا علی :bye

دیدگاه

1/4 چقدر میشه؟! اینچ منظوره؟!اگر منظور اینچه بله جواب میده تقریبا میشه قطر 4 میلیمتر- اینا قطرشون رو به میلیمتر میگن!
                    یکی از انقشه های داخل نت رو پیدا کنید که به سایز ثانویه ی شما بخوره! داخل نت زیاده! کامل هم گفتن! از روی اون پیش برید بهتره!
                    متاسفانه من خودم نساختم

دیدگاه

بازم ممنون 1/4 اینچ میشه 6.3 میلی متر جناب های ولتاژ و پلاسما در این باره زیاد کارکردند دیگه توی انجمن حضور ندارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mb2101
                        سلام :bye

می بخشید یعنی هیچ کس اینجا نیست در مورد ساخت تسلا به من کمک کنه
                        چرا نیست سوال شما چی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto
                          چرا نیست سوال شما چی هست
                          سلام جناب seeto
                          چند وقت پیش که اقدام به ساخت یک تسلا کردم و ثانویه رو با سیم 0.3 روی یک لوله قطر 60میل به طول 125سانت سیم پیچی کردم اما حالا برای سیم پیچ اولیه اون از چه سیم یا لوله ای استفاده کنم که گرون هم در نیاد آخه لوله 1/4 رفتم قیمت کردم متری 5هزار تومن
                          و بعد از اون چند دور بپیچم و برای راه اندازیش همین zvs با فلای بک تلوزیون رنگی خوبه یا باید تو فکر ترانس ماکرویو باشم

http://uzzors2k.4hv.org/projectfiles/flybacktransformerdrivers/Mazzilli%20ZVS%20Flyback%20Driver.png

یا حق :bye

دیدگاه

دارم مدارzvsرو باماسفتK3131میبندم :smile:
                            درست شد جواب داد تصویر رو میگذارم تا استفاده ببرند دوستان

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام خدمت دوستان عزیز
                            DIOD MUR860 گفتم از تهران آوردن برام 2تاش 4تومن شد
                            مدار ZVS رو راه اندازی کردم باش آرک قوی تر شد وقتی فاصله زیاد میشه نور آرک از سفید به قرمز تغیر میکنه
                            -------------------------------------------------
                            ZVSرو با دو چوک های ولتاژ زیر بستم

نمیدونم چرا نتیجه اصلا خوب نبود همین سیم رو یا همین مدار با یه چوک میبندم بدک کار نمیکنه
                            ZVSرو با 2SK3131بستم
                            بجای 470اهم آجری 560اهم 5وات دوتا بستم 2تا هم 10وات آجری گذاشتم کنار دیود زنر که تصویرش رو پائین میبینید

با 2عدد خازنmkt 0.68u موازی هم بستم وبه چوک زیر وصل کردم

نتیجه با ولتاژ12ولت 7آمپر معمولی بود آرک 1/5 بند انگوشت میزد
                            وقتی برق رو 2برابر میکردم مدار درحال استارت یهو از کار می افتاد

اضافه شده در تاریخ :
                            دوستان عزیز هر وقت پوست هایی که من نوشتم میخونید
                            "میبخشید عامیانه نوشتن رو به کتابی نوشتن خوشایند تر میبینم"
                            اگر دوست داشتید یه کلیک ناقابل رو تشکر یادتون نره
                            بعضی دوستان فعال در انجمن هم که اصلا پیداشون نیست گاهی اوقات
                            بلخره دوستانی که برای شما زمان میگذارند عکس میگیرند پلود میکینندلینک میکنند شما هم زحمت جواب یا تشکر رو به خودتون بدید لطفا ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                            جناب mb2101
                            نرم افزار هایی برای محاسبه ضخامت-تعداد دور-و اندازه سیم پیچ و کلا کویل تسلا هست مثل نرم افزار زیر

شما گوگل سرچ کن لینک رو پیدا کن دانلود کن و اگر شد برای استفاده دوستان لینک رو در انجمن بگذار
                            -------------------------------------------
                            باید عرض کنم کلا تجهیزات الکترونیک گرون هست
                            و توی ساخت کوئل تسلا هزینه بر ترین چیزها خرید سیم و خرید خازن است
                            نمونش من برای خرید سیم که عکسش رو میبینید :

18.000تومان هزینه کردم
                            خازن هایی که ارزون باشه به درد تسلا هم بخوره دونه ای 5.000و10.000 تا 30.000تومان میشه خرید که تعداد باید خرید و بر روی مدارموازی وصل بشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto
                              جناب mb2101
                              نرم افزار هایی برای محاسبه ضخامت-تعداد دور-و اندازه سیم پیچ و کلا کویل تسلا هست مثل نرم افزار زیر

شما گوگل سرچ کن لینک رو پیدا کن دانلود کن و اگر شد برای استفاده دوستان لینک رو در انجمن بگذار
                              -------------------------------------------
                              باید عرض کنم کلا تجهیزات الکترونیک گرون هست
                              و توی ساخت کوئل تسلا هزینه بر ترین چیزها خرید سیم و خرید خازن است
                              نمونش من برای خرید سیم که عکسش رو میبینید :

18.000تومان هزینه کردم
                              خازن هایی که ارزون باشه به درد تسلا هم بخوره دونه ای 5.000و10.000 تا 30.000تومان میشه خرید که تعداد باید خرید و بر روی مدارموازی وصل بشن
                              ممنون از راهنماییتون
                              http://www.teslamap.com/download.html
                              این نرم افزار تسلا مپ هستش شما بلدید باهاش کار کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto
                                سلام خدمت دوستان عزیز
                                DIOD MUR860 گفتم از تهران آوردن برام 2تاش 4تومن شد
                                مدار ZVS رو راه اندازی کردم باش آرک قوی تر شد وقتی فاصله زیاد میشه نور آرک از سفید به قرمز تغیر میکنه
                                ZVSرو با دو چوک های ولتاژ زیر بستم
                                نمیدونم چرا نتیجه اصلا خوب نبود همین سیم رو یا همین مدار با یه چوک میبندم بدک کار نمیکنه
                                نتیجه با ولتاژ12ولت 7آمپر معمولی بود آرک 1/5 بند انگوشت میزد
                                وقتی برق رو 2برابر میکردم مدار درحال استارت یهو از کار می افتاد
                                وقتی ترانس ها رو دو تا کرده بودید خازن خروجی رو هم زیادش کردید یا همون قبلی بود؟! کمی با خازن خروجی بازی کنید یعنی زیادتر ش کنید!
                                --
                                تغذیه ای که استفاده میکنید چی هست؟اگر سوئیچینگ هست احتمالا جریان بالاتر میکشه! اگر نه از داخل داره ارک میزنه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X