اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام
    خروجی 555 پالس میده تستش کردم در ضمن من در شناختن پایه های ترانس های ولتاژ اشتباه نمیکنم چون از اونجایی که خریدم خودش از دیتاشیت ترانس های ولتاژ پایه هاشو برام گفت و من روش نوشتم منبع تعزیه ای که در این مدار استفاده میکنم از نوع سوچینگ 0 تا 5 آمپر 0 تا 30 ولت هست با ریپل خروجیه ماکزیمم 0.01 درصد .
    با تشکر
    یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
    http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
    تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
      سلام
      خروجی 555 پالس میده تستش کردم در ضمن من در شناختن پایه های ترانس های ولتاژ اشتباه نمیکنم چون از اونجایی که خریدم خودش از دیتاشیت ترانس های ولتاژ پایه هاشو برام گفت و من روش نوشتم منبع تعزیه ای که در این مدار استفاده میکنم از نوع سوچینگ 0 تا 5 آمپر 0 تا 30 ولت هست با ریپل خروجیه ماکزیمم 0.01 درصد .
      با تشکر
      سلام
      شما لطف کنید مثل این ببنید....

فقط اگه کار نکرد جای سیم رو برعکس کنید....

دیدگاه

سلام
        ببینیم باقی دوستان غهر تشریف دارند؟ چرا جواب سوال رو نمیدند oo:
        عکسی که میگفتم پایین هست
        مگه این لامپ ایکس رای نیست؟

به نظر شما این 20ملیون پولشه!
        -------------------------------------------
        این خازنی که میگفتیدرو من هم ساختم این هم تصویر

دو مشت ترانزیستور قابلامه ای مشتی هم گرفتم که تو تصویر هست

آقا این همه قطعات و ترانزیستور هست راهنمایی بفرمائید تا مداری خفن بسازیم در حد تیم ملی
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

درسته این عکس ایکس ری هست ولی اینو جدا جایی نمیفروشن معمولا دستگاه هست که همه چی با همه- که قیمتش در همون حدوده البته به اینکه چه مارکیه و چه توانی داره و ... بستگی داره-
          این لامپ رو بخوایید بخرید تنها الان طرف خیلی هواتونو داشته باشه 2-3 میلیون کمتر نمیده- چون همین لامپ رو ببنده به یه دستگاه دیگه خیلی بیشتر گیرش میاد!

اضافه شده در تاریخ :
          دوست عزیز این ترانزیستو رها رو مشتی یا کیلویی از کجا گیر میاری؟! بگو ما هم بریم بگیریم!

دیدگاه

2تا کارتون پر از بندو بسات برقی
            مثل انواع تراشه ها برد هزار یا ده هزار سوراخ
            و کلی چیز دیگه یکمغازه تعمیر کار لوازم برقی داشت
            همه چیز تو مغازش بود
            کل این ترانزیستورا رو من با 4 تا فیبر هزار سوراخ که تراشه هم داشت و هویه و"" 20تومن گرفتم
            :biggrin:

اضافه شده در تاریخ :
            از اونجایی که میدونم این سوال سوال خیلی از آقابون باشه یک مرتبه برای گیر آوردن قطعه راهنمایی میکم
            خودم برا یه ترانسم 12 ولت 7 آمپر نزدیک 40.000تومان حزینه کردم
            برا خرید قابلامه ای2n3055 دونه ای فکنم2800 حزینه کردم تا باد گرفتم ما هم پول زیاد خرج قطعه و"" کردیم برا خرید فریت و سیم و هسته فریت بالای 100.000تومان بدون حزینه رفت اومد از تهران حزینه کردم

دوستان اینجا ها که من میگم برید دنبالش بگردید پیدا میشه به شرطی که جایی که باید رفته باشید جوینده یابندس
            تعمیر کار های خیلی قدیمی و عطیقه :biggrin:
            مخصوصن اونایی که همه چیزی تو بندو بساتشون هست و سالی یه بار مشتری دارند حتما ترانزیستور دارند چه از نوع tv چه قابلامه ای-های ولتاژرنگی هم که فت و فراوونه

یکی از مهمترین چیزا ترانس تغذیه مدار هست ترانسی که روی میز کار من بود یکی از دو ترانس ضبطی بود که خریدم خروجی 5-12-30-50-80-110-220- پیدا میشه تو خرو جیهاشون خرند کار هست آمپرشم جانانه هست فکر کنم به خروجی 60 متناوب از این دیود های4001 زدم "پل دیود" دیوده پودر شد یا این دیود 4 پایه های تخت بستم ولتاژ 90 ولت رو داد
            چون مدار این ضبط ها smd هست اگر خراب بشه کم کسی میتونه تعمیر کنه شما اگر بری گاراژ هایی که مختص اوراقی هست تو شهرتون همه چیز گیر میاری خوبیش اینه مثلا یه ترانس رو به خاطر آهن کیلویی 1000 یا مس کیلوئی 18000تومن اینا میخرن 10.000تومان بالا تر خرید بگی از خوداشونه میدن بت در صورتی که همچین ترانسی رو با چند برابر این پولا هم نمیشه پیچید
            ماسفت و آی جی بی تی خرکی هارو هم از تعمیر کارای اینورتر میتونید بخرید مخصوصن اونایی که زیاد تعمیر نمیدونند اکثرا تک و توک اوراغ میکنند کل اینورتر رو

اضافه شده در تاریخ :

ماسفت و آی جی بی تی خرکی هارو هم از تعمیر کارای اینورتر میتونید بخرید مخصوصا oo: اونایی که زیاد تعمیر نمیدونند اکثرا تک و توک اوراغ میکنند کل اینورتر رو
            اون قابلامه ای هارو از یک سمساری مانند برقی خریدم با این فرق که فقد لوازم الکترونیک داشت و صاحب همش هم خودش بود میگفت به بنده خدایی که استاد بودهو اینها به دردش نمیخورده همینجوری صلواتی :biggrin: دوسه تا کارتن از اینجور چیزا بهش داده مثل اینکه "پروژه پایانی کاراموز هاش بوده" یک کارتنش رو که خودم دیدم پر از تراشه و بری میکرو کنترل و رگولاتور و ترانزیستور قابلامه ای کوچیک و """"""""&q uot;"" بود هر یدونه برد یالای 80.000 خرجش بود اگر میخاستی بخری بسازی باور کنید
            اگرطرف میرفت نزدیک همون آموزشگا یا دانشگاه و پیش :nerd: کاراموز ها بساط میکرد نصف قیمتم اگر میداد این همه پروژه آمادرو خداییش200-300 تومنی کاسب بود ! نبود؟

دیدگاه

بریم سر اصل مطلب
              این خازن پائین روبه چند ماه پیش به ترتیب ذکر شده ساختم:

اول بطری پلاستیکی دلستر رو تمیز شستم و خشک کردم
              بعد پند لایه فویل آلمینیومی نازک پیچیدم و یک سیم بهش بستم و چسب زدم
              بعد روش رو با پلاستیک زباله مواد نو چندین لایه پیچیدم
              روش رو حسابی آب بندی کردم که هوائی نمونه و چسب زدم
              سر بطری رو پیچ زدم و سیم وصل کردم

بطری رو چند مرتبه با آب معمولی
              آب گرم
              آب نمک کم
              آب نمک غلیظ گرم پر و تست کردم
              به هیچ عنوان مثل خازن عمل نمیکرد انگار نه انگار که مثلا خازن هست :angry:
              اینم تصویر

اشکال کار کجا هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto
                بریم سر اصل مطلب
                این خازن پائین روبه چند ماه پیش به ترتیب ذکر شده ساختم:

اول بطری پلاستیکی دلستر رو تمیز شستم و خشک کردم
                بعد پند لایه فویل آلمینیومی نازک پیچیدم و یک سیم بهش بستم و چسب زدم
                بعد روش رو با پلاستیک زباله مواد نو چندین لایه پیچیدم
                روش رو حسابی آب بندی کردم که هوائی نمونه و چسب زدم
                سر بطری رو پیچ زدم و سیم وصل کردم

بطری رو چند مرتبه با آب معمولی
                آب گرم
                آب نمک کم
                آب نمک غلیظ گرم پر و تست کردم
                به هیچ عنوان مثل خازن عمل نمیکرد انگار نه انگار که مثلا خازن هست :angry:
                اینم تصویراشکال کار کجا هست ؟
                پیچ کافی نیست باید یه رسانایی که تا ته بطری بره بزارید مثلا من خودم یه فویل رو از یه شیرازه رد کردم که صاف بمونه بالاشو به پیچ وصل کردم

head<=
                ...تشکر خدا...
                [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

لامپ ایکس ری
                  4-1000A at 60 kV Plate Voltage

:eek: :eek:

دیدگاه

سلام-لامپهای اشعه ایکس دارای انواع مختلفی مباشند که بیشتر به دو دسته تقسیم میشوند 1- لامپهای با اند سرد و لامپهای با اند دوار--لامپهای اند سرد برای توانهای پایین استفاده میشود یعنی جایی که بخواهیم از یک بافت کم ضخامت اشعه عبور کند مثل بافت پوست صورت برای عکس گرفتن از دندان این نوع لامپها دارای ابعاد کوچکی هستند--لامچهای با اند دوار برای توانهای بالا استفاده میشود مثل حالتی که بخواهیم اشعه از بافت ضخیم عبور کند مثلا عکس گرفتن از لگن شکسته بیمار-این نوع لامپها دارای اندیهستند که توسط یک روتوری که به ان وصل است میچرخد تا از داغ شدن یک نقطه از اند جلوگیری شود و در این حالت اند دارای سطح زیادی خواهد بود و از ذوب شدن ان جلوگیری خواهد شد.معمولا محل برخورد اشعه با اند داری یک زاویه حدود 45 درجه میباشد تا اشعه را به جداره لامپ هدایت کند یعنی اشعه از بغل لامپ به بیرون میایدلامپهای اشعه ایکس دارای یک فیلامان هستند که نقش کاتد میباشند ولتاژ بالا بین اند و کاتد برقرار میشود و الکترونهای فیلامان که دارای پتانسیل زادی میباشند به سمت اند با سرعت زیاد جذب شده و برخورد میکنند و اشعه تولید میشود.--این عکسهایی که شما مخصوصا این اخری مربوط به لامپ اشعه ایکس نیست بلکه یک تریود است که در فرستنده استفاده میشود.
                    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                      سلام-لامچهای اشعه ایکس دارای انواع مختلفی مباشند که بیشتر به دو دسته تقسیم میشوند 1- لامچهای با کاتد سرد و لامچهای با کاتد دوار...مربوط به لامپ اشعه ایکس نیست بلکه یک تریود است که در فرستنده استفاده میشود.
                      با تشکر از اقای جبرئیلی !
                      لازم به ذکره که لامپها کلا کاتدشون گرمه!
                      اند سرد و اند دوار یا روتاری اند داریم! الکترونها به سمت اند جذب میشوند! دقیقا این لامپ ایکس ری نیست!
                      کلا در صحبتهای ایشون اند رو جایگزین کاتد کنید!
                      اند به روی یک مگنت دائم سوار هست که داخل سیم پیچ استاتور بیرونی قرار گرفته و مانند براش لس شروع به چرخاندن اند میکند!

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                        بله بله درسته.

اضافه شده در تاریخ : این یکی رو خودم درست کردم
                        من هم مدار رو بستم با خیلی ترانزیستور ها و ماسفت ها به هیچ عنوان آرک اینچنینی نمیده آقای پویا نجارزاده شاید سر کار گذاشتن
                        توی عکس و ویدیو ی این مدار "گر چه خیلی واضح نبود"هم من به غیر از سیمی که کار سوئیچینگ برق چوک فلیبک رو از پایه وسط ترانزیستور به پایه یک چوک و پایه دو به مثبت تغذیه سیم دیگه ای نمیبینم و پایه های دیگه آزاد گذاشته شده
                        اینرو هم میدونم که اگر سیمپیچی که کار نوسان پایه یک ترانزیستور"بیس" رو عهده داره روی فریت کنار چوک بپیچی قدرت آنچنانی نمیده و حداکثر قدرت چوک رو نمیشه گرفت
                        من میکنم احتمالا و شاید هم سحوا مقدار قطعات یا تعداد یا جای قطعات تو مدار اصلی که عکس گذاشته شده "مدار زیر":

فرق داره و احتمالا جناب پویا نجارزاده از مدار اسیلاتور برای نوسان پایه یک برای گرفتن حد اکثر قدرت چوک استفاده نمودند
                        شاید هم دوست ندارند کسی رو دستشون بلند بشه oo: جدا از شوخی خیلی هم بی دلیل نیست این صحبت از همون اول نقشه ای که به عنوان نقشه این مدار بود رو گذاشتید و لی مقدار قطعات رو معلوم نفرمودید بعد مقدار قطعات رو و جاشون رو تغییر دادید فیلم کامل و واضحی از مدار ارائه ندادید هر کس این مدار رو ساخته مثل من نتیجه ای که شما ادعاش رو دارید نگرفته!!!!

در هر صورت اینها نظر من بود و شاید درست نباشه اگر غیر از این میگید هست روشن بفرمائید

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط seeto
                          من هم مدار رو بستم با خیلی ترانزیستور ها و ماسفت ها به هیچ عنوان آرک اینچنینی نمیده آقای پویا نجارزاده شاید سر کار گذاشتن
                          توی عکس و ویدیو ی این مدار "گر چه خیلی واضح نبود"هم من به غیر از سیمی که کار سوئیچینگ برق چوک فلیبک رو از پایه وسط ترانزیستور به پایه یک چوک و پایه دو به مثبت تغذیه سیم دیگه ای نمیبینم و پایه های دیگه آزاد گذاشته شده
                          اینرو هم میدونم که اگر سیمپیچی که کار نوسان پایه یک ترانزیستور"بیس" رو عهده داره روی فریت کنار چوک بپیچی قدرت آنچنانی نمیده و حداکثر قدرت چوک رو نمیشه گرفت
                          من میکنم احتمالا و شاید هم سحوا مقدار قطعات یا تعداد یا جای قطعات تو مدار اصلی که عکس گذاشته شده "مدار زیر":

فرق داره و احتمالا جناب پویا نجارزاده از مدار اسیلاتور برای نوسان پایه یک برای گرفتن حد اکثر قدرت چوک استفاده نمودند
                          شاید هم دوست ندارند کسی رو دستشون بلند بشه oo: جدا از شوخی خیلی هم بی دلیل نیست این صحبت از همون اول نقشه ای که به عنوان نقشه این مدار بود رو گذاشتید و لی مقدار قطعات رو معلوم نفرمودید بعد مقدار قطعات رو و جاشون رو تغییر دادید فیلم کامل و واضحی از مدار ارائه ندادید هر کس این مدار رو ساخته مثل من نتیجه ای که شما ادعاش رو دارید نگرفته!!!!

در هر صورت اینها نظر من بود و شاید درست نباشه اگر غیر از این میگید هست روشن بفرمائید
                          سلام آقا وحید
                          من کسی رو سر کار نذاشتم... اون ترانزیستوری که داشتم هم سوخت....
                          فیلم کاملا واضح است.... هیچ مشکلی ندارد.... نمیدونم چرا این همه مدار قدرتمند رو گذاشتید کنار چسپیدید به این مداری که تازه من حذفش کردم..... گفتم کسی نبنده این رو....
                          اگه خیلی دوست دارید رو این مدار کار کنید ولی حیف وقتتون که رو این مدار تلف بشه..... من نمیدونم شما شوکر میخوای یا..... چون مثل این که کوچکی مدار براتون اهمیت داره!؟؟؟؟
                          لطفا اسپم ندید....

دیدگاه

میدونم چوک های ولتاژ تلوزیونی تا فرکانس حداکثر 60kh کار میکنند
                            بهتر نیست یک مدار با اسیلاتور 60کیلو هرتز با ic555 رو به یک ترانزیستورکه فرکانس کاریش تو دیتاشیت حدود55کیلو هرتز باشه به یک ترانزیستر ی که ولتاژ کار بالایی داره ببندیم دوستان فکر نمیکنید بهتر باشه؟
                            جناب نجار زاده لیستی از بخشی از ترانزیستور های قابل دسترس میگذارم که نگید ترانزیستور نامناسب هست هرکدوم شما میگید خوب هست اونجور که شما میگید ببندم تست کنم
                            2SK3131
                            IGBT-K30N60
                            IGBT-FGH60N60
                            2SD587
                            2SD880
                            2SD1878
                            2SC5386
                            2SJ6806D
                            2SC5856
                            2SD1651
                            2SK2082
                            2SD1555
                            2SD1514
                            2SD5072
                            2SD1632
                            2SK2487
                            2SD2333
                            2SC5387
                            2SK3873
                            BU808DFI
                            D1368
                            D1427
                            2SC3505
                            D2499
                            D1426
                            D1427
                            SEC 2SD5072
                            K2837
                            K3878
                            قابلامه ای:
                            C1106
                            2SB65574
                            2N3055
                            2SC792
                            2SC940
                            DF3C
                            2SD188
                            2SC1893
                            BU133
                            2S2530
                            2SC1618
                            VA"""""""" "
                            -----------------------
                            با تشکر از عباس جبراییلی بابت توضیحاتی که دادند
                            سوالی داشتم مگه این لامپها از چی ساخته شده که انقدر کمیاب و گرون هست؟

دیدگاه

555 نمیتونه igbt رو روشن کنه!!!
                              ماسفت رو هم کامل روشن نمیکنه!!! پش باید یه گیت درایور قبل از ماسفت بذارید... من نمیدونم هدف شما چیه؟؟؟ چرا میخوای با 555 و تپلوژی فلای بک درست کنی؟؟؟ به هر حال کلا مداراتی که با 555 ساخته میشن باید تو توان های پایین کار کنن.... هر جور میلتونه...

دیدگاه

سلام عرض شد
                                ممنون از توضیحی که دادید
                                شما اگر پیشنهادی دارید شماتیک یا نقشه بگذارید تا بسازیم
                                من igbtرو با IC555 V راه انداختم ولی ضعیف کار میکرد بود
                                تا جایی که من اطلاع دارم چوک های ولتاژ تلوزیون هم فرکانسش کارش کم هست

یه نقشه بترکون بدید بترکونیم خفن باشه کشنده باشه یه چیز محیب :eek:
                                این دیودMUR860 خیلی تو کارکرد مدارZVSتاثیر داره باید از سایت بگیرم

تا حالا کسی سعی کرده مدار های ولتاژ برای شارژ خازن های ولتاژ بالا و آمپر بالا بسازه که ولتاژ زو تو چند بوبین تخلیه کنه تا با میدان مغناطیسی تولید شده بتونه شیعی فلزی رو با سرعت بالا پرتاب کنه :question:
                                اصلا چرا پروژه های مفید تر ویا دست کم قوی تر ارائه نمیدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X