اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط voyager2020
    تو این فرکانس و این جریان سیمها باید چند لایه باشن! سایزش هم بزرگتر میشه! -گفتم حالا اگه 10-20 تومن میده بگیر باهاش ور برو! 10-20 تومن فقط پول هسته اشه!
    من تو اوج گرونی یه هسته EE55 گرفتم 15 تومن!!!! تا 3 کیلو واتم ازش گرفتم.... ثانویه رو میشه روش پیچید ولی اولیه رو نه!!!! من سشنبه برم دانشگاه ببینم هسته دارن یا نه!!! سیم و اکثر امکانات رو از دانشگاه میگیرم.... قطعات با خودمه.... طراحی با اساتید.... در پایانم همه چی رو میدم دانشگاه.... نهایتا یه تسلا میسازم....
    پ.ن:فک نکنم یه هسته U این قدر در بیاد؟؟؟؟ EE110 رو یادمه نوشته بود 70 تومن!!!!! حالا بگیم هسته r آره خداییش خییلی گرونه :eek: ولی u نه؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
    چشم هر چی شما بگید....
    شما چه هسته ای رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ هسته تلوزیون معمولی تا 300 وات رو به زور جواب میدن.... حالا باید بگردم دنبال هسته!!! در مرحله اول من چه هسته ای با چه مشخصاتی بگیرم؟؟ سیم تا دلت بخواد تو دانشگاه هست.... هسته u با چه سایزی بگیرم؟؟؟ سیم با چه سطح مقطعی؟؟
    پ.ن: حالا که با دقت میخونم نوشته بودید همه چی ارزون تموم شد بغیر از خازن؟؟!! مگه یه خازن پلی‌استر چه قدر در اومد براتون؟؟

دیدگاه

هسته ی یو سایز همین ترانسی که عکسش رو گذاشتی- قطرش 16 میلیمتره- سیم هم سیم خودش!
      دقیقا همینو بساز که میخواستی بخری!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
        هسته ی یو سایز همین ترانسی که عکسش رو گذاشتی- قطرش 16 میلیمتره- سیم هم سیم خودش!
        دقیقا همینو بساز که میخواستی بخری!
        استاد من اگه اینو با 30 ولت راه مینداختم شک نداشتم میپوکید :eek: من یه ترانسی میخوام که بتونم در حالت بی باری قراش بدم :eek: این حتما باید یه باری داشته باشه که نسوزه... و گر نه به هسته آرک میزد و... :angry:
        ولتاژش باید پایین تر باشه... جریان هم بالاتر....
        ولی خداییش هسته خوبی داشت :eek:

دیدگاه

سلام به همگی :bye

من این تاپیک رو کامل خوندم و از http://ir02x6.persiangig.com/hi-voltage/TRANS-4.jpg این مدار هم با ترانزیستور2sc5200 توشیباجواب بسیار خوبی هم گرفتم که البته ترانزیستور بعد نحایتا 30 دقیقه کار میسوخت
          و http://uzzors2k.4hv.org/projectfiles/flybacktransformerdrivers/Mazzilli%20ZVS%20Flyback%20Driver.png این مدار zvs رو هم همین امروز بستم و کم بیش مدارات جناب های ولتاژ جناب نجارزاده نوشتههای جناب seeto وبقیه دوستان رو دنبال کردم تا چند وقت پیش که اقدام به ساخت یک تسلا کردم که با سیم 0.3 روی یک لوله قطر 60میل به طول 125سانت سیم پیچی کردم اما حالا برای سیم پیچ اولیه اون از چه سیم یا لوله ای استفاده کنم که گرون هم در نیاد آخه لوله 1/4 رفتم قیمت کردم متری 5هزار تومن
          و بعد از اون چند دور بپیچم و برای راه اندازیش همین zvs با فلای بک تلوزیون vk'd خوبه یا باید تو فکر ترانس ماکرویو باشم :cry2:

پیشا پیش از پاسخگویی شما ممنونم

دیدگاه

خودت گفتی ترانس 15 کیلو ولت و نیم امپره! خب شما 3 کیلو ولت و نیم امپر ازش بگیر! به هسته ارک نمیزنه! این عایق کاریش از اون هایولتاژ های دیگه به نظر بهتر میومد - با 5 کیلو ولت به هسته ارک نمیزنه اگر عایق بین لایه ها هم خوب باشه بین لایه ها هم ارک نخواهد زد! کار سختی نیست-فقط وقت گیره همین
            -
            از هسته ی همین سایز استفاده کن-باید درست عایق کاریش کنی! خودت بسازی میتونی داخل روغن هم بندازیش که خنک بشه! از همین هسته به صورت تجاری تا 2.5 کیلو ولت و 1 امپر ترانس ساخته شده! پس شما هم میتونی فقط بستگی داره
            --
            در ضمن لفظ استاد برای کسانی هست که یک عمر در یک رشته ای وقت صرف کردن و صاحب نظر هستند نه کسانی که یکی دو تا مطلب میدونن

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

من چند تا ترانس hv سیاه و سفید داشتم.... همشونم با 30 ولت میسوزن.... منم میخوام 160 ولت 20 یا شایدم 30 آمپر جریان بکشه.... این ترانس جوابگو کار من نیست..... مطمعنم در تست اول ذوب میشد.....

دیدگاه

عذر میخوام جو تاپیک رو به هم میریزم ولی میشه به این بنده خقیر هم یه کمک بکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mb2101

من این تاپیک رو کامل خوندم و از http://ir02x6.persiangig.com/hi-voltage/TRANS-4.jpg این مدار هم با ترانزیستور2sc5200 توشیباجواب بسیار خوبی هم گرفتم که البته ترانزیستور بعد نحایتا 30 دقیقه کار میسوخت
                  و http://uzzors2k.4hv.org/projectfiles/flybacktransformerdrivers/Mazzilli%20ZVS%20Flyback%20Driver.png این مدار zvs رو هم همین امروز بستم و کم بیش مدارات جناب های ولتاژ جناب نجارزاده نوشتههای جناب seeto وبقیه دوستان رو دنبال کردم تا چند وقت پیش که اقدام به ساخت یک تسلا کردم که با سیم 0.3 روی یک لوله قطر 60میل به طول 125سانت سیم پیچی کردم اما حالا برای سیم پیچ اولیه اون از چه سیم یا لوله ای استفاده کنم که گرون هم در نیاد آخه لوله 1/4 رفتم قیمت کردم متری 5هزار تومن
                  و بعد از اون چند دور بپیچم و برای راه اندازیش همین zvs با فلای بک تلوزیون vk'd خوبه یا باید تو فکر ترانس ماکرویو باشم :cry2:

سلام
                  من تا به حال تسلا نساختم... اکثرا من دیدم همین لوله ها رو بسته بودن... اگه هزینه براتون مهم نیست از ترانس ماکرویو استفاده کنید... اگه با ZVS ببندید احتیاج به تجهیزات خاصی مثل اتو ترانس و... احتیاج دارید.... ولی اگه یه ماکرویوی که مگناترونش سوخته باشه پیدا کنید هم دیود هم خازن و هم ترانس هست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                    سلام
                    من تا به حال تسلا نساختم... اکثرا من دیدم همین لوله ها رو بسته بودن... اگه هزینه براتون مهم نیست از ترانس ماکرویو استفاده کنید... اگه با ZVS ببندید احتیاج به تجهیزات خاصی مثل اتو ترانس و... احتیاج دارید.... ولی اگه یه ماکرویوی که مگناترونش سوخته باشه پیدا کنید هم دیود هم خازن و هم ترانس هست...
                    آخه یه کوچولو قیمتشون بالاست :cry: 150لوله در میاد ترانس هم رفتم قیمت کردم به تنهایی 95 :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mb2101
                      آخه یه کوچولو قیمتشون بالاست :cry: 150لوله در میاد ترانس هم رفتم قیمت کردم به تنهایی 95 :cry2:
                      کجا بهتون 90 قیمت داد؟؟ :eek: البته من فک میکردم خیلی بیشتر از این حرفا باشه....
                      یه سر به ایجا بزنید...
                      http://www.danyk.cz/index_en.html
                      قسمت TC - tesla coil رو مطالعه کنید

دیدگاه

یه تعمیر کار من بوشهر هستم به سید معروفه همه میشناسنش از اون قدیمیاس تو کار تعمیر لوازم برقی و از این قبیله گفت برات اگه بخوای نود تومن میارم

دیدگاه

جناب voyager2020
                          این عکس رو نگاه کنید...

خوب اون سیم قرمزه سیم پیچ اولیه است :eek: تو 80 ولت 5 آمپر گرم میشد :eek: نمیدونم تو 5 کیلو وات دووم میاره یا نه
                          یکی از مشکلات من همینه :angry: سیم اولیه در قدرت بالا بشدت داغ میکنه.... بخاطر همین من گیر کردم چون اگه مشکل سیم پیچ اولیه رو نداشتم میتونستم روی همون قرقره ee55 بپیچم.... :read:
                          نظرتون چیه؟؟؟ همون طور که میبینید نمیشه دور هسته فلایبک معمولی پیچید :angry: باید یه هسته خیلی بزرگ تر (حتی از اون هایولتاژی که دستم نیومد) گیر بیارم :angry:
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          جناب voyager2020 نظرتون راجع به این ترانزیستور چیه؟
                          https://www.google.com/url?sa=t&rct=...GQ&cad=rja
                          البته اصله....

دیدگاه

در فرکانس بالا باید از چند رشته سیم به هم تابیده استفاده کنید! نه سیم ضخیم تر! این خیلی مهمه چون عملا سیم ضخیم تر فایده ای نداره جز مقاومت بالاتر
                            این سیم اگه باهاش برق 220 ولت رو وصل کنی میتونی دو تا اتوی 2 کیلو وات رو باهاش استفاده کنی فقط کمی گرم میشه ! چرا! چون فرکانس برق شهر پایینه! ولی وقتی فرکانس رو ببری بالا این سیم میشه مثل یه سیم نازک با مقاومت بالا!
                            ولی سیم های مدار من از این نازکتر بود و در تستهای من در توان 3-4 کیلو ولت گرم شده بود ولی نه انچنان!
                            قبلش از یه سیم دیگه استفاده کرده بودم که دود کرد و سوخت!
                            --
                            ببین همین هسته ی یوی ترانسی که گفتم رو درست بپیچی! هر لایه کنار هم و روش یه لایه عایق! و از لبه ها هم 7-8 میلیمتر فاصله بده! اصلا نه ارک میزنه نه میسوزه- خودت هم بپیچی میتونی بندازی تو روغن و نیازی به اون ترانس دوستت نداری! بهتر از اون هم میشه! این رو هم بگم که وقتی که ارک میزنه مدار جریان بالاتری میکشه و دلیل نیست که نتونه اون توان رو که میخواهیم بده!
                            --
                            برای این کار ماسفت های دیگه هم جواب میدن نیازی به نوع خاصی نیست!

دیدگاه

من تو اوج گرونی یه هسته EE55 گرفتم 15 تومن!!!! تا 3 کیلو واتم ازش گرفتم.... ثانویه رو میشه روش پیچید ولی اولیه رو نه!!!! من سشنبه برم دانشگاه ببینم هسته دارن یا نه!!! سیم و اکثر امکانات رو از دانشگاه میگیرم.... قطعات با خودمه.... طراحی با اساتید.... در پایانم همه چی رو میدم دانشگاه.... نهایتا یه تسلا میسازم....
                              پ.ن:فک نکنم یه هسته U این قدر در بیاد؟؟؟؟ EE110 رو یادمه نوشته بود 70 تومن!!!!! حالا بگیم هسته r آره خداییش خییلی گرونه :eek: ولی u نه؟؟؟
                              اگر هسته ازورقه های آهن باشه میشه کیلویی 1200تا 2800خرید "نو"
                              اگر فریت باشه و نو باشه خیلی گرون در میاد فقد هسته 1/3 وجبیEEرو با بالشتک های ولتاژش از تهران امجد فکنم25000حدودا گرفتم شاید 150گرم وزنش باشه
                              هسته بزرگ فریت با بالشتک فکر نکنم زیر 80.000تومان باشه
                              تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mb2101

باسلام خدمت دوستان عزیز
                                جناب mb2101 خوشحال شدم از مدارتون نتیجه گرفتید ولی ای کاش عکس و ترجیحا ویدئویی از مدارتون ارائه میدادید
                                شما با چند ولت و چه آمپری مدار رو راه اندازی فرمودید باید عرض کنم 30 دقیقه یکسره مدارتون بدون هیت سینگ"خنک کننده" اگر کار کرده باز هم خوب بوده اگر ترانزیستور زیاد گرم نمیشده و سوخته من فکر میکنم ولتاژ ورودی به پایه یک ترانزیسستور زیاد بوده که با کم کردن دور سیم پیچ دور هسته های ولتاژ میتونید مشکل رو حل کنید
                                تجربه شخصی من اینه که قبل از وصل کردن سیم به پایه یک ترانزیستور یا ماسفت از ولوم یا پتانسیومتر استفاده بشه بهتره با چرخوندن و تنظیمش میشه به بهترین کار کرد ترانزیستور رسید

اضافه شده در تاریخ :
                                من چند تا ترانس hv سیاه و سفید داشتم.... همشونم با 30 ولت میسوزن.... منم میخوام 160 ولت 20 یا شایدم 30 آمپر جریان بکشه.... این ترانس جوابگو کار من نیست..... مطمعنم در تست اول ذوب میشد.....
                                ترانزیستور های فلیبک TV دیدم بعضا با 110ولت رو ی کلکتور کار میکنند
                                من 50-60 ولت رو با مقاومت 5و10وات اهم پایین سری کردم و روشن کردم ترانزیستور داغ میکرد مقومت آجریها هم می سوخت
                                دوستان چه پیشنهادی برای کمکردن آمپر مثلا 90ولت برق دارند تا با ولتاژ بالا و آمپر کم ترانزیستور رو راه اندازی کنم؟
                                تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X