اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام بله می زارم

این مدار صد درصد عملیه وراحت روی برد سوراخ دار جواب میده
    شما می تونید با کم ترین تجربه مدار رو درست کنید و ازش لذت ببرید
    این یکی مدار هم هست که به عنوان اینورتر استفاده میشه

موفق باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ماسفت irf840 گذاشتم.مدار کار میکنه اما رو ایسی فشار میاد
      در ضمن قدرت مدار فکر کنم کم باشه مدار بهتر شما دارین؟
      ترانس تلوزیون رنگی گذاشتم خیلی قویه!!
      اگه دارین یه مدار بزارین با ورودی ولتاژ بالای 12 ولت هم کار کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fghfgh
        ماسفت irf840 گذاشتم.مدار کار میکنه اما رو ایسی فشار میاد
        در ضمن قدرت مدار فکر کنم کم باشه مدار بهتر شما دارین؟
        ترانس تلوزیون رنگی گذاشتم خیلی قویه!!
        اگه دارین یه مدار بزارین با ورودی ولتاژ بالای 12 ولت هم کار کنه
        سلام
        با اجازه مهندسین
        علت داغ کردن ایسی اینکه ولتاژی رو که میره برا تغذیه ی ایسی دادین به ترانس های ولتاژ از طریق ماسفت قدت .
        و به توصیه ی من اگه مدار خیلی قوی و ساده میخاین مدار ZVS بهترین مداره و من خودم تو 30 ولت ازمایش کردم ارکشم تا 20 سانتی متره :
        این دو مدار زیر یکی هستن یکی شماتیکه یکیم که ساده هست برا اونایی که نمیتونن شماتیکو بخونن :
        در ضمن به جای ماست فت های IRFP250 که ضعیفن میتونید IRFP260N بزارید که من خودم IRFP260N گذاشتم .

یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
        http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام دوستان میشه بگید قدرت این مدار چطوره و آیا به درد شوکر می خوره یا نه؟
          http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_72/products_id/248/pname/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AF-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shiftmp
            http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_72/products_id/248/pname/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AF-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7
            ارع فک کنم به درد بخوره.با ای سی555 هس
            Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shiftmp
              اقا حسام خریده فیلشم گذاشته صفحات قبلو بخون
              خیلی براه نیست ارزش ایقد پول نداره :mrgreen:
              http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

بله همانطور که آقا عرفان گفتند این مداز از قدرت متوسط برخورددار است ولی با تغییر ماسفت قدرت مقداری افزایش پیدا می کند

دیدگاه

خب یعنی اینکه به هیچ عنوان به درد شوکر نمیخوره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shiftmp
                    خب یعنی اینکه به هیچ عنوان به درد شوکر نمیخوره ؟
                    فک کنم وزن ترانس خیلی سنگینه
                    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

من می خوام یه شوکر بسازم که هم ولتاژ خوبی داشته باشه هم اندازش مناسب باشه ولی نمی دونم چی بگیرم
                      شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shiftmp
                        من می خوام یه شوکر بسازم که هم ولتاژ خوبی داشته باشه هم اندازش مناسب باشه ولی نمی دونم چی بگیرم
                        شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
                        سلام
                        برا ساخت شوکر خوب بایستی ترانس رو دستی بپیچید و عایق کنید که کمی سخته ولی تو دو تا لینک زیر که یکی از انجمنای همین سایته شوکر ها و نقشه های خوبی گذاشته شده که منم عملا جواب گرفتم .
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108181.0
                        سپاس
                        یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام به همه
                          با اینهمه تلاش واقعا خسته نباشین
                          من یه سوالی داشتم که دوستان لطفا راهنماییم بکنید یکدنیا ممنون میشم
                          من میخوام ترانس های ولتاژ رو خودم بپیچم درست بکنم اما یه چیزی برام سواله
                          من یه قرقره سیم 0.06(6صدم-شش صدم )میلیمتر سیم دارم که واسه اینکه ترانسم کوچیک بشه میخوام از این سیم استفاده بکنم ..میخوام سیم پیچ ثانویه ام دورش حدودای 15 هزار دور باشه که با این سیم روی هسته ی فریت به قطر یک سانتیمتر اندازه اش کوچیک در میاد(خدودا قطر ترانس در نهایت 20 میلیمتر یا همون 2 سانتیمتر در بیاد)
                          سوالی که دارم اینه که من با این سیم نازک و با این دوره بالا بنظرتون مقاومت ثانویه ترانسم خییییییلی زیاد نمیشه؟؟؟؟میترسم جریان دهیش اووونقدر پایین بشه که طرف رو قلقلکم نده چه برسه به شوک!!!!! :biggrin: :icon_razz:
                          البته توی تایپک های قبلی دیدم که با سیم 8صدم(0.08) پیچیدن ولی من میخوام از 0.06 استفاده بکنم میترسم جریان دهیه ثانویه کم بشه :sad: :cry2: البته مطمئن نیستم اینطور فکر میکنم :cry2:
                          چون 15 هزار دور با سیم 6صدم احتمال زیاد مقاومت ثانویه اش خییییییلی زیاد میشه و که جریان دهی خروجیش خیییییییلی میاد پایین.البته فکر کنم با این تفاسیر ولتاژ خروجیم یه 30 کیلوولتی حداقل بده!البته حداقل 30 کیلولت!چون میخوام جریانش هم خوب باشه تا طرف رو بپرونه هوا

و در ضمن نمیخوام از مدارات چند برابرکننده دیود خازن استفاده کنم میخوام مستقیما خروجی از ثانویه ترانس باشه!
                          ممنون میشم با کمک منم بتونم این کارو انجام بدیم و تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم

این سوال برام خییییییییلی مهمه لطفا دوستان راهنماییم بکنن :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
                            سلام به همه
                            با اینهمه تلاش واقعا خسته نباشین
                            من یه سوالی داشتم که دوستان لطفا راهنماییم بکنید یکدنیا ممنون میشم
                            من میخوام ترانس های ولتاژ رو خودم بپیچم درست بکنم اما یه چیزی برام سواله
                            من یه قرقره سیم 0.06(6صدم-شش صدم )میلیمتر سیم دارم که واسه اینکه ترانسم کوچیک بشه میخوام از این سیم استفاده بکنم ..میخوام سیم پیچ ثانویه ام دورش حدودای 15 هزار دور باشه که با این سیم روی هسته ی فریت به قطر یک سانتیمتر اندازه اش کوچیک در میاد(خدودا قطر ترانس در نهایت 20 میلیمتر یا همون 2 سانتیمتر در بیاد)
                            سوالی که دارم اینه که من با این سیم نازک و با این دوره بالا بنظرتون مقاومت ثانویه ترانسم خییییییلی زیاد نمیشه؟؟؟؟میترسم جریان دهیش اووونقدر پایین بشه که طرف رو قلقلکم نده چه برسه به شوک!!!!! :biggrin: :icon_razz:
                            البته توی تایپک های قبلی دیدم که با سیم 8صدم(0.08) پیچیدن ولی من میخوام از 0.06 استفاده بکنم میترسم جریان دهیه ثانویه کم بشه :sad: :cry2: البته مطمئن نیستم اینطور فکر میکنم :cry2:
                            چون 15 هزار دور با سیم 6صدم احتمال زیاد مقاومت ثانویه اش خییییییلی زیاد میشه و که جریان دهی خروجیش خیییییییلی میاد پایین.البته فکر کنم با این تفاسیر ولتاژ خروجیم یه 30 کیلوولتی حداقل بده!البته حداقل 30 کیلولت!چون میخوام جریانش هم خوب باشه تا طرف رو بپرونه هوا

و در ضمن نمیخوام از مدارات چند برابرکننده دیود خازن استفاده کنم میخوام مستقیما خروجی از ثانویه ترانس باشه!
                            ممنون میشم با کمک منم بتونم این کارو انجام بدیم و تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم

این سوال برام خییییییییلی مهمه لطفا دوستان راهنماییم بکنن :cry2:
                            سلام
                            ببینید اولا اون مداری که استفاده میکنید مهمه که مثلا مداری باشه که دو تا ماسفت داره که قویه یا مداری که با یه ترانزیستور کار میکنه منظورم اون مداری که میره به اولیه ولی در کل فرقی نمیکنه چون مجموع وات خروجی برابره مثلا به صورت فرضی شما چه 30کیلو ولت 0.001 امپر بگیرید یا 1 کیلو ولت 0.03 آمپر مجموع وات خروجی شما 30 واته البته مثال زدم این اعدادو که این اعداد هم به مدار ورودی و هم سیم اولیه هم بستقی داره و اندازه فریت.
                            به نظر من در کل فرقی نمیکنه چون تو ولتاژ بالا مقاومت بدنم کم میشه به نظرم کمی هم بهتر میگیره برق طرفو و وات خروجی برابره در حالت کلی چون شما دورت بالاست .
                            البته اینم بگم که 30 وات تو 220 ولت میشه0.1 امپر که میشه 100 میلی آمپر که خیلی زیاده که تو سایت زیر هم معلومه به همین خاطر مطمئن باشید که مدارتون اگه تو ورودی مثلا تو 9 ولت 3 یا 2 یا 1.5 امپر بکشه یعنی خیلی خطرناکه. حتی 1 آمپر هم خوبه چون باهاش نمیخایم ادم بکشیم و شوکر برای کشتن نیست و شوکر های پلیسی هم همین شکل هستن .
                            https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4...8C%DA%A9%DB%8C
                            و بنده از شما یه سوال دارم :
                            آقا این همه سیمو با چی میپیچی چون با دست نمیشه با دستگاه یا چی ؟ اگه مدار دور شمار و.. ساختی اینجا هم مطرح کن چون منم مشکل دارم تو اون قسمت و با چه موتوری میپیچی 12 ولت یا استپ یا موتور گیر بکس دار؟ و چطور عایق بندی میکنی با رزین اپکسی یا در هر مثلا 100 دور که سیم به اخر رسید ؟ یا کلا چجوری؟ و چطور؟
                            سپاس
                            تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
                              سلام
                              ببینید اولا اون مداری که...

و بنده از شما یه سوال دارم :
                              آقا این همه سیمو با چی میپیچی چون با دست نمیشه با دستگاه یا چی ؟ اگه مدار دور شمار و.. ساختی اینجا هم مطرح کن چون منم مشکل دارم تو اون قسمت و با چه موتوری میپیچی 12 ولت یا استپ یا موتور گیر بکس دار؟ و چطور عایق بندی میکنی با رزین اپکسی یا در هر مثلا 100 دور که سیم به اخر رسید ؟ یا کلا چجوری؟ و چطور؟
                              سپاس
                              سلام به روی ماهت
                              اینکه بروی چشمام من صادقانه هرچی که بلد باشم رو بی منت در طبق اخلاص تقدیمتون میکنم به این حرفم شک نکنید! :agree:
                              راستشو بخواید من اخلاقم اینطوریه که از سکرت بازی و مخفی کردن و انحصار خوشم نمیاد و هرچیزی رو که خودم نتیجه برسم عینا به همه هم میگم تا لذت شیرینی موفقیت رو بچشن! :agree: و اصلا ازاینکارا که شماره ترانزیستور رو و ماسفت 3سال زحمت کشیدم و به هیشکی نمیدم ندارم.حتی اگه 10 سالم زحمت بکشم!مطمئن باشین عینا مو به مو تقدیم میکنم!
                              اما درمورد جوابهاتون ازتون ممنونم که خیلی خوب و عالی راهنماییم کردین!البته من الان توی دو تا تایپک همزمان هستم که لینکشم میذارم که اونجام تشریف بیارین چون اینجا بحث فقط های-ولتاژه و ابعاد و قابل حمل بودن مطح نیست!ولی اونجا بحث فشرده سازی و ابعاد مطرحه تا قابل حمل باشه مثلا به عنوان شوکر!پس حتما اونجام تشریف بیارین اینم لینکش!
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.780
                              ============================================
                              اما درمورد پاسخ سوالاتون :
                              من با اینکه خودم چندتا موتور گیربکس دار با دورهای مختلف دارم ولی نمیخوام با اونا بپیچم به چندتا دلیل که یکی اینکه باید امکانات هممون در یک سطح باشه تا نتیجه ها یکسان باشه!مه که موتور گیربکس دارن ندارن یا نمیتونن بخرن که خرج اضافی بشه :agree:و دوم اینکه اگه از موتور بخوایم استفاده بکنیم چون 0.06صدم نصف تار موی انسانه خیلی زود پاره میشه و موتور گیربکس دار حتی اگه دورش 50 دور هم باشه باز بخاطره قدرت بالا کنترل کردن مسیر پیچیدن سیم سخت تر از حالت دستی میشه و مطمئن باشید زود پاره میشه!پس میخوام با دست بپیچم عینه همه!
                              اما با یک تفاوت و اونم اینکه بدون عجله و با حوصله میخوام اینکار رو بکنم و وقت و زمان بزارم براش!یعنی نمیخوام حتما یکی دو ساعته تموم بکنم! میخوام 3 یا 4 روزه آروم آروم و با دقت و با سلیقه بپیچم و هر یک ساعت به خودم استراحت بدم و بعد ادامه بدم! :agree:

درمورد ترانس پیچی هم یه یک ساعت بعد فرآیند کار رو اینجا میذارم با توضیحات کامل!مطمئن باشین اگه دقیقا همین کارهایی که میگم رو انجام بدین 100درصد جواب میگیرین به این شک نداشته باشین!
                              من خودم سه روز دیگه کار رو استارت میزنم تا باهم بریم جولو!البته این لینکی که دادم لطفا برین اونجا یه سوالی کردم اگه میتونین کمکم کنید و حوابش رو میدونید لطفا دریغ نکنین :read:

دیدگاه

درضمن باید تاکید بکنم که محدود کردن جریان اولیه برای کم مصرف کردن مدار برامون مهمه که با یه باتری کتابی کار بکنه!
                                که فکر کنم با کاهش قطر سیم پیچ اولیه و افزایش دور بشه بدون کاهش قدرت خروجی مصرف مدار رو کم مصرف بکنیم!!!!

این برای من اصل و اساس پروژه امه
                                باید مصرف مدارمون به حداکثر 100 میلی امپر برسه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X