اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
    آقا مرتضی کدوم مدار رو وصل کردی??
    من جفت مدار اقای های ولتاژ و ir02x6
    اول مدار اقای های ولتاژ میبندم
    بعدش مدارir02x6
    کلا قویترین میخوام

دیدگاه

آقا مرتضی با باتری کتابی نمیشه این هارو راه انداخت باید تغذیش حداقل 3 آمپر 12 ولت باشه!!!

دیدگاه

آقا مرتضی با باتری کتابی نمیشه این هارو راه انداخت باید تغذیش حداقل 3 آمپر 12 ولت باشه!!!
        پویا جان برای شووکر میخوام با باطری نمیشه این مقدار تامیین کرد که بشه حمل کرد

دیدگاه

نه نمیشه برای ش.ک.ر مناسب نیست. اگه شوکر قابل حمل میخوای باید ترانسو خودت بپیچی که کار آسونی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
            هرکی شوکر خواست با 200تومن بیاد پیش خودم.صاحب یه شوکر مشتی بشید.انقدر خودتونم اذیت نکنید
            یکی نمیخوام حداقل 10 تا میخوام به صرف نیست خریدن اگه فقط برای خودم میخواستم یکی کافی بود و به زحمتش می ارزید :rolleyes:
            اوایل یکی برای خودم میخواستم ولی دوستانم هم میخوان

شوکر برای ادم نمیخوام برای حیوان میخوام قوی قوی کلا شما مقیاس اینطوری بگیر که دو سه بار بزنی دیگه فکر فرار نکنی
            لطفا مشخصات و عکس قدرت بزارید ببنیم چند مرد حریف است؟

نه نمیشه برای ش.ک.ر مناسب نیست. اگه شوکر قابل حمل میخوای باید ترانسو خودت بپیچی که کار آسونی نیست.
            اگه ممکنه اطلاعات مورد نیاز برای سیم پیچی ارائه بدید

اضافه شده در تاریخ :
            اقایان مداری که بشه حملش کرد باطری خور باشه و قوی باشه اگه مدار متمرکز میخواستم که همون 220 ولت استفاده میکردم
            واسه کوه بیابان می خوام :cry:
            :cry: حداقل میگفتید این مدار اقای های ولتاژ باید یه سیم به همراه داشته باشه باطری خور نیست 5 تا های ولتاژ گرفتم :cry:

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط ir02x6
            اقا پویا این مدار جناب ir02x6 هم باید ترانس برق کار کنیه یعنی متمرکزه ویه سیم باید بهش وصل کنی

دیدگاه

اگه نمیخواید خیلی کوچیک باشه میتونید از همین مدار هم استفاده کنید با یه باتری موتور یا باتری این چراغ اظطراری ها . :job:

فقط بایدبزاریدش توی یه کیف و حملش کنید :mrgreen:

دیدگاه

خوب داداش از اول میگفتی برای ش.ک.ر میخوای میدونم خیلی ضرر کردی!!!! یعنی واقعا میخوام بدونم اگه مشکل تغذیه حل میشد اون هایولتاژ رو چه طوری میخواستی جاش کنی????

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط mortezafox
                اقا پویا این مدار شما هم باید ترانس برق کار کنیه یعنی متمرکزه ویه سیم باید بهش وصل کنی
                منظورتونو نفهمیدم??

اضافه شده در تاریخ :
                راستی این مدار رو میخوام بسازم نظرتون چیه???

ولی میخوام به جای ای سی ir از 555 خودمون استفاده کنم راستی من irf840 ندارم میتونم از irfp250 استفاده کنم???

دیدگاه

خوب داداش از اول میگفتی برای ش.ک.ر میخوای میدونم خیلی ضرر کردی!!!! یعنی واقعا میخوام بدونم اگه مشکل تغذیه حل میشد اون هایولتاژ رو چه طوری میخواستی جاش کنی????
                  شو.ک میخوام قابل حمل خوب باطری خور قوی قوی
                  میدونید این شوک/ر اگه اندازه نصف بطری 1.5 هم بشه یا اندازه کاملش مشکلی نداره
                  میشه باطری ها و راه حل ها بگید

اقا پویا این مدار شما هم باید ترانس برق کار کنیه یعنی متمرکزه ویه سیم باید بهش وصل کنی
                  منظورم مدار جناب ir02x6 بود خواستم برسم این مدار هم مثل مدار اقای های ولتاژ نیاز منبع تغزیه بالا داره یعنی نمیشه با باطری قابل حمل خوب کوچولو درستش کرد

نوشته اصلی توسط sina8
                  اگه نمیخواید خیلی کوچیک باشه میتونید از همین مدار هم استفاده کنید با یه باتری موتور یا باتری این چراغ اظطراری ها . :job:

فقط بایدبزاریدش توی یه کیف و حملش کنید :mrgreen:
                  دیگه یه چیز باشه اندازه خیلی هم بزرگ نشه همون نصف 1.5 بهتر البته هرچی کوچکتر باشه بهتره جای کمتر میگیره
                  دوستان خدایش چند باره خطر خورده شدن گرگ و حمله گراز داشتیم که فرار کردیم
                  جون دوستان و اشنایان که دوستشون دارید کمکم کنید

دیدگاه

دوستان خدایش چند باره خطر خورده شدن گرگ و حمله گراز داشتیم که فرار کردیم
                    جون دوستان و اشنایان که دوستشون دارید کمکم کنید
                    سلام عرض میکنم- عذر میخوام شما جز هموطن های شمال کشور هستید و حتما انزلی-

دیدگاه

نه والا میریم کوه
                      لطفا راهنمای کنید ممنون

دیدگاه

این نگرانی شما بیشتر نشون میده همون جا زندگی کنی - به هر حال زیاد پیگیرش نمیشیم ولی خواستم بگم یه همشهری دارید خیلی رو این چیزا کار کرده بزنم به تخته دکتریه برا خودش میتونید از ایشون سوال کنید ایشون واردترن - اقای نجار زاده حتما میشناسیدشون دیگه - حتما کمکتون میکنن
                        -----

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                          این نگرانی شما بیشتر نشون میده همون جا زندگی کنی - به هر حال زیاد پیگیرش نمیشیم ولی خواستم بگم یه همشهری دارید خیلی رو این چیزا کار کرده بزنم به تخته دکتریه برا خودش میتونید از ایشون سوال کنید ایشون واردترن - اقای نجار زاده حتما میشناسیدشون دیگه - حتما کمکتون میکنن
                          -----
                          جانم???? چی شد??? :eek:
                          شما که از ما وارد تری من میخواستم از شما سوا oo:ل کنم?

دیدگاه

حالا هم شهری یا چندتا استان اون ورتر جون داداش کمک کنید .
                            لطفا از موضوع خارج نشیم ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                            یکی کمک کنه :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
                            منتظر مدار هایولتاژ بسیییییییییییییییییار قدرتمندی باشید!!!!!!!!
                            کسی نمیتونه یه خط راهنمای کنه چکار کنم

دیدگاه

جناب ‏mortezafox‏ چند بار توضیح دادم ، شما مدار ‏HI-V4 ‎‏ رو درست کن ، برا منبع تغذیه هم از یه باطریه ۱۲ ولت ۱.۵ آمپر استفاده کن یا ۴ تا باطری ۳.۷ ولت ۱.۵ آمپر سری کن .
                              ‏(اگه ۱.۵ آمپر گیر نیاوردی ۱.۲ آمپر بگیر)
                              باطری هارو گرفتی بگو تا چند تا نکته دیگه بگم .
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

کسی نمیتونه یه خط راهنمای کنه چکار کنم
                                آقا مرتضی من میخوام یه مدار درست کنم که با برق شهر کار میکنه اصلا به درد شوکر نمیخوره که!! شما به حرف های جناب ir02x6 گوش کن ضرر نمیکنی!!

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط ir02x6
                                جناب ‏mortezafox‏ چند بار توضیح دادم ، شما مدار ‏HI-V4 ‎‏ رو درست کن ، برا منبع تغذیه هم از یه باطریه 12 ولت 1.5 آمپر استفاده کن یا 4 تا باطری 3.7 ولت 1.5 آمپر سری کن .
                                ‏(اگه 1.5 آمپر گیر نیاوردی 1.2 آمپر بگیر)
                                باطری هارو گرفتی بگو تا چند تا نکته دیگه بگم .
                                همین باتری ها رو سایت خودمون دارن اتفاقا قیمتی نداره دونه ای 6 تومن آقا مرتضی شما یه سر به فروشگاه خومون بزن برو تو بخش باتری ها ببین کدوم یکی رو میخوای!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X