اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
    این عکس قرقره های ولتاژ به همراه هسته
    مرسی
    میدونید های ولتاژ ها تعداد دور های اولیه و ثانویشون چقدره؟؟ :question:
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سیمی که دور هسته فریت می پیچی باید سیم لاکی مرغوب یا سیم پلی استر با نمره 0.5 باشه و حدود 22 الی 25 دور , روی هسته بپیچ.راستی قبل از پیچیدن سیم دور هسته حتما روی هسته عایق بذار. سیمی که روی قرقره می پیچی باید نمره0.1 یا مشابه باشه و حدود 2500 دور الی 3000 دور روی قرقره بپیچ...
      موفق باشی :nerd: :nerd:

دیدگاه

سیمی که دور هسته فریت می پیچی باید سیم لاکی مرغوب یا سیم پلی استر با نمره 0.5 باشه و حدود 22 الی 25 دور , روی هسته بپیچ.راستی قبل از پیچیدن سیم دور هسته حتما روی هسته عایق بذار. سیمی که روی قرقره می پیچی باید نمره0.1 یا مشابه باشه و حدود 2500 دور الی 3000 دور روی قرقره بپیچ...
        موفق باشی :nerd: :nerd:
        اوه خدای من2500دوتر من تو800دور موندم.بدون دستگاه و تجهیزاد خیلی سخته با دست اونم سیم نازک بپیچی
        Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
          اوه خدای من2500دوتر من تو800دور موندم.بدون دستگاه و تجهیزاد خیلی سخته با دست اونم سیم نازک بپیچی
          دستگاهش خیلی راحته یه موتور دیسی کوچیک از این سه ولتا بگیر . بعد سه سه نظان روش بزار بدون مته. ته سه نظامو با چسب قطره ای به فریت یا هرجا که میخای بچرخه وصل کن. خیلی خیلی خیلی خیلی کم چسب بریز چون بعد میخایم بکنیمش.
          خب دیگه یه کلید بزار هی خاموش و روشنش کن اگه میخای بدونی چن دور پیچیدی برو ببین موتورت چن دور در دقیقه سرعتشه. مثلا اگه هزار دور بود بدون یه دقیقه موتوره روشن کنی هزار دور پیچیدی.
          موفق باشید.

دیدگاه

اینم عکسی که بهتر منظور آقای عرفان رو برسونه :wow: :wow:

روشی که آقای HI VOLTAGE انجام دادند :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
              دستگاهش خیلی راحته یه موتور دیسی کوچیک از این سه ولتا بگیر . بعد سه سه نظان روش بزار بدون مته. ته سه نظامو با چسب قطره ای به فریت یا هرجا که میخای بچرخه وصل کن. خیلی خیلی خیلی خیلی کم چسب بریز چون بعد میخایم بکنیمش.
              خب دیگه یه کلید بزار هی خاموش و روشنش کن اگه میخای بدونی چن دور پیچیدی برو ببین موتورت چن دور در دقیقه سرعتشه. مثلا اگه هزار دور بود بدون یه دقیقه موتوره روشن کنی هزار دور پیچیدی.
              موفق باشید.
              ولی دورش زیاد باشه مکلی پیش نمیاد اما دورش کم باشه ضعیف عمل میکنه
              Just God

دیدگاه

اقا یه سوال :question:
                توی صفحه 1 و 2 یکی از دوستان یه ترانس کوچیک تو رادیو پیدا کرده بود که 8:1200 بود و اندازش یک سانتی متر مکعب
                من امروز یه ترانس لامپ کم مصرف رو بازکردم و سیماش رو برداشتم تا باهاش ترانس شوکر درس کنم. واسه سیم پیچی ثانویه از نازک ترین سیمی که داشت فک کنم 0.05 میلی متر بود استفاده کردم ولی به هفتصد دور که رسید ترانس جا نداشت :surprised:
                میخاستم ببینیم چجوری هزار و دویست دور توی یه تو یه تراس یه سانتی جا دادن؟؟؟؟

یه راه دیگه هم هست واسه پیچیدن ترانس با دستگاه اینه که از این چرخ خیاطی ها معمولا تو خونه ها هست . یه قسمت داره که باهاش نخ رو تو ماسوره میپیچن ، از اون قسمت میتونید ترانس بپیچید ولی باید یه فکری راجب تعداد دور های زده شده بکنید. اگه ترانس روش شل بود یکم دسمال کاغذی روی میلش بچسبونید تا سفت شه
                مرسی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                  اقا یه سوال :question:
                  توی صفحه 1 و 2 یکی از دوستان یه ترانس کوچیک تو رادیو پیدا کرده بود که 8:1200 بود و اندازش یک سانتی متر مکعب
                  من امروز یه ترانس لامپ کم مصرف رو بازکردم و سیماش رو برداشتم تا باهاش ترانس شوکر درس کنم. واسه سیم پیچی ثانویه از نازک ترین سیمی که داشت فک کنم 0.05 میلی متر بود استفاده کردم ولی به هفتصد دور که رسید ترانس جا نداشت :surprised:
                  میخاستم ببینیم چجوری هزار و دویست دور توی یه تو یه تراس یه سانتی جا دادن؟؟؟؟

یه راه دیگه هم هست واسه پیچیدن ترانس با دستگاه اینه که از این چرخ خیاطی ها معمولا تو خونه ها هست . یه قسمت داره که باهاش نخ رو تو ماسوره میپیچن ، از اون قسمت میتونید ترانس بپیچید ولی باید یه فکری راجب تعداد دور های زده شده بکنید. اگه ترانس روش شل بود یکم دسمال کاغذی روی میلش بچسبونید تا سفت شه
                  مرسی.
                  سلام لطفا رسیدگی کنید واسه نم همین مشکل بوجود امده 900دور پیچیدم .ترانس جا نداشت.لطفا مدل دقیقا همون اندازه ترانس با هستشو بگید بخریم
                  Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                    سلام لطفا رسیدگی کنید واسه نم همین مشکل بوجود امده 900دور پیچیدم .ترانس جا نداشت.لطفا مدل دقیقا همون اندازه ترانس با هستشو بگید بخریم
                    کار نکرد؟؟؟ چ زد حالی بعد از 900دور :biggrin:
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام..... این قرقره مدل خاصی نداره فقط 4 تا شیار داره و فکر کنم حداقل برای 2000 دور با نمره کمتر از 0.1 کافی باشه oo: اما اگه کافی نبود دو تا از این قرقره ها را به بچسبون تا تعداد شیارها افزایش پیدا کنه یا این قرقره رو خودت بساز..... :nerd: :nerd:

دیدگاه

راستی اون آقایی که چوک قرمز رو از ضبط صوت برداشت به صورت آماده داخل شوکرش گذاشت و دست به سیم پیچی چوک نزد oo: oo: خودم خیلی تعجب کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                          کار نکرد؟؟؟ چ زد حالی بعد از 900دور :biggrin:
                          ]چرا کار کرد ولی در حد یه ترانس 220به12ولت قدرتش بود
                          Just God

دیدگاه

سلام..... این قرقره مدل خاصی نداره فقط 4 تا شیار داره و فکر کنم حداقل برای 2000 دور با نمره کمتر از 0.1 کافی باشه oo: اما اگه کافی نبود دو تا از این قرقره ها را به بچسبون تا تعداد شیارها افزایش پیدا کنه یا این قرقره رو خودت بساز..... :nerd: :nerd:
                            اسمش چیه؟؟
                            Just God

دیدگاه

اینم عکسی که بهتر منظور آقای عرفان رو برسونه :wow: :wow:

روشی که آقای HI VOLTAGE انجام دادند :applause: :applause:
                              اخه تو ترانس بالایی شیار نداره.من از ترانس بالایی استفاده کردم
                              Just God

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

بنظرتون تعداد دور کدومش بهتره
                                8:1200
                                25:2500
                                و سوال دوم:
                                من تا دلت بخووااااااااااد هسته و ترانس کوچیک و بزرگ دارم میخاستم بدوم حتما باید از هسته و قرقره استفاده کرد این ترانسو من دارم

سایزش هم حدود 3.5 در 4.5
                                چون واسه شوکر میخام ، میخام کوچیک باشه
                                خوبه واسه پیچیدن یا برم از این قرقره ای ها بخرم؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X