اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
    این همون ترانس های ولتاژه
    ورودی تشکیل شده از 2تا 5دور سیمم روی هسته ترانس
    ترانسش باید چند امپر باشه
    قطر سیم ورودی باید چند میلی متر باشه .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر

نوشته اصلی توسط PLASMA
      یه ماسفت IRFp250 بذارین
      اینو گذاشتم فرقی نکرد شاید فقط 1 میلی متر قد کشید نمیدونم !
      ولی کمتر داغ میشه :icon_razz:

دیدگاه

دلیل خنک تر شدن اینه که IRFP250 توانش بیشتره (از اندازش معلومه، انگار پراید رو با تریلی مقایسه کنیم )ورودی ZVS میتونه حتی 12 ولت هم باشه.

راستی کسی در مورد SSTC یا تسلا کویل Solid state چیزی میدونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
          دلیل خنک تر شدن اینه که IRFP250 توانش بیشتره (از اندازش معلومه، انگار پراید رو با تریلی مقایسه کنیم )ورودی ZVS میتونه حتی 12 ولت هم باشه.

راستی کسی در مورد SSTC یا تسلا کویل Solid state چیزی میدونه؟

مقاومت داخلی بین درین و سورس هم روی داغ شدن تاثیر داره مقاومت داخلی 260 ... 0.055 اهم هست و 840 ... 0.085 اهمه بنظرتون راست گفتم :biggrin:

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
            با سلام
            من مدار زیرzvsرو ساختم
            بک بار با قطعات زیر:
            in 4007
            iIRFP250
            220 ohm 2w چهار عدد
            0.33 u دو عدد
            10k
            فریت گرد
            چوک های ولتاژ
            با برق 12 ولت 500میلی آمپر ضعیف کار کرد که وقتی به برق 12 ولت 7 آمپر وصل کردم مدار رو
            که مدار از کار افتاد و 2عدد 10کیلو کنار 0.66 میکرو نیم سوز شد و میزان اهمش تقیر کرد
            (که کار نکرد مدار)
            ------------------------------------------------------------------
            بک بار هم با خود مقاومت 470 اهم 2وات
            و دیود uf4007
            بستم (که کار نکرد مدار)
            -------------------------------------------------------------------
            بک بار هم بجای 470اهم 2وات دو عدد 1کیلو 5وات گذاشتم که
            (که کار نکرد مدار)مدار رو دقیقا تبق نقشه ساختم
            ترانزیستور ها سالم است
            علت چی هست؟
            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

جناب seeto لطفا یک عکس از مدارتون قرار بدید....
              دیگه از دیود 1n4007 استفاده نکنید......
              همون uf4007 خوبه..... تو این مدار اگر کوچک ترین اشتباهی بکنید یکی از ماسفت ها میسوزه....
              شما مقامت درین و سورس را به من بگید..... تو این مدار معمولا دیود زنر میسوزد....
              اون مقاومت گیت همون 470 خوبه 1 کیلو بزارید کار میکنه ولی ماسفت ها داغ میشن....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                http://s5.picofile.com/file/8128933742/ZVS.jpg
                اینم یه شماتیک..... اون کلید هم براتون تعبیه کردم که یه وقت با جرقه های مهیب مدار رو راه نندازید...... اگه سر + به مقاومت ها نره مدار روشن نمیشه..... اگه جایی مبهم است بگید.....
                سلف دویست میکرو چه ویژگی هایی داره؟ چند آمپره و نوع هسته اش چیه ؟ آیا آماده باید خرید ؟
                ممنون

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                  سلف دویست میکرو چه ویژگی هایی داره؟ چند آمپره و نوع هسته اش چیه ؟ آیا آماده باید خرید ؟
                  ممنون
                  سلام آقا ناصر من سلف رو خودم ساختم خیلی ازش راضیم ولی چون سلف سنج یا اسکوپ ندارم نمیدونم چند میکرو هانری هست ولی راحت میتونی بپیچیش دور یه حلقه زرد سفید. اینم عکسش:
                  لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام دوستان یه فیلم از ZVS که ساختم براتون میذارم که آرک هاش کلا شعله وره و باهاش تخته رو به گرافیت تبدیل میکنم :mrgreen: ولتاژ ورودی متصله به باتری 24 ولت مینی بوس که ولتاژش حدودا 26 ولت هست. با همون IRFp250 دیود هم UF4007 و سلف سه رشته سیم نمره 0.6 رو 30 دور و اندی دور حلقه تورویدال 2.4 سانتی متر زرد سفید پیچیدم. 4 رشته سیم به هم تابیده شده 0.6 رو هم دور هسته ترانس های ولتاژ پیچیدم. خازن هم از یه 0.47 و 0.22 MKT موازی شده استفاده کردم. به شخصه از آرکش راضی هستم و فکر کنم اگه بتونم به 3 تا باتری 12 ولت که 38 ولت میده وصلش کنم دیگه عالی میشه.
                    http://www.aparat.com/v/fsUWD
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام
                      جناب محمد شاهی خیلی خوشحال شدم که تونستید این مدار رو بسازید و نتیجه مطلوب رو بگیرید.....
                      کارتون باید بگم عالی بود تبریک.... :job:

دیدگاه

سلام به دوستان ولتاژبالا!! :twisted:
                        کسی دیتاشیت این مدلو داره؟ bsc22-0101y
                        ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بهم بدید..
                        آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
                        کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
                        از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

اینو داشته باش :twisted:

منبع:
                          http://320volt.com/en/basit-mosfetli-flyback-surucu-devresi/

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                            تکلونوژیش مثل ای سی میمونه اگه بشکونیش توش گیت AND&OR&NOT نمیبینی که!!!
                            اگه های ولتاژ اضافه داری یکی هم به ما بده خوب!!!
                            اگه بازم خواستی هایولتاژ داغون کنی یه عکس از جنازش برای ما بزار!!!!
                            سلام
                            آقا من یه بیستا های ولتاژ خریدم تو سفری که بندر عباس داشتم
                            دونه ای 1000تومان از تعمیرگاه tv
                            به فروشنده گفتم سالم و سوخته فرقی نداره فقد هستشرو لازم دارم که هستشم دونه ای 1000 هست نوش
                            همش جواب داد شاید 2تاش اصلا کار نکرد
                            اینجا که هستم "قم :(" هم همینه دونه ای 1-2 ت میخرم از تعمیرگاه اگه دیود داخلش سوخته باشه یا هستش ترک داشته باشه به کار طرف نمیاد مجانی هم میدن بعضی ها ولی پول مس توش هم بخای حساب کنی (ضایعاتی ها کیلویی 18000ت میخرن) دیگه 1000ت که هست
                            قبل اینکه این های ولتاژ هارو بگیرم خیلی هزینه و وقت برا ترانس گذاشتم
                            از پیچیدن سیم0.08 رویشیار هایpvcتا رفتن تهران و خرید هسته و بالشتک نوی های ولتاژ که 7000تومان شد
                            کار درست همینه که گفتم تعمیر گاه تلویزیون
                            جدا از های ولتاژ ترانزیستور های داخل تلوزیون هم میشه از اوراقی ها خرید نوش دونه ای 4 تا 9تومان هست من دونه 1000 خریدم
                            از تعمیر گاه های اینورتر های ترانزیستوری هم میشه IGBTهایی که پایش شکسته و رو هیتسینگ نمیشه نصب کرد رو ارزون بخرید
                            من تصویر های ولتاژ هارو نگرفتم ولی یکسری از ترانزیستورا کا داشتم ایناهست:
                            http://www.xum.ir/image/Kqrw
                            لطفا هر مداری مد نظر دارید که من میتونم با این قطعات بسازم راهنمایی کنید :nice:
                            یک سری مدار ساختم :nerd: که بعد تصویرشو و ویدذوشرو میگذارم(گوشی من گلکسی هست اندروید هر کار میکنم وینروزXP نمیشناستش اگه کسی راهی بلده بگه تا فیلم هارم رو PC بریزم و پ کنم تا ببینید)

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط milad1784
                            سلام
                            لوازم ازن ساز
                            1-تور سیمی (برای پنجره استفاده میکنن)
                            2-لوله ازمایش 2 عذذ از جنس پیرکس که داخل هم برن
                            3-پمپ هوای اکواریوم
                            4- لوله خرطومی
                            لوله ازمایش بزرگش باید اندازه لوله خرطومی باشه و کوچیکه نصف اون و اندازش 7 س هر کدوم و دو طرف هم باز باشه
                            تور سیمی رو اندازه 5 در 6 یا 7 س میبرین البته 2 تا
                            اولیشو لوله میکنین 1 سیم های ولتاژو بهش وصل میکنین داخل لوله ازمایش کوچیکه میکنین و دومی تور و دور اون می بندین و سیم 2 های ولتاژو بهش وصل میکنین و داخل لوله بزرگتر میکنین
                            سیم های های ولتاژ باید روبه روی هم باشن یعنی 1 سمت چپ و 2 سمت راست
                            لوله خرطومی رو به 2 طرف لوله ازمایش وصل کنین و پمپ هوا را به یک طرف لوله خرطومی و سیم پمپ هوا و های ولتاژ رو به برق بزنید
                            و هوای خروجی را بو کنید
                            در ضمن قبل های ولتاژ یک مدار ساده احتیاج دارید که برق های ولتاژو قطع و وصل کنه
                            باسلام
                            کاربرد ازن ساز چی هست
                            یک تصویر از ازن ساز ساخته شده دستی میتونید پ بفرمائید
                            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                              من میخوام یه مدار های ولتاژ متغیر تا 20 کیلو ولت درست کنم و بعد از اون هم میخوام به صورت پالس ازش استفاده کنم
                              میخواستم اگه بشه راهنماییم کنین.ممنون میشم
                              برای پالسش هم میخواستم از ماسفت استفاده کنم و اینکه قبل از سیم پیچ های ولتاژ قرارش بدم
                              البته طبیعتا از کیفیت موج کاسته میشه
                              حالا کلا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msh959
                                سلام به همه دوستان
                                من میخوام یه مدار های ولتاژ متغیر تا 20 کیلو ولت درست کنم و بعد از اون هم میخوام به صورت پالس ازش استفاده کنم
                                میخواستم اگه بشه راهنماییم کنین.ممنون میشم
                                برای پالسش هم میخواستم از ماسفت استفاده کنم و اینکه قبل از سیم پیچ های ولتاژ قرارش بدم
                                البته طبیعتا از کیفیت موج کاسته میشه
                                حالا کلا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
                                سلام دوستم
                                اگه میشه یکم کلمات متغیر وپالس رو بیشتر توضیح بدین
                                متغیر 5 ولت تا 20 کیلولت ؟! یا مثلا 10 کیلو تا 20 کیلو
                                پالس هم منظورتون اینه که یهویی مثل رعد و برق بزنه و بره یا اینکه با یک فرکانسی زده بشه و در طول دوره مقدار ولتاژ ثابت باشه
                                ----------------
                                خب کلا مجبورید برای جریان دهی به اولیه ترانس از ماسفت استفاده کنید (مگر در موارد خاص که اونجا هم از BJT های "شتری" استفاده کردن) و با پالس هایی با فرکانس مثلا چند کیلو هرتز تا چند ده کیلو هرتز روشنش کنید
                                منظورتون رو از کیفیت موج نگرفتم منظورتون توانه؟
                                ------------------
                                شما میتونید برای ساخت وسیله ای که هایولتاژ در حد 20 کیلو تولید کنه از کلیه مدارات این تاپیک استفاده کنید چون همشون در صورت انتخاب ترانس خوب 20 کیلو رو میدن(20 کیلو یعنی تقریبا 1 سانت آرک) و اگه میخواین این 20 کیلو جریان زیادی داشته باشه با سری موازی کردن چند خازن 2500 ولت سر خروجی جریان های خفنی رو شاهد باشید
                                حالا مورد استفاده تون رو بگید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن

head<=
                                ...تشکر خدا...
                                [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X