اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
    یاد پدیده کرونا افتادم ولی واقعا انقدر ولتاژ زیاده که کرونا رخ میده ؟!
    یه حدس دیگه هم هست همین خازن هایی که گفتید شاید دارن تو خودشون جرقه میزنن این خازن های ولتاژ بالا هم با ولتاژی که من بهش رسیدم دی الکتریکشون از بین نمیره فقط جرقه میزنن و تیک تیک میکنن
    این صدایی که می گید مثل صدای جرقه زدن دست آدم به فرش بعد راه رفتن روب فرش با جوراب هست جرقه ضعیفی که صداش میاد ولی دیده نمیشه
    فکر میکنم این مشکل بخاطر اینه که فاصله بین پایه های خازن کمند اگر فاصله رو کمی بیشتر بگیرید دیگه صدا نمیده
    تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام میخواستم ببینم مقدار ترانزیستور مدار بالایی چقدره؟

دیدگاه

به انجمن خوش آمدین!

اگه منظورتون مدار جناب B2 هست شمارش میشه 2n3055.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط ir02x6
          از یکی از دوستام خواهش کردم ؛ که برام جمع کنه ...
          فکر کنم از تعمیراتی های اطراف میدان امام خمینی تهیه کرده :rolleyes:
          ای کاش تمام شیار هارو تا انتها سیم پیچی میکردی ، برای ماسفت هم با پایه گیت یه مقاومت 100 اهم سری کن همچنین یه 10 کیلو هم از گیت وصل کن به زمین ، یه دیود معکوس (ترجیحا فست) با اولیه موازی کن و یه مقاومت 1 اهم بالای 2 وات هم با اولیه سری کن ؛ یه خازن 22 الی 33 نانو 100 ولت هم موازی درین و سورس کن

راستی اون قرقره ترانست رو از کجا تهیه کردی ؟؟؟
          با این توضیح درست نمیشه متوجه شد لطفا روی کاغذ شماتیک رو ترسیم کنید تا درست ببینیم چکار باید کرد.
          1-از کدوم پایه با پایه گیت یه مقاومت 100 اهم سری باید بشه؟
          2-(یه 10 کیلو هم از گیت وصل کن به زمین ) منظور از زمین سیم منفی مداره دیگه؟
          3-یه دیود معکوس (ترجیحا فست) با اولیه موازی کن - یعنی بین دوسر سیم پیچ اولیه یه دیود فست وصل بشه؟
          4-و یه مقاومت 1 اهم بالای 2 وات هم" از کجا" به اولیه سری کن
          فقد خازن معلوم بود
          جنابir02x6با این توضیح درست نمیشه متوجه شد لطفا روی کاغذ شماتیک رو ترسیم کنید تا درست ببینیم چکار باید کرد.

اضافه شده در تاریخ :
          فکر میکنم جواب سوالم تو صفحه بعد بود
          http://s5.picofile.com/file/8112848384/ET_Flyback_basic.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
            سلام من مدار اقای وحید اسدی رو بستم و جواب گرفتم :

yes:ارک توی ۳ سانتی خودشو نشون میده
            فردا بعد ظهر فیلمشو میزارم :wow:

اضافه شده در تاریخ :

سلام دوستان :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
            ببخشید یکم دیر شد اخه امتحان ریاضی داشتم :eek: هرچند لغو شد اخرش ...
            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...d796c4dcfc3cc1
            اینم فیلمی که قولشو دادم خروجی مدار جرقه پر صروصدای اون :nice: ببخشید کیفیت نداره اخه زدم رو vga رو فول اچ دی میزدم 40 مگ میشید و میترسیدم بهتون فشار بیاد...

نظرتون چیه خوب از اب در اومده یا نه :read:

اها یادم رفت با تشکر فراوان از اقای وحید اسدی :redface:
            فایل مورد نظر یافت نشد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto
              فایل مورد نظر یافت نشد!
              اون فیلم بدرد نمیخورد مدارشم الان ندارم ... اینارو ببینید لذت ببرید با های ولتاز خیلی قدرتش بیشتره

1 لامپ کم مصرف روشن میکنه
              2 کبریت اتیش میگیره
              3 اسفنج ذوب میشه
              4 ترمینال پلاستیکی ذوب میشه
              اینا همه توی این دوتا هست
              http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=424f7c8679eb265eece151ffe9feb0fb
              http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=53920c4efa52dbefdf11933794e4268b

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                یادش بخیر..........
                کسی دیگه مداری نساخت؟؟؟؟؟ جناب اسدی شما قرار بود مدارات جدیدی درست کنید..... چی شد؟؟؟
                من اینترنت پر سرعت ندارم و گرنه مدار zvs رو به حداکثر توان رسوندم...... با کیلو ولت متر اندازه گرفتم 100 هزار ولت 100 میلی آمپر...... البته با ترانس قدرتمند خودم.....
                چرا پویا خان
                من مدار های ولتاژ zvsو شوکر 3-4 تا درست کردم و وقتی به اخرین پست برسم پ میکنم
                الان چند هفته ای میشه دارم میخونم این تایپیک رو ومدارهاش رو کار میکنم.
                متاسفانه مدارهایی که قبلا ساختم تو هارد مکستور1ترا اینترنال بود که یه مدت تق تق میکرد هارد که مثل اینکه سوخته چون نه صدا میده دیگه نه بالا میاد خلاصه کلیپ های های ولتاژ و تصویرهاش به فنا رفت :cry2:
                با این حال باز یه سری فیلم با گوشی گرفتم هجمش زیاد دوستان چه کنورتوری و فرمتی رو پیشنهاد میدندبرای تبدیل ؟
                آخه میدونم برای خیلی ها سخته فایل 40مگابایت یا 100مگابایت چند دقیقه ای رو دانلود کنند.

دیدگاه

یادش بخیر..........
                  کسی دیگه مداری نساخت؟؟؟؟؟ جناب اسدی شما قرار بود مدارات جدیدی درست کنید..... چی شد؟؟؟
                  من اینترنت پر سرعت ندارم و گرنه مدار zvs رو به حداکثر توان رسوندم...... با کیلو ولت متر اندازه گرفتم 100 هزار ولت 100 میلی آمپر...... البته با ترانس قدرتمند خودم.....
                  عکس که هجمی نداره اگر فیلم رو نمیتونید پ کنید خب.
                  عکس مدار و نقشه شماتیک رو پ کنید و لینک بدید تا استفاده ببریم

دیدگاه

سلام
                    مدار جدید رو تو همین هفته قرار میدم...

دیدگاه

سلام
                      اینم کلیپ جدید...
                      http://www.aparat.com/v/owuCr

دیدگاه

سلام
                        اینم کلیپ جدید...
                        http://www.aparat.com/v/owuCr
                        سلام!
                        بازم مدار خفن تر!
                        ببینم یدونه نردبونه ژاکوب نمیسازید ؟ با این قطر آرکی که دارید فکر کنم خیلی خوب بشه

head<=
                        ...تشکر خدا...
                        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
                          سلام!
                          بازم مدار خفن تر!
                          ببینم یدونه نردبونه ژاکوب نمیسازید ؟ با این قطر آرکی که دارید فکر کنم خیلی خوب بشه
                          سلام
                          ممنونم نظر لطفتونه....
                          میبخشید متوجه نشدم نردبان چی،؟؟؟ میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟؟

دیدگاه

میبخشید متوجه نشدم نردبان چی،؟؟؟ میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟؟
                            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                            ارتباط با من : ir02x6
                            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

آقا پست تا آخر خوندیم بلاخره بعد چند هفته

بریم سر اصل مطلب و از مدار ها که نتیجه گرفتیم واز سوالات و تجربیات بگیم.
                              ZDS رو چند مرتبه با قطعات مختلف ساختم که حالا بعدا نتیجه رو با عکس و فیلم میگذارم.

IRFP250 فیلم زیر(دقت کنیدIRFP250رو بخرید که در عکس زیر هست مدل دیگه هم داره که قدرتش کمتره و سری هم میسوزه خلاصه فرقش مثل پراید با مثلا پژو پارس هست)که درتصویر پائین میبینید ترانزیستور خوبه هست

ترانزیستور بزرگه 2SK 3131 هست که خیلی کار درسته اگه بشه با اینZDS راش بندازم که کولاکه
                              اینم لینک فیلم که تو خودش توضیحات گذاشتم " که تا صبح هم طول کشید اگر دقت کنید میبینید که زمان نوشتن پست حدودا6:45صبح هست منم خستم"

دانلود ویدئو
                              لینک به صفحه:
                              http://www.aparat.com/v/gV8l1
                              لینک دانلود مستقیم:
                              http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/521/3cf4f100633d84c03835e1a030baf2dd1560961.mp4

اگر کم و کسری و خرابکاری هست به بزرگی خودتون ببخشید

دیدگاه

سلام
                                جناب seeto فیلم رو دیدم کارتون خوب بود ولی میتونست بهتر باشه..... اگه طبق نقشه من ببندید....
                                اون های ولتاژ پارس بدرد نمیخوره.... از همون سیاه ها بگیرید بهتر جواب میده....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X