اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

البته به نکته بگم: اونایی که میخان وصلش کنن به پاور کامپوتر حتما حتما خازن صافی اسیلاتورشون رو ظرفیت بالا بزارن مثلا 10000 میکرو، چون این مدار ها جریان کشی ثابت ندارن نسبت به فرکانسشون بین 0 تا 5 امپر به عنوان مثال کم و زیاد میشه و پاور این جریان کشی حس نمیکنه که بخاد قطعش کنه به مرور زمان پاور به فنا میره. تو یه تایپک دیگه 2 3 نفر به همین روش پاورشون سوخته بود،
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام به همه
      منظورم مدار با 555 بود که فیلمشم گذاشتم.. ترانزیستور به نظرم فقط فقط فقط irfp260n که غوغا می کنه به طوری که با ترانس جرقه زن گاز 3.5 سانت آرک داشتم. خازنم هم دست ساز است

دیدگاه

اوه اینو نگا

zvs با ترانس تلویزیون و ماسفت irfp260n
        حسام چن تا از اینا داری اگه موجوده بساز ببین چیکار میکنه،

اضافه شده در تاریخ :
        یکی یه شماره igbt خوب بده با این ماسفتا حال نمیکنم :twisted:
        ای با اینا حال میکنما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
          فک نکنم
          نه اینکه مدار ضعیفه ها
          تغیذم خوب نیس. به پاور کامپیوتر وصل کردمش. بیشتر از 12 ولت پاور خاموش میشد رو همون 12 ولت جوری ماسفت داغ میکرد که 10 ثانیه دماش 70 درجه میرسید. ترسیدم خراب شه، محدود کننده جریانم نداشتم. بنظرم این مدارا رو بهتره با باطری خشک 12 ولت تست کرد که همه چیش ردیفه.

بعد یه سوال. ترانس خراب نمیشه اگه مستقیم وصلش کنیم به لامپ؟ چون مقاومت لامپ حدود 800 اهمه واسه این ولتاژ ها حکم اتصال کوتاهو داره، بنظرم باید یکی از سیم هارو به حالت اسپارک گپ در بیاریم.
          ارع باید به حالت اسپارگپ دربیاری.
          Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
            ارع باید به حالت اسپارگپ دربیاری.
            نشد با لامپ یخچال تست کردم.
            حتی وصل هم کردم.
            فک کنم بازم به تغذیه ربط داره جریان مدار کمه،
            بنظرم اگه ترانسو خودت بسازی نتیجه بهتری میگیری، کسی میدونه عایق کردن های ولتاژ چجوریه اخه هر جا میرم یکی ترانس ساخته 5 دقیقه کار کرده اخرم سیم پیچ هایولتاژش سوخته، عایق کردن خاصی داره و چجوریه؟

دیدگاه

نشد با لامپ یخچال تست کردم.
              حتی وصل هم کردم.
              فک کنم بازم به تغذیه ربط داره جریان مدار کمه،
              بنظرم اگه ترانسو خودت بسازی نتیجه بهتری میگیری، کسی میدونه عایق کردن های ولتاژ چجوریه اخه هر جا میرم یکی ترانس ساخته 5 دقیقه کار کرده اخرم سیم پیچ هایولتاژش سوخته، عایق کردن خاصی داره و چجوریه؟
              ارع دقیقا دست ساز بهتره.درضمن من خودم ساختم بین ثانبویه فقط تو نصفه با نوار چسب سیاه عایق زدم بعد پیچیدم باز اخر کار باز نوار چسب زدم بعدش اولی رو روش پیچیدم.حدحد 5ساعت کار کرد بعد دیدم یه ارک خفنی از داخل زد ترسیدم خاموش کردم.
              Just God

دیدگاه

سلام بچه ها خسته نباشید...
                من یه تسلا کویل می خوام بسازم که با مدار IC 555 و های ولتاژ تلویزیون کار کنه و لازم نیست که حتما تسلا کویلم جرقه بزنه فقط میخوام لامپ کم مصرف بتونه روشن کنه.. لطفا سری جواب بدید چون خیلی سریع نیاز دارم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                  سلام بچه ها خسته نباشید...
                  من یه تسلا کویل می خوام بسازم که با مدار IC 555 و های ولتاژ تلویزیون کار کنه و لازم نیست که حتما تسلا کویلم جرقه بزنه فقط میخوام لامپ کم مصرف بتونه روشن کنه.. لطفا سری جواب بدید چون خیلی سریع نیاز دارم..
                  این سایت همه چیز رو با فرمول محاسبه کرده و یاد داده.

فقط یخورده باید اصطلاحات الکترونیکی انگلیسی بلد باشی.

http://www.teslacoildesign.com/design.html
                  [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                  درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

متاسفانه مشکل من اینه که وقتی تسلا کویل رو به مدارم وصل می کنم انرژی خوب القا نمیشه و نمی تونه لامپ کم مصرف رو خوب روشن کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                      متاسفانه مشکل من اینه که وقتی تسلا کویل رو به مدارم وصل می کنم انرژی خوب القا نمیشه و نمی تونه لامپ کم مصرف رو خوب روشن کنه.
                      به احتمال زیاد ها ولتاژ ولتاژ کمی تولید میکنه
                      Just God

دیدگاه

داداش تایپکمو خوندی مال تسلا بود؟10 سانتی روشن میکرد.
                        کاری نداره رو یه لوله اب یا ...به شرطی که پلاستیکی باشه تا میتونی سیم 0.2 بپیچ. روشم دو سه دور سیم 2
                        همه چیز که توضیخ دادم.
                        اسللتورشم 555 با pcb

دیدگاه

داداش تایپکمو خوندی مال تسلا بود؟10 سانتی روشن میکرد.
                          کاری نداره رو یه لوله اب یا ...به شرطی که پلاستیکی باشه تا میتونی سیم 0.2 بپیچ. روشم دو سه دور سیم 2
                          همه چیز که توضیخ دادم.
                          اسللتورشم 555 با pcb
                          واسه اینکه بتونه مهتابی رو از فصله یک متری کامل روشن کنه باید چی درس کرد
                          Just God

دیدگاه

سلام به همه. من می خوام یه تسلاکویل قوی درست کنم که جرقه هم بزنه ، چه جوری درست کنم؟؟

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                              دورود بر دوستان
                              در مورد این مدار هم توضیح بدید لطفا
                              عملی هست ؟
                              سلام دوستان ببخشید میپرم وسط موضوع کار این مداریکه بعد از ترانس هست چیه اصلا لازمه که قرار داده بشه کارش چیه
                              اگه میشه یکم توضیح بدید
                              ممنون

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط h.torabi
                                سلام دوستان ببخشید میپرم وسط موضوع کار این مداریکه بعد از ترانس هست چیه اصلا لازمه که قرار داده بشه کارش چیه
                                اگه میشه یکم توضیح بدید
                                ممنون
                                این مدارای دیود و خازنی ولتاژ رو چن برابر میکنه. که فک کنم این 8 برابره.
                                اگه نباشه ولتاژ پایین میاد و نمیزنه
                                هرچند این مدارا خیلی قوی نیستن عمر خازن ها پایینه اگه چیز خوبی میخاید بیخیال اینا شید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X