اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

عامل موثر در هر شوکر شدت جریان اون هست که بر حسب میلی آمپر اندازه گیری و ذکر میشه و بالا بودن اختلاف پتانسیل یا ولتاژ برای این منظوره که جریان بتونه از روی البسه به بدن تخلیه بشه
    در شوکرهای پرتابی که الکترودها مستقیم در بدن فرو میرن اختلاف پتانسیل فقط 500 ولت با جریان 20 تا 30 میلی آمپر اثر بهتری نسبت به تیزرهای پرتابی یا غیر پرتابی با ولتاژ 50000 که از روی البسه های زخیم روی پوست تخلیه میشن داره
    پس بالا بودن اختلاف پتانسیل در شوکر ملاک تخلیه بهتر جریان از فاصله ای پایین تر از اسپارک گپ امنیتی اون هست که این فاصله با نوع عایق موجود در بدن از جنس لباس تا ضخامتش رابطه معکوس داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
      توصیه میکنم قسمت آخر این مطلب رو بخونید :

در شوکرهای استاندارد مهمترین جزء میزان جریان الکتریکی هست که از بدن عبور میکنه که در محدوده 20 تا 30 میلی آمپره
      به فرکانس که 60 هرتز باشه یا 1 کیلوهرتز ربطی نداره ؟
      شوکرای حرفه ای با فرکانس پایین کار میکنن یعنی مثالا 40 ارک در ثانیه میزنن نه مثل این فیلما که بچه ها ساختن ار همینجوری مدام وصل باشه
      جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۰:۴۱ ۱۳۹۶/۰۱/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
        به فرکانس که 60 هرتز باشه یا 1 کیلوهرتز ربطی نداره ؟
        شوکرای حرفه ای با فرکانس پایین کار میکنن یعنی مثالا 40 ارک در ثانیه میزنن نه مثل این فیلما که بچه ها ساختن ار همینجوری مدام وصل باشه
        در شوکرهای حرفه ای جدید میزان فرکانس پایه انتخابی برای طراحی مدار طوری در نظر گرفته میشه که به فرکانس کاری سلولهای بدن نزدیک باشه که تقریبا همگی مارکهای معتبر فرکانسهای نزدیک به دارن
        اما تعداد آرکها و شدت صدایی که شما در دستگاههای مختلف میبینین و میشنوین به میزان ولتاژ خروجی و ظرفیت خازنهای استفاده شده و شدت جریان خروجی بستگی داره
        پایین بودن سطح ولتاژ یک دستگاه و کم صدا بودن اون دلیل نا کارامدیش نیست
        همون طور که عرض کردم ولتاژ هایی در حد 500 تا 1000 ولت با فرکانس دقیق و مناسب که شبیه پالسهای مغزی باشه و بشه در بدن تزریقش کرد (الکترودی یا گلوله پرتابی) میتونه بهترین مدار باشه

دیدگاه

سلام کسی میدونه دارلینگتون ۲۴۹۴روکجای اصفهان میفروشن

دیدگاه

در شوکرهای حرفه ای جدید میزان فرکانس پایه انتخابی برای طراحی مدار طوری در نظر گرفته میشه که به فرکانس کاری سلولهای بدن نزدیک باشه که تقریبا همگی مارکهای معتبر فرکانسهای نزدیک به دارن
            اما تعداد آرکها و شدت صدایی که شما در دستگاههای مختلف میبینین و میشنوین به میزان ولتاژ خروجی و ظرفیت خازنهای استفاده شده و شدت جریان خروجی بستگی داره
            پایین بودن سطح ولتاژ یک دستگاه و کم صدا بودن اون دلیل نا کارامدیش نیست
            همون طور که عرض کردم ولتاژ هایی در حد 500 تا 1000 ولت با فرکانس دقیق و مناسب که شبیه پالسهای مغزی باشه و بشه در بدن تزریقش کرد (الکترودی یا گلوله پرتابی) میتونه بهترین مدار باشه
            فرکانس چیه شما هم یه چیز میبافین مگه خوروجی شوکر acکه فرکانس داشته باشه .

فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadndi نمایش پست ها
              فرکانس چیه شما هم یه چیز میبافین مگه خوروجی شوکر acکه فرکانس داشته باشه .

دوست گرامی اولا لحن صحبتتون مناسب انجمن نیست
              دوما این نتیجه تحقیقاتیه که تازه انجام شده و مربوط به برق گرفته گیه که جدیدا در شوکر هم میخوان استفاده کنن

دیدگاه

دوست گرامی اولا لحن صحبتتون مناسب انجمن نیست
                دوما این نتیجه تحقیقاتیه که تازه انجام شده و مربوط به برق گرفته گیه که جدیدا در شوکر هم میخوان استفاده کنن
                بنده عذرخواهی میکنم اگه بی احترامی بود پس تازه میخواد این نتایج اعمال بشه

دیدگاه

سلام اقا همه عکسا پاک شدن چیکار کنیم نقشه تاسر خوب میخواییم میشه فایل پی دی اف بفرستی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط seeto نمایش پست ها
                  خواهش میکنم دوست گرامی و محترم
                  خوب قبل تر عرض کردم

شوکر دسته اول :
                  نوسان ترانزیستور بعد تقویت توسط ترانس "های ولتاژ" و بعد تقویت توسط خازن های ظرفیت پایین و ولتاژ بالا رو و دیود های ولتاژ بالا رو داریم داریم"افزاینده 2-3-4 برابر کننده ولتاژ"

در شوکر های دسته دوم:

نوسان ترانزیستور بعد تقویت توسط ترانس "های ولتاژ" و بعد یکسو سازی توسط دیود فست یا الترافست و تقویت توسط خازن پرقدرت و ولتاژ بالاروداریم که بعد شارژ کامل خازن توسط اسپارک گپ انرژی الکتریکی به ترانس دوم داده میشه و چند دا برابر تقویت میشه و در خروجی ظاهر میشه

در ساخت شوکر های خانگی پیچیدن ترانس های ولتاژ و مخصوصا ترانس فور مر پالس 90% کار هست
                  شما اگر میخوایی تحقیق و تجربه کنید باید دست بکار ساخت بشید راجب ترانس فور مر پالس هم همه چیز گفته شده با تصاویر گویا بعد هم بیشتر میگم خدمتتون ولی همینجا هم عرض میکنم خیلی از مدار های قدرتمند چند ده واتی و یکسری چیزهارو نمیشه در انجمن گفت و در اختیار گذاشت چون نتیجه بیش از حد قدرتمند و خطرناک هست همینجوری با همین اطلاعات 100% اطلاعات ساخت رو گفتم و 80% از مطالبی که در گرفتن حد اکثر توان خروجی باید در نظر گرفته بشه گفتم دست بکار ساخت بشید نتیجه عالی میتونید بگیرید شما هم از پیام خصوصی پیگیر باشید من خواستتون رو تا جایی که بتونم اجابت میکنم

اگر میشه دوستان مطالب رو چند بار بخونند تا متوجه بشن جایی هم که سوال دارند بپرسند اگر تونستم راهنمایی میکنم.
                  نوشته اصلی توسط aliebi1 نمایش پست ها
                  درود بر همه
                  اقا وحید شما شوخی میکنید 2 الی 3 میلیمتر حداکثر فاصله حداقل 8 میلیمتر که دقیق با خط کش سانت زدم به دلیل عایق نبودن ترانس و تعداد دور پایین (مشخصه فکر کنم که از تمام سطح قرقره استفاده نکردم)
                  من از فاصله بیشتر الکترود چشم پوشی کردم
                  حقیقتا دیدم قدرتش در ارک خروجی خوبه بخاطر نوع هسته ایی که استفاده کردم
                  .
                  اون ترانس دست پیچ خودتون هست بسیار عالی
                  محبیت کنید بیشتر توضیح دهید تا ما و دوستان علاقمند بیشتر استفاده کنیم
                  سلام برادر گرامی خسته نباشید و تشکر میکنم از اینکه نتیجه زحمات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتین متاسفانه تمامی عکس های تاپیک حذف شدن و حتی یک عکس هم قابل مشاهده نیست لطفا ککمک کنید

دیدگاه

دیدگاه

دوستان و علاقمندان الکترونیک عرض سلام و ادب

با عرض تاسف باید عرض کنم بنده چند سالی هست که وقت لاگی شدن به انجمن وپاسخ به سوالات شمارو نداشتم "مطالبی که در این تایپیک برای استفاده درست شما گذاشتم ثمره چند سال تحقیق و گذاشتن کلی وقت و هزینه بوده حتی بنده چند ماه وقت برای نوشتن تایپیک و گرفتن ویدئوها همینطور میکس آپلود و... گذاشتم" متاسفانه آخرین باری که لاگین کردم به انجمن دیدم بعد اینهمه زحمت همه تصاویر نقشه ها ویدئو ها و لینکها ناقص و حذف شدن که برای من خیلی ناراحت کننده بود
                      طبیعی هست که هر فردی فقط خودش مسئول تفکر غلط و استفاده نادرست از اطلاعات و امکانات که در اختیارش گذاشته میشه هست "از کامپیوتر برای آموزش و کسب دانش و کار درست میشه استفاده کرد و همینطور تماشای تصاویر و فیلم م*س-ت-ح-ج-ن میشه دید انتخوابش با خود افراد هست"

کاربران گرامی اگر پاسخ نگرفتید از جانب من به حساب غرور یا بخل نگذارید
                      شاید اگر امکانات و طرز فکر تو مملکت جور دیگه بود و همایت به موقع انجام میشد العان توی همین زمینه های ولتاژ و ساخت انواع ش-و-ک-ر نظامی و دفاعی عمومی ایران تولید کننده و صادر کننده میبود .

وحید کاشانی
                      تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

https://www.youtube.com/watch?v=_Zs8nox4QoA اینم یک فیلم از مهندسی معکوس این قطعه.

از رله می تونی در بیاری.

بزارش تو آب جوش بعد چند دقیقه با دم باریک بکشش.اگه در نیومد زور نزن بزار بیشتر تو آب بمونه.

دیدگاه

سلام اقا وحید من خیلی وقته پیگیر مطالب سایت حتی قبل از عضویت هستم و مدتهاست دارم سعی میکنم یه ش.و.ک.ر خوب بسازم ولی موفق نبودم تمام عکسها و ویدئو های سایت پاک شده لطفا اگه براتون مقدور هست برام عکس یا فیلم که کامل همهچی رو ببینم همراه با توضیحات داخل سایت شاید موفق بشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهرانم نمایش پست ها
                            سلام اقا وحید من خیلی وقته پیگیر مطالب سایت حتی قبل از عضویت هستم و مدتهاست دارم سعی میکنم یه ش.و.ک.ر خوب بسازم ولی موفق نبودم تمام عکسها و ویدئو های سایت پاک شده لطفا اگه براتون مقدور هست برام عکس یا فیلم که کامل همهچی رو ببینم همراه با توضیحات داخل سایت شاید موفق بشم
                            بهترین و کامل ترین تایپیک که هم عملیه و خلاصه :
                            سلام به همه دوستان وقت همگی به خیر امیدوارم حالتون خوب باشه و روز به روز در کارتون پیشرفت کنید... مدتی بود که برای ساخت شوکر تلاش میکردم تا اینکه به نتیجه رسیدم و حالا میخوام دوستان دیگه هم از نتایج کار استفاده کنن فقط انصافا و شرافتا استفاده منفی از این مدار نکنید و روی حیوان و انسان تست نکنید و درکل به کسی اسیب نرسانید الان

دیدگاه

میشه یکی منو راهنمایی کنه**از کجا باید ماژول بخرم ؟
                              خواهش میکنم بگید تو شهر ما حتی اسمش رو هم نمیدونن

دیدگاه

https://www.eca.ir/forums/thread73026.html
                                سلام اقا وحید واقعا ممنونم بلاخره موفق شدم من از 2 تا ماسفت ie830 به جای 3205 استفاده کردم 8 تا دیود in4007 رو سری کردم با یه خازن 2000 ولت 2200پیکوفاراد ولی 1 سانت بیشتر ارک نداره اگه امکانش هست بهم بگو چجوری مدارم رو بهینه کنم که جواب بهتری بگیرم

https://www.eca.ir/forums/thread73026.html
                                Ir830
                                اشتباه املایی بود که نوشتم ie830

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X