اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

سلام بی زحمت تو کلیپی که اقای ابی گذاشته اید شماره ماسفت رو قرار بدهید و در ضمن در اون مداری که در سایت گذاشتید بی زحمت توضیح دهید باتشکر

دیدگاه

سلام وقت بخیر،فیلم ها و عکس ها پاک شده و بالا نمیاد،لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام دوستان بی مقدمه میگم یه مدار جرقه زن(شوکر)ساختم البته بگم من در زمینه الکترونیک تخصصیندارم وهنوز نفهمیدم چوک و شماتیک یعنی چهخب یه ترانس افزاینده تا جایی که اطلاعت داشتم پیچیدم البته با دست نپیچیدم چسبوندمش به یه گیربکس و پیچیدم و از ترانزیستور tip122 و مقاومت 100اهم استفاده کردم و با ولتاژ 3.7ولت 500ملی آمپر شارژر رو به مدار دادم ولی خروجی از ترانس بسیار ضعیف هستش در حد دو میلی متر و ترانس بوق میزنه لطفا دوستان بخونن و راهنمایی کنن در ضمن از ترانزیستور IRFZ44N. استفاده کردم و همین خروجی رو داشت. و ترانس های زیادی پیچیدم واز مقاومت های مختلفی استفاده کردم و باز هم خروجی کمی داره دوستان اگه راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم خیلی دوست دارم بتونم بسازم با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto نمایش پست ها
          [size=+2]با عرض سلام خدمت تمامی دوستان-اساتید و علاقمندان الکترونیک

با تحقیق چند ساله "در زمینه ساخت تجاری تیزر" و هزینه بسیار و تجربه ساخت چندین شوکر آزمایشگاهی با هزینه ها و قدرتهای مختلف حالا قادر به ساخت شوکرهایی هستم که با قویترین شوکرهای "خانگی-تجاری" ساخته شده میتونه رقابت کنه /شاید اگرشرکتی مشتاق به سرمایه گذاری و گرفتن مجوز تولید در ساخت تجاری شوکر در ایران بود الان ایران هم در زمینه ساخت و صادرات این محصول "وحتی شوکر های فشنگی نظامی"حرفی برای گفتن داشت "دوستان زیادی پیشنهاد و درخواست همکاری برای ساخت تجاری شوکر در ایران داشتند که واقعیت هیچ کدوم رو جدی نگرفتم"

مطالب گرد آوری شده در این پست وهمینطور تجارب و نتایج بدست آمده ثمره چندین ماه زمان و هزینه بسیار است

>>در این پست سعی میکنم با گذاشتن نقشه-شماتیک مدار ها و عکس از مدار تکمیلی و قطعات و همینطور ویدئو های گرداوری شده از سایتهای روس-چینی-انگلیسی - چک و... تحقیقات و نتایج و برخی ویدیو های ساخته های خودم رو در اختیارشیفتگان "های ولتا ژ "بگذارم .

مدارهای این پست صرفا جنبه آموزشی تحقیقاتی دارد وهرگونه سوع استفاده ازمطالب این سایت به عهده شخص شخیص شماست .

باید عرض کنم در بعضی کشورها مثل روسیه تا جایی که من اطلاع دارم ساخت شوکر تا 3وات مجاز هست اینگونه مدارها و بلاخص شوکرهای دست ساز و خانگی هیچ مجوزی برای استفاده در ایران ندارند-ساخت واستفاده از این مدارها و حملشون جرم محسوب میشه کلا ساخت این مدار ها نسبت به مدار تجاری هم از لحاظ صرف وقت و هزینه ساخت برای استفاده کار بردی به صرفه نیست مگر جنبه تحقیق و علاقه شخصی داشته باشه

---------------------------------------------
          "چند نمونه شوکر رو ببینید تا گرم بشید بریم سر اصل مطلب" :nice:

چند نمونه شوکر تجاری و شوکر پلیس با قابلیت شلیک الکترود

------------------------------------------------------------------------------

چند نمونه شوکر دست ساز:

----------------------------------------------------------------------------------------
          [size=14pt]ویدئو های آموزشی گرفته شده "تست کار کردمدار -تست قدرت خروجی - تست آمپر ترانسفورمر" توسط خودم <vahid seeto>:
          LINK DOWNLOAD -لینک دانلود ویدئوها
          -لینک دانلود کلیپ کار کرد مدار با هجم کم"کوتاه":

-تست شوکر با آرک شاخه ای حد اکثر طول آرک 30MM:

-تست قدرت مدار در حال کار با لامپ220ولت 15وات و تست آتش:
          (ویدئو1)

(ویدئو دو)

------------------------------------------------[size=12pt]
          - ویدئو های تست قدرت و آمپر از چوک ترانسفورمر شماره1 شوکر
          -دانلود ویدئو 1 معجزه ولتاژ و آمپر ترانسفورمر دست پیچ:

-دانلود ویدئو 2 معجزه قدرت جریان در ولتاژ چند هزار ولت تست با لامپ 100وات 220ولت:

و کل ویدئو ها در یک صفحه:

------------------------------------------------------------------------------------
          شروع آموزش

-بطور کلی در این پست ساخت شوکر رو به "دو دسته" تقسیم میکنم
          1-شوکر هایی که خروجی ترانس های ولتاژ رو به خازن میدند و و در خروجی خودشون تخلیه میکنند :
          مثل:

دو نمونه دست ساز از این نوع:

یک نمونه مدار از این نوع(طراحی کشور روسیه):

(ولتاژ این گونه شوکر ها در حوالی چند ده کیلو ولت است)

ویدئو از این گونه مدار ها |(تست شده توسط خودم)

------------------------
          2- شوکرهایی که خروجی ترانس های ولتاژ روبعد از ضخیره سازی در خازن های چند هزار ولتی و سپس دشارژو تخلیه توسط اسپارک گپ(لوله گاز تخلیه الکتریکی) در اولیه ترانسفورمر پالس ولتاژ رو در خروجی به چند صد هزار ولت میرساند:

چند نمونه مدار از این نوع که از آیسی به عنوان نوسان ساز ماسفت استفاده شده:

]

دو روش پیچیدن سیمپیچ اولیه روی ترانس دست پیچ شماره یک مناسب برای دو نقشه بالا "اسیلاتور آی سی" و مدار معروفZSH

لینک تماشای آنلاین تست شوکر از این دسته:

--------------------------------------------------------------------------------
          قطعات و ابزار مورد نیاز ساخت تیزر:

------------
          - باطری:
          هر باطری مناسب نیست مدار های شوکر مد نظر مااز چند وات تا چند ده وات قدرت دارند و باطری هایه قدرتمندی مثل باطری های زیر بکار میاد:

باطری نیکل متال هیبرید (Ni-Mh)

باتری پلیمر لیتیوم (Li-Po battery)

و باطری های مورد استفاده من
          چند نمونه باطری لیتیوم یون (Li-Ion)

باطری های لب تاب و تلفن همراه

باطری که در تصویر زیر میبینید 4200میلی آمپر"ساخت چین" با قیمت 5-6تومان است ولی در واقعیت نصف قدرت باطری های لیتیوم یون مرغوب 2200میلی آمپر "ساخت چین "

باطری هایی که درویدئو من تهیه کردم از نوع لیتیوم یون 2200میلی آمپر ساخت چین با روکش سبز رنگ" با قیمت 10.000تومان <نوع اصلی ساخت ژاپن فکنم برند SANYO با قیمت 17.000تومان هستند>

----------------
          -هسته فریت و بالشتک:
          جهت پیچیدن ترانس های ولتاژ نیاز به فریت با ابعاد مناسب هست چه حلقوی چهWچهEIیاEE همه مدلهایی که گفتم به شرط اینکه ابعادش نه زیاد کوچیک باشه نه بزرگ.
          در تصویر زیر فریتهای دوردیف آخرمناسب هستند :

فریت پات کور گرد همراه با بالشتک"قیمت 10 الی15"

فریت پات کورWشکل:

و همان فریت همراه با بالشتک:

چند نمونه فریت و بالشتک مناسب و دست پیچ توسط خودم پیچیده شدند :

قیمت فریتهای بالا در حدود 4000تا 15000تومان هست که نسبتا گرون هستند
          اگر دنبال حد اقل هزینه هستید میتونید از تعمیر گاه های لامپ کم مصرف بزرگترین فریتهای مورد استفاده لامپ کم مصرف مثلا 100W-150Wرو با قیمت 1 یا 2 هزار تومان خریداری کنید (همیشه یادتون باشه اگر قطعه کار کرده خواستید بگیرید در ماکزیموم حالت نصف قطعه نو قیمت داره بستگی به زرنگی شما داره :biggrin:پس کلاه سرتون نره)

---------------
          ترانزیستور های مناسب تیزر (دسته یک):
          <تصویر و کاتالوگ دیتاشیتی ازبهترین برند مورد استفاده در شوکر های تجاری خازنی "دسته یک" رو در زیر میبینید :

تصویر ترانزیستورها

downloadدیتاشیت PDFترانزیستورهای مورد استفاده

اگر به دنبال تیزری با حد اقل قدرت و ولتاژ هستید از مدار فلیبک زیراستفاده بفر مائید که با اکثر ترانزیستور های منفی قابلامه ای و سایر ترانزیستورهای معمولی منفی در دسترس کار میکنه مثل(2N3055-D880-D508-D697-TIP41&31-C2335-D2494-D2137 وغیره تست بفرمائید )فقط قبل ازاتصال سیم به پایه یک یا همون پایه بیس یه ولوم کم اهم بگذارید که قدرت مدار رو براتون کم و زیاد وتنظیم کنه
          لینک تماشای مدار مورد بحث:

چوک های ولتاژ مینی مناسب اینگونه تیزرها که دورش خط قرمز کشیده شده(به اندازه ابعاد قوطی کبریت هست تقریبا)

>
          ----------------
          -ترانزیستور های مناسب تیزر (دسته دوم):
          در مدار های تیزر دسته دوم از ترانزیستور های MOSFET منفی استفاده میشه که با انتخواب ماسفت درست قدرت بی نظیری در خروجی ترانس های ولتاژ دست پیچ میتونه ظاهر بشه
          مثل :
          IRF540 POWER MOSFET n 100V-28A-50W
          IRF630 POWER MOSFET n 200V-9A-50W
          IRFZ44N POWER MOSFET N CH 55V-49A-110W
          و خیلی از ماسفت های قوی تر دیگه

مثلما قطعه مرغوب دوام بیشتری داره که دو مثال میارم
          همیشهIRFZ44 Nخریداری بفرمائیدنهIRFZ44 از جنس مرغوب

نوع چینی "1000-1500ت"

نوع مرغوب IOR قیمتش دوبرابره حدودا

-----------------------------------------------------------------
          دیود های مناسب شوکر

-دیود های ایده آل برای مدارات شوکر دیود های فست " پرسرعت" و الترافست" فوق پر سرعت" با ولتاژ +1000ولت "البته از جنس مرغوب" هستند
          دیود های در حدود16کیلو ولت رسته نظامی
          2CL75-2CL74-2CL73-2CL71-2CL70-2CL69-2CL77-76
          دیود هایی که در تصویر زیر میبینید همگی رسته قطعات نظامی جایی میگیرند

دیود های زیر هم میتونند اگر چنس مرغوب باشند سری وصل بشن ومورد استفاده قرار بگیرند
          R2000F-R3000F-HER308-MUR180-FR107-UF4007

البته دیود های دیگه ای هم هستند که با تحقیق و جستجو بیشتر میتونید استفاده بفرمائید
          ----------------------------------------------------------------
          -مقاومت مناسب شوکر
          (1-5-10-15-22 اهم من دیدم که در دسترس هستند وبسته به قدرت خازن و ولتاژ در مدارهای شوکر استفده میشوند)
          اکثرا مقاومت های مگا اهمی وات بالا رسته نظامی بکار میاد
          نوع چند واتی:

من22مگا اهم فکنم 2 وات نظامی پارسال خریدم دونهیی 3 الی5تومان که در تصویر زیر کنار مقاومت های10 و 15 مگا اهم نمایان است:

----------------------------------------------------------------
          خازن مناسب تیزر (شوکردسته اول)
          در این نوع شوکر ها ولتاژ خازن باید بالا باشه و طبیعتا قدرت تخلیه الکتریکی کمتری دارند

خازن های فرکانسی" فکنم مولتی لایر هستند" رسته نظامی 12 کیلو ولت یک نانو واقعی به قیمت دونه ای12 تومان فکنم خریدم

البته خازن های 2000ولت پلی استر هم میشه استفاده کرد مثلا دو عدد یا بیشتر نسبت به ولتاژ در دست رس سری کنار هم وصل کرد

وحتی خازنهای 1000ولت و 1600ولتی با افزاینده مارکس

----------------------------------
          خازنهای مناسب تیزر( شوکر های دسته دوم)

خازن های فرکانسی با ولتاژ بالا ایده آل هستند

دست کم قدرت 100نانو وظرفیت ولتاژ1000و +1000ولت
          سعی کنید دست کم 2عدد وازجنس مرغوب بخرید

خازنهایی که در ویدئو های من استفاده شده از نوع ژاپنی هستند (همکف امجد مغازه ژاپن)
          خازن بزرگهارو دونه ای 10 تا15 تومان بخرید
          (600ولت 470نانو-1000ولت 370نانو-1000ولت330نانو-3000ولت 100نانو-2500ولت800نانو-1000ولت 2200نانو هستند)
          یک نمونه خازن مخصوص شوکر"شوکر های نظامی"

خازن زیر در ابعاد کوچک و ولتاژ مناسب است اگر اصلا در ایران باشه:

خازن0/33میکرو 1000ولت(1000v-0/33u-EOCOS)شرکتRIFA
          خازنهای زیر بیشتردر برند:MKPوبرندMKT پیدا میشوند

البته خازن پلی استر ولتاژ بالا هم اگر گیر بیاد قیمت مناسبی داره و +100نانو مناسب هست

---------------------------------------------------
          SPARK GAP-اسپارک گپ(لوله تخلیه الکتریکی)
          اسپارک گپ 1000ولت-1300ولت-1400ولت-1600ولت-2000ولت-3000ولت
          SPARK GAP 1400V-EPCOS
          SPARK GAP 3000V ZIMENS (بعد پاساژ امجد مغازه سر نبش شاید بتا الکتریک بود یادم نمیاد درست)

--------------------------------------------
          سیم لاکی مناسب برای پیچیدن ترانس شماره یک و شماره دو های ولتاژ برای شوکر

منظور از ترانس شماره یک (ترانس هایی با هسته های"EE-EI-W-ترانس حلقوی- پاتکور&quot
          منظور از ترانس شماره دو شوکر ترانس فرمر پالس است

بهترین سیم ها برای ترانس ولتاژ بالا سیم لاکی های ولتاژ زیر 0.2میلیمتر با روکش پولی استر هست
          سیم نمره0.08
          سیم نمره 0.1
          نمره 3 برای پیچیدن اولیه ترانس

اگر سیم پلی استر نتونستید گیر بیارید سیم لاکی دوبلاک مرغوب بگیرید

----------------------------------------------------------
          ترانسفور مر پالس PULSE TRANSFORMER

80% از سختی کار ساخت تیزر نوع دوم همین ترانس نامرد هست

در پایین چند تصویر برای درک بهتر از چگونگی نحوه پیچیدن ترانس BB رو میبینید :

>>>>>>>>>>>>&g t;>>><<<<<<<<< <<<<<<<<
          آخرین قدرت بدست آمده در خروجی مدار دست ساز من که نتیجه 2سال تحقیق و زحمت هست رو میتونید در زیر ببینید و تماشا بفرمائید:

لینک تماشای آنلاین تست شوکر از شوکر های دسته دوم(گرفته شده توسط خودم)

ادامه دارد...
          دوستان گرامی گرداوری اطلاعات تصاویر و فیلمها وتحقیقات دراین پست که به رایگان در اختیار شما گذاشته میشه وقت زیادی برده وحاصل تحقیق چندین ماهه و صرف هزینه بسیار است که برای استفاده مثبت شما در اینجا گذاشته شده شما هم میتونید با مشارکت در هرچه بهتر شدن نتیجه پست همکاری بفرمائید .
          ببخشید چرا برای من عکس نشان داده نمی شود؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو عکس

ببخشید چرا عکسها باز نمیشه

دیدگاه

یه سری نکات مهم که ندیدم اساتید بهش اشاره کنن :
              -(پس از داشتن تجربه کار با های ولتاژ)برای ساخت شوکر از نظر اندازه و باتری محدودیت وجود داره پس بهتره دنبال ولتاژ بالاتراز 40-50 کیلو ولت (2سانتیمتر ارک) نباشید هرچقدر شما ولتاژ رو بیشتر کنید وات خروجی تغییر نمیکنه موضوع اصلی اینه ارک از لباس رد بشههمین وگرنه 100 ولت هم شوک میده

-دوستانی که یه عالمه داستان بهم وصل میکنن تا ارک 4 -5 سانتیمتر بگیرن بنظر من مدارشون بدرد شوکر نمیخوره چون بسیار بزرگه و بهینه نیست اصل مهندسی این دستگاه به کوچیک بودنشه وگرنه با روش (مولد مارکس) چند ظرف ابنمک و یه ترانسفرمر فلای بک دی سی (ترانس تلویزیون قدیمی) میشه 10 سانت ارک گرفت(بدون خازن و دیود و مقاومت وات بالا) الان اینقدر هزینه میکنید بعد ویدئو هم احتمالا گیت ماسفت گرون قیمتتون میترکه درست؟

-اون شوکر هایی که صداش زیاده و باهاش دستمال اتیش میزنن و کباب درست میکنن قشنگه ولی خوب نیست!! چون علاوه بر درد صدمه وارد میکنه و میسوزونه شما نمیخوای به طرف صدمه وارد کنی یا بکشیش درست ؟

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
              به فرکانس که 60 هرتز باشه یا 1 کیلوهرتز ربطی نداره ؟
              نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
              شوکرای حرفه ای با فرکانس پایین کار میکنن یعنی مثالا 40 ارک در ثانیه میزنن نه مثل این فیلما که بچه ها ساختن ار همینجوری مدام وصل باشه

و در مورد فرکانس که دوستمون Reza Azimy_RW گفته در واقع اون فرکانس پایین AC هست که اعصاب بدن رو بیشتر درگیر میکنه و درد بیشتری داره در شوکر خروجی که ما میگیریم DC هست و فرکانسش فرقی نداره بهرحال درد میگیره اما فرکانس پایین DC (کمتر) درد میگیره چون تعداد کمتری تکرار میشه اینکارو میکنن که طرفو نکشه, با فرکانس 60 هرتز اصن ولتاژ بالایی بدست نمیاد چون خازنا بسیار دیرتر شارژ میشن مگر اینکه در قسمت خروجی فرکانس بگیریم که تروخدا بیخیال ,همونی که بچها درست میکنن و یسره ارک میزنه یبار دس بزن ببین چقدر درد داره

خب در مورد ترانس و اوسیلاتورش باید بگم نوع ترانس, اندازش, سیمی که استفاده میشه روش سیمپیچ ثانویه و عایق کردنش بسیار مهمه و انتخاب ماسفت مناسب نسبت به ولتاژ و جریان ورودی بسیار مهمه اگر ترانس دو سیم باشه مشکل خروجی ضعیف و برگشت معکوس ولتاژ داره اگر فلای بک 3 سیم باشه مشکل زیاد شدن ولتاژ گیت داره و وفلای بک 4 سیم مشکل زیاد شدن مدار و قطعات رو داره نسبت به روشی که انتخاب میکنین حل این مشکلات ضروری و مهمه و باید تجربیات زیادی داشته باشین

در اخر اگر علاقمند به ایجاد ارک های طولانی هستین یوتیوب plasma channel ویدئو water power دقیقا میگه باید چیکار کنین چنتا بطری ابنمک و یه ترانس تلویزیون قدیمی و یک ماسفت کهالبته من با ZVS انجام دادم بنظر من بهترین روش تولید, های ولتاژ و شبیه ساز صاعقه همینه چون ESR بالایی داره و خطرش کمتره
              اما اگر علاقمند هستین شوکری بسیازین که استیبل باشه و سالیان سال واستون کار بکنهدرد زیادی داشته باشه ولی صدمه ای وارد نکنه و باید بگم کار اسونی نیست و پارامترهای زیادی داره وهمینطور بسیار خطرناکه

************هیچوقت این ازمایشات رو تنها انجام ندین حتما کسی که اشنایی با عملیات احیا قلبی داره کنارتون باشه چون ولتاژ های بالا میتونه قلب رو متوقف کنه !!!!

دیدگاه

سلام خدمت شما همه بزرگواران بنده یک سوال داشتم از خدمتتون من یک چوک قرمز از مدار لامپ کم مصرف پیدا کردم که ابعادش با هسته فلزی ۲سانت در ۱/۵ سانت با ارتفاع ۲ سانت، و در کنار چوک ترانس سیم پیچ شده زرد همان اندازه چوک بود، من چوک رو که امتحان کردن دیدم برای یک باتری 8 ولتی تقریباً نزدیک ۵۰۰ تا ۶۰۰ ولت برق می داد ولی رفتی سیم پیچی ترانس دوم رو که هم اندازه خودش بود رو به چوک وصل کردم به صورتی وقتی که همون رو زدم باطری ۸ولتبچز نزدیک ۲۰۰۰,ولت برق داد، تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اینجاست که وقتی آمپر رو هم اندازه گرفتم دیدم که بالای ۱۰ آمپر شدت جریان میده این مسئله کم برام نگران کننده شده برای ساخت یک شوکر به نظرتان این عادی یا نه
                جدیدترین ویرایش توسط ASMikael; ۱۳:۰۰ ۱۴۰۰/۰۳/۱۶.

دیدگاه

سلام
                  عزیزدلم این امکان نداره حتما یا آمپرسنج اشکال داره یاولت سنج یاهردو

دیدگاه

سلام خدمت علاقمندان الکترونیک مخصوصا های ولتاژ با عرض معذرت
                    خیلی وقت هست که به انجمن سر نزدم و پست رو بروز نکردم

پست ساخت تیزر و کلا این مقوله برای من جنبه آزمایشگاهی و علاقه شخصی داشته مراقب باشید پست فقط جنبه آموزشی داره
                    کاربا های ولتاژ خطر داره تو خود امریکا هم تا جایی که من اطلاع دارم س حمل و استفاده حکم صلاح گرم رو داره پس مشکلات قانونی و خطرات و تمهیدات امنیتی رو حتما در نظر بگیرید

های ولتاژ مصارف گوناگونی داره فقط ش.و.ک.ر نیست
                    لیزر دی اکسید کربن
                    ازون ساز
                    جدا سازی اکسیژن و هیدروژن از آب و استفاده هیدروژن به عنوان سوخت و...

اگر سوالی داشتید و جایی گیر داشتید در ساخت و تهیه لوازم از ایمیل زیر کمک بگیرید

Vpnvpn95@gmail.com

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خاطرم هست مدارات خارجی روسی و.. تکمیل گذاشته بودم ولی
                    بعد چندسال پاک شد نمیدونم بخاطر آپلود سنتر بود یا از طرف انجمن پاک شد
                    بهترین نتیجه رو با باطری لیتیوم یون
                    ماسفت دوبل 540
                    و مدار دو ترانسه با دیود های یکسو ساز نظامی4 کیلو ولت 30 میلی آمپر یا 8 کیلو 10 میلی آمپر میمیتونید بگیرید
                    هیزوله کردن و عایق بندی لایه ها خیلی مهمه و حتما مقداری از گوشه دوطرف بالشتک رو آزاد بگذارید

خروجی که خودم با باطری 9 ولت 2 آمپر و اییلاتور 555 گرفتم در کانال آپارات کانال وحیدseeto میتونید ببینید

اگر سوالی و مشکلی داشتید
                    آپارات پیام خصوصی بدید یا ایمیل
                    Vpnvpn95@gmail.com

انجمن کمتر میام گرداوری و آپلود و ثبت و ویرایش دوباره مطالب برام مشکله ولی اگر ایمیل ببیینم حتما پاسخ هم میفرستم

های ولتاژ علاقه یک دهه قبل من بود العان ترید بیشتر میپسندم
                    در هرصورت اگر کمکی و راهنمایی بتونم بکنم کوتاهی ندارم.

دیدگاه

اکثر دیتاسنتر های آپلود عکس تصاویر رو تا 1 سال نگه میدارند پ
                      تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام به علاقه مندان الکترونیک
                        من هم میخوام واسه سرگرمی یه شو کر معمولی درست کنم که حداکثر یه سانت ارک بده
                        دوستان راهنمایی کنند چه طوری درست کنم که دردسر نداشته باشه
                        هرنوع هسته و فریتی هم بگید
                        در اختیار دارم
                        راستش یه هسته از داخل شارژ دریل قدیمی پیدا کردم که تنها با یه هسته قلمبه و چنتا دیود ساخته شده بود خلاصه که من از اینجور مدار ها خوشم نمیاد و درواقع هر وسیله ای که برق شهری رو از این روش به پایین تبدیل میکنه نمیدونم چرا ضد حال میخورم و نا خود آگاه باعث و بانی شرکت بدبخت رو ف میدم
                        بگذریم اومدم با چسب رازی کل هسته رو داخل قاب گذاشتم که عایق بشه در اولین امتحان بدون هیچ ترانزیستور و خازن و دیود و .... دو میلیمتر ارک دریافت کردم و چون فکر نمیکردم در این حد باشه احتیاط نکرده بودم و چنان برقش منو گرفت که بخوام حساب کنم یک و نیم برابر برق 220 بود (برق ۲۲۰ منو گرفته و بر مقیاس اون مقدار درد نسبت به اون گفتم) و واقعا تعجب کردم که در اون حد باشه

یک مشکلی که دارم این هست من تابه حال یک بار هم موفق به راه اندازی هیچ نوع ترانزیستوری نشدم و و وقتی چه pnp و چه npn رو پایه مثبت منفیش رو میزنم تنها چیزی که حاصلم میشه داغ کردنه که سریع قطعش میکنم و پایه وسط بیس رو به هرچیزی میزنم اتفاق خاصی نمیوفته لطفا بصورت ساده نحوه راه اندازی ترانزیستور ماسفتی رو بکنید توی سرم چپن اصلا هرچی تو اینترنت تحقیق میکنم و عمل میکنم هیچ چیزی حالیم نمیشه

در ضمن یک ترانزیستور bd434 هم پیدا کردم و فرکانسش 3mhz هست و فکر کنم واسه ساختش همین راضیم کنه
                        بروز رسانی: اینو ولش بلد نشدم
                        راه بندازم از پشت پودر شد رفت

در کل
                        لیست خرید وسایل رو بگید بخرم فقط مدارش رو خیلی پیچیده نکنید چون نمیخوام خیلی خفن و ... درست کنم یه شو کر معمولی

خواهشا نگید سیم هم دور فریت بپیچم چون خداییش کدوم انسانی حوصلش میگیره یع سیم 01 رو با دقت و پیوسته و منظم مارپیچی بپیچه که اومد از شانس بد ما ایرانی ها هم وسط کار اون سیم اندازه پای مورچه پاره بشه بره
                        سپاس لطفا راهنمای کنید
                        جدیدترین ویرایش توسط Par4; ۰۰:۰۶ ۱۴۰۲/۰۲/۱۵.

دیدگاه

دوستان الان که تحقیق کردم فکر میکنم همه ی شما اشتباه بزرگی مرتکب البته فکر میکنم و عملی انجامش ندادم اینکه همش ماسفت میسوزوندید بنظرتون نمیشه ماسفت رو به رله وصل کرد؟ چون قرار نیست جریان زیادی بکشه که تیغه بچسبونه یا اگه میگید تاخیر میندازه و قاطی میکنه خب نمیشه رله ی الکتریکی ( از اون جدیدا که قطعه متحرک نداره) استفاده کرد که سرعت واکنشش بیشتر هم هست؟

راستی نحوه راه اندازی ماسفت هم بهم بگید من بلد نیستم چجوریه یه جوری ساده بهم توضیح بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Par4 نمایش پست ها
                            دوستان الان که تحقیق کردم فکر میکنم همه ی شما اشتباه بزرگی مرتکب البته فکر میکنم و عملی انجامش ندادم اینکه همش ماسفت میسوزوندید بنظرتون نمیشه ماسفت رو به رله وصل کرد؟ چون قرار نیست جریان زیادی بکشه که تیغه بچسبونه یا اگه میگید تاخیر میندازه و قاطی میکنه خب نمیشه رله ی الکتریکی ( از اون جدیدا که قطعه متحرک نداره) استفاده کرد که سرعت واکنشش بیشتر هم هست؟

راستی نحوه راه اندازی ماسفت هم بهم بگید من بلد نیستم چجوریه یه جوری ساده بهم توضیح بدید
                            درود،
                            رله نهابت میتونه 1 کیلو هرتز سویچ زنی کنه در حالی که برای ساخت شکر حداقل 20 کیلوهرتز لازمه.
                            رله حالت جامد هم همینطور، نمیتونه در فرکانس بالا کار کنه، ساده ترین مدار، مداری هست که از یک مقاومت و یک ماسفت IRFZ44 تشکیل شده.

دیدگاه

این دیگه خداییش خیلی ضعیفه
                              و میشه لطف کنید قطعاتی رو معرفی کنید که در دیجیکالا
                              موجود باشه و به همراه
                              بقیه وسایل ها به دستم برسه لطفا قطعات رو معرفی کنید که
                              یه شوک نه خیلی ضعیف نه خیلی قوی بده هزینه قطعات
                              هم برام تا دویست هزار تومن برام قابل خریده

و مشکل دیگه هم اینجاست که بلد نیستم هیچ
                              ترانزیستو و ماسفت و .... ای رو راه اندازی کنم فقط
                              میسوزونمشون نمیدونم چرا و حتی الان نمیدونم
                              قطعات بخرم ترانزیستو لعنتی مثبت منفیش کجاش
                              باید وصل بشه لطفا بهم خیلی ساده یاد بدید
                              یک سوال دارم نمیشه که به یک ترانس ولتاژ داد
                              بعدش خروجی اون ترانسم به یک ترانس دیگه داد این روش ولتاژ رو افزایش نمیده آیا؟
                              جدیدترین ویرایش توسط Par4; ۰۰:۰۲ ۱۴۰۲/۰۲/۱۵.

دیدگاه

واقعا که توی انجمن به ابن بزرگی هیشکی نیس به ما جواب بده
                                جدیدترین ویرایش توسط Par4; ۰۰:۰۴ ۱۴۰۲/۰۲/۱۵. دلیل: غلط املایی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X