پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو
سلام بی زحمت تو کلیپی که اقای ابی گذاشته اید شماره ماسفت رو قرار بدهید و در ضمن در اون مداری که در سایت گذاشتید بی زحمت توضیح دهید باتشکر
سلام بی زحمت تو کلیپی که اقای ابی گذاشته اید شماره ماسفت رو قرار بدهید و در ضمن در اون مداری که در سایت گذاشتید بی زحمت توضیح دهید باتشکر

خب یه ترانس افزاینده تا جایی که اطلاعت داشتم پیچیدم البته با دست نپیچیدم چسبوندمش به یه گیربکس و پیچیدم و از ترانزیستور tip122 و مقاومت 100اهم استفاده کردم و با ولتاژ 3.7ولت 500ملی آمپر شارژر رو به مدار دادم ولی خروجی از ترانس بسیار ضعیف هستش در حد دو میلی متر و ترانس بوق میزنه لطفا دوستان بخونن و راهنمایی کنن در ضمن از ترانزیستور IRFZ44N. استفاده کردم و همین خروجی رو داشت. و ترانس های زیادی پیچیدم واز مقاومت های مختلفی استفاده کردم و باز هم خروجی کمی داره دوستان اگه راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم خیلی دوست دارم بتونم بسازم با تشکر

و چون فکر نمیکردم در این حد باشه احتیاط نکرده بودم و چنان برقش منو گرفت که بخوام حساب کنم یک و نیم برابر برق 220 بود (برق ۲۲۰ منو گرفته و بر مقیاس اون مقدار درد نسبت به اون گفتم) و واقعا تعجب کردم که در اون حد باشه 

دیدگاه