اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

قدرت شوکر اینhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.0 شوکر در حدی هست که به آدم بزنی بمیره اگه هست چجوری میشه قدرتشو قابل تنظیم کرد. :eek:

دیدگاه

:eek:آقا وحید شما چرا هر چی میگی روسیه یا خودت روسی بلدی یا اینکه روس ها رو خیلی دوست داری اسن نمی شه اسم قطعات رو تو مدارت خوند!

دیدگاه

سلام
        شوکر دست ساز به این میگن نه اونی که شما ساختید.بعدش هم..................!!!!!!!!!!!!!!!

بفرمایید حالشو ببرید منت کسی رو هم نکشید.شوکر قدرتمند با نقشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینم از این

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کلا ساخت شوکر چیز خاصی نداره فقط پیچیدن ترانس هستش که اونم با جستجو به زبان روسی هم فیلم و هم عکسهای زیادی موجود هست بقیه رو خودتون جستجو کنید
        بیا با این متن تو گوگل جستجو کنید کلی اطلاعات بگیرید.خخخخ
        Компактный шокер своими руками

بهترین روش عایق کاری ترانسفور

فیلم پیچیدن ترانس در سه قسمت میذارم

ادامه

سه بخش اول در مورد نحوه پیچیدن ترانس و بقیه هم اموزش ساخت و در نهایت تست هستش

چی شد .دیگه از مهندسین خبری نیست
        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۰:۴۴ ۱۳۹۵/۰۵/۳۱.

دیدگاه

سلام دوستان.من این بوبینها ویابهتربگم های ولتاژ رو اوراغ وازداخل بطورکامل شکافتم،،وتمام قطعات وسیم پیچ روبطورواضح جدا نمودم.براتون ارسال کنم عکس.البته خازنها ترکیده بودش ۳عدد،اما بازم میخام قطعات شناسایی وجایگزینهاشونوبرام بگین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seeto نمایش پست ها
            "PULSE TRANSFORMERS" ترانس فورمر پالس

- ترانسBB دسته دوم:

در این ترانس ما یک هسته داریم که روش عایق رو میپیچیم "2 الی 3 میلیمتر که میشه چسب نواری شیشه ای باشه یه رزین اپوکسی " سپس سیم ثانویه پیچیده میشه و بین هر طبقه چند دور عایق در آخر هم 10 دور عابق و پیچیدن اولیه
            که در این نوع ترانس ثانویه از 800 دور تا 1600 دور ایده آل است

در اینگونه ترانس ها هم از یکی از دو نوع هسته ای که در بالا ذکر شد میشه استفاده کرد

دقت بفرمائید مهمترین نکته آب بندی و ایزوله کردن ثانویه نسبت به هسته و نسبت به اولیه و حتی ایزوله کردن طبقات ثانویه نسبت به خودش

در این روش دیگه نگرانی اینرو نداریم که آیا ثانویه به جهت درست پیچیده شده یا اشتباه چون به هر سمتی بپیچیم با دوبار تست در ولتاژ پایین میتونیم جهت درست پیچیدن اولیه روی ثانویه رو متوجه بشیم

چند نکته:

1-بهترین عایق روی هسته همون رزین اپوکسی با 2سانتی متر قطر که در هنگام سفت شدن داخل پمپ خلع گذاشته شده و هواگیری شده"حباب های داخل رزین که بخاطر مخلوط کردن و هم زدن دو اسید مکمل ایجاد میشه"

2-بهترین عایق بین طبقات ثانویه و روی ثانویه نواری است که به اسم نوار تفلون ترجمه شده که در تصویر پایین صفحه" ترانس روس با نوار تفلون"دیده میشه >این نوار با این ابعاد مورد نیاز کمی مشکل است اگر آمار فروشنده و فروشگاهی دارید اطلاع بدید.

3-در صورت پیدا نکردن عابق مناسب میتوان از چندین دور چسب نواری که به دقت پیچیده و هواگیری شده میتوان استفاده نمود ویا از پلاستیک لوله ای ضخیم که مغازه های ابزار فروشی در عرض فکنم 2متر و طول چند ده متر دارند ضخامت این پلاستیک در حدود 0.1میلیمتر میباشد

4- همیشه هنگام شروع به پیچیدن ثانویه 1 سانتی متر فاصله از دو سر هسته رو رعایت بفرمائید و پلاستیک ضخیم رو که در بالا گفتم به عرض هسته ببرید در اندازه های طول برابر "یک دور یا دو دور کافی است

5-خوب این ترانس پالس با ولتاژ چند صد هزار ولت سرو کار داره پس عایق کاری مهمترین نکته ها در ساخت این ترانس است که در آخر کار و پیچیدن سیم اولیه میتوان کل ترانس رو توسط مقوا قالب گیری کرد و ترانس رو در رزین اپوکسی قرق و با پمپ خلع هواگیری کرد

6-کار کردن با رزین اپوکسی مشکل است و کمی تجریه و تمرین نیازه برای عایق کاری کل ترانس در آخر میتوان از پارافین پزشکی استفاده نمود که داروخانه ها دارند"تصویر زیر"

گالری تصاویر:

تصویر 1 جهت درست پیچیدن اولیه و ثانویه نسبت به هسته در ترانسفور مر پالس:

یک نمونه ترانس پالس از نوع دوم کامل و آماده پیچیده شده"کار روسها"

یک نمونه ترانس نوع دوم که در حال پیچیدن طبقات ثانویه روی هسته و عایق کاری با نوار تفلونی که عرض کردم هست:

نوار تفلون رد بحث در تصویر زیر خیلی خوب دیده میشود:

-----------------------------------------------------
            یک نمونه از ترانس های اولیه ای که من بوصیله دلر 220ولت که به برق 12ولت 7 آمپر وصل شده بود و در سرعت پایین میچرخید پیچیدم که بخاطر استفاده ازچسب برق و بالشتک نامناسب"توپی قرقره" و رعایت نکر دن فاصله اتمام پیچش تا دو طرف چپ و راست ترانس/ قدرت کمی داشت و دچار نشتی بود رو میبینید که حتی در رزین اپوکسی هم خوابونده بودم:

قالب گیری و آب بندی قالب توسط چسب تفنگی:

سفت شدن رزین اپوکسی و بریدن قالب:

-----------------------------------------------------
            در تصویر زیر ترانس دست پیچ توسط خودم رو میبینید که پیچیدنش به صورت درست به اتمام رسیده و در آخر چسب نواری شیشه ای پهن چند دور با هواگیری زده شده

نوشته اصلی توسط arm7 نمایش پست ها
            اون چوک یا ترانسفورمری که شوک رو بوجود میاره تو ایران گیر میاد یا باید خوذمون بسازیم
            سلام...من هرچی فیلم شوکر اینجا دیدم ..خندم گرفته...اینا شوکر نیستند ..اسباب بازی هستند...من یه شوکر خیلی ساده درست کردم که الیگلته نقششا هیچ کجا تاحالا ندیدم..اسپارگپش حدود 9 سانتی متره...90 میلیمتر ..و وقتی به مدار خازنی. میره صداش انقدر زیاده که گوش آدم شروع میکنه به سوت کشیدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهنااام نمایش پست ها
              سلام...من هرچی فیلم شوکر اینجا دیدم
              سلام .اگه ساختید خوب یه عکسی یا فیلمی از کار کرد شوکر 9cm ارکتون بزارید تا استفاده کیم.!

خیلی مشتاقم تا 9سانت آرک شوکر دست ساز رو ببینم !!!
              جدیدترین ویرایش توسط saiedrad; ۰۲:۲۷ ۱۳۹۵/۰۹/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهنااام نمایش پست ها
                سلام...من هرچی فیلم شوکر اینجا دیدم ..خندم گرفته...اینا شوکر نیستند ..اسباب بازی هستند...من یه شوکر خیلی ساده درست کردم که الیگلته نقششا هیچ کجا تاحالا ندیدم..اسپارگپش حدود 9 سانتی متره...90 میلیمتر ..و وقتی به مدار خازنی. میره صداش انقدر زیاده که گوش آدم شروع میکنه به سوت کشیدن
                دوست عزیز حرف بدون اثبات با ادعایی بزرگ ، برای شنونده اثر خوشی نمیذاره . مخصوصا برای افراد حرفه ای
                حداقل فیلمی و عکسی از مدارتون قرار بدید که خدای نکرده برداشت چاخان ! از ادعاتون نشه
                کسی از شما درخواست مدار کامل نمیکنه

دیدگاه

سلام منظور شما از فلای بک چیه

دیدگاه

با سلم خدتمت اقای مهندس چند دور سیم اولیه هست واز چه نمره ای استفاده شده اگر جواب بدید ممنون میشم

دیدگاه

فیلم ارواغ کردن مدارش هستش
                      چیزی جالبی ندارهاین مدار شوکر 3 ترانس هست که قدرت زیادی داره در حد مرگ عموم رفته بود ٰزاپن یکسال رفت اونجا بعد گقنم مدار شوکر بیاره بعد دید نمیشه چون بعد از ورد به ایران میگن این فرد مرد شوکر داره دهنشو سرویس می کنن بخاطر همین نیاورد

دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی
                        برای ازبین بردن رزین دور قطعات من کل پکوکه تو رزین فرو رفته بود انداختم تو آب جوش بعد با تیغ تیکه تیکه کندم مقدار تعداد دور اولیه و سایز بدست آوردم حالا ی مدار خوب میخوام بسازم کسی میتونه کمکم کنه از این شوکر دوتا خازن پروپیلن و1دونه ترانزیستور بدون نشون و3هتا دیود فست در آوردم

دیدگاه

سلام* خسته نباشید شما سیم لاکی رو از کجا تهیه میکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابولی۵۵۵ نمایش پست ها
                            سلام* خسته نباشید شما سیم لاکی رو از کجا تهیه میکنید
                            اگر تهران هستید برید پامنار
                            و اگر شهرستان هستید از تعمیرگاههای الکترومکانیکی و سیم پیچی بگیرید .اگر هم سایز مورد نظررشما رو نداشتن ازشون راهنمایی بخواین که تو شهر شما کی فروشنده هست

دیدگاه

من یه شوکر حرفه ای دیدم روش زده بود ساخت امریکا 160000 ولت ! یعنی اینقدر ولتاژ زیاده تو شوکرهایی که ماهیچه رو فلج میکنه ؟
                              این صدو شصت هزار ولتی که نوشته واقعیه ؟
                              دو تا تیغه داشت به فاصله حدود 5-6 سانت که ارک میزدن البته همینجوری مدام وصل نبود احساس میکنم با حدود فرکانس 50 هرتز تو ثانیه مثلا 50 ارک مینداخت مثل مدارای بچه ها ی انجمن مدام درگیر نبود که خیلی بهتربود و صدای وحشتناکتری داشت ( میدونم تو فیلم صدا تغییر میکنه کلٌیت صدا ممنظورمه )
                              کسی نمیدونه بعد از شوک تا چند ثانیه ماهیچه قفله یا همین که شوک تموم شد آزاد میشه ؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                                من یه شوکر حرفه ای دیدم روش زده بود ساخت امریکا 160000 ولت ! یعنی اینقدر ولتاژ زیاده تو شوکرهایی که ماهیچه رو فلج میکنه ؟
                                این صدو شصت هزار ولتی که نوشته واقعیه ؟
                                کسی نمیدونه بعد از شوک تا چند ثانیه ماهیچه قفله یا همین که شوک تموم شد آزاد میشه ؟!
                                توصیه میکنم قسمت آخر این مطلب رو بخونید :

در شوکرهای استاندارد مهمترین جزء میزان جریان الکتریکی هست که از بدن عبور میکنه که در محدوده 20 تا 30 میلی آمپره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X