اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

دوستان میشه برای آمپلیفایر هم زمان از "کراس اور - تون کنترول - اکولایزر و مدارهای PT2253" استفاده کرد.اگه میشه ترتیب چیدمانشون رو بگید؟ یکم کامل بگید. :nerd: (تو یه تایپیک دیگه گفتم جواب کاملی ندادند دوستان :cry2
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

با سلام به دوستان
      چه جوری میشه قدرت 2امپ را با هم مقایسه کرد بدون استفاده از بلند گو ؟؟
      راستی توی اون مدار دارینگتون 8تایی مقاومت فیدبک که 3k3میباشد خیلی کم نیست؟؟ نباید بیشترش کرد؟؟
      ممکن هست در دو امپ ولتاژ خروجی acیکسان باشد ولی در قدر خروجی یکی نباشند؟؟
      با تشکر
      http://www.irup.in/uploads/%7Bwww.irup.in%7D_13265766431.jpg
      :bye
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

اون مقاومت نهایتاً تا 4.7 میشه زیادش کرد. در مورد قدرت هم خوب مداری جریان و ولتاژ بیشتری لازم داره توان بیشتری هم داره. البته به شرط اینکه در یک کلاس طراحی شده باشند. از طرفی درایور اون خیلی خوب و با طبقات بیشتری طراحی شده باشه.
        اگر جریان دهی یکیشون بالاتر باشه ممکنه قدرت بیشتری داشته باشه. ولی باز به طبقه درایور بستگی داره.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

طریقه ی قرار گیری مدار ها به چه صورت هستش؟؟یعنی من الان 4تا آمپلی فایر 240-9240و اکولایزر 6کانال و میکسر و مدار pt2313 برای تون کنترل رو
          ساختم!حالا باید کدوم رو به منبع صدا وصل کنم و ترتیب قرار گیریشون چجوریه؟؟
          ممنون از همگی

دیدگاه

تن کنترل- اکولایزر- آمپلی

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام اقای ashk
              جواب سوال 1یادتون رفت
              یک سوال دیگه وقتی همین دارینگتون 8 تایی رو روشن میکنم کم تر از یک دقیقه ترانزیستور های اولی به شدت داغ میشن و جریان کشی زیاد میشه ولی اون ترانزستور دیگه زیاد نه :sad:
              توی صدای کم هم داغ میشه
              در کل به نظر شما بدرد میخوره ؟؟؟
              به نظر من که اشغاله
              این همه هم خرجش کردم :cry2:
              با ید از اون اول میرفتم سراغav400
              با تشکر
              Fail Never

دیدگاه

ای بابا جولی جان اگه بخوای اینقدر سریع تصمیم گیری کنی که نمیشه امپلیت هم 100 در 100 یه جاش مشکل کوچیکی داره که قایم شده باید با حوصله پیداش کنی بنظرم یه وقت بزار با حوصله بشین پاش درستش کن شاید اگه درست شد اینقدر خوب باشه که فکر av400 رو هم نکنی
                موفق باشی

دیدگاه

جواب سوال 1 رو دادم ولی آخرش. خط آخر جواب سوال 1 بود.
                  اینکه ترانزیستورهای اول داغ میشه 2 تا علت میتونه داشته باشه
                  1- مشخصات تمام ترانزیستورها مثل بهره و... یکی نیست که میتونه از کیفیت پایین اون یا ساخت شرکتهای مختلف باشه.
                  2- ترکهایی که برای بخش پاور کشیدی ضعیف هستند و باعث میشه بیشتر فشار رو ترانزیستورهای نزدیک به درایور باشه. تمامشون رو قلع کشی کن ببین درست میشه یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    جواب سوال 1 رو دادم ولی آخرش. خط آخر جواب سوال 1 بود.
                    اینکه ترانزیستورهای اول داغ میشه 2 تا علت میتونه داشته باشه
                    1- مشخصات تمام ترانزیستورها مثل بهره و... یکی نیست که میتونه از کیفیت پایین اون یا ساخت شرکتهای مختلف باشه.
                    2- ترکهایی که برای بخش پاور کشیدی ضعیف هستند و باعث میشه بیشتر فشار رو ترانزیستورهای نزدیک به درایور باشه. تمامشون رو قلع کشی کن ببین درست میشه یا نه.
                    سلام
                    سوال 1این بود:
                    چه جوری میشه قدرت 2امپ را با هم مقایسه کرد بدون استفاده از بلند گو ؟؟
                    یعنی بیس ها رو قلع کشی کنم
                    با تشکر
                    Fail Never

دیدگاه

حالا هی من میگم جواب دادم میگی نه. معلومه پستها رو با عجله میخونی این رو اون بالا هم نوشته بودم:
                      در مورد قدرت هم خوب مداری که جریان و ولتاژ بیشتری لازم داره توان بیشتری هم داره. البته به شرط اینکه در یک کلاس طراحی شده باشند. از طرفی درایور اون خیلی خوب و با طبقات بیشتری طراحی شده باشه.
                      اگر جریان دهی یکیشون بالاتر باشه ممکنه قدرت بیشتری داشته باشه. ولی باز به طبقه درایور بستگی داره.
                      در مورد ترانزیستور هم باید تمام پایه ها قلع کشی بشن خصوصاً کلکتور و امیتر . چون تمام جریان از اینها میگذره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        حالا هی من میگم جواب دادم میگی نه. معلومه پستها رو با عجله میخونی این رو اون بالا هم نوشته بودم:
                        در مورد قدرت هم خوب مداری که جریان و ولتاژ بیشتری لازم داره توان بیشتری هم داره. البته به شرط اینکه در یک کلاس طراحی شده باشند. از طرفی درایور اون خیلی خوب و با طبقات بیشتری طراحی شده باشه.
                        در مورد ترانزیستور هم باید تمام پایه ها قلع کشی بشن خصوصاً کلکتور و امیتر . چون تمام جریان از اینها میگذره.
                        قلع کشی کردم هنور همون اولی ها بیشتر داغ میشن
                        راستی یک چند سری این قدر اون اولی ها داغ شد که دود کرد عیب که نداره
                        ولی از همون اول همون جوری داغ میکرد
                        ممکن هست مشکل در طراحی باشه
                        این هم لینک اصلیش:
                        http://320volt.com/145-watt-mono-anfi/
                        Fail Never

دیدگاه

من این مدار رو خیلی سال پیش دیدم. یادمه طراحی عنوان کرده بود این رو برای بلندگوی شیپوری طراحی کرده و حدود170 وات هم توان داره. من به همین خاطر طرفش نرفتم. چون موازی کردن دارلینگتون خیلی جالب نیست.
                          شما جای سیمهای تغذیه رو عوض کن. مثلاً وصلشون کن به کلکتور آخرین ترانزیستور. اون دو تا اولی رو هم عوض کن حتماً. ببین چی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                            من این مدار رو خیلی سال پیش دیدم. یادمه طراحی عنوان کرده بود این رو برای بلندگوی شیپوری طراحی کرده و حدود170 وات هم توان داره. من به همین خاطر طرفش نرفتم. چون موازی کردن دارلینگتون خیلی جالب نیست.
                            شما جای سیمهای تغذیه رو عوض کن. مثلاً وصلشون کن به کلکتور آخرین ترانزیستور. اون دو تا اولی رو هم عوض کن حتماً. ببین چی میشه.
                            pcbرو جوری کشیدم که اول ولتاژ به اخرین ترانزیستور میره بعد به اولین ترانزیستور
                            یعنی من الکی خرج کردم :cry: :cry2:
                            باید بندازم سطل اشغال
                            از لحاظ کیفیت که بدک نیست
                            الان مشکل این جاست که بار بین ترانزیستور ها تقسیم نمیشه
                            رفتم ترانزیستور های اول رو کلا برداشتم و جاش الان خالی هست
                            بار افتاده روی ترانزیستور های دیگه
                            هر کدوم از ترانزیستور ها که دلش بخواد بیشتر داغ میشه
                            دارم دیوانه میشم از دست این امپ دیگه
                            Fail Never

دیدگاه

jooly جان من فکر میکنم یه جایی تو پی سی بی مشکل داری دقیق چک کن ببین درسته تو پست قبلی گفتی خودت طراحیش کردی این که خودش pcb بود نیاز به طراحی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                jooly جان من فکر میکنم یه جایی تو پی سی بی مشکل داری دقیق چک کن ببین درسته تو پست قبلی گفتی خودت طراحیش کردی این که خودش pcb بود نیاز به طراحی نداشت
                                سلام
                                من همیشه از pcb که میکشم مطمئن هستم چون خودم با دست کشیدم ندادم خود نرم افزار بکشه
                                اون pcbخودش اندازش درست نیست باید یک ساعت اندازه هاش و با فتو شاپ درست کنم بعدشم اون بردش بزرگ بود مال من کوچک هست :mrgreen:
                                اگر قرار باشه که pcb خودشو بزنم پس دیگه چی بشه من برای تجربه امپ می سازم وعلا قه هم دارم

Fail Never

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X