در مورد چی؟؟ این که چرا ترانزیستور اولی بیشتر گرم میشه؟؟ خوب هر چی هست مربوط به جریان کشیدن بیشتر از این ترانزیستوره. من هر چی به ذهنم رسید گفتم. البته از اول هم گفتم که موازی کردن دارلینگتون خیلی جالب نیست. چون امکان نداره مشخصاتشون یکی در بیاد. کنترل بایاس هم دست شما نیست پس ممکنه اینطور بشه. ولی شما مدار رو با هیتسینگ حسابی بزار زیر بار. فکر نمیکنم ترانزیستورهای اولی مشکلی براشون پیش بیاد.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
در مورد چی؟؟ این که چرا ترانزیستور اولی بیشتر گرم میشه؟؟ خوب هر چی هست مربوط به جریان کشیدن بیشتر از این ترانزیستوره. من هر چی به ذهنم رسید گفتم. البته از اول هم گفتم که موازی کردن دارلینگتون خیلی جالب نیست. چون امکان نداره مشخصاتشون یکی در بیاد. کنترل بایاس هم دست شما نیست پس ممکنه اینطور بشه. ولی شما مدار رو با هیتسینگ حسابی بزار زیر بار. فکر نمیکنم ترانزیستورهای اولی مشکلی براشون پیش بیاد.
سلام
یعنی بندازم سطل اشغال :angry: :angry:
مشکل داغ شدن ترانزیستور نیست هر چی هد سینگ بخواد براش میزارم
من الان میگم اون هایی که سرد هست یعنی چی؟ الکی روی مداره
چه کار کنم همش داغ بشه؟؟
بشه100درجه
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
بزارش رو بخاری
کاری رو که گفتم انجام بده. ببین اولی ها میسوزند یا نه. اگر نه که عیب نداره. ممکنه از یه حدی که جریان کشی بره بالا بقیه شروع به گرم شدن بکنند.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
یاد دوران ابتدایی افتادم . همه بچه ها مداد و خودکار داشتن ولی برای دوستاشونو از مال خودشون بیشتر دوست داشتن ، به هم میگفتن میای خودکارمونو با هم عوض کنیم !!
حالا جولی جان میاین مدارتونو با مدار من عوض کنین!
برو خدا رو شکر کن که داغ نمیشه . برای من یه بار انقدر داغ شد که از دمای اتصال چیپ ترانزیستور و پایه هاش بیشتر شد و کل مدار و کارت صدای کامپیوتر و .... رتته :cry2:
بزارش رو بخاری
کاری رو که گفتم انجام بده. ببین اولی ها میسوزند یا نه. اگر نه که عیب نداره. ممکنه از یه حدی که جریان کشی بره بالا بقیه شروع به گرم شدن بکنند.
سلام
خوب معلومه اگه بزارم این قدر داغ بشه خوب میسوزه دیگه :cry2:
بعد از کجا پول بیارم یکی دیگه بخرم
تازه گرون هم که شده
قبلا بود1200حالا شده2000تومان :angry:
با تشکر
Fail Never
خوب حالا ورودی بس رواز اول ترانزیستورا قطع کن و به وسطش وصل کن وسط چهارتا ترانزیستور به جای این که از اول عبور کنه و به بقیه بره از وسط به دو طرف بره.
ببین چطور میشه.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
خوب حالا ورودی بس رواز اول ترانزیستورا قطع کن و به وسطش وصل کن وسط چهارتا ترانزیستور به جای این که از اول عبور کنه و به بقیه بره از وسط به دو طرف بره.
ببین چطور میشه.
نفهمیدم چی گفتین
اگه میشه بگید به کدوم پایه وصل کنم منظورتون ورودی مدار بود دیگه
اگه میشه روی شماتیک مشخص کنید
Fail Never
دیدگاه