اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

وقتی یک اکو آمپلی فایر در توان نامی خودش در حال کار هست اگر صدا در ولوم متوسط خراب بشه به نظرتون باند ضعیفه یا آمپلی ؟
    سلام :rolleyes:

تمام مدارات با هم فرق میکنن و مشخصه های مختلفی دارن. اما دلیل تمام این مشکلات یک چیزه :
    مقدار بهره ی ولتاژ و جریان طبقات مختلف ، و تطبیق امپدانس.
    معمولا بهره ی جریان و تطبیق امپدانس مشکل نیست ، بهره ی ولتاژه که باعثه این ناهمخوانی ها میشه.

برای مثال مدار پری شما میکروفون رو تقویت میکنه و به حداکثر ولتاژ 2 ولت پیک میرسونه ، اما ورودی مدار بعدی باید کمتر از 1 ولت باشه ؛ حالا زمانی که صدا زیاد میشه می بینید خراب میشه.
    اکثرا فکر میکنن مشکل از آمپلی قدرت باشه ولی تجربه نشون داده مشکل در طبقات قبلی هست که از نظر بهره با هم تطابق ندارن و محاسبه نشدن ( این کار باید عملی انجام بشه ).

وقتی صدا خراب میشه یعنی یکی از طبقات مدار در اشباع کار میکنه (مثلا موج سینوسی ورودی ، به موج مربعی تبدیل میشه) در این مواقع من با توجه به امپدانس خروجی طبقات معمولا از مقاومتهای تقسیم ولتاژ استفاده میکنم
    (( مقاومتهای حدود چند کیلو تا چند ده کیلو ))

ولومهای باس و تریبل در واقع تقویت کننده اون طیف فرکانس هستن. پس بهره ی خروجی تون کنترل بیشتر میشه و سیگنال به اشباع میره ( حداکثر مقدار مجاز ورودی مدار بعدی )

مجبوری در خروجی این طبقه مقاومت تقسیم ولتاژ بزاری. با یه ولوم 10 کیلو میتونی امتحان کنی.
    چون من مدارات و بهره هاشونو خودم طراحی کردم ، دیگه به اشباع نمیرن و مشکلی نیست. مگر همون تقسیم ولتاژ.
    وقتی تو نیستی
    نه هست های ما چونانکه بایدند
    نه باید ها...
    هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
    روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام.

دوستان عزیز اگه یادتون باشه من چندین وقت پیش در همین تاپیک برای ساخت یک آمپلی فایر پیگیری کردم!که آخرش با کمک دوستان یک آمپلی فایر 100 وات استریو گرفتم(آماده) و ردیفش کردم!

از همون موقعه همین مشکل را داشتم:
      وقتی آمپلی فایر را به برق میزنم نویز زیادی در داخل باندها هستش!
      خلاصه تا وقتی که کیس روشن بشه و بیاد داخل ویندوز و بعدش نویز قطع میشه! (یکمی نویز داره اما وقتی که گوش رو میبری نزدیک بندگوها متوجه میشی!

خلاصه امتجان کردم و دیدم که وقتی فیش صدا رو از کیس جدا می کنم دیگه اصلا نویز نداره!

می خواستم بدونم که قطعه و یا چیزی هستش که در این مسیر قرار بدم و نویز رو کلا قطع کنه! راستی فاصله کیس با آمپلی 15 متر با استفاده از سیم شیلد هستش!

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafait
        سلام.

دوستان عزیز اگه یادتون باشه من چندین وقت پیش در همین تاپیک برای ساخت یک آمپلی فایر پیگیری کردم!که آخرش با کمک دوستان یک آمپلی فایر 100 وات استریو گرفتم(آماده) و ردیفش کردم!

از همون موقعه همین مشکل را داشتم:
        وقتی آمپلی فایر را به برق میزنم نویز زیادی در داخل باندها هستش!
        خلاصه تا وقتی که کیس روشن بشه و بیاد داخل ویندوز و بعدش نویز قطع میشه! (یکمی نویز داره اما وقتی که گوش رو میبری نزدیک بندگوها متوجه میشی!

خلاصه امتجان کردم و دیدم که وقتی فیش صدا رو از کیس جدا می کنم دیگه اصلا نویز نداره!

می خواستم بدونم که قطعه و یا چیزی هستش که در این مسیر قرار بدم و نویز رو کلا قطع کنه! راستی فاصله کیس با آمپلی 15 متر با استفاده از سیم شیلد هستش!

با تشکر
        سلام اگه یه خازن 100pf با ورودی آمپلی موازی کنی مشکل حل بشه من این کارو کردم مشکلم حل شد هیج نویزی نداره

در ضمن قسمت تغذیه هم خیلی مهم هست خازن با ظزفیت بالا بزار
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مشکل از کارت صوت کامپیوتر شماست و کاریش نمیشه کرد. اون خازن 100p هم باعث میشه صدا کمی بم بشه و نویز کمتر شنیده بشه.
          شاید اگه پاور کیستون رو با کیفیت بالاتری تهیه کنید مشکل حل بشه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوستان عزیز کارت صدا اگه مشکگل داشته باشه که باید با تمام اسپیکر ها این مشکل را داشته باشم!

راستی پاور گرین 330 هستش!که هیچ مشکلی هم نداره!

اگه میشه این قضیه خازن موازی کردن رو توضیح بدید!

دیدگاه

اگه 15 متر سیم ورودی دارین و نویز تو بلندگو ها ندارین(موقع جدا کردن فیش از کیس)پس باید سیمتون خیلی مرغوب باشه،اگه از سیم شیلد معمولی 15 متر تو ورودی استفاده کنید در واقع یه رادیو ساختین!!!!(بهتره سیم ورودی رو کوتاه کنید و بجاش طول سیم بلندگو ها رو افزایش بدین)
              مشکل نویز به نحوه اسمبل کردن کامپیوترتون هم میتونه مربوط شه،بعضی از اسمبل کارها در واقع سمبل کار هستن
              در ضمن کاملا محتمل هست که اشکال مربوط به کارت صدا باشه اما این نویز رو تو اسپیکرهای معمولی نشنوین چون این اسپیکرها رو مخصوص خروجی کارت صدا میسازن و عواملی هست که باعث میشه نویز ها کم اثر بشه مثل امپدانس ورودی اسپیکر و... در حالی که آمپلی شما(که بهتر بود عکسی مشخصاتی ... ازش میزاشتین)احتمالا همه منظوره(یونیورسال)هستش.
              قضیه اون خازن هم مربوط میشه به فیلترهای LC که فرکانسهای زیر رو از خوذش عبور میده و نمیزاره وارد آمپلی فایر بشن،باید طرز کار خازن،مفهوم سیگنال AC،و تحلیل فیلتر های پسیو رو مطالعه کنید(مربوط به درس مدارهای الکتریکی یا مبانی برق یا تحلیل مهندسی مدار میشه)موفق باشید
              رازی در کار نبود

دیدگاه

دقیقاً حق با جناب hs67 هستش. اگر خوب دقت کنید این نویز رو در او اسپیکرها هم میشنوید. به جز موارد بالا این رو هم بدونید که اغلب اسپیکرها از بلندگوهای 8 اهمی استفاده میکنند که بی تاثیر نیست.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز و استاد عزیز اشک
                  بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد و تا 10 روز مرخصی دارم . امیدوارم حال همتون خوب باشه.
                  استاد اشک این تصویر مربوط به داخل یک جعبه باند دستگاه اکوی قدیمی با مارک هالکو سونی هست که من داخلش رو بازکردم و یک قطعه ای شبیه سیم پیچ هست که داخلش هست البته من خودم فکر کنم این یک فیلتر بالا گذر باشه . البته من اونو از بلندگوها جدا کردم و هر دو تا بلندگوها از نوع ووفر با مارک هوگاتن و 8 اهمی هستند که یکیش 12 اینچ و یکیش 8 اینچی هست و به خروجی یک اکو چنگ وصل کردم اما انگار صدا خیلی بم هست . به نظرتون اون سیم پیچ رو دوباره وصل کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    با سلام به دوستان عزیز و استاد عزیز اشک
                    بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد و تا 10 روز مرخصی دارم . امیدوارم حال همتون خوب باشه.
                    استاد اشک این تصویر مربوط به داخل یک جعبه باند دستگاه اکوی قدیمی با مارک هالکو سونی هست که من داخلش رو بازکردم و یک قطعه ای شبیه سیم پیچ هست که داخلش هست البته من خودم فکر کنم این یک فیلتر بالا گذر باشه . البته من اونو از بلندگوها جدا کردم و هر دو تا بلندگوها از نوع ووفر با مارک هوگاتن و 8 اهمی هستند که یکیش 12 اینچ و یکیش 8 اینچی هست و به خروجی یک اکو چنگ وصل کردم اما انگار صدا خیلی بم هست . به نظرتون اون سیم پیچ رو دوباره وصل کنم ؟

سلاااااااااااااااااااااااااام خوبی ؟؟
                    دوره آسونش رو رد کردی مونده دوره سختش
                    من اطلاعی ندارم خواستم یه سلامی یه دوست قدیمیمون کرده باشیم
                    موفق باشی
                    AV Maziton 100

دیدگاه

بنظر من فیلتر بالا گذره

دیدگاه

سلام. چطوری رفیق؟؟ خوبی؟ روبه راهی؟؟ خوش میگذره؟؟ خوش به حالت راحت میشی.
                        گمونم اونجا هم سر خودت رو با سیستمهای صوتی گرم کردی!! در چند تاشون رو باز کردی؟؟ :mrgreen:
                        حالا چرا این سیمپیچ رو باز کردی؟؟؟ مدل اکو چی هست. اگه از این جدیدا باشه باید بدونی خود دستگاه هم کمی صداش بمه. چنگ جدیداً از باندهای تیوتر دار استفاده میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          حالا چرا این سیمپیچ رو باز کردی؟؟؟ مدل اکو چی هست. اگه از این جدیدا باشه باید بدونی خود دستگاه هم کمی صداش بمه. چنگ جدیداً از باندهای تیوتر دار استفاده میکنه.
                          سلام بر استاد عزیز جناب اشک
                          امیدوارم حالتون خوب باشه.
                          همانطور که خدمتتون عرض کردم این باند مربوط به یک دستگاه اکوی قدیمی بوده که برای یک مدتی بیکار بوده و من می خواستم امتحانش کنم و اون فیلتر رو جدا کردم . البته بم بودن صدا هم میتونه از نوع میکروفن باشه وهم تنظیمات دستگاه. دستگاه چنگ هم یک دستگاه قدیمی هست از نوع صندوقی و مدل بتا 1600.
                          اما تعجبم از اینه که داخل این باند دو تا ووفر داره که یکیش 12 اینچی و دیگری 8 اینچی و ووفر هم صدای بم رو پخش میکنه پس قرار دادن این فیلتر چه نیازی بوده یعنی می خواستن ووفر 8 اینچی نقش توییتر داشته باشه؟؟؟
                          راستی می خوام دوباره تا زمانی که فرصت دارم روی بافر برای اکو با 2399 کار کنم و از شما می خواهم کمکم کنید تا به نتیجه دلخواه برسم
                          با تشکر

دیدگاه

درسته همه اینها موثرند. بتا 1600 دو کانال بتا 800 باید باشه. البته اگه اشتباه نکنم. اگه اینطور باشه صدای خیلی صافی داره.
                            قرار نیست تیوتر بشه نهایتاً میتونه میدرنج باشه. بهتره با یه آمپلی تک یا یه ضبط صوت حرفه ای خونگی تستش کنید.

دیدگاه

سلام بر استاد عزیز اشک
                              راستش به یک مدار ویو متر احتیاج دارم که ورودیش به خروجی مستر وصل بشه نه به خروجی پاور که به باند وصل میشه
                              منظورم مثل ویومتر هایی هست که در میکسرهای بدون پاور استفاده میشه . آیا مداری سراغ دارید؟
                              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                                سلام بر استاد عزیز اشک
                                راستش به یک مدار ویو متر احتیاج دارم که ورودیش به خروجی مستر وصل بشه نه به خروجی پاور که به باند وصل میشه
                                منظورم مثل ویومتر هایی هست که در میکسرهای بدون پاور استفاده میشه . آیا مداری سراغ دارید؟
                                با تشکر
                                سلام
                                محمد جان از LM3915 استفاده کن اگه خواستی تو ورودیش یه ترانزیستور برای تقویت بزار :redface:
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X