نگفتی چند کانال میخوای؟! 10 کانالش رو مازیار جان زحمت کشید و گفت. AN6884 یه 5 کاناله که خیلی خوب و راحت تر از بقیه جواب میده. من خودم توی دستگاهام ازش استفاده میکنم.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
نگفتی چند کانال میخوای؟! 10 کانالش رو مازیار جان زحمت کشید و گفت. AN6884 یه 5 کاناله که خیلی خوب و راحت تر از بقیه جواب میده. من خودم توی دستگاهام ازش استفاده میکنم.
سلام بر اشک عزیز
راستش همین 5 کانالش هم برام کافی هست . البته من فکر میکردم این آیسی پیدا نشه . شما این آیسی رو چند می خرید؟؟؟
استاد اشک همون طور که گفتم من نمی خواهم ورودی ویو متر رو به خروجی پاور وصل کنم می خوام اون رو به خروجی مستر ولوم وصل کنم آیا به نظرتون جواب می ده؟
خیالت راحت. منم به مستر وصلش میکنم. تازه یه مقاومت 2.2 کیلو رو با یه پتانسیومتر 10 کیلو اهم هم سر راهشه. حساسیتش فوق العاده است. نویز هم نمیاندازه. اگه تقسیم مقاومتی براش بسازی به پاور هم میشه وصلش کرد. از هر چیز مهمتر سادگی مدارشه. 2 تا مقاومت و یه خازن. دقیق نمیدونم خیلی وقته نخریدم. زیر 100 تومن باید باشه.
موفق باشید.
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
سلام به دوستان عزیز و استاد اشک
استاد اشک اکو میکسر آمپلی فایری که قصد داشتم بسازم رو میخواهم شروع کنم . فعلا" به دلیل قبولی در مقطع ارشد از دست خدمت رها شدیم و فرصت می کنم تا بتونم تکمیلش کنم .
استاد اشک میخواهم مدارات میکسر رو جدا در یک جعبه و مدارات آمپلی فایر رو جدا در جعبه دیگر قرار بدم به قول معروف یک میکسر جدا و یک پاور هم جدا داشته باشم مثل شکل زیر:
تا اگه یک زمانی خواستم مدار آمپم رو ارتقا بدم راحت تر باشم.
سوالات:
1)چون من میخواهم میکسرم جدا باشه و طبقه اخر میکسرم هم مستر تون داره آیا لازمه تا بازهم تن کنترل قبل از مدار پاور آمپلی فایر قرار بدم؟؟
2) اگر بخواهم برای هیت سینک فن نصب کنم باید جوری باشه تا به هیت سینک باد بزنه یا اینکه جوری باشه تا هوای گرم درون جعبه رو تهویه کنه؟؟
با تشکر
1-نه نیازی به تن کنترل روی آمپلی نیست. در واقع پاورها تن کنترل ندارند وقط یک ولوم تنظیم صدا دارند.
2-باید باد رو به بیرون بزنه وگرنه در کمتر از یک سال داخل سیستم پر از خاک میشه و میتونه عمر دستگاه رو کم کنه.
موفق باشید> :bye
خیالت راحت. منم به مستر وصلش میکنم. تازه یه مقاومت 2.2 کیلو رو با یه پتانسیومتر 10 کیلو اهم هم سر راهشه. حساسیتش فوق العاده است. نویز هم نمیاندازه. اگه تقسیم مقاومتی براش بسازی به پاور هم میشه وصلش کرد. از هر چیز مهمتر سادگی مدارشه. 2 تا مقاومت و یه خازن. دقیق نمیدونم خیلی وقته نخریدم. زیر 100 تومن باید باشه.
موفق باشید.
سلام
استاد اشک من اون مدار ویو متر رو ساختم البته استریو هست . منتها مشکلش اینه که یک سمتش نسبت به سمت دیگه دیرتر روشن میشه. پتانسیو مترها هم کاملا" با هم یکسان و مقاومت ها هم همین طور.به نظرتون مشکل از آیسی هست ؟؟؟؟
این پلاستیک هایی که سوراخ هستند و ال ای دی های صوت سنج ها درون آنها جا میگیرند و در دستگاه های تجاری وجود دارند رو کجا می تونم تهیه کنم؟؟
با تشکر
اینم نمونه ساخته شده
بله فروشگاه بهار طیقه بالا امجد داره.
این طبیعیه. به خاطر حساسیت بالای این آی سیها کمترین تفاوتی در مقاومت بایاس یا خازن اون میتونه این مشکل رو ایجاد کنه. قطعاً هر دو خازن شما دقیقاً مثل هم نیست و یه مقدار خیلی جزئی با هم فرق دارند و همینطور مقاومتها.
برای اینکه مثل هم کار کنند باید یکی رو مرجع قرار بدی و پتانسیومتر دومی رو طوری تنظیم کنی که مثل اولی کار کنه.
سلام به اشک عزیز
منظورتون از اینکه میگید به مستر وصل کردید اینه که به خروجی مستر وصل میکنید؟؟؟
من خروجی مسترم به ورودی آمپ میره . منم همون جا وصل کنم؟؟
کار خاصی نمی خواد بکنی فقط باید یکی دیگه از همون آمپلی بسازی و یه فیلتر ساب تو ورودیش قرار بدی مثل این
http://www.diy-electronic-projects.com/p7-Low-pass-filter-Subwoofer
دیدگاه