اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

قربانت گردم باید عکس از پشت و روی فیبرت بزاری اتصال ترانسها رو هم نشون بدی،شما اینو با یه ترانس 24 دوبل حاضری 3 4 تومنی هم میتونستی تست کنی تا بعد که ازش جواب گرفتی ترانس مناسب تر بزاری،بهتره عکسا رو بزاری تا بشه بهتر نظر داد،خسارت هم قربونت جزئی از کاره فکر نکنم کسی باشه که بگه تا حالا خرابکاری نکرده(البته غیر از نیو :mrgreen...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

دقیقآ از رو همین ساختم و با 32 دوبل 4-5 ساعت تست گرفتم وبا 52 ولت دوبل نیم ساعت با صدای نصفه کار میکرد .تا اینکه صدا رو تا ته بالا بردم و......
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

اگه دقیقا از رو این ساخته باشی مشکلی پیش نمیاد البته شما یکی از ترانزیستورای دارلینگتونت هم از سایز کوچیک بود ظاهرا که ممکنه سوخته باشه و ولتاژ DC به خروجی آمپلی رسیده باشه،بهر جهت از روی حدس و گمان مشکل بشه مشکلو حل کرد بهتره عکس واضح از پشت و روی فیبرت و تغذیه و اتصالاتت بزاری،میتونی با گوشی موبایل عکس بگیری و پلود کنی،این طوری بهتر میشه کمک کرد...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

اینم عکس هاش

دیدگاه

گام اول اون 2 تا ترانزیستور 556 رو با یه جفت ترانزیستور مثل BC 160 یا BC 177 یا 2N 2905 یا 2N 2907 یا اگه اینا رو نداشتی با BC 560 یا BC 559 عوض کن،بعد ترانزیستورای قدرت رو با اهمتر تست کن وقتی از 50 ولت دوبل استفاده میکنی باید TIP 41 رو هم رو هیت سینک بزاری (احتمال میدم مشکل مربوط به TIP 41 باشه)این کارا رو انجام بده و نتیجه رو بگو،برای تست آمپلی هم از ولتاژ کم و بلندگوی دم دستی استفاده کن،شانس آوردی که بلندگوت نسوخته،میگم اگه میخوای بسوزونیش خریداریم ها :mrgreen: یه عکسی ازش بزار ببینیم چند میرزه :icon_razz:
            رازی در کار نبود

دیدگاه

اقا مازیار اولا دستت درد نکنه بابت فیلمها یه چیزی میگم ناراحت نشیا همون طور که گفتم این امپلی برا ساب 3010 ضعیفه ساب کامل تکون نمیخوره شاید با بریج دو تاش بشه برا این ساب استفاده کرد قدرت این سابو دیدم که میگما :mrgreen:

دیدگاه

nn20 عزیز از واشر حرارت گیر استفاده کردی واسه ترانزیستورها!؟ من متوجه وجودشون نشدم. اگه قسمت فلزی ترانزیستورها همون کلکتورشون باشه باید از واشر استفاده کنی. واشرهای طوسی رنگی هست که مخصوص این کاره. جوان داره.
                برای تست مدار هم از تغذیه کمتر شروع کن که HS جان اشاره کرد.

در کل خوب ساختی، فقط سعی کن از سیم برای اتصال ترانزیستورها استفاده نکنی یا حداقل سیم های کوتاه و قطور بذاری که تو جریان کشی افت ولتاژ نداشته باشن.

دیدگاه

بله ترانزیستورا نسبت به هیت سینک عایقه وگرنه اتصال کوتاه بوجود میومد
                  ولی اول وآخر این آمپلی بدرد ساب 3010کنوود نمیخره چون از پس کل محدوده فرکانس صوت برنیومد با اینکه جریان کمتری از فرکانس های پایین مصرف میکنه
                  حالا اگه به سابه وصل میشد وبا قدرت نهایی کارمیکرد ذغال میشدکل مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)وحید نصیری

مگه دستم به اون feredi و aivah نرسه!!!
                    بابا من نگفتم که!
                    اونا برام درآوردن!!!
                    من اصلا اهل تهران نیستم که!!! 500 کیلومتر اینورترم!

خلاصه خبرا زود پخش میشه وحید جون مثلا همون قضیه قتل و .............. =))

500 کیلومتر کدوم تر ؟ راست یا چپ ؟ ( میخوام ردیابیت کنم) :rolleyes:

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    اقا مازیار اولا دستت درد نکنه بابت فیلمها یه چیزی میگم ناراحت نشیا همون طور که گفتم این امپلی برا ساب 3010 ضعیفه ساب کامل تکون نمیخوره شاید با بریج دو تاش بشه برا این ساب استفاده کرد قدرت این سابو دیدم که میگما :mrgreen:
                    نوکرتم مصطفی جان اینو هم بگم که این ساب از اون مدلایی نیست که زیاد بالا پایین بره (تکون بخوره) سابهایی مثل mtx و پایونیر مدل 306 رو دیدم که خیلی بالا پایین میرفتن موقعی که داشتم فیلم میگرفتم تمام درو پنجره ها شیشه ها داشت بدجور میلرزید اگه به صدا به دقّت گوش بدید صدای لرزش شیشه رو میشنوید در کل برای خونه خوبه

آره منم دیدم کلیپاشو مثل این :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ood%203010.mp4

اگه دقت کنید میبینید که اینجا هم به همون اندازه بالا پایین میره و واسه من میرفت همچین ساب قوی هم نیست در واقع این کنوود 3010 و پایونیر 306 قدرتاشون مثل همن ولی 3010 صداش دل باسش بهتره ولی پایونیر 306 زیاد بالا پایین میره (hs67 میدونه خودش داره)

اینم 306 :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...neer%20306.mp4

نوشته اصلی توسط nn20
                    بله ترانزیستورا نسبت به هیت سینک عایقه وگرنه اتصال کوتاه بوجود میومد
                    ولی اول وآخر این آمپلی بدرد ساب 3010کنوود نمیخره چون از پس کل محدوده فرکانس صوت برنیومد با اینکه جریان کمتری از فرکانس های پایین مصرف میکنه
                    حالا اگه به سابه وصل میشد وبا قدرت نهایی کارمیکرد ذغال میشدکل مدار
                    با همین آمپلی من حدود یک ربع ساعت موزیک با صدای انتها گوش دادم و هیچ مشکلی پیش نیومد شما که با ولتاژ 52 زدی باید هیت سینک بزرگ هم بندازی و گرنه با این هیت سینکی که شما زدی صدا رو تا نصف ببری زیر 1 دقیقه به حدی داغ میشه که نمیتونی دستتو بزاری روش
                    چون خودش گفته حداکثر ولتاژ باید 45 باشه برای هر سر پس در صورت افزایش حتما باید هیتسینک بزرگی بندازی مثل همونی که من انداختم
                    دیدی وقتی cpu کامپیوتر رو اور کلاک میکنن میان از کولر هیت سینک فن دار بزرگ استفاده میکنن چون بیش از حد مجاز از ش کار میکشن بنابراین بیشتر داغ میکنه و باید یه جوری خنک بشه پس این کاری که ما با این دارلینگتونه کردیم میشه یجور اورکلاک :mrgreen:

به نظر من مشکل از هیت سینک شماست چون برای ولتاژ 52 هر سر خیلی کوچیکن به خاطر همین وقتی صدا رو تا آخر بردی ترانزیستورا از گرمای شدید سوخت
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

منم فکر میکنم این آمپ نسبت به مقدار تغذیه ضعیفه یا خروجیش محدود شده یا تغذیش خوب نیست یا پاسخ فرکانسیش خوب نیست یا برق خونه ی مازیار اینا ضعیفه یا ساب قلابیه .

خوب ، برجک مازیارم زدیم نفر بعد کیه ؟؟ :-))

البته شاید جعبه بلندگو در فیلم مازیار نقش داشته باشه ، جعبه کوچیک هست و اگه براش یه سوراخ میذاشتی و عایق صوتی هم میذاشتی بیشتر حرکت میکرد.
                      وقتی تو نیستی
                      نه هست های ما چونانکه بایدند
                      نه باید ها...
                      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                      روز مباداســـت !

دیدگاه

زیاد داغ نشد 45 درجه ماکس دما بود!!!!!!!!

دیدگاه

هردوTIPسوختن .B.C.Eهمه شون به هم راه میدن .یه جفت اضافه خریده بودم با اون مقایسه کردم. ولی جرآت نکردم عوضشون کنم که نکنه دوباره بسوزن چون نمیدونم TIP41 سالمه یا نه.آخه برای چی باید بسوزه ؟ مگه 100 ولت 10 آمپر تحمل نداره تازه پیکش 15 آمپره. اتصال کوتاه که نشده بود به یه دونه بلندگو وصل بود !!!!!!!!! فعلآ تا اینجا یه کارت صدا با دو تا ترانزیستور سوزوندم خدا آخرشو ختم به خیر کنه.پ

اما دلمو زدم به دریا و ترانزیستورا رو عوض کردم وبا 12 ولت !!!!!! راش انداختم داره کار میکنه. ولی چرا اون دوتا قبلی ها سوخت؟

دیدگاه

مقادیری که تو دیتای ترانزیستور مینویسه واسه دمای اتاقه! یعنی 25 درجه . وقتی خوب خنک نشه اونقدر جریان یا ولتاژو نمیتونه دووم بیاره.
                            پیشنهاد من اینه که واسه باس قویتر از مدارهای ماسفتی استفاده کنی . به من که کلی ضرر زده. ووفر ترکونده ولی خودش آخ نگفته. اگه قویشو درست کنی ، سابتو باید با سلام صلوات بهش وصل کنی. :biggrin:

دیدگاه

اگه ممکنه یه آمپلیفایر قویتر اما با کیفیت برام بذارین تا اونو بسازم فقط ایمن باشه چون میخوام به خروجیpre out RCA برای ساب روی سینما خانگی وصل کنم . اگه دوباره ولتاژ به سورس ورودی برسه خسارت میلیونی بر جا میذاره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                                منم فکر میکنم این آمپ نسبت به مقدار تغذیه ضعیفه یا خروجیش محدود شده یا تغذیش خوب نیست یا پاسخ فرکانسیش خوب نیست یا برق خونه ی مازیار اینا ضعیفه یا ساب قلابیه .

خوب ، برجک مازیارم زدیم نفر بعد کیه ؟؟
                                البته شاید جعبه بلندگو در فیلم مازیار نقش داشته باشه ، جعبه کوچیک هست و اگه براش یه سوراخ میذاشتی و عایق صوتی هم میذاشتی بیشتر حرکت میکرد.
                                بزنید بچه ها بزنید الان مثل برجک وایسادم هرکی دوست داره بزنه مهندس مصطفی و مهندس new لطف کردن شلّیک کردن تو برجک هرکی خاست بزنه :mrgreen:

شوخی کردم در کلّ من که راضیم آخه از یه ساب 60 تومنی که نمیشه بیشتر از این انتظار داشت آخه من که mtx jackhammer وصل نکردم به این آمپلی که همش یه کنوود 3010 :biggrin:

ولی این mtx jackhammer مدل 22 اینچش عجب چیزیه با 6 تا آمپلی ماشین راش میندازن :eek:

جعبه که سوراخ داره به چه بزرگی :rolleyes:
                                برق خونمون 220 ولته دلتون بسوزه :mrgreen:
                                سابه هم اصله بردمش پیش یه کارشناس تاییدش کرد :rolleyes:

حالا یه مدل 3D از این آمپلی دارلینگتونه میزارم حالشو ببرین با پروتئوس کشیدم

AV Maziton 100
                                Render By Artlantis Studio
                                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X