اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

بنده نوازی میکنید hs67 جان .میشه بگید مشکل از چی بود :question:

دیدگاه

من فقط یه فایل از صداش شنیدم که توش معلوم بود هیچ مشکلی نداره،جواب این سوالو دیگه خود مازیار باید بده...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام یه روز نبودیم پشت سر ما حرف زدین ؟؟؟؟؟؟ :angry: :mrgreen:

خدمت شما mbek برسانم که اون نویز نبود بلکه صدای بریده بریده شده بود که آمپلی پخش میکرد مشکلش این بود که من تغذیه 24 دوبل بهش زده بودم الان که به 60 دوبل رسوندم مشکل حل شد البته 35 دوبل هم مشکل رو حل میکرد ولی چون دوتا ترانس 24 دوبل داشتم دیگه ترانس سفارش ندادم و دوستمون hs هم کمکم کرد تا دوتاشو موازی کنم

پس با همون 35 دوبل عالی جواب میده خیالت راحت

خدا پدرشو بیامرزه اون کسیو که مدار این آمپلی رو طراحی کرد :mrgreen: هم به فکر جیب مردم بود و هم قدرت :agree:
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

کمک کنید که اینو بسازیم با موفقیت

دیدگاه

پیغام زدم :mrgreen:

بچه ها بالاخره این امپلی دارلینگتون توان واقعیش چند واته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام رو جعبش بزنم
            AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123

بچه ها بالاخره این امپلی دارلینگتون توان واقعیش چند واته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام رو جعبش بزنم
              سلام
              من خیلی جاها دیدم که نوشته 150W. البته تو شرایط مناسب تغذیه.

دیدگاه

بهتون پیغام دادم .

دیدگاه

اقا ما رو هم داره جو میگیره بریم درستش کنیم میگم با دوبل 34 هم خوب جواب میده؟بعد چند امپر میخواد؟

دیدگاه

با دوبل 33 مستقیم (دوبل 24 متناوب) هم خوب جواب داده،مدار خوبیه تقریبا کالیبرس و نیاز به تنظیم نداره... توانش هم که خوبه قطعاتش هم نسبتا ارزونه (اگه بخت آور بود میگفت تا قبل از چاپ این کتاب قیمت قطعه 10 ریال بود اما کمپانی های برزگ دنیا وقتی فهمیدن من دارم این مدارو تو کتابم میزنم یدفه کردنش 10 میلیون دلار :mrgreen: :mrgreen دو تا نمونه PCB هم که براش گزاشتیم...
                    دیگه چی؟
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

با سلام خدمت همگی
                      من هم این آمپلی رو به پیشنهاد مازیار جان ساختم .خوبه ولی ولتاژ تغذیه خیلی مهمه با 30 دوبل AC که بعد میشه 42ولت DC که در کل 84 ولت هست باز هم صدا بریده بریده است (در ولوم پایین) ولی از 100 ولت که رد بشه درست میشه.

حالا یه سوال دارم که شاید عجیب ومسخره باشه!!!!

من برای همین مدار یه ترانس تک 30 ولت استفاده کردم به طوری که یه خط خروجی را به G وصل کردم و خط دیگر رو به یکی از دو ورودی دیود پل(ورودی دیگر به چیزی وصل نیست )وقتی ولت متر رو به مسیر هر خازن وصل میکنم 42 ولت رو نشون میده و وقتی به دو خازن وصل میکنم 84 ولت!

تو کار آمپلی به نظرم مشکل خاصی پیش نمیاد (به گوشم مشکلی نمیرسه ) اما از لحاظ فنی و تئوری چی؟
                      منظورم اینه که ضرورت استفاده از تغذیه دوبل چیه؟
                      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                        من برای همین مدار یه ترانس تک 30 ولت استفاده کردم به طوری که یه خط خروجی را به G وصل کردم و خط دیگر رو به یکی از دو ورودی دیود پل(ورودی دیگر به چیزی وصل نیست )وقتی ولت متر رو به مسیر هر خازن وصل میکنم 42 ولت رو نشون میده و وقتی به دو خازن وصل میکنم 84 ولت!
                        سلام
                        این کاری که انجام دادی، درواقع ساخت تغذیه دوبل با ترانس تکه که بصورت نیم موج عمل میکنه. اینجور تغذیه مشکلی نداره. فقط باید از خازن های صافی با ظرفیت بیشتر از 3 برابر ترانس سر وسط استفاده کنی تا تو صدای زیاد ( جریان کشی اصلی ) ولتاژ تغذیه ریپل پیدا نکنه. همچنین دیود ها هم در مقایسه با حالت تمام موج ( پل دیود و ترانس سر وسط ) باید تحمل جریان 2 برابر رو داشته باشن. یعنی اگه تو حالت سر وسط از 1N540X استفاده میکنی، تو حالت نیم موج باید باید دیود 6 آمپری بذاری. مثل : 6A10

دیدگاه

یعنی اگه با دیود پل 35 آمپری و 40000 میکروفاراد خازن صافی مدار رو با ترانس تک بخوام راه بندازم مشکلی پیش نمیاد؟ چون هزینه خرید ترانس نصف میشه بلاخره چند ولت و چند آمپر سفارش بدم ؟دوبل یا تک؟

انتخاب ترانس برای این مدار هم شده درد سر :angry:
                          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                            سلام
                            من خیلی جاها دیدم که نوشته 150W. البته تو شرایط مناسب تغذیه.
                            ینی الان که تغذیم شده 60 دوبل ( اندازه گرفتم بدون بار72 ولت با بار 60 ولت ) میشه گفت توانش خروجیش شده 150 وات ؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            اقا ما رو هم داره جو میگیره بریم درستش کنیم میگم با دوبل 34 هم خوب جواب میده؟بعد چند امپر میخواد؟
                            مصطفی جان شما هم برو بساز کسی که جلوتو نگرفته :mrgreen: شوخی کردم برای ساب که خوب جوای میده و برای فول رنج که عالی جواب میده

من با 24 دوبل زدم با دوتا بلندگوی خربزه ای فول رنج واقعاً معرکه بود برای ساب کمتر از 35 دوبل نزن (هر سر بالاتر از 2 آمپر)

البته تا موقع ساخت این آمپلی بنده ترانزیستورای خروجی رو دونه ای 800 خریدم بعدا چه پیش آید خدا میداند چرا که در لحظه نگارش مدار صوت سنج بنده ایسی lm3914 رو 200 تومن خریدم ولی الان hs67 میگه شده 2000 تومن
                            AV Maziton 100

دیدگاه

ینی الان که تغذیم شده 60 دوبل ( اندازه گرفتم بدون بار72 ولت با بار 60 ولت ) میشه گفت توانش خروجیش شده 150 وات ؟؟؟؟؟
                              مازیار جان ، داداش TIP142/147 رو از کجا خریدی؟ از سعید ؟
                              من میخوام خودم بسازم بعدا حدود توانشو بگم .
                              حالا تو خریدی 800 تومن ، بعداز نگارش مدار نشه $ 800 !؟
                              ( بنده خدا بخت آور )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                                یعنی اگه با دیود پل 35 آمپری و 40000 میکروفاراد خازن صافی مدار رو با ترانس تک بخوام راه بندازم مشکلی پیش نمیاد؟ چون هزینه خرید ترانس نصف میشه بلاخره چند ولت و چند آمپر سفارش بدم ؟دوبل یا تک؟

انتخاب ترانس برای این مدار هم شده درد سر :angry:
                                بعید میدونم مشکلی پیش بیاد . من این کارو انجام دادم، هنوزم که هنوزه داره کار میکنه، البته برای آمپلی ماسفتی. فقط این آمپلی دارلینگتون رو نساختم، وگرنه با اطمینان میگفتم.

اگه میخوای ترانس بپیچی همون 3 سر سفارش بده. فکر کنم دوبل 36 ولت ، با هر سر 3 آمپر کافی باشه.
                                انقدم حرص نخور ، آمپلی نساخته از دنیا میریا! :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X